Moderni keittiö, art nouveau -tyylinen

Moderni U-muotoinen keittiö jugend-tyyliin

Jokainen emäntä haluaa unelmia ruoanvalmistuksessa. U-muotoinen keittiö on paras ratkaisu kaikenkokoisiin huoneisiin. Tällaisessa sopivassa järjestelyssä kaikki astiat, viljat, mausteet ja samalla käytä tehokkaasti joka kulmaa keittiön sarja.

 • spesifisyys
 • Suunnittelun edut
 • U-muotoisten keittiön haitat
 • Asettelun ominaisuudet
 • Jos keittiö on pieni
 • Ylellinen suuri keittiö
 • Valaistuksen ja lisäelementtien merkitys
 • Saari keittiössä
 • Suunnitteluvihjeitä
Pieni keittiö teollisessa tyylissä

Pieni keittiö teollisessa tyylissä

Pitkä U-muotoinen keittiöpuu

Pitkä U-muotoinen keittiö maitoväriin

spesifisyys

U-muotoisten keittiön valokuvan huolellisen tarkistamisen jälkeen näet, että lomake edellyttää tiettyjen pinnoitteiden sijoittamista. Asettelun ansiosta emäntä voi parhaiten sopia ja kaikki rivit on järjestetty kirjaimella P. Jokainen rivi suorittaa toiminnallisen tehtävänsä:

 • Ensimmäinen - jääkaappi ja varastointijärjestelmät. Heidän tehtävänsä on varastoida tuotteita.
 • Toinen - pesu, jossa astioita pestään ja ruokaa ruoanlaittoon.
 • Kolmas on uuni, ruoan paikka.

Tärkeää! Suuressa tai pienessä U-muotoisessa keittiössä kaikki on järjestettävä mahdollisimman mukavaksi. Vakioetäisyydet: peseminen lautasesta - 1,2-1,8 m, jääkaappi levystä - 1,2 m eikä alle 2 m pesualtaan. lämpölevy sijaitsee 1,5 kilometrin päässä ruokailutila. 

Korkeat kaapit sijoitetaan ja jääkaappi on helpompi kulmissa, avoimessa tilassa ne kulkevat päällekkäin. Tuotteiden valmistuksen työalue on parempi, jos se on yksittäinen eikä jakautunut 2-3 osaan.

Pienikokoinen keittiö katon alla

Pienikokoinen keittiö katon alla

Suuri U-muotoinen keittiötila

Suuri U-muotoinen keittiö-studio

Suunnittelun edut

U-muotoisen keittiön asettelun etuja ovat:

 1. Ei ole tarpeen tehdä liikkeitä, mikä helpottaa huomattavasti kypsentämisprosessia ja tekee sen mahdollisimman turvalliseksi.
 2. Sijaintiominaisuudet (jos työkierukka on sijoitettu oikein). Toisin sanoen, kun määritetään pesupaikka, levy ja jääkaappi, täytyy luottaa mukavaan järjestykseen itselleen. Sitten kaikki on kädessä ja ei tarvitse tehdä tarpeettomia liikkeitä keittovaiheessa.
 3. Myös U-muotoisen keittiön sisätilaa voidaan käyttää, jolloin seinät ovat mahdollisimman tehokkaita. Yhdellä rivillä on kaikki, mitä tarvitset ruoanlaittoon ja astianpesuun, ja toisessa - ruokailutila.
 4. U-muotoinen keittiö aamiaisbaarilla Voidaan asentaa, jos ei ole neljää seinää. Tämä on paras vaihtoehto studio-huoneistoja, jossa on mahdollista saavuttaa vyöhykkeiden toiminnallinen rajoitus ja samalla jakaa jo pieni tila.
Valoisa keittiö, jossa on ikkunanpesijä

Valoisa keittiö, jossa pesuallas ikkunan vieressä. Suunnittelija: Nadezhda Zotova

Kiinnitä huomiota! Tämäntyyppiset keittiötasot valmistetaan millä tahansa tyylillä - minimalismia, klassinen, hi-tech, Provence, maa ja jopa nykyaikainen.

Kodikas ja mukava keittiö maalaistyyliin

Kodikas, mukava keittiö maalaistyyliin

U-muotoisten keittiön haitat

Tällaisella ulkoasulla, kuten muillakin, on sen haitat:

 • Esteetön vyöhykkeen muodostaminen kulmissa. Riippumatta kaapin syvyydestä tällaisen keittiön kulmissa on runsaasti tilaa, joka on hankalaa käyttää. Tämän ongelman ratkaisemiseksi on tarpeen säätää kulma- varastointijärjestelmät kääntyvät hyllyt, jotka antavat sinulle kaiken tarvitsemasi.
 • Useimmissa tapauksissa U-muotoinen keittiö on suurien tilojen etuoikeus. Rinnakkaisten huonekalujen välissä on oltava vähintään 1,5 metrin etäisyydellä. Tämäntyyppinen kapea keittiö näyttää raskalta, eikä sen etuja voida täysin kokea. Mutta liian suurissa huoneissa se on myös epämiellyttävä, koska samaa kolmiota ei voida kätevästi järjestää.
 • U-muotoinen keittiö ikkunalla - se on kaunis, mutta tässä tapauksessa ei ole mahdollista käyttää yhtä seinää huonekaluilla, mikä vähentää layoutin tilaa. Mutta tämä ongelma voidaan ratkaista järjestämällä työpöytä tai ruokasali ikkunan lähelle. Se näyttää alkuperäiseltä, ja lisäksi se on kevyt.
U-muotoinen keittiö, jossa ruokapöytä ikkunan vieressä

U-muotoinen keittiö, jossa ruokapöytä ikkunan vieressä

Keittiön U-muotoinen versio soveltuu suuremmalle kvadratuurille

Keittiön U-muotoinen versio soveltuu suuremmalle kvadratuurille

Asettelun ominaisuudet

Suunnittelu U-muotoinen keittiö on helpointa kehittyä, jos lähtökohta sen sijainti yli 10 neliömetriä. m. Samalla on otettava huomioon kaikki tyylin ominaisuudet ja huoneen yksityiskohdat. Älä unohda keittiön kolmiota: jos etäisyys yhden ja toisen elementin välillä on noin 1 metri, niin on mahdollista saavuttaa "kaiken käsillä" -vaikutus. Lisäksi se sijoitetaan avaruudessa yli keittiökoneet ja keittiö avustajia.

Tärkeää! U-muotoisen keittiön asettelun avainpiste on huomaavainen järjestely ruokailutila.

Venytetty tyylikäs keittiö, jossa on tiiliseinä ja ikkuna kattoon

Venytetty tyylikäs keittiö, jossa on tiiliseinä ja ikkuna kattoon

On järjetöntä varustaa ruokailualue tällaisen keittiön alueella, jos perheellä on paljon ihmisiä tai huone on liian pieni. Tässä tapauksessa on järkevää siirtää ruokailualueen vyöhyke toiseen huoneeseen.

Tässä suunnittelussa jokaisella rivillä täytyy olla oma toiminnallinen tehtävä, eli:

 1. Yksi seinä varastointiin. Täällä voi olla jääkaappi, kaapit, joissa on viljaa ja mausteita, osasto vihanneksia, kaappi, kattilat.
 2. Toista seinää käytetään tuotteiden valmistukseen, toisin sanoen on varmasti oltava pesuallas, viipaloidut pinnat, veitset.
 3. Kolmas osa on keittoalue eli liesi, kuumien kattiloiden pinnat, astiat ja kaikki muu, mikä on välttämätöntä turvallisen ruoan valmistukseen.
Mielenkiintoinen keittiö eklektiseen tyyliin

Mielenkiintoinen keittiö eklektiseen tyyliin

Jos keittiö on pieni

Vaikka useimmat U-muotoiset keittiöt on varustettu melko tilavissa tiloissa, ei myöskään ole mitään esteitä sen tekemiseen pienessä huoneessa. Optimaalisen avaruusjärjestelyn vuoksi on käytettävä liukukalusteita. Todennäköisesti keittiö tulee kapeaksi, mutta täällä varmasti kaikki on käsillä.

Jos käytät tavallisia huonekaluja, jääkaappi on siirrettävä toiseen huoneeseen, jotta vapautuu käyttökelpoinen tila. Joitakin käytännön neuvoja:

 • Jos huone on pitkä ja kapea, kannattaa käyttää keittiön sarja ilman teräviä kulmia.
 • Seinät on leikattava valoisaan, optimaalisesti sisään beige-sävyjä - tämä visuaalisesti lisää tilaa.
Pieni tyylikäs valkoinen keittiö

Pieni tyylikäs valkoinen keittiö

 • Kalusteet tulisi tehdä myös vaaleissa väreissä, kirkkaissa kontrasti tässä tapauksessa - tabu.
 • On hyvä ajatella sekä perus- että paikallisvalaistusta. Työalueiden valaistus on välttämätöntä.
 • Tekstiilit ikkunoille - kevyt, lentävät, ei missään tapauksessa tiheä verhot. Huonekaluja tulisi käyttää heijastavien pintojen kanssa, ja mitä enemmän he ovat siellä, sitä paremmin. Tietenkin tällaisten julkisivujen hoitaminen on vaikeaa.
 • Katto on välttämättä kirkas, myös kiiltävä.
 • Lattian tahansa varjossa.
 • Jos mahdollista, voit suurentaa ovia ja ikkunoita - tämä lisää valoa ja äänenvoimakkuutta.
Pieni n-muotoinen keittiö yksityisessä talossa

Pieni U-muotoinen keittiö yksityisessä talossa

Ylellinen suuri keittiö

Suuri huone keittiön sisustukseen on unelma jokaisesta rakastajasta, sillä tässä voit saavuttaa mahdollisimman mukavan. Jotta voit viettää aikaa täällä, sinun on toimitettava kalusteet laatikoilla ja muilla elementeillä, jotka tarjoavat toimivuuden. Muussa tapauksessa järjestelyn ohjeet ovat samanlaisia ​​kuin edellä mainittu vaihtoehto.

Mitä tulee väritulokseen, tässä tapauksessa sinulla on varaa kirkkaisiin väreihin, ne ovat yhtä tärkeitä kuin koskaan, varsinkin yhdessä valkoisen kanssa. Väri on parempi tehdä keittiösarjan julkisivut ja työpinnat ovat enemmän rauhallisia värejä.

Valaistuksen ja lisäelementtien merkitys

U-muotoinen keittiö on mukava, mutta lukuunottamatta kalusteiden sijoittamista ja toiminnallisia alueita, se on tärkeää Ajattele tarkkaan valaistusta, koska vain pää ei voi tehdä. Normaalin valotilan luominen on kätevää käyttää spot-valot ja LED-nauhat, jotka pystyvät korostamaan kaikkia alueita.

Kiinnitä huomiota! Usein päävalo ei ole ollenkaan tarpeen, joten on syytä säätää mahdollisuudesta kytkeä kattovalaisimen valaistus päälle erikseen.

Valkoinen marmorinen keittiö, jossa työskentelyalueen hyvä valaistus

Valkoinen marmorinen keittiö, jossa työskentelyalueen hyvä valaistus

Tietenkin on välttämätöntä, että valaisimet sopivat huoneen yleiseen tyyliin.

Jotta keittiö olisi kokonaisvaltaista, se on varustettava sisustuselementeillä, verhot, maalauksia. Myös sopivat koristepaneelit, jos alue sallii. Alkuperäinen ratkaisu - aseta perhevalokuvia seinille.

Moderni muotoilu, sisätiloissa, ja täällä voit käyttää sekä ulko- että seinäkukkia.

Pienessä keittiössä on myös paikka sisätiloille

Pienessä keittiössä on myös paikka sisätiloille

Saari keittiössä

laittaa saaren elementti tällaisessa keittiössä on järkevä, jos sen koko on enemmän kuin keskimäärin. Tämä auttaa varustamaan tilan käytännöllisellä ja ergonomisella tavalla. Saari voi tässä tapauksessa toimia ruokailualueena tai työtasona. He ovat usein aseta pesuallas tai uuni.

Mikä parasta, tämä keittiönäytön ratkaisu näyttää vaaleilta väreiltä - valkoinen, beige. Tällaiset pinnat sopivat paremmin ruostumattoman teräksen kiiltoon jääkaapissa ja huuvissa. Tässä värijärjestelmässä jopa massiiviset keittiökoneet näyttävät helpolta.

Suuri keittiö saarella ja ikkunat kattoon

Suuri keittiö saarella ja ikkunat kattoon

Toinen alkuperäinen ratkaisu on harmaa-siniset julkisivut ja valkoiset työtasot. Keittiö näyttää tyylikkäältä, mutta älä leikkaa silmäsi.

Vihje! Jos keittiön järjestelyn hetki juuri putosi toiselle ruokavalion emännälle, määritetyt värit ovat optimaaliset. Loppujen lopuksi he väittävät värejä vähentäen ruokahalua.

Keittiö maalaistalossa saarella ja korkeat katot

Keittiö maalaistalossa saarella ja korkeat katot

Suunnitteluvihjeitä

 1. Sinun pitäisi kokeilla ja hävitä osa roikkuulaudoista. Joten voit "keventää" keittiötä ja tehdä siitä tilavampaa. Jotta et menetä tarvittavaa säilytystilaa, voit laittaa muutaman korkean kaapin-kynätilauksen.
 2. Jos ikkunassa on ikkuna, pesukone on sijoitettava lähelle sitä. Tietenkin tämä on merkitystä, jos ikkuna on kaunis näkymä. Mutta standardi huoneistoja - tämä on ongelma. Kynnyksen korkeus on huomattavasti pienempi kuin työpinnan mukava korkeus.
 3. Kuulokkeen toinen puoli voi olla hieman lyhyempi - tämä vapauttaa tilaa ruokailualueen järjestämiseen.
 4. Ei ole välttämätöntä säästää huonekaluihin - se tarjoaa mukavuutta keittiössä.
Tee työtila keittiössä ikkunan alta ja yhdistä miellyttävä ja hyödyllinen

Tee työtila keittiössä ikkunan alta ja yhdistä miellyttävä ja hyödyllinen. Suunnittelija: Maria Fainberg

Epätavalliset plafonds antavat valkoista keittiötä

Epätavalliset plafonds tulevat valkoisen keittiön "kohokohta"

Epäilemättä kätevä ja käytännöllinen U-muotoinen keittiö ei ole liioiteltu mistään rakastajattaren unesta. Tarkkaavainen lähestymistapa tämän suunnitelman toteuttamiseen on täysin mahdollista!

U-muotoiset keittiöt: 80+ yleispalvelun suunnitteluratkaisuja, jotka säästävät tilaa ja talousarviota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =