Skandináv funkcionalizmus a konyhában

Skandináv funkcionalizmus a konyhában

Az IKEA kereskedelmi hálózatából származó áruk hagyományosan megfizethetőnek és minőséginek tekinthetők, beleértve bútorok és konyhák készletei. Ez utóbbiakat a formatervezés átgondolása és korszerűsége, a vonalak finomsága különbözteti meg, ezért szervesen illeszkednek a modern belső térbe. Hogy megtanulják, hogyan kell használni a svéd bútorokat úgy a konyhában egyedül segítsége nélkül egy vendég tervező - meg fogja érteni, együtt!

tartalom

 • Néhány szó a gyártóról
 • Szürke színséma
 • A konyhák sajátossága a márkától
 • Előnyök és hátrányok
 • Végrehajtás a belső térben
Laconi és praktikus bútor pasztell színekben

Laconi és praktikus bútor pasztell színekben

Néhány szó a gyártóról

Az Ikea márka 1943 óta ismert, és mégsem veszíti el a népszerűséget. Svédországban kezdett dolgozni, és jelenleg a termelés vezetője a konyhák a piac költségvetési szegmensében. Ezek a fejhallgatók összefogtak:

 • A fogyasztó elérhetősége.
 • Megbízhatóságát.
 • Funkcionalitás.
 • Komplex megközelítés.

Fontos! A jól ismert márka legfontosabb jellemzői közül a vásárlás lehetősége nemcsak tetszett szekrények vagy munkalap, hanem az is tapéta, konyhai készülékek, padlóburkolat, amelyek harmonikusan pontosan megnézik a szoba ilyen berendezéseit.

A sima fényes felület vizuálisan növeli a konyha területét

A sima fényes felület vizuálisan növeli a konyha területét

Jelenleg választék szürke konyhák Az Ikea nem annyira hatalmas, de ha csak egy árnyékot kell választania a homlokzatra, akkor még mindig kész.

Szürke színséma

A fenti színt moduláris rendszerekben mutatják be "Knokskhult" - kész asztali tetejű konyhák, fiókok, mosogató és keverő. A fejhallgató szétszerelt formában kerül szállításra, de a készlet tartalmazza mindazt, amire szüksége van a szereléshez. Különböző konfigurációk vannak, különböző kapacitással és a csuklós és padlószekrény. Szintén érdemes jobban megvizsgálni az uralkodókat «Sektion» és «Bodbyn».

A fontos fogyasztói tulajdonságok között:

 1. A magasság beállítása a lábak jelenlétének köszönhetően, amelyek csavarhatók vagy csavarhatók le.
 2. A szekrények és fiókok elülső részeit tartós melamin borítja. Ez az anyag könnyű karbantartást, karcállóságot biztosít. Ennek köszönhetően hosszú ideig fog kinézni, és elégedett lesz a tulajdonos.
 3. Az ajtó könnyű összeszerelése és beállítása a magasság, a mélység és a szélesség beállítása révén.
 4. A szekrények nyitása lehet jobb vagy bal.
 5. minden A dobozok mechanizmussal vannak ellátva a simább futáshoz.
Kis lakás bútorok - stúdió

Egy kis lakás bútorozott lakás

Fontos! A boltokban teljesen felszerelt fülhallgató található tűzhely, motorháztető, fogantyúk. A vásárláskor a teljes készlet csak szekrényekből, mosdókagylóból és daruból áll, minden pihenéshez külön kell kapnia.

A klasszikus stílusú konyhaszekrény

A klasszikus stílusú konyhaszekrény

A fülhallgató ára a méretétől függ: minél több szekrény, annál drágább. Az egyik stílusban lévő uralkodó végrehajtásra kerül: nem kell aggódnia, hogy az új szekrény idegen lesz.

A jegyzethez! Érdekes, hogy ebben a moduláris termékcsaládban egyedi elemek - mind a padló, mind a fal - kerülnek eladásra. Ez lehetővé teszi a helyiségek kiegészítését újakkal. tárolórendszerek.

A konyhák sajátossága a márkától

A konyhai lakosztályok számos funkcióval rendelkeznek. Azok közül, amelyeket a fogyasztók azonosították, meghatározhatja a következőket:

 1. A homlokzatok keret nélküli technológiával jönnek létre. Ugyanakkor nagy szilárdságú farostlemezt használnak. A mindennapi életben finom diszpergált frakciónak nevezik MDF.
 2. Az ajtókat speciális szelepekkel és tüskékkel rögzítik - ez biztosítja a szerkezet megbízhatóságát és szilárdságát.
 3. MDF felett furnérozott vagy melamin, amely garantálja a homlokzat megbízható védelmét az idővel összefüggő károk ellen.
 4. A fiókok és fiókrendszerek széles választéka áll rendelkezésre. Kizárólag a bútor márkájához készültek. Speciális rendszerek alkalmazásával a mozgatás és a zárás egyszerű, egy mozdulattal.
 5. Erős műanyag lábak, amelyek akár fél tonnát is képesek ellenállni.
Az esztétika és a funkcionalitás - a gyártó fő feladata

Az esztétika és a funkcionalitás - a gyártó fő feladata

Fontos! A konyhák egy másik jellemzője a szabványos méret és mélység, ami egyszerűsíti a beépítést kis konyhák lakóházak.

Stílusos és kényelmes bútorok egy kis konyhához

Stílusos és kényelmes bútorok egy kis konyhához

Előnyök és hátrányok

A szürke konyhák és az IKEA más termékei számos pozitív és negatív oldalt tartalmaznak.

előnyök hiányosságokat
Kiváló minőség az anyagok gyártásában. Mindegyikük tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel a bútorgyártás szabványainak. A konyha stílusjegyzete - minimalizmus. Nem mindenki szereti ezt. Még a funkcionalitás és a tartósság szempontjából is, egyes fogyasztók még mindig nem hajlandóak ilyen fülhallgatót vásárolni.
A bútorok hosszú élettartama a jól átgondolt design miatt. Tipikus, felismerhető, ami szintén nem mindenki kedvelt. Bizonyos értelemben mindezeket korrigálhatja a hatalmas tartozékok számának rovására. Azonban az IKEA konyhájának valóban egyedi belső kialakítása valószínűleg nem fog működni, hiszen mindannyian szabványosak.
Minden részlet megfelel a méreteknek és a lyukaknak, ezért az önszerelés nem jelent problémát. A szabványméretek egyrészt előnyhöz jutnak, másrészt problémamentesek a nem szabványos konyhák számára, ezért nem fog egy adott helyiségben dolgozni.
A készletek stílusos kialakítása lehetővé teszi számukra, hogy tökéletesen illeszkedjenek a háztartási készülékekhez. Az él, amelyhez a végek ragasztottak, elég vékony, természetesebbnek tűnik, de kevésbé tartós, problémák merülhetnek fel vízzel.
A bútorok szabványosak, ami egyszerűsíti a modulok kiválasztását egyedi igények szerint kialakított konyhákhoz. A fali szekrényeken nincsenek speciális rögzítők. Mert a bútorok örökre csatlakoznak. Egyrészről kényelmes, mert nem kell aggódnia, hogy az öltöző leesik vagy mozog. Másrészt ez kizárja a bútorok átkonfigurálását a konyhában.
A gyártó weboldalán saját márkájú bútorok készíthetők, figyelembe véve a márka tervezési döntéseit. Tele lehet, mert kényelmes lesz, és nem választja ki a szabványos készletet. Rendelkező felhasználó panasz a minőségi anyagok és általában konyhák, azok élettartama nem ugyanaz, mint a gyártó által megadott, különösen a termékek turista osztályon.
Egyszerű összeszerelés és telepítés. És ha egyszerűen nincs idő erre, van egy összeszerelő szolgáltatás a cég szakembereitől. Túl sűrű érintkezés a falhoz, hézagok nélkül.

A konyhabútorok új mintái hordozzák a svéd dualizmus eszméjét: a dizájn aszketizmusa maximális praktikussal

A konyhabútorok új mintái hordozzák a svéd dualizmus eszméjét: a dizájn aszketizmusa maximális praktikussal

IKEA szürke konyha: népszerű modellek és belsőépítészeti lehetőségek

Végrehajtás a belső térben

Annak ellenére, hogy a hátrányok IKEA konyha, mégis sokan választanak maguknak, és nem miscalculates, mert azt jelenti, hogy a minőségi bútorok Más gyártók ultra - lehetetlen. Annak érdekében, hogy a konyhai készlet megfelelővé és kényelmessé vált, helyesen kell elhelyezni a belső térben.

Optimális megoldás a konyhahely sarokövezetéhez

Optimális megoldás a konyhahely sarokövezetéhez

A lehetőségek közül:

 1. szögletes - Kiváló megoldás a kis helyiségeknek, hiszen legalább egy helyet foglal el.
 2. Lineáris - ez az opció a leggyakoribb, mert különbözik a szekrények helyének egyszerűségében. A konyha egyszerűségének köszönhetően egyszerre két ember is lehet. Alkalmas keskeny hosszúkás konyhákhoz.
 3. Párhuzamos - ebben az esetben a munkaterületek egymással szemben helyezkednek el. Ilyen esetben csak elegendően nagy helyiségben lehet felszerelni, miközben szem előtt kell tartani, hogy a "vonalak" között legalább 1-1,5 méter távolságnak kell lennie.

következtetés

Konyha IKEA szürke árnyalatú - ez egy teljesen eredeti megoldás egy szoba főzésére. A fülhallgató homlokzatai sok esetben képesek ellenállni, de még mindig bútorokkal kell gondosan kezelni.

IKEA szürke konyha: népszerű modellek és belsőépítészeti lehetőségek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − = 96