Maan talon klassinen keittiö: oven sijasta kaaria

Maan talon klassinen keittiö: oven sijasta kaaria

Monien suunnitteluratkaisujen joukossa kaari keittiöön Oven sijaan se on monikäyttöinen. Loppujen lopuksi tämä ei ole vain houkutteleva sisustuselementti, vaan myös erinomainen tapa visuaalisesti laajentaa huoneiston tilaa. Monien rakentavien ratkaisujen ansiosta voit aina valita talon tyyliä. Rakenteen yksinkertaisuus antaa jokaiselle mahdollisuuden tehdä sen omilla käsillään.

sisältö:

 • Arch keittiölle oven sijasta
 • Keittiön kaaren etuja
 • Nuances in tehdä kaaria
 • Miten rakentaa kaari itse
 • Vaiheittainen ohje
 • tulokset
Vakiokokoinen kaari pienessä keittiössä

Vakiokokoinen kaari pienessä keittiössä

Arkkitehtuuri Art Nouveau -tyyliin

Arkkitehtuuri Art Nouveau -tyyliin

Keittiön laaja kaari mahdollistaa huoneesi visuaalisen laajentamisen

Keittiön laaja kaari mahdollistaa huoneesi visuaalisen laajentamisen

Arch keittiölle oven sijasta

Archin keittiön oven sijasta on loistava tapa muuttaa talosi. monet modernit huoneistot myydään sisäänrakennetulla kaarella, joten niiden omistajien ei tarvitse ajatella uudelleenjärjestelyjä. Mutta vaikka talosi ei ole varustettu keittiön kaarella, voit halutessasi rakentaa sen itse. Loppujen lopuksi tällaisen suunnittelun elementin luominen on hyvin yksinkertaista, vaikka siinä on joitain vivahteita. Perehtynyt heihin ja myös kaikkiin mahdollisiin toteutusvaihtoehtoihin, voit helposti voit luoda arkin omilla käsilläsi.

Hypokarconin kaaren rikki muoto

Hypokarconin kaaren rikki muoto

Keittiön kaaren etuja

Kipsilevy keittiössä oven sijasta aina näyttää uskomattoman houkuttelevalta. Ja tämä on erinomainen vaihtoehto tylsille oviajoille. Ja jos epäilet vielä, sijoittaako keittiön keittiössään, näe sen edut:

 • kaaret ovat hyvin yksinkertaisia. Useimmiten kipsilevyjen rakentamiseen, ja se on melko kevyt, joten se asennetaan ilman vaikeuksia. Myös tästä materiaalista on mahdollista muodostaa mikä tahansa muoto;
 • Tällaisten kaarien houkutteleva ulkonäkö on yksi tärkeimmistä eduista. Loppujen lopuksi suunnittelijat ovat jo pitkään osoittaneet, että sisätilojen sileät linjat rauhoittavat ja luovat viihtyisän ilmapiirin.
Pyöristetyt kaaret ovat harmoninen rauhallinen muoto

Pyöristetyt kaaret ovat harmoninen rauhallinen muoto

 • Kaarella on sileä ja tasainen rakenne, joten voit helposti soveltaa mitä tahansa viimeistelyä. Kaikki riippuu vain mielikuvituksestasi;
 • koska rakenne on erittäin kevyt, se ei vaikuta haitallisesti tukiseiniin ja vierekkäisiin rakenteisiin;
 • Jos kaari luodaan kaikkien sääntöjen mukaisesti, se palvelee sinua monta vuotta.
Arkki, jossa on sileä pinta ja seinän koristelu talon talon keittiössä

Arkki, jossa on sileä pinta ja seinän koristelu talon talon keittiössä

 • tällaisen mallin hoitaminen on paljon helpompaa kuin oven takana;
 • Kaari suorittaa kaksi toimintoa kerralla, koska se toimii asunnon vyöhykkeiden erottaminen, sekä keittiön sisäänkäynti.

Koska jos päätät lisätä huoneesi visuaalisen äänenvoimakkuutta, kaari on erinomainen ratkaisu.

Esimerkki romaanisesta kaaresta, jolla on puolirenkaan muotoinen holvi. Tällaisia ​​kaaria käytetään huoneen visuaaliseen lisäämiseen

Esimerkki romaanisesta kaaresta, jolla on puolirenkaan muotoinen holvi. Tällaisia ​​kaaria käytetään huoneen visuaaliseen lisäämiseen

Nuances in tehdä kaaria

Monien etujen ansiosta monet ihmiset päättävät asentaa keittiön keittiössä eikä ovelle. Jos et ole varma, että voit luoda mallin itsellesi, voit aina ostaa kaaren keittiölle oven sijaan tai voit kutsua mestareita, jotka helposti rakentavat sen sinulle. Mutta riippumatta siitä, kuinka asennat arkkia, sinun on tiedettävä, mistä se on tehty ja millaisia ​​kaaria on olemassa. Tämä tieto auttaa sinua valitsemaan mallia tai omalla käsin rakennetulla rakenteella. Ympyrän mukaisesti kaaret on jaettu seuraavasti:

 • Monimutkaisten rakennelmien kaaret. Ne sopivat huoneisiin, joissa on suuri pinta-ala ja korkeat katot. Joten älä käytä niitä sisään Hruštšov. Lisäksi sinun on huolehdittava siitä, että huone ei ole enää niin kirkas aksentti, koska sinulla on riski luoda liian röyhkeä muotoilu.
 • yksinkertainen kipsilevykaaret, jotka ovat täydellisiä pienet huoneistot. Heillä on yksinkertainen ääriviivat ja ne suoritetaan usein yhdestä kipsilevystä.
Symmetriset kaaret, joiden muoto on yksinkertainen

Yksinkertaisen muotoiset symmetriset kaaret

Kaaren eri muodot antavat heille tällaisen luokittelun:

 • kaarevuussäteen yläpuolella;
 • sillä arkin paksuus valitaan useimmiten tasolle seinän kanssa niin, että rakenne näyttää monoliittiselta ja kiinteältä;
 • Ne on myös luotu suhteessa symmetria-akseliin tai ovat epäsymmetrisiä.

Kaulusten käyttö sisustuksessa ei ole kunnianosoitus muodista, vaan klassikko. Heillä oli suuret esineet, minkä jälkeen kaaret olivat olennainen osa hienostuneesta sisustuksesta. Mutta jos aiemmin rakennettaisiin uusi muotoilu, se oli vaikeaa, kunhan heillä oli raskas paino ja oli tehty tiilistä, silloin meidän aikamme kaaret ovat lähes painottomia, ja ne voidaan rakentaa mihin tahansa seinään.

Classic kaari ovien sijasta keittiössä

Classic kaari ovien sijasta keittiössä

Miten rakentaa kaari itse

Arkkia keittiölle oven sijaan omiin käsiinsä rakentaa todella nopeasti ja helposti. Ainoa asia, jonka tarvitsee tehdä, on tutustua yksityiskohtaisesti sääntöjen luomiseen ja käyttöönottoon. Ennen kuin aloitat suunnittelun, sinun on päätettävä, mihin haluat korjata. Loppujen lopuksi, jos keittiön uloskäynti on makuuhuoneen vieressä, vaarannat kotitalouden epämukavuuden. Jatkuva melu sekä erilaiset tuoksut häiritsevät hiljaista harrastusta ja nukkua. Koska arkkia on syytä asentaa vain välillä keittiö ja käytävä tai olohuone.

Yhdistetään eteinen, olohuone ja keittiö kaaria

Yhdistetään eteinen, olohuone ja keittiö kaaria

Sen jälkeen on välttämätöntä varastoida tarvittavat työkalut ja materiaalit. Tarvitset:

 • metalliprofiilit;
 • kipsilevyt;
 • itsekierteittävät ruuvit ja tapit;
 • tasolla;
 • ruletti;
 • lyijykynä;
 • veitsi paperitavarat;
 • hiekkapaperi;
 • vannesahan;
 • langaton;
 • sakset metallille.

Kun olet valmis kaiken tarvitsemasi, voit siirtyä suoraan rakenteen rakentamiseen. On tärkeää tietää, että kaaret on tehty kahdella tavalla:

 • Märkä, joka on sovitettu pieniin päihin ja pystyy määrittelemään täydellisesti kaaret, joilla on suuri kaarevuussäde;
 • kuiva - tämä menetelmä sopii suurikokoisille kaareille, mutta pienellä säteellä.
Märän menetelmän mukaiset holvit

Märän menetelmän mukaiset holvit

Vaiheittainen ohje

Arch keittiölle oven sijasta, jonka hinta valmiina muodossa voi olla liian kallis sinulle, on helppo valmistaa käsin. Siksi et vain säästä merkittävästi luomalla sitä itse, vaan myös toteuttamaan sen harkintasi mukaan. Sinun tarvitsee vain noudattaa yksinkertaisia ​​asennus- ja rakennussääntöjä.

Yksinkertaisen muotoinen kaari voidaan tehdä itse

Yksinkertaisen muotoinen kaari voidaan tehdä itse

 • Ensin päätä tulevan kaaren koosta ja merkitse sen paikka kynällä. Tulevaisuudessa tämä merkintä auttaa muodostamaan kehyksen metalliprofiilista.

Vihje! Älä pelkää muuttaa asetettuja parametreja asennuksen aikana. Säädä tarvittaessa rakenne avausparametreihin.

 • Tämän jälkeen voit jatkaa metallikehyksen asennusta. Tämä osa kaarta on sen tuki ja luuranko. Siksi profiilien asennus olisi otettava vastuullisesti. Aluksi kannattaa asentaa n-muotoinen profiili. Tämän jälkeen on välttämätöntä edetä suoraan tulevan kaaren pohjalle. Se on valmistettu kaariprofiilista, joka on taivutettu tulevan mallin suunnitellun muotoon nähden. Lopuksi kiinnität profiilit ruuveilla, voit helposti siirtyä seuraavaan vaiheeseen.
Metalliprofiilisen kaarimaisen profiilin tekeminen: me leikkaamme

Valmistus metallista. Arc-shaped profile: me leikkaamme

Seuraavaksi muodostetaan tarvittava muoto, esimerkiksi kaari

Seuraavaksi muodostetaan tarvittava muoto, esimerkiksi kaari

 • Nyt on välttämätöntä leikata tulevan kaaren segmenttejä kipsilevystä. Jokainen niistä on säädettävä huolellisesti tasolle, koska tulevaisuudessa mallin tulee olla tasainen.

Vihje! Taivuttamiseksi kaari oli helpompaa, kipsilevy olisi hieman kostutettu vedellä. Joten se antaa sinulle paljon helpompaa.

Toinen tapa muodostaa kaaren muotoinen kaari on tehdä leikkauksia kipsilevyllä

Toinen tapa muodostaa kaaren muotoinen kaari on tehdä leikkauksia kipsilevyllä

 • Kiinnitä kaaren elementit kehykseen käyttämällä itsekierteittäviä ruuveja. Jos haluat antaa rakenteen vahvuuden, kannattaa käyttää hyppääjiä.
Asenna profiilin ylimääräiset profiilit kahden kaaren väliin lisää rakenteellista lujuutta

Asenna profiilin lisäosat kahden kaaren väliin lisää rakenteellista lujuutta

Kaarevan kipsilevyelementin kiinnitys kaarirakenteeseen

Kaarevan kipsilevyelementin kiinnitys kaarirakenteeseen

 • Nyt voit jatkaa kittiä - se auttaa tasoittamaan pinnan ja jopa kaaren seinän kanssa. Lopullinen vaihe voi olla maalaus tai tapettien liimaus.
Valkoinen kaari, jossa on vähintään koristeelementit

Valkoinen kaari, jossa on vähintään koristeelementit

Tutkittuaan kaikki nämä vaiheet, voit nopeasti ymmärtää, miten tehdä kaari keittiön oven sijasta omiin käsiisi. Tarvitaan vain tarkkaavaisuus ja huolellisuus työn tekemisessä.

tulokset

Arkkista keittiölle oven sijaan, jonka valokuva voi aina löytää verkossa, näyttää uskomattoman houkuttelevalta. Siksi monet ihmiset ajattelevat tällaisen kaaren asentamisesta olohuoneeseensa tai keittiö-ruokasali yksityisessä talossa. Voit käyttää ammattilaisten palveluja, jotka pyynnöstäsi luovat minkä tahansa suunnittelun. Mutta jos olet varma kyvyistänne, voit aina rakentaa kaaren itse.

Laaja kaari keittiölle oven sijasta romanttisessa tyylissä

Laaja kaari romanttisessa tyylissä

Tällainen koristeellinen kaari palvelee sinua monta vuotta. Tämä suorittaa useita toimintoja kerralla. Se ajoittain kasvattaa huoneesi visuaalista äänenvoimakkuutta samalla, kun jätät sen tavanomainen kaavoitus sama. Rakenne on rakenteeltaan yksinkertainen eikä vaadi erityistä huolellisuutta. Siksi, jos haluat muuttaa talosi, mieti, kuinka rakentaa keittiötä keittiössään oven sijasta.

Oven oven olohuone keittiölle: 80 toimintavaihtoehtoa kotiisi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8