Keittiön sisustus maalaistyyliin

Keittiön sisustus maalaistyyliin

Florentina on käytännön vesihuollon asiantuntija, jolla on laaja toiminto. Jokainen yksikkö heijastaa menestyksekkään yhdistelmän hyviä lujuusindikaattoreita, optimaalisia suorituskykyparametreja ja jalo muotoilua. kaikki autopesu sopivasti mihin tahansa moderni keittiö sisustus, Koska ne on mukautettu intensiivisiin käyttöolosuhteisiin.

 • Miten valita?
 • Nykyaikaisten malleja
 • edut
Sisäänrakennettu graniittisallas

Sisäänrakennettu graniittisallas

Kätevä keittiöallas

Kätevä syvä pesuallas keittiöön

Malli Blanco

Blanco-malli

Miten valita?

Insinöörien ryhmä pystyi osoittamaan, että tuotteita ei ole ja niitä ei voi täydentää. Yhtiö kehittää säännöllisesti uusia vaihtoehtoja ja tarjouksia, jotka ajan mittaan muuttuvat luotettavammiksi, käytännöllisiksi ja kestäviksi. Se tarjoaa myytäviksi superhard-komposiitteja, alkuperäisiä kaavoja "1 + 1" ja muita ratkaisuja, jotka tekevät tuotteiden mekaanisista ominaisuuksista suuremman ja merkityksellisemmän. Florentina toimii kvartsituotteiden ainoana valmistajana koko maassa. Niitä tarjotaan monissa eri tavoissa, ja ostamalla ne saat luotettavan, laadukkaan ratkaisun.

Kun valitset sopivan pesuallas, kannattaa kiinnittää huomiota useisiin ominaisuuksiin.

 1. Keittiön mitoitusparametrit. Omistajille pienet keittiöt sopii pienet yksinomaiset lavuaarit, ja suurien tilojen omistajille ihanteellinen ratkaisu on suuria, syvällisiä muunnelmia.
 2. Ihmisten määrä perheessä. Hyväksy, olisi typerää ostaa autonpesu useilla lokeroilla ja vaikuttavilla ominaisuuksilla yhdelle tai kahdelle ihmiselle. Ja perheelle, jossa on useita lapsia, tämä vaihtoehto on täysin hyväksyttävä.
 3. Sisustuksen tyyli. Monet yksityiskohdat riippuvat tästä kriteeristä. Näihin kuuluvat pesuallas, väri, muotoilu. Nykyaikaisten muunnelmien väripaletti on rikas ja monipuolinen, ja valkoisen tai harmaan tylsän sijaan voit valita sävyn vastaamaan kokonaiskuvaketta.
 4. Astian muoto ja sen syvyys. Aika on kulunut, kun muotia oli yksinomaan pyöreitä lavoja terästä. Nykyään voit valita suorakaiteen, neliön, soikeat tuotteet ja käyttää niitä vaarantamatta käyttäjäystävällisyyttä ja kokonaistoimintoja.
Pesuallas on asennettu pöytälevyn alle

Pesuallas, joka on asennettu pöydän yläpuolelle

Tutkimus ja todentaminen vahvistavat sen, että tällaiset tuotteet eivät ole missään tapauksessa huonompia kuin eurooppalaiset analogit, ja joissakin suhteissa jopa ylittävät ne.

Bombayn mallin näyttelymalli

Mallin "Bombay" näyttelymalli

piirteet

Tuotantoprosessi on perustettu Venäjällä. Yhtiö on toiminut vesijohtolaitteiden markkinoilla yli 15 vuoden ajan, ja tänä aikana se osallistui lukuisiin ohjelmiin. Tämä on ensimmäinen venäläinen järjestö, joka onnistui luomaan korkean suorituskyvyn tuotannon nieluja jatkuvan valumenetelmän avulla. Ja vielä tällä hetkellä ei ole samanlaisia ​​analogisia tuotteita tällaisessa tuotteessa IVY-maissa.

Kaikki muutokset tuotetaan eurooppalaisissa laitteissa, joten haitallisen inhimillisen tekijävaikutuksen todennäköisyys pienenee nollaan. Henkilöstöllä on korkea ammattitaito.

Musta pesuallas sopii sisustukseen korkean teknologian tyyliin

Musta pesuallas sopii sisustukseen korkean teknologian tyyliin

Vega 360 -mallia

Vega 360 -malli

Käytetyn materiaalin ominaisuudet

Korkealaatuinen komposiitti on kaikkien tämän yrityksen tekemien nielujen perusta. Tällaisten luonnollisten raaka-aineiden, kuten kvartsin ja komposiitin, tuotannossa on mukana. Yleisessä mittakaavassa niiden kovuus on 7-7,5, joten niillä on suuri vahvuusindeksi ja kulutuskestävyys.

Komponenttien liimaukseen käytetään korkealaatuista polyesterihartsia, joka on kehitetty yhteistyössä kumppanuusjärjestön DUGALAK kanssa. Tuloksena syntyy tuotteita, joilla on korkea pintalipeys, optimaalinen mekaaninen lujuus ja liuottimien vastustuskyky.

Malli Lipsi-780R

Malli "Lipsi-780R"

Mukava hana, jossa on liesituuletin

Mukava hana, jossa on liesituuletin

hygienia

Värjäyksen välttämiseksi käytön aikana komposiittirakenne sisältää erityisiä antibakteerisia lisäaineita, jotka on tehty hopean perusteella. Tältä osin, modernit pesukoneet valmistaja "Florentina" ovat puhtaita, hygieenisiä, niillä ei ole epämiellyttäviä tuoksuja koko käyttöiän ajan. Suojaava antibakteerinen kompleksi mahdollistaa bakteerisyksiköiden vaikutuksen minimoimisen. Ja leijonan osuus ruoka-aineista on varustettu itsepuhdistuvalla ominaisuuksilla. Tämän ominaisuuden vuoksi ei ole tosiasiaa levittää vesipisaroita: ne menevät välittömästi pesualtaan. Tällaisilla vaikutuksilla on ominaisuuksia, jotka jatkuvat koko käyttökauden ajan.

Malli Nire-760K

Malli Nire-760K

Malli Lipsi-980S

Malli "Lipsi-980S"

edut

On olemassa useita etuja, joita henkilö / perhe päättää ostaa tämän tuotteen.

 1. Edulliset kustannukset verrattuna eurooppalaisiin vastaaviin.
 2. Tuotteiden ja materiaalien korkeat ympäristöominaisuudet.
 3. Laaja valikoima malleja ja värit.
 4. Korkea vahvuus ulkoisiin vaikutuksiin.

Valmistaja Florentina tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka ovat vaatimattomia minimalismia ja päättyy ylellisellä ylellisyydellä. Jokainen malli noudattaa täysin nykyaikaisia ​​suuntauksia ja sillä on tunnusomaisia ​​arvokkaat kvalitatiiviset parametrit. Kun olet valinnut tämän tuotemerkin tuotteet, et tule katumaan ja hankkimaan alkuperäisiä, optimaalisia ratkaisuja keittiötilasi.

Moderni nieluja Florentina: yleiskatsaus ominaisuuksista ja parhaiden valintojen tekemisestä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 76