Stúdió konyha színes kialakítása tetőtéri stílusban

Stúdió konyha színes kialakítása tetőtéri stílusban

A több mint 12 négyzetméteres konyha-nappali terület - széles mezőny a fantázia és a kreatív design megoldások megnyilvánulásához. Méretei nagyobbak, mint a standard mérők, és lehetővé teszik bármilyen típusú bútor és különféle befogadóképességét tartozékok, a legfontosabb dolog a győztes kiválasztása tervezési változat.

  • elrendezés
  • stílusok
  • A tervezők ajánlása
Harmónia a belső térben - a jó hangulat ígérete

Harmónia a belső térben - a jó hangulat ígérete

A szoba kialakításának érdekes változata

A szoba kialakításának érdekes változata

elrendezés

A legnépszerűbb nagy konyha - konyha kombinált nappalival, Ha a szoba munkaterület és pihenőhely van. Hogyan kell elosztani? bútormodulok, attól függ, hogy a szoba megjelenik-e. Számos tervezéstípus létezik.

"Г" - образная планировка позволяет сэкономить квадратные метры

L-alakú elrendezés lehetővé teszi, hogy mentse négyzetméter

P betű

Ezzel a módszerrel a kényelmes kialakítása az úgynevezett háromszög - héj, hűtőgép és lemez. Az étel zónája középen helyezkedik el, a munkaszakasz párhuzamosan helyezkedik el az asztalhoz és az ellentétes falak ellentétes oldalain található székekkel, a pihenőhely egy kicsit távolabb helyezkedik el az üres falhoz képest.

A jegyzethez! Néha egy másik lehetőséget gyakorolnak - az ebédlő és a kanapé egy kicsit tovább kerül, és a központban van, és bármikor eltávolításra kerül hordozható szigeten.

párhuzamos

A fülhallgató és a technikai eszközök két ellentétes hosszú fal mentén helyezkednek el. Ez a módszer a legelőnyösebbnek tűnik, ha a szoba nagy panoráma ablak.

Tipp Annak érdekében, hogy a keskeny és a hosszú helyiség harmonikusabb legyen, jobb, ha nem szabványos, hanem keskeny modulokat használunk. Bármely bútorüzletben vásárolhatók meg, vagy egyedi mérések alapján megrendelhetők.

Kiváló ötlet a párhuzamos elrendezésű konyhabútorok

Kiváló ötlet a párhuzamos elrendezésű konyhabútorok

Keskeny konyha párhuzamos belső dekorációval

Keskeny konyha párhuzamos belső dekorációval

Tipp A hasonló helyiségben lévő elrendezés sajátosságai miatt nehéz egy nappali elrendezést végrehajtani, gyakran cserélni bár és kényelmes székek.

Sziget és félsziget

A sziget típusa nem túl kényelmes egy 12 nm-es konyha számára. m, ezért jobb, ha egy félszigetes verziót fogad el szögletes elhelyezésű fejhallgató, akkor a maradék szabad rész harmonikusan alkotja a nappali helyiséget. Különösen szokatlan néz ki puha kanapé a bútormodul folytatásaként a C betű formájában.

 stúdió

A 12 méteres konyhák gyakran a egyszobás apartmanok, és ilyen esetekben egy szokatlan belső tér kialakítása lehetséges. Ehhez szektorokra kell kompetens szétválasztást alkalmazni. Annak érdekében, hogy ne terhelje túl a helyet, A zónát bútorok, állványok, üveg / faragott légzárók segítségével végzik, polcrendszer vagy az építőanyagok színeinek / textúráinak felosztása.

A teljes felvétel különálló részét és minimális számú fejhallgatót és nagyméretű berendezést (tűzhely, hűtőszekrény) osztja el, majd ossza el a metró bútorokkal, egy egységes színséma figyelembevételével minden tervezett teleknél vagy partíciókat készítünk.

Az egyik legkedveltebb és legkényelmesebb alternatíva a kis lakások kialakításához

Az egyik legkedveltebb és legkényelmesebb alternatíva a kis lakások kialakításához

stílusok

A 12 négyzetméteres terület bármilyen stílusra alkalmas. Tekintsük a legnépszerűbb és leggyorsabb lehetőségeket, ami arra utal, hogy átfedés van a nappalival.

Régi jó klasszikus

Soha nem megy a divatból, az alapja - tömör tömörfa készlet természetes vagy természetes anyagokhoz közeli. Annak biztosítására, hogy a szekrények ne legyenek túlságosan nehézek, teljesen faragott ajtókat vagy homlokzatokat használhat. A tapétát textilből vagy tematikus, klasszikus, diszkrét minta alapján kell kiválasztani.

a mai klasszikus - már nem halványodott és arc nélküli, teljesen tipikus régiségeket tartalmaz, mint a régi időkben. Ma már modern vonalakat szerzett. A belső tér tovább díszíthető festmények, poszterek és szervesen illeszkednek a háztartási készülékekhez. A nappali része egy félköríves kanapéval, ívelt háttal.

Gyönyörű klasszikus, könnyű teljesítmény

Gyönyörű klasszikus, könnyű teljesítmény

minimalizmus

Ez a legegyszerűbb változata a belső térnek, ugyanakkor kiválóan kezeli a kifinomultságot. Ezt a konyhát szigorú, szinte irodai cikkekkel, a legkompaktabb háztartási készülékekkel és egyszólamú anyagokkal kell legyőzni. Szokatlanul úgy néz ki, mint a kontrasztok játékát - fehér és fekete, barna és bézs.

Tipp Ha hozzá akarsz adni egy kis coziness-ot az erődhöz minimalizmus, anélkül, hogy egyetlen stílust feltörnének, ez végrehajtható vászonnal, vászon függönyökkel és abroszokkal.

Eredeti tervezés a minimalizmus stílusában

Eredeti tervezés a minimalizmus stílusában

Hi-Tech

Konyha-étkező high-tech stílusban Van egy szoba a jövőből, vagy egy űrhajó rekesze. Nincsenek klasszikus szekrények, asztalok és székek, minden bútornak fantasztikus formákkal kell rendelkeznie, és csodálattal kell bírnia fényes és fémes csillogással, és ez a hatás csak műanyag és krómozott hardvert tartalmazhat.

Tipp Olyan belső térben, hogy szabadon engedheti meg az összes lehetséges elektronikát, és megjelenítheti az összes multi- mikrohullámú sütők, Vízforraló, több mint mini repülő csészealj.

Ez a hajlított formák és mindenféle kiemelés - a mennyezeti lámpák beépített színes zenéjével, végül egy kerek kültéri padló lámpa, a szivárvány minden spektruma a szalonban lévő zónában.

Az Accent dekorációs elemek frissítik a high-tech stílus súlyosságát

A hangsúlyt díszítő elemek frissítik a csúcstechnológia súlyosságát

Tipp Ha szüksége van rá zónázás, a hi-tech stílusban legalkalmasabb krómozott válaszfalak, állványok stb.

padlástér

Konyha-nappali tetőtéri stílusban - A stílusos gondatlanság, amelyet sok kreatív személyiség szeret. Ez így van téglafal a legmodernebb vékony TV-vel, szándékosan kitámasztva a mennyezeti gerendákat lógó króm lámpákkal. A feldolgozatlan, de természetes parketta a nappaliban egy kopott bőr kanapé uralkodik, egy kedvenc szék gyermekkorától és poszterek Andy Warhol munkáiban. A háztartási készülékek titkos életet élnek - az egyszer megvásárolt fülhallgató moduljai több részének "látott fajtáiból" van rejtve / beépítve.

A téglafal és a fekete-fehér bútorok stílusos kombinációja

A téglafal és a fekete-fehér bútorok stílusos kombinációja

Itt sok paradoxon létezik, és mindez "álfónia" meglepően harmonikusnak tűnik egy durva fal hátterében, ami egyaránt kiemelkedés és a legfontosabb kapcsolat.

Tipp Miután beleszeretett tetőtéri stílus, Nem szükséges, mintha egy whirpool a fejét, hogy rohanj a teljes áttervezés és a lerombolás falak egy kellemetlen és drága elég öröm. Egyszerűen "játszani" a rendelkezésre álló erkély, hogy egy bár álljon ki az ablakpárkányból vagy egy pódium pihenésre panorámablakok.

Stúdió stúdió konyha

Stúdió stúdió konyha

A tervezők érdekes pillanatai és hasznos ajánlásai

A fantázia szellőzésével ne felejts el néhány olyan főbb pontot, amelyen bármilyen stílus alapul. A tapasztalt díszítők megosztják a hasznos tippeket.

Mit kell figyelembe venni?

  • Ha nagyobb területre van szükséged, állj meg élénk színek a munka ágazatban. A kedvenc kanapéval való kikapcsolódásra szolgáló területet máris kicsit sötétebbé tehetjük, elkülönítjük a főzéshez rendelt részt, és gyönyörűen hangsúlyozzuk a pihenés és a vendégek fogadásának határait, nem pedig a "felesleges" fogyasztást;
  • A helytakarékosabb megtakarítás érdekében minimális méretű technikát és bútorokat kell választania;
  • Konyha-nappali nemcsak szépnek, hanem kényelmesebbnek is kell lennie, ezért nem szükséges a helyiség különböző végein "szétszórni" a födémet, a mosogatót és a munkafelületet, helyük legyen, és egymástól sétatávolságon belül kell;

  • választott high-tech stílusok vagy modern, bátran használják fényes stretch mennyezetek és lakkozott felületű bútorok - erősítik a fény játékait, és hangsúlyozzák a kiválasztott stílusok eredetiségét;
  • Nem szükséges ugyanazt a típust használni mérkőzések, kiemelve a különböző zónás rekeszeket, gyönyörűen összeilleszthetjük és megcsodálhatjuk, és csillárok, és pont "tabletták";
  • A bútorok, amelyekben hiányzik az ajtófogantyú, vizuálisan kibővítik a helyet, az ilyen szekrények könnyedén kinyitják az ajtókat;
  • A nappali világos színes foltokkal díszíthető, piros és sárga párnák, ha megfelel a meglévő stílusnak. Ez a módszer frissíti a belső térséget és vonzza a figyelmet.
Kisebb fényes elemek hozzájárulnak a fénypont belsejéhez

Kisebb fényes elemek hozzájárulnak a "zest"

Konyha-nappali 12 nm. m univerzális terület, amely lehetővé teszi a stílusok és elrendezések szinte minden meglévő változatát. Azonban, ha hagyja a belső díszítő, ne rohanjon lebontani a falak, vagy futni engedélyt felállítása egy tégla partíciót. Először is meg kell tanulni néhány kellemes belső teret, és olvassa el a szakemberek tanácsát. Ez segíteni fogja a fantázia gyakorlati megvalósítását, és nem teszi lehetővé hibák elhárítását, amelyek korrekciója néha sok pénzt költ.

A "két egyben"

Konyha-nappali területe 12 négyzetméter. m: átgondolt belső tér a minimalizmusból és a hi-techból a klasszikusokhoz és a loftokhoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 41