Romanttinen tunnelma cheby-tyylistä ruokaa

Romanttinen tunnelma cheby-tyylistä ruokaa

tiukka klassinen, kylmä hi-tech tai artsy nykyaikainen jo kukaan ei ole yllättynyt, joten jos haluat tuoda taloon koskettavan romantiikan, omaperäisyyden ja yksinkertaisen ymmärryksen, niin keittiö tyyliin shebbie-chic juuri sitä mitä tarvitset. Tällainen sisustus miellyttää jokaista hostessia, joka viettää paljon aikaa ruoanvalmistukseen, sillä ruuanlaitto miellyttävässä ilmapiirissä on miellyttävämpää kuin kaksinkertaistaminen. Koti-ystävät arvostavat myös tyylikästä tunnelmaa hämmästyttävän mukavuuden ansiosta, joka antaa lämpimän värimaailman, hienostuneen ilmapiirin ja elegantin sisustuksen. Mikä on houkutteleva piilotettu epätavallisen nimeksi shebbie-chic, ja miksi tämä tyyli sopii parhaiten koristelemalla keittiötä maalaistalossa ja normaalissa asunnossa? Kaikki on yksinkertaista: rajoittamaton luova potentiaali, ei-triviaalit, mahdollisuus luoda yksinoikeus sisustus yksinkertaisten asioiden avulla auttaa tekemään kaikki keittiö mukava, toimiva ja upeasti kaunis.

sisältö:

 • Tällainen houkutteleva tyylikäs chic
 • Keittiö cheby-chic
 • ominaispiirteet
 • kaavoitus
 • Viimeistely ja värit
 • lisälaitteet
Shebbi-chicin värejä hallitsevat pastellivärit ja luonnonmateriaalit

Shebbi-chicin värejä hallitsevat pastellivärit ja luonnonmateriaalit

Runsaat huonekalut ja vintage-valaisimet cheb-tyylisessä keittiössä

Runsaat huonekalut ja vintage-valaisimet cheb-tyylisessä keittiössä

Väriväristen huonekalujen kalusteet, tuolit, joissa on kukkakoristelu ja kirkkaita ruokia cheby-chic-keittiössä

Väriväristen huonekalujen kalusteet, tuolit, joissa on kukkakoristelu ja kirkkaita ruokia cheby-chic-keittiössä

Tällainen houkutteleva tyylikäs chic

Shebbi-tyylikäs tyyli on vielä hyvin nuori, mutta jo vähätteli monia sen hienostuneisuudesta, kosketuksesta tyylikkyyttä ja jäljittelemätöntä tunnelmaa. Tämä suuntaus syntyi hieman yli 20 vuotta sitten Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tarkemmin sanoen, kehittyi itsenäiseksi tyyliksi Rachel Ashevillen intohimosta saadakseen uutta elämää kirpputoreilla vanhoja huonekaluja. Ison-Britannian intressit löysivät nopeasti ihailijoita, jotka nousivat shebi-chic-tyyliin Olympuksen muotoilun kärkeen. Nimi on kirjaimellisesti "nuhainen tyylikäs", "nuhjuinen ylellisyys".

Keittiö tyyliin shebbie-chic: vaaleanpunainen sisustus seinät ja katto, kattokruunu, värikäs kattaa tuolit ja beige keittiö asettaa

Keittiö tyyliin shebbie-chic: vaaleanpunainen sisustus seinät ja katto, kattokruunu, värikäs kattaa tuolit ja beige keittiö asettaa

Kaikki elementit tilanne on täysin sopusoinnussa tämän: ylellisyyttä, mutta hillitty, vaimennettu tekstuurit kulunut, vintage tekstiilit ja kalusteet ja sisustettu, uusia, nykyaikaisia ​​piirteitä. Tämä tyyli on tullut yksi suosituimmista ja tunnistettavimmista suuntauksista modernissa sisustuksessa.

Olohuone, makuuhuone, ruokailuhuone tai keittiö tyylikkäässä tyylikkäässä ... Lukemattomat valokuvan sisätilat tarjoavat valtavan määrän vaihtoehtoja minkä tahansa tilan suunnitteluun. Käytännöllisesti katsoen ei ole rajoituksia, jokainen pystyy luomaan oman ainutlaatuisen ympäristönsä, täynnä mukavuutta, lämpöä, historiaa, persoonallisuutta ja luonnetta.

neuvosto: Shebbie-chic-tyyliin sisustetut sisätilat ovat kevyitä, tyylikkäitä ja alkuperäisiä. Ne sopivat yhtä hyvin nuorelle naiselle ja kiinteälle pariskunnalle, suurelle perheelle ja vastavuoroille, jotka ovat vasta alkaneet rakentaa uutta elämää.

Tyylikäs ja tyylikäs tyyli sopii hyvin pieneen moderniin keittiöön

Tyylikäs ja tyylikäs tyyli sopii hyvin pieneen moderniin keittiöön

Chebbi luotu romantikkoja, taiteilijoiden ja visionäärit, jotka arvostavat mukavuutta ja lämpöä kotiin, kun taas avoimesti osoittaen hänen moitteeton maku ja tyylitaju, ei pelkää vapauttaa mielikuvitusta ja luoda uutta ulos hyvin unohdettu vanha.

Keittiö cheby-chic

keittiö on perinteisesti pidetty naispuolisena alueena, joten kun suunnittelet tämän huoneen hostessin etusijalla. Jokainen nainen haluaa luoda mukavan ympäristön itselleen, joka sopii yhtä hyvin ruoanlaittoon, perhepäivään tai tyttöystäviin. Mutta on melko vaikeaa miellyttää kaikkia, koska ei vain maut ja intressit eroavat, vaan myös ikä, sosiaalinen asema ja hahmot.

Ruokailutila kaveri tyylikkäässä keittiössä ikkunan lähellä

Ruokailutila kaveri tyylikkäässä keittiössä ikkunan lähellä

Shebbie-tyylikäs tyyli keittiön sisätilat on ihanteellinen ratkaisu, koska se on monipuolinen, ainutlaatuinen, sopii kaiken ikäisille naisille. Tällaisessa keittiössä tulee miellyttävä kuin kunnioitettava perheen äiti ja keski-ikäinen nainen, joka usein isännöi vieraita tai hyvin nuori nainen, joka alkaa oppia kulinaarisia taiteita ja perhesuhteita.

Erikseen on syytä huomata, että on helppoa luoda keittiötä tyylillä chebie-chic omalla kädelläsi. Ei ole tarpeen ostaa kallista antiikkihuonekalut, koska varmasti monet ihmiset pitävät vanhat tuolit, pöydät, lipastot, kaapit, mikä on täysin mahdollista elvyttää koristeltu uudelleen. Viimeistely ei myöskään vaadi investointeja. Kuorella kipsiä tai maalia, puulattia pyyhitty ajan myötä? Ei ole väliä! Juuri nämä puutteet korjata muuttuu ominaispiirteiden tyyli Nuhjuinen-chic, pelaajan niitä sisustus, lisäämällä vaikuttava tarvikkeet.

Moderni tulkinta keittiön tyyliin shebbie-chic

Moderni tulkinta keittiön tyyliin shebbie-chic

neuvosto: älä kiirehdi heittää pois Neuvostoliiton aikakauden posliinia: teekannut, sokeripelit, mukit, lautaset, kukat ja kultaiset kivet ovat ihanteellisia shebbi-chic-tyyliin.

ominaispiirteet

Cheby-chic-tyylin pääpiirre, tarkemmin sanottuna sen perusta on vanhojen asioiden käyttö, antaen heille uuden äänen. Sisustuksessa tulisi olla vähimmäismäärä esineitä, joiden ulkonäkö osoittaa selvästi uutuutensa. Huonekalujen, seinien, lattian ja tarvikkeet keinotekoisesti vanhentuvat tarvittaessa, mikä antaa heille nuhjuisen ulkonäön.

Suunnittelun tulee välittää menneisyyden aikakauden luonne, sen viehätys, mutta täysin täyttää nykyajan ihmisten tarpeet.

Moderni keittiö cheby-tyylikäs vihreä ja valkoinen väri

Moderni keittiö cheby-tyylikäs vihreä ja valkoinen väri

Kavereiden tyylisen tyylin ominaisuuksista voidaan huomata:

 • Ikääntyvien pintojen runsaus, asiat, tarvikkeet menneisyydestä.
 • Sisustuksen kevyisyys ja ilmapiiri, jotka saavutetaan käyttämällä kirkkaat värit sisustuksessa, tyylikkäät huonekalut, pehmeät tekstiilit, virtaavat linjat.
 • Monimutkaiset muodot ja ornamentit, jotka orgaanisesti resonoivat keskenään eri huonekaluilla ja asettavat sisätilojen rytmin.
 • Vähintään uusista asioista, rehellisesti moderneista tekstuureista ja esineistä.
 • Pääpaino on päällä käsintehdyt, Lisäksi tämä koskee molempia huonekalujen muutokset, ja seinämaalauksia, kirjonta.

neuvosto: jos mezzanine on pitkään tallennettu tarpeettomaksi kalusto, huonekalut, kuvat, hahmoja, jotka menettävät ulkonäönsä ajan, kuluneet tai haalistuneet, on aika saada ne ja käyttää niitä koristelemaan keittiötä tyyliin shebbie-chic. Pienet vikoja, halkeamia tai kouristuksia eivät ole puutteita, vaan ne antavat asioita eräänlaiseksi hyvin suosituimmiksi kohteiksi.

Tyylikkäässä tyylikkäässä keittiössä löytyy lisävarusteita vanhoista mezzanineista: pienoispatsaat, koristelamput, maljakot, kirkkaat pyyhkeet

Tyylikkäässä tyylikkäässä keittiössä löytyy lisävarusteita vanhoista mezzanineista: pienoispatsaat, koristelamput, maljakot, kirkkaat pyyhkeet

Shebbi-chic ei vaadi ihanteellisia pintoja, mutta on tärkeää tuntea suhteellisuus tunne sisustuksen suunnittelussa. Jos liikaa, voit saada kaiken väärän tuloksen, joka oli suunniteltu. Erityisesti, jos kaikki on "nuhjuinen", voi tuntua, että sisustus on todella liian vanha, huono, mauton ja vaatii kiireellisiä korjauksia.

Hyvin usein keittiöt maan tyyliin ja provence, nuhjuinen chic, vintage tai retro ovat samanlaisia ​​suunnittelussa. Kussakin tapauksessa suunnittelu edellyttää vanhentuneiden elementtien käyttöä. Mutta tärkein ero kanavien välillä on erityinen lähestymistapa seuraaviin yksityiskohtiin.

Tilojen vyöhyke.

 • Sopivien viimeistelymateriaalien valinta, väriratkaisuja ja niiden yhdistelmää toistensa kanssa.
 • Oikeiden huonekalujen valinta ja sen myöhempi sijainti oikeilla paikoilla.
 • Korostusjärjestelyn avulla lisälaitteet, jälkimmäisen lukumäärän tarkka laskeminen ja sijoituspaikan sijainti.
Shebbie-chic pastellinsininen: sisustuksessa on antiikkihuonekalut, suuret ikkunat ja posliiniset astiat

Shebbi-chic pastelliväreissä: sisustuksessa on antiikkihuonekalut, suuret ikkunat ja posliiniset astiat

kaavoitus

Tärkein periaate kaavoitus keittiö tyyliin shebbie-tyylikäs - selkeä valinta ja erottaminen jokaisen alueen. Paikat työstä, ruoasta ja lepoajasta tulisi erottaa toisistaan ​​liukuamalla osioita, ruutua ja koristelevyjä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että on melko vaikea valita oikeita kodinkoneita, jotka ovat täysin sopivia suunnittelulle.

neuvosto: kiiltävistä pinnoista ja ruostumattomasta teräksestä on parempi kieltää emalipinnoitteen hyväksi. Monet kodinkoneiden valmistajat tarjoavat sopivia kokoelmia. Esimerkiksi Provence-tyyppinen paimen tekniikka on täydellinen.

Jos tekniikka on tehty vintage-tyylillä, et voi käyttää väliseinää, mikä luo avoimen tilan, varsinkin jos keittiö on pieni ja sotku ei ole sen arvoinen.

neuvosto: Voit piilottaa kodinkoneet julkisivujen alla keittiön sarja, mikä on paljon helpompaa antaa keinotekoisesti ikääntynyt ilme.

Avoimen tilan alueellistaminen voidaan saavuttaa käyttämällä erilaisia ​​viimeistelyaineita, niiden yhdistelmää keskenään sekä käyttää eri värejä.

Erikseen kannattaa mainita yhtenäisten tilojen kaavoitus studio-tyyppisissä huoneistoissa. Esimerkiksi, keittiö-olohuone tyyliin shebbie-chic voidaan jakaa toimivat alueet huonekaluilla, esimerkiksi ruokailuryhmä tai sohva, ja keittiön saari. Se on hyvin yksinkertainen jakaa tilaa tekstiilien väliseinät, joka on helppo siirtää ja laajentaa tarpeen mukaan. Tällainen verho on helpointa tehdä samasta kankaasta, jota käytettiin ikkunaverhot.

Vyöhykkeiden erottaminen röyhkeä tyylikäs keittiö ruokapöydän avulla

Vyöhykkeiden erottaminen röyhkeä tyylikäs keittiö ruokapöydän avulla

Viimeistely ja värit

Valitsemalla keittiön värimaailman shebbie-chic-tyyliin, sinun pitäisi lopettaa klassinen valo ja pastelli sävyt:

 1. Päävärit ovat houkuttelevia, maksimaalisesti neutraaleja. Ne luovat taustan, takaavat valon läsnäolon keittiössä. Optimaaliset vaihtoehdot - beige, maito, kerma, helmi, kahvi maidolla, jauhe. Tällaisissa sävyissä maalatut seinät, lattiat, peruskalusteet.
 2. Väri aksentit - täydentää ja laihduttaa perusrakenne, elvyttää sitä, antaa dynamiikkaa ja mielialaa. Mutta jopa aksenttien ei pitäisi olla liian kirkkaita ja huutaa. Optimaaliset vaihtoehdot - kauheat sävyt punainen, suljettu sininen, pehmeä keltainen, suola, suklaa. Kirkkaat värit sopivat lisälaitteet, lamput, yksittäiset kalusteet ja tekstiilit.

Tummia värejä shobby-chic ei voida hyväksyä. Sisätilojen tulisi olla lempeitä, painottomia, kaikki terävät aksentit pilata koko vaikutelman.

Tuoksuinen keittiön sisustus - sekoitus valkoisia ja pastellinpunaisia ​​sävyjä

Tuoksuinen keittiön sisustus - sekoitus valkoisia ja pastellinpunaisia ​​sävyjä

Seinän koristelu

varten keittiön seinän viimeistely tyyliin shebbie-chic voit käyttää:

 • maali - klassinen ratkaisu, jossa kaikki seinät on maalattu valkoiseksi. Keittiön pitäisi valita formulaatiot, jotka kestävät toistuvaa märkäpuhdistusta.
 • tapetti - se voi olla kevyt kangas, jossa on huomaamaton, haalistunut ornamentti raidat, kukat, ikääntynyt, haalistunut tekstuuri, kaunis maalaus on tervetullut. Hyvä vaihtoehto olisi tekstiili tapetti tai niiden jäljitelmä.
 • Koriste kipsi - auttaa luomaan päällysteen seinämillä, joilla on karkea rakenne sekä erilaiset vaikutukset (sirut, halkeamat, kouristukset jne.). Kohdista kipsiä, mikä helpottaa työtä, jos korjaus tehdään itse. Kipsin sijaan voit käyttää taustakuvia, jotka jäljittelevät sen tekstuuria ja yhdistävät sen myös muiden materiaalien kanssa.
 • Keraamiset laatat - Ihanteellinen työalueen viimeistelyyn. Laatta voi olla yhtä monotoninen, jos pääseinät ovat kuvioita ja koristeena. Jälkimmäisen pitäisi vastata yleissuunnittelua, esimerkiksi retrotyylisiä laatat abstraktilla geometrisella mallilla, kukka-aiheet näyttävät hyvältä. On tarkoituksenmukaista yhdistää kontrastivärejä sisältävä laatta ja sijoittaa se ruutupiiriin.
Seinäkoriste keraamisilla laatat valkoisella

Seinäkoriste keraamisilla laatat valkoisella

Lattianpäällyste

täydellinen keittiön lattia Shebbie-tyylikäs - puinen ja kevyt. Ja se voi olla laaja levy tai komposiittiparketti. Joka tapauksessa kannattaa huolehtia siitä, että lattialla on jälkiä hyödyntämisestä: pyyhkäistään alueita, epätasaista värjäämistä jne. Monet valmistajat tarjoavat parhaillaan valmiiksi vanhoja kokoelmiaan parkettia ja laminaattia. Jos levyä asetetaan lattialle, on järkevää peittää se kevyellä väriaineyhdisteellä, jota iho kuivattaa selektiivisesti ja peittää sitten mattapintaisella lakalla.

Valkoinen kerros keittiössä tekee hänen kimalluksesta vieläkin enemmän

Valkoinen kerros keittiössä tekee hänen kimalluksesta vieläkin enemmän

Vaihtoehtoisesti voit käyttää korkkimatto, mutta sen täytyy visuaalisesti vastata keittiön ulkonäköä.

Työalueella voit laita laatat lattialle, joka olisi myös hieman vanhentunut. Tehokkaasti näyttävät kontrastivärikoordinaatit ja diagonaalinen muotoilu.

neuvosto: sokkeli sillä tällainen keittiö on parempi valita korkealta ja tasolta, esimerkiksi PVC: stä, ne voidaan myös koristella, päällystää maalilla, jolla on vastaava vaikutus.

Näyttävä lisäys cheby-chic keittiön sisätiloihin on matto, joka lisää ymmärrystä ja lämpöä. Matolle on parasta valita nukkaamaton, klassinen persialainen ornamentti tai itse tehty. Pyyhkimällä matto, epätasaiset reunat, haalistunut sävy ei pilaa ulkoasua.

katto

Paras tapa on koristella katto keittiössä cheby-chic avulla stukkotuotteet. Sen ei pitäisi olla liian suppea, etusijalle olisi annettava yksinkertaisia ​​koristeita ja hillittyjä muotoja.

neuvosto: verhotangot ja stucco-ruusukkeet näyttävät mahtavammalta, jos ne peittyvät vanhalla vanhalla kullatulla kerroksella.

Katto itse voi olla yhtä yksinkertainen kuin valkoinen kipsilevyä, kipsi tai matta kiristys, sekä kuvioitu. Erinomainen ratkaisu keittiölle, jossa on korkeat katot, piirtää heille kuvan, joka jäljittelee muinaisia seinämaalauksia. Samankaltaisia ​​kuvia voidaan painaa venytysrajaan, visuaalisesti täysin luomalla freskoefektiä.

Kevyt yksivärinen katto tyylikkäässä tyylikkäässä keittiössä

Kevyt yksivärinen katto tyylikkäässä tyylikkäässä keittiössä

huonekalut

Keittiön keittiökalusteiden pitäisi kuvastaa antiikin henkeä, joten on parempi poiketa nykyaikaisista vaihtoehdoista ja löytää vintage-huonekaluja. Jopa kaikkein korkealaatuisinta tehdasvalmisteita ei voida verrata muunnettuun vanhaan esineeseen, jolla on ainutlaatuinen viehätys.

Tyylikäs antiikki tuolit koristeltu selkänojat ja veistetyt jalat, pyöreitä tai soikeita pöytiä metsistä, koristeltu kaiverruksilla ja volumetric sisustus, massiivinen ruokalaji - kaikki tämä auttaa luomaan ainutlaatuisen ylellisyyttä ja romanttista tunnelmaa keittiössä.

Keittiön keittiön muotoiset huonekalut olisi valittava poikkeuksellisen kevyiksi. Jos on olemassa vanha puinen buffet, on järkevää maalata se valkoiseksi, ehkä hieman säteileväksi beigenväriseksi, kermanväriseksi, minttuna tai vaaleansinisenä.

neuvosto:  Huonekalujen koriste-esineitä (veistetyt julkisivut, kohoumat jne.) Voidaan peittää kultaamalla, hiomalla ja kuluneella ulkoasulla.

keittiö pehmustetut huonekalut pitäisi myös olla kevyt, mutta monofonisten tekstiilien lisäksi on tarkoituksenmukaista käyttää kankaita, joissa on kukka koriste, raidallinen tai jacquard-kuviot.

Valkean sävyjen kauheat huonekalut heijastavat antiikin henkeä

Valkean sävyjen kauheat huonekalut heijastavat antiikin henkeä

koristelu

Keittiön tyylikäs ja tyylikäs sisustus korostaa kevyyttä, ilmapiiriä ja romanttista tunnelmaa. Eri piirustukset seinille, katolle, huonekalujen julkisivuille ovat tervetulleita. Yleisimmät motiivit ovat kasvi, kukka. Niitä voidaan täydentää enkelien, lintujen jne. Kuvilla. Tällaisia ​​piirustuksia voidaan helposti soveltaa itsenäisesti käyttäen stensiilit, kulta- tai hopeamaalia sekä muita sävyjä. Alkuperäinen sisustus voidaan tehdä decoupage-tekniikassa käyttämällä vanhoja kuvia, kuvia kukista, linnuista, helmiä, nauhoista, kullasta.

Kirkkaat tarvikkeet beige-keittiösarjoilta näyttävät tuoreilta

Kirkkaat tarvikkeet beige-keittiösarjoilta näyttävät tuoreilta

neuvosto: mikä tahansa itsestään luotu sisustus on suositeltavaa suorittaa, tuloksen vanhentaminen turkkien tai erikoisyhdisteiden avulla.

Käsin luotu ornamentti ei vain näytä alkuperäiseltä, vaan täydentää täydellisesti koko sisustusta, lisää syvyyttä siihen. Mutta kaikki kannattaa tietää toimenpiteen, samanlainen sisustus on hyvä, kun se ei ole niin paljon, muuten muotoilu osoittautuu liian yksinkertaiseksi, lapselliseksi, sokeriksi.

Maalaukset, joissa on kukka-aiheisia kuvia tai kotitekoisia tuotteita decoupage-tekniikassa, sopivat kavereiden tyylikkään keittiön sisätilaan

Maalaukset, joissa on kukka-aiheisia kuvia tai kotitekoisia tuotteita decoupage-tekniikassa, sopivat kavereiden tyylikkään keittiön sisätilaan

Piirustusten lisäksi voit täydentää huonekaluja, valaisimia, hyllyjä, joissa on vanhoja helmiä, ketjuja, koristeltuja ruokailuvälineitä jne. Riippuvat kuitenkin ne, jotka eivät häiritse työprosessia.

Keittiö tyyliin cheby-chic: tarvikkeet

Se on lisävarusteita, jotka muodostavat lopullisen sisustuksen, täyttävät sen tyypillisellä ilmapiirillä ja mukavuudella. Kaikki tyylikkäät keittiötarvikkeet voidaan jakaa useisiin ryhmiin:

 1. Tekstiilejä.
 2. kalusto.
 3. Koristeelliset elementit ja astiat.
Sisustaminen chebby tyylikäs keittiö lautasella seinillä, maalauksia, vintage häkkejä, kukka järjestelyt

Sisustaminen chebby tyylikäs keittiö lautasella seinillä, maalauksia, vintage häkkejä, kukka järjestelyt

tekstiili

Keittiössä tyylikkäässä keittiössä on oltava runsaasti tekstiilielementtejä, ne tekevät huoneesta kodikasta, mukavaa, täyttävät sisätilat lämpöä ja harmoniaa. Kankaiden tulee olla luonnollisia, riittävän tiheitä, kuvioituja, mutta ei ollenkaan kirkkaita tai tarttuvaa.

Ensin sinun pitäisi valita verhot keittiössä tyyliin shebbie-chic. Verhot tehdään parhaiten tiheästä liinavaatteet, joka voi olla monophonic tai huomaamaton vegetative ornamentti, raidallinen, sileä tai kuvioitu. Verhojen kankaiden tulee olla paljon, joten on mahdollista muodostaa pehmeitä koukkuja. Vähintään mahtava näyttää romaaniset kaihtimet läpikuultavaa kangasta, joka välittää valoa. Joka tapauksessa verhojen on oltava kevyitä ja kevyitä, niitä voidaan täydentää upeilla lisävarusteilla: vintageharja, antiikkihattu, ilmava reunusverhot ja muut.

Lamberkensin kukkasadetta keittiössä

Keittiön kynttilän verhot

Muun muassa on syytä huomata cheb-tyylisten ruokien tekstiilit:

 • Pöytäliina on paras kaksinkertainen (ylempi lumivalkoinen, kuvioitu kankaan pohja).
 • Lautasliinat pöytäliinan tai aukion sävyssä, koristele buffet, tuolien takana.
 • Pyyhkeet käsityönä kirjonta.
 • Koristeelliset tyynyt koristeena, tupsut, kirjonta.
Tekstiilit keittiössä ovat aina sopivia: värikäs pyyhkeet, pehmeät tyynyt tai tuolit ovat hyvin tunnelmallisia

Tekstiilit keittiössä ovat aina sopivia: värikäs pyyhkeet, pehmeät tyynyt tai tuolit ovat hyvin tunnelmallisia

kalusto

Keinotekoisen tyylin keinotekoinen valaistus keittiössä ei saa olla teräviä rajoja. Kirkas valo sopii vain työalueelle. Keskellä keittiötä on roikkua upea kattokruunu jossa on kristalli-riipukkeita, jotka tarjoavat tasaisen yläpuolisen valon, jossa kimmoisat kohokohdat heijastuvat lasipinnoilta.

Kattokruunu, jossa on roikkuvat elementit, tarjoaa kirkkaan valon ruokailualueen yli

Kattokruunu, jossa on roikkuvat elementit, tarjoaa kirkkaan valon ruokailualueen yli

Kattokruunun lisäksi kannattaa tarjota useita seinätarpeita, jotka tyylillä sopivat yhteen. Esimerkiksi lomakkeet muodossa kynttilänjalkoja tai kynttilänjalkoja, ilman lampunvarjoja, mutta koristeltu 1-2 samasta riipukkeesta kuin kattokruunuissa.

Voit noutaa kattokruunun ja seinän, jossa on vähäiset riipukset, mutta kangas lampunvarjostimilla, joilla on upea koriste. Tällaiset valaisimet luovat miellyttävän pehmeän valaistuksen.

Koristeelliset elementit ja astiat

Ruokailuvälineet, etenkin se, joka on esillä buffetissa ja jotka toimivat osana suunnittelua, pitäisi kuvastaa shebbi-tyylisen tyylin olemusta. Posliiniset setit tai setit, joissa on kosketuskukkaisia ​​kukkakuvioita, tyylikkäät yksityiskohdat näyttävät hyvältä. Työskentelyalueella voit viettää suluissa kauniit kupariset astiat (skootterit, sotejniki), avata kaappi, laittaa antiikkiesineinen teekannu, samovar jne.

Keittiön tärkeä ominaisuus on shebbi-tyylikäs - vanhoja ruokia, jotka voivat tulla sisustuselementti

Keittiön tärkeä ominaisuus on shebbi-tyylikäs - vanhoja ruokia, jotka voivat tulla sisustuselementti

Sisustuksen luonne korostuvat erilaisilla antiikkiesineillä, peili tai maalauksia veistetyt kehykset, seinäkello, jossa kuluneet kellopinnat, kauniit kukat ruukut tai ruukut, posliinikuviot.

shebbi-chic-tyyliin: tyylikkään keittiön design: antiikkikello, vaaleiden värejä, peiliä ja kukkamaljakia

Cheby-chic keittiön sisustus: antiikkikello, vaaleiden värituotteiden vintage-huonekalut, peili ja kukka-maljakko

Riittoisuudesta riippuen keittiön-tyylin tyylikäs keittiö voi näyttää yksinkertaiselta tai ylelliseltä, mutta joka tapauksessa se on ainutlaatuinen, ainutlaatuinen, joka valloittaa ensisilmäyksellä sen koskettavia piirteitä ja charmia.

Keittiö tyyliin shebbie-chic: vintage ylellisyyttä mukavuutta ja 80 viihtyisää sisustusta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =