Fehér ovális asztal skandináv konyhában

Fehér ovális asztal skandináv konyhában

ovális konyhai asztalok - Egy stílusos, praktikus és olcsó megoldás azok számára, akik új ötleteket és lehetőségeket keresnek a konyha díszítése. Vegyük fontolóra az ovális táblázatok és változataink jellemzőit. Bútor a lakásunkban, titokban tájékoztatja a mi ízléseinket és szokásainkat a világ minden tájáról, hangsúlyozva hajlamainkat és vágyainkat, és a konyha ovális asztalai tökéletesen kezelik ezt a feladatot. Lehetőséget adnak arra, hogy megszabaduljanak az akut szögektől, amelyek valószínűleg bármely modern személy belső törekvései.

Tartalom:

 • Az ovális és kerek asztal előnyei
 • Használt anyagok
 • A szín és a modell kiválasztása
 • Kerek és ovális asztalok kapacitása
 • Pszichológiai tényezők
 • Válasszon egy táblát egy lábon
 • dekoráció
Ovális asztal a skandináv konyha belsejében

Ovális asztal a skandináv konyha belsejében

Fehér ovális asztal fényes bevonattal az egyik lábán

Fehér ovális asztal fényes bevonattal az egyik lábán

Fa ovális asztal a konyha belsejében

Fa ovális asztal a konyha belsejében

Az ovális és kerek asztal előnyei

 • A sarkok hiánya lehetővé teszi ezen elemek használatát kis konyhák és olyan otthonokban, ahol vannak kisgyermekek, valamint olyan helyiségekben, ahol nagyszámú ember gyűlik össze.
 • lekerekített asztallap - a ház eredeti belső kialakításának lehetősége, amely mindig kifinomultnak és vonzónak tűnik.
Fekete ovális konyhai asztal, kerek asztallappal

Fekete ovális konyhai asztal, kerek asztallappal

 • Az étkezés során nincsenek kellemetlenségek, mivel az asztalon álló ételek a központba kerülnek, és egyenlő távolságra vannak a család minden tagjától.
 • A pszichológiai szempont azt jelzi, hogy a kerek felületeket úgy tervezték, hogy komfortot teremtsenek a kommunikációban.
A táblázatban lévő sarkok hiánya előnyösen a konyha kialakításánál legyőzhető

A táblázatban lévő sarkok hiánya előnyösen a konyha kialakításánál legyőzhető

 • A piac a dekoráció és az anyagok széles választékát kínálja, ezért nem lesz nehéz megtalálni a megfelelő stílusú változatot, amely bármilyen stílus belsejébe illeszkedik.
 • Az asztalnál nincsenek kötelezõk bizonyos ragaszkodási pontok eléréséhez, vagyis kiderül, hogy "életét élõ", és nem sûrûen csatlakozik bizonyos felületekhez.
 • Ennek az űrlapnak a terméke lehetővé teszi, hogy könnyen elhelyezzön nagy számú vendéget a konyhában, és a hely szabad helyiségét nem érinti.

ovális konyhai asztalok, melynek képét sokféleképpen ábrázolják - lehetőség van arra, hogy díszítse a szobát valami újdonsággal, és hozzon létre egy sajátságos jegyet.

Étkező asztal polcokkal a dolgokra és egy kanapé a konyhában

Étkező asztal polcokkal a dolgokra és egy kanapé a konyhában

Használt anyagok

A kerek és ovális konyhaasztalok ma széles választékban állnak rendelkezésre, és hagyományosan különböző anyagokból készülnek. Tekintsük a legnépszerűbb és legnépszerűbb piaci lehetőségeket.

Fehér asztallap"под мрамор"

Fehér asztal a tábláról "márvány"

üveg

Az anyag nem képes elnyelni a szagokat, és a külső környezettel szembeni ellenállása praktikus és hosszú élettartamot biztosít. A hátrány az, hogy szükség van a bútorelem kétszeres karbantartására, mivel a zsírból és más termékekből kialakított foltok jól láthatóak. De ezek a tényezők nem hagyják abba az embereket, akik enni akarnak, és élvezniük kell a konyha harmóniáját és esztétikai megjelenését. Oválisnak tűnik üveg asztal a konyhában és így tovább, vizuálisan bővíti a helyet.

Átlátszó üveg ovális asztal két lábbal

Átlátszó üveg ovális asztal két lábbal

faipari

fa konyhaasztalok és székek leggyakrabban bükk vagy tölgyből készült. A bemutatott opciók bármelyike ​​vonzó, győzelemre kecsegtető megjelenést tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy milyen belső stílust választasz magának. Az a természetes fa asztalok nincs korlátozás, kivéve az egyetlen hátránya az alacsony kopásállóság, illetve a gyártás fa szerkezetek hagyományosan kell bevonva védő vegyületek. Az ilyen elemek drágák, de a magas ár nem akadályozza a praktikus és elegáns szerelmeseket.

Fa ovális asztal fehér konyhában

Fa ovális asztal fehér konyhában

MDF / MDF

Ez egy közös anyag, amely gyakorlati és eredetiségének köszönhetően vált ismertté. Viszonylag olcsó, és a minőségi feldolgozás feltételei mellett forgácslemezből készült munkalapot nehéz megkülönböztetni természetes fa.

Faforgácslemezből készült íróasztal - praktikus és olcsó lehetőség a konyhában

Faforgácslemezből készült íróasztal - praktikus és olcsó lehetőség a konyhában

Laminált faforgácslemez / MDF

Az anyag legfőbb előnye az alacsony költségű és sokféle színterv és megoldás. Ha a asztallap a szóban forgó anyagból készült, védeni kell állványokkal vagy abroszokkal, amelyek nem rontják a bútorok átfogó kialakítását. Az MDF anyaga az erőssége és tartóssági mutatói szempontjából vezető, ezért drágább, mint a forgácslap.

Fehér laminált asztal a konyhában a "Provence" stílusában

Használt természetes és mesterséges . Az első termék eredetinek és rendkívül esztétikusnak tűnik, de a magas költségek komoly korlátozást jelentenek a házak és lakások sok tulajdonosa számára. Ezért jó alternatíva asztal és műkő, amely könnyebb, olcsóbb a költségen, sokkal praktikusabb az élettartam szempontjából, mint a természetes kő.

Fehér asztallap díszes kővel - kitűnő és drága megjelenésű

Fehér asztallap díszes kővel - kitűnő és drága megjelenésű

Ha úgy dönt, hogy egy ovális asztalt vásárol a konyhában, akkor az első dolog, amit érdemes figyelni, a rendelkezésre álló költség és a gyártási anyag. A termékek modern piaca felhasználásra kész a gyártásban és néhány más anyagban.

A szín és a modell kiválasztása

Ovális asztal a konyhában kell megfelelnie az alapvető követelménynek, nevezetesen - nézni harmonikusan más bútorok. Meg kell felelnie velük stílusban, színes megoldás. Fontos, hogy az asztal lábak hogyan készüljenek, mert a bútorok és a konyhák belső megjelenése a minőségük és stílusuk függvénye. Ha a a konyha klasszikus stílusban készül, célszerű beilleszteni egy táblázatot a "balkonok" -ra, és hajlított lábakat is használni a formatervezésben. A legújabb tervek lehetnek rattan vagy kidolgozott.

Ovális asztal faragott lábakkal és kőpadlóval a klasszikus konyhában

Ovális asztal faragott lábakkal és kőpadlóval a klasszikus konyhában

A konyha belső tér, modern stílusban, tökéletesen illeszkedik a kerekasztalhoz, melynek fém vagy fa egyszerű lábai vannak. A lábak száma a hagyományos kerekasztal - 1-4 egységet, a legkényelmesebb megoldás - használata szilárd hordozó, mint a család minden tagja egyaránt leülni, és kap belőle, ami egy étkezés lesz egyszerű és nyugodt.

Ovális csúszó asztal konyha számára Ez a belső elem, amelyet asztalterítővel díszítenek. A dekorációs textilelemek számát csak a képzeleted korlátozza, de a tipikus konyhák esetében a "minél több, annál jobb" elv érvényesül. Asztrottek lehet ünnepi, alkalmi, a különböző évszakok. A különböző árnyalatok miatt a konyhát nem fogják "unatkozni" a monotónia tekintetében, és mindig eltérő megjelenésűek lehetnek.

Csúszó ovális fa asztal klasszikus belső térben

Csúszó ovális fa asztal klasszikus belső térben

Kerek és ovális asztalok kapacitása

Ha a szoba téglalap alakú, akkor az ovális asztal könnyedén illeszkedik hozzá, és különleges varázsa van. A négyszögletes konyha ovális asztala kompakt és praktikus megoldás a megfelelő funkcionalitással. Még egy kis bútorszerkezet is képes 5-6 fő befogadására. Az asztal klasszikus modelljéhez egy kicsit szabadabb hely lesz, de ugyanakkor nem sok embert, de kevesebbet (3-4 ember) fog befogadni. Az asztalnál, amelynek átmérője 100 cm, öt ember kényelmesen ülhet, és az egység mögött, amely 150 cm hosszúságú, könnyen el lehet helyezni 9 embert.

Ovális asztal márvány tetején és fából készült lábak wenge

Ovális asztal márvány tetején és fából készült lábak wenge

A kis konyhaasztal: mennyire fontos

mert kis konyha ovális asztal az ideális választás, és ha ez egy asztal a konyhában ovális kanapén, akkor nem kell aggódnia a gyakorlatiasság: ez nem csak vált nélkülözhetetlen bútordarab, hanem könnyen illeszkedik 6-8 fő magukról, ami nagyon kényelmes. Ha a családja sok, és a konyha kicsi, akkor az ovális bútorok mellett a választás nyilvánvaló: használatának eredménye könnyen meghaladhatja a várakozásokat.

Ovális asztal egy kis fehér konyha belsejében

Ovális asztal egy kis fehér konyha belsejében

Pszichológiai tényezők

Konyha - egy olyan hely, ahol egy nő jelentős időtartamot tölt. Ezen túlmenően, ez a szoba, ahol a család minden tagja pihenni, élvezni a reggeli vagy vacsora a vendégeket, megosztása az események jelenlegi élet, így amikor egy díszítés hangsúlyt a pszichológiai tényezők. Kis asztalok, amelyekben nincsenek sarkok, könnyen átadják a simaságot és a megfelelő légkört. A pszichológusok szerint a sima vonalak használata a belső térben megkönnyíti a békéltetést.

A sarkok hiánya és a fehér színséma miatt a konyha különösen kényelmes

A sarkok hiánya és a fehér színséma miatt a konyha különösen kényelmes

Ezekkel a tényezõkkel összefüggõen a kerek vagy ovális felülettel ellátott asztalok speciális használati jelei vannak.

 • Azok, akik robbanékonyak és reaktív pszichékkel rendelkeznek;
 • A Belső, ahol sok technikai újítás van;
 • Ha kisgyerek vagy fogyatékos felnőtt van a családban.

Fontos tudni: Az a tény, hogy az éles szélek jár sérülés nyilvánvaló és tagadhatatlan, de a valóságban a helyzet sokkal súlyosabb, mint „beszélnek”, mint sikertelenül esett, lehetséges, hogy károsítja a templom, a szem vagy a test egyéb részein.

Tehát ovális étkezőasztalok a konyhában - ez egy lehetőség, hogy kedveskedjenek maguknak és a szeretteinek egy kifinomult és kimondhatatlan légkörben, és hozzon létre egy csodálatos hangulatot.

Ovális fából készült asztal a klasszikus konyha belsejében

Ovális fából készült asztal a klasszikus konyha belsejében

Válasszon egy táblát egy lábon

Ha praktikus és funkcionális megoldásokkal rendelkezel, akkor ez a változat a tervezéshez szükséges. Az a tény, hogy egy asztal megvásárlásával mindenki választási problémákat szembesül. Melyik lehetőség a leginkább illik a belső térbe, általános légkört teremt? Hány lábnak kell jó asztalnak lennie? Ha figyelembe vesszük a szakemberek véleményét, akkor számos értékes ajánlást azonosíthatunk.

Fehér ovális asztal egy lábon

Fehér ovális asztal egy lábon

Ha figyelembe vesszük a legszűkebb hely a szobában, a külső tartományában a pulton bentebb kell a más tantárgyak, ahol mintegy 60 cm. Ha az ember ül az asztalnál, átlagos testsúly, akkor megszünteti a problémát egy ingyenes közelítik meg a témát bútor.

Amikor kiválasztunk egy táblát és annak dimenziós paramétereit, figyelembe vesszük a mögötte álló emberek "átjárhatóságát". Figyelmet fordítanak más tényezőkre, például arra, hogy a vendégek és a családtagok milyen gyakran gyűlnek össze az asztalnál. Ha nincsenek zajos ünnepek, a 80 * 1.45 tengelyen lévő modell kiváló lehetőség.

Vegye figyelembe a konyha paramétereit. Ha szűkös, érdemes elkerülni az általános asztali modelleket, mivel ez a bútorok működésének kellemetlenségéhez vezet.

Az ovális asztal a nappali konyhájában osztja a főző- és a pihenőterületet

Az ovális asztal a nappali konyhájában osztja a főző- és a pihenőterületet

Tehát ovális asztalok a konyhában egy lábán - bizonyított lehetőségek, amelyek lehetővé teszik a konyha kényelmes otthonosságát, és baráti összejövetelek - a legélvezetesebb.

Ovális asztalok a konyha számára: díszítés

 • semleges stílus Az átlátszó asztallap tökéletesen illeszkedik minden tervezési elemhez, mivel átlátszó kiváló minőségű üvegből készült elemek, univerzálisak.
Ovális asztal egy fehér száron, átlátszó asztallappal

Ovális asztal egy fehér száron, átlátszó asztallappal

 • Ha vannak rajzok és minták az asztalon, ez a tény arra kötelezi Önt, hogy szigorúan vegye figyelembe a stilisztikai orientációt és a kompatibilitást, fontolja meg ezt az árnyalatot.
 • A lábak száma, széles körű vitafórum, fontos szerepet játszik bútorok kiválasztása.
Ovális faasztal négy lábbal - a legstabilabb lehetőség

Ovális faasztal négy lábbal - a legstabilabb lehetőség

Egyes tulajdonosok egyszobás apartmanok kétséges a bútorok praktikussága az egyik lábán. De ez nem más, mint a fikció, hiszen az ilyen struktúrák kényelmét a gyakorlatban sok ember hasonló megoldásokkal erősíti meg. Ezenkívül a fogyasztók mindenféle félelmeinek elkerülése érdekében a gyártók vállalkozási lépéseket tesznek a bútortervek fejlesztése érdekében. Ehhez rendkívül nagy szilárdságú üvegeket használnak, amelyek ellenállnak a sokknak, valamint a csiszoló hatásoknak.

Ovalos, hosszúkás, ovális, hamutartó asztal a konyha-nappali belsejében

Ovalos, hosszúkás, ovális, hamutartó asztal a konyha-nappali belsejében

Így, ha meg kell vásárolnia, és válassza ki az ovális Konyhai asztallapok olcsón, akkor forduljon a szakboltokban, ahol irodák azonnali melyik megoldás a megfelelő az Ön számára. A mai gyártók kínálnak sokféle érdekes megoldást, amely megteremti a konyha a szoba egy különleges hangulatú, megvalósítja elképzeléseit házigazdák nem károsítja a használhatóság és a funkcionalitás.

Ovális asztalok a konyha számára: a finomabb választási pontok és 80+ kényelmes otthoni modell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 84