Moderni keittiö, jossa valkoiset julkisivut

Moderni keittiö, jossa valkoiset julkisivut

Monien joukossa suunnittelun ideoita sisustukseen Mosaiikki ei menetä suosiotaan keittiön esiliina. Se antaa huoneelle erityisen värin, charmin eikä vain esteettisen, mutta myös toiminnallisen merkityksen, joka suojaa etuseinää saastumiselta.

 • Mikä se on?
 • Hyödyt ja haitat
 • tarvikkeet
 • Väriratkaisut ja muotoilu
Tyylikäs keittiö, jossa on kirkkaat tuolit

Tyylikäs ratkaisu musta ja keltainen

Kevyt keittiön sisustus, jossa on korostettu tiiliseinä

Kevyt keittiön sisustus, jossa on korostettu tiiliseinä

Pienikokoinen keittiöstudio

Pienikokoinen keittiöstudio

Mikä se on?

Ensinnäkin muistakaa se esiliina - tämä ei ole osa kokenkaan tai kotiäidin vaatetta, mutta keittiötilan visuaalisesti kaunis tekninen yksityiskohdat ovat eräänlainen kilpi lika ja vaurioilta. Ne ovat erilaisia ​​- monoliittiset lasilevyt, muovit, laatat, kalvot jne., Tai mosaiikki, joka koostuu pienistä osista, jotka on asetettava, kuten täysimittainen suuri laatta, mutta pienissä paloissa.

Lomake ja sisältö

Pinta-elementtejä kutsutaan taitoksiksi tai siruiksi, niillä on useita kokoja - 1 x 1 - 10 x 10 cm. Parametrit riippuvat tuottajien materiaalista ja huijauksista.

Vihje! Kokemus on osoittanut, että optimaalinen koko suunnittelijat ja omistajat tavanomaisten suunnittelu korjaukset, pitää mitat alueella 2 x 2-5 x 5 cm. Kun nämä parametrit on kätevintä työskennellä pieneen tilaan.

Eklektinen keittiö, jossa on kirkkaita ruokia

Eklektinen keittiö, jossa on kirkkaita ruokia

Pieni keittiö, jossa on pieni ruokapöytä ikkunan vieressä

Pieni keittiö, jossa on pieni ruokapöytä ikkunan vieressä

Muoto on erilainen, mutta tärkein ja rakastettu kaikista vaihtoehdoista - neliöitä, ne ovat helpommin sopivia tietylle kehälle. Alkuperäiskappaleiden fanit voivat löytää mini-ympyröitä, soikeita, rommuja ja jopa tavallisia monikulmioita.

Vastaava "palapeli" esineelle ei myydä per kappale, vaan mittari. Hinnat ovat erilaiset, riippuvat materiaalista, ääriviivoista ja valmistajan maine.

Mielenkiintoinen hetki! Pieces of mosaiikki myydään irtotavarana, mutta papereissa tai polyuretaanipohjaisissa liimoissa. Niiden parametrit voivat vaihdella 28 - 31 neliömetristä. ks. Kun ostat, on tarpeen harkita tätä vivahtelua ja huolellisesti korreloida alueen laskelmien kanssa, joille on tarkoitus liittää mosaiikki.

Merinäkymät keittiössä maan tyyliin

Merinäkymät keittiössä maan tyyliin

Pienet turkoosi laatat keittiön seinälle

Pienet turkoosi laatat keittiön seinälle

Perinteistä ruokaa virkistää seinälle kirkkaan kuvion kaakeleita

Perinteistä ruokaa virkistää seinälle kirkkaan kuvion kaakeleita

Hyödyt ja haitat

Mosaiikkilaatat on useita erityispiirteitä. Harkitse ja paina kaikki hyvät ja huonot puolet.

edut

 • Estetiikkaa. Epätavallinen ulkonäkö, outoa kohokohtia.
 • Vahvuus. Ne kestävät vaurioilta pienistä osista, jopa vakavista naarmuista johtuen, ne ovat käytännössä näkymättömiä.
 • Yhteensä huoneen valaistus - Vaikutus on saavutettu auringon säteiden erityisen taittumisen takia.
 • Helpoin hoito: sietää kaikki pesuaineet, joskus riittää pyyhkiä kostealla liinalla.
 • Laaja valikoima - materiaalien, muotoisten ja värituotteiden valinta kaikille makuille ja tilaisuuksille.
 • Monipuolisuus. Se sopii lähes kaikissa tyyleissä.
Kauniit kuvioidut laatat näyttävät hyvältä pienelle klassiselle keittiölle

Kauniit kuvioidut laatat näyttävät hyvältä pienelle klassiselle keittiölle

Tilava valoisa ja valoisa keittiö on hyvällä tuulella

Tilava valoisa ja valoisa keittiö on hyvällä tuulella

puutteet

 • Suhteellisen korkeat hinnat - analogit ovat useita kertoja halvempia.
 • Jos keskusosa voi vahingoittua liikaa, on vaikea korvata sitä.
 • Vaatii erityistä osaamista ja taitoja muotoiluun.
Epätavallinen keittiö loft-tyyliin

Epätavallinen keittiö loft-tyyliin

Karkea harmaa-valkoinen keittiön sisustus ja pyöreä ruokapöytä keskellä

Karkea harmaa-valkoinen keittiön sisustus ja pyöreä ruokapöytä keskellä

Punnitsemalla hyviä ja huonoja puolia voidaan päätellä, että päätavoitteiden puute on suhteellisen korkea kustannus. taidot pinoaminen eivät ole erityisen monimutkaisia, niitä voidaan tarkastella ja toistaa Internetin videon oppituntien perusteella, vaikka olisitkin korjaamatonta. Vahingoittua ainakin yksi neliö siihen pisteeseen, että sen tarvitsi korvata se on lähes mahdotonta.

Kyllä, ja "harhailevat" hinnat voidaan ohittaa, jos tiedät miten työskennellä lasin leikkuri ja joilla on perustiedot matematiikasta. Jos "raha laulaa romaaneja", mutta sielu pyytää mosaiikkirainan, voit leikata halutut kappaleet mistä tahansa värillisestä laattapohjasta. Pääasia on, että niiden pitäisi olla samankokoisia.

tarvikkeet

Valmistuksen lähtömateriaali vaihtelee.

Suosituimmat vaihtoehdot ovat:

 1. Keramiikka - Seos, jossa on punaista savea, kvartsihiekkaa ja erityisiä lisäaineita. Se on kestävä, käytännöllinen ja siinä on runsaasti erilaisia ​​tekstuureja ja sävyjä. Tällainen mosaiikki ei haalistu ultraviolettisäteilyn aikana, ei absorboi vettä eikä pelkää kemiallisia aineita, koska päällyste on erityisen kosteutta kestävällä lasilla. Huolimatta siitä, että vauraus värivalikoiman valitseminen keramiikka on hieman huonompi kuin sama lasi, tämä on laadukas raaka-aine, joka vaikuttaa hintaan.
 2. Lasia. Läpinäkyvät ja läpikuultavat fragmentit houkuttelevat kauniin koristeellisen vaikutuksen, hohtavan ja heijastavan valon, mikä luo mielenkiintoisen seurueen. Valmistettu valkoisesta kvartsihiekasta pigmenttien lisäämisen kanssa välkkymisen aikaansaamiseksi. helmi täpliä tai sirut puolijalokivet käytetään usein -. aventuriini, helmiäinen ja niin lasisubstraatin ja on saavuttanut suosiota, koska käytännön hetki - tämä materiaali on ominaista alhainen huokoisuus siten, että sen pinta ei voi kasvattaa mikrobeja. Tämä on hyvä hygienia plus.
 3. Tile - sama laatta, mutta mini-suorituskyky.
 4. kivi on kysyntää grunge- ja loft-tyylien fanien keskuudessa, mikä tarkoittaa tarkoituksellista karheutta ja karheutta. Osatekijän yhden rainoja leikattu kiinteästä levyt luonnonkiveä - graniitti, travertiini, kalkkikivi, marmori, joskus puolijalokiiveille -. Onyx, Lapislatsuli jne koostumus voi olla sileä, jos palaset ovat kiillotettu, karkea tai jopa keinovanhennettu. Kaikilla kiveillä on kuitenkin suurempi huokoisuus kuin tiheämmillä materiaaleilla, mikä antaa bakteereille elämän. Tämä tietenkin miinus hygienian suhteen. Kaunis, kallis, mutta se ei sovi kaikkiin tyyleihin, lyhyesti sanottuna vaihtoehto suurelle rakastajalle.
 5. Posliinilaatat - se on keramiikan ja kiven symbioosi, välikappale, joka yhdistää graniitin kauniin ulkonäön ja kovuuden, mikä vaikuttaa hintaan, mutta laatu on sen arvoinen.
 6. Metal - suhteellinen innovaatio. Nämä ovat ohut messinkilevyjä tai ruosteenkestävää metallia, kiinnitettynä kumiin tai pehmeään muovialustalle. Pinta on erilainen - matta, kiiltävä kiilto, jossa kohoumia, viiltoja tai muita helpotuskuvia. Väri vaihtelee klassisesta teräksestä, loistava kulta antiikki pronssi. Laatutuotteita ei hapeta, kestävät rasvaa, tahroja ja lämpöä, mutta jos pinta on sileä, havaittavia sormenjälkiä ja roiskeita ei voida välttää. On parempi valita mattavaihtoehdot tai maasto.
 7. peili - uusi kuva joka päivä, yksi uusimmista suunnittelijauutuuksista. Kaikki muistaa disco-pallot ja heidän ainutlaatuisen häikäisysuunnitelmansa, todellisen heijastuspallon, joka voi korjata avaruuden puutteet ja visuaalisesti laajentaa pienen alueen. Tällainen mosaiikkinen esiliina ilahduttaa sinua päivittäin uusilla kuvilla omasta pohdinnastasi Salvador Dalí -tyylin "Raphael's Headin räjähdyksen" tyyliin.

Väriratkaisut ja muotoilu

Yksinkertaisin ja halvin tapa on luoda vankka pinta, mutta suunnittelijat tarjoavat mielenkiintoisempia ideoita. Ero kustannuksissa ei ole liian suuri, koska alue on pieni ja visuaalinen vaikutus on huomattavan erilainen.

U-muotoinen keittiö mukavalla työalueella ikkunan vieressä

U-muotoinen keittiö mukavalla työalueella ikkunan vieressä

Kauniita vaihtoehtoja:

 • yksivärinen - se ei ole vain yksi väri koko työseinämässä, vaan alkuperäinen väriyhdistelmä, joka on samaa väriä, rikkaasta herkälle.
 • Mix - Yhdistämällä kaikki haluamasi sävyt, eräänlainen vastaava kirkas peitto. Jotkut teokset sisustajille omistavat asuntoja paitsi epätavallinen yhdistelmä värejä, mutta myös materiaaleja, päälliköiden ja onnistuu yhdistämään harmonisesti lasikeramiikkaa, laatat metalli jne. Voit vapauttaa mielikuvitusta ja kokeilla myös.
 • Patterns - minkä tahansa monimutkaisuuden koriste-esineet valmiina tai omilla käsillä.
 • Maalaukset - valmis seinäkokoonpano, monimutkainen kokoonpano, mutta uskomattoman kaunis valmiina.
Tilava keittiö, jossa on pehmeä sohva

Tilava keittiö, jossa on pehmeä sohva

Vihje! Valitessasi jokin suorituksen muunnos, on tarpeen muistaa, että on tarpeen asentaa mosaiikki esiliina ennen kuin se ripustetaan setti. Lisäksi kaikkiin sivuihin vaaditaan päästöoikeuksia, joten myöhemmin ei näy paljas seinän osia. Saumausliitokset suoritetaan vasta, kun liima on täysin kuivunut.

Tyylikäs keittiö-studio skandinaaviseen tyyliin

Tyylikäs keittiö-studio skandinaaviseen tyyliin

Mosaiikki keittiön esiliina on kiistatta alkuperäinen ja heti havaittavissa oleva elementti. Se on erinomainen valikoima värivalikoimaa, muotoja, tekstuureja ja muotoilumenetelmiä. Mitä etusijalle - omistajien makuun. Lopeta yksinkertaisuus ja luo yksivärinen minimalismia, kuvitella itsesi Euclid-geometrian isänä ja levittää kirkkoja koristeita kolmiot tai ellipseina tai tuntua antiikin taiteilijalta ja luoda kuvan - se riippuu sinulle. Kaikki riippuu taloudellisista mahdollisuuksista ja lentämisen leveysasteesta. Älä pelkää kokeilla! Kuinka tietää, ehkä olet tulevaisuus Eugène Grasse (kuuluisa taiteilija ja kuvanveistäjä-modernisti XVIII-luvulta, joka loi ainutlaatuiset mosaiikkikuvat)!

Kiihtyvyysvyöhyke: 70+ tyylikästä mosaiikkimuunnosta keittiön esiliinaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 53 =