Käytä jokaisen huoneen kulmaa

Käytä jokaisen huoneen kulmaa

Viimeiset Neuvostoliiton vuosikymmenet pystytetyt talot eroavat toisistaan pieni keittiöalue, Lisäksi keittiössä on kapea. Jos oikein voittaa tämän rakentavan elementin, saat mukavan huoneen. Tärkeintä on käyttää tilaa oikein ja jakaa se vyöhykkeiksi. Jotta saisit harmoniaa sisustuksessa, tarvitset materiaaleja sisustukseen ja huonekaluihin.

markkinarako tällaisissa taloissa sijaitsee seinän vieressä huoneisto terveys. Sen mitat ovat 60-80 cm leveä ja syvyys 20-30 cm. Se on asennettu pesu, vesi ja viemäröinti. Jos haluat tehdä projektin sisäänrakennetulla kuulokemikrofonilla, niin viestintäputket menevät kapealla häiriöillä. On looginen kysymys: mitä tehdä kapealla? Puhdista tai yrittää päästä niche-hyvältä? Voit esimerkiksi laittaa sen sisään hyllyt tai seinäkaappi sekä sisäänrakennetut kalusteet. Harkitse useita vaihtoehtoja keittiön markkinarakoon.

Koristeellinen ja samalla hyödyllinen hylly keittiöön

Koristeellinen ja samalla hyödyllinen hylly keittiöön

Poista kapea

Yksinkertaisin vaihtoehto on ommella tila kipsilevyllä. Jos teet tällaista työtä, ei ole ongelmaa valita tai tehdä mukautettuja kuulokkeita. Sopii sekä suorille että kulmikas huonekaluille.

Voit tehdä välimuistin asennettuna tallelokero. Tällöin on tarpeen ommella kapea kapasiteetti siten, että tilaa on pieni turvallinen. Seinät ovat valmiit laatat, joista yksi tulee oven, joka on piilotettu uteliailta silmiltä. Kahva voi olla koukun muodossa, joka toimii Pyyheteline.

Vaahto kaappi ruokia

Laskutettu kaappi

Sisäänrakennetut huonekalut sopivat pieneen keittiöön

Sisäänrakennetut huonekalut sopivat pieneen keittiöön

Epätavalliset markkinarako-optiot

Älä aina pääse eroon tästä ylimääräisestä tilasta. Jos ajattelet sitä, voit voittaa sen ja saada lisää toimintoja.

jääkaappi

Jos muuntat putket ja vietät niitä edelleen työseinää pitkin, saat vapaata tilaa, jossa jääkaappi sopii.

Tässä tapauksessa on helppo sovittaa kokoonpano. tärkeä valitse oikeat sävyt ja ottakaa huomioon mukavuuden luomisohjeet, saat harmonisen, mukavan sisustuksen.

Huomautus! Tämän järjestelyn etuna on se, että jos tarvitset viestintää, sinun ei tarvitse purkaa keittiön sarja, riittää työntää takaisin jääkaappi. Tämä on yksi helpoimmista keinoista suunnitella keittiön sisustus.

Rakennamme vaatekaappi kapealla

Tämän vaihtoehdon valinnassa sinun on tilattava huonekalujen tuotanto yksittäisessä projektissa, koska sen mittasuhteet ovat epätyypillisiä. Kustannukset ovat hieman korkeammat, koska leveys on suurempi, mikä johtaa hudion hinnan nousuun.

Ajatus! On leveä pöytälevy on kätevää asentaa kodinkoneita, joiden keittiötilaan ei ole tarpeeksi tilaa.

Erinomainen vaihtoehto sisäänrakennetun vaatekaapin järjestämiseksi

Kätevä vaihtoehto sisäänrakennetun kaapin asentamiseen

Tärkeää! Kun kaappi asennetaan, älä poista yläreunassa olevaa ventcalcanea. Se voidaan ommella kipsilevyllä ja kiinnittää kaapin alla.

Älä unohda koriste-elementtejä, niin vähän korjata ja asentaa huonekaluja - sinun on laimentava tilaa sisustuksen kanssa. Tehdäksesi keittiön viihtyisiksi, käytä tekstiilejä - pöytäliinat, lautasliinat. Monia elementtejä sisustus voidaan luoda itsenäisesti, se antaa sisustus yksilöllisyyttä ja omaperäisyyttä.

Astian siirtäminen lähemmäksi ikkunan aukkoa

Hyvä ja mukava, kun on niche asennettu kynäkotelo tai jääkaappi, ja pesuallas siirretään lähemmäksi ikkunaa. Tämä vaihtoehto edellyttää kaikkia viestintää, mutta se on sen arvoista!

Vihje! Hyvä vaihtoehto on liittyminen pöytälevyn kanssa sill. Muovisen ikkunan kynnyksen sijaan on asennettu pöytälevy. Tämä luo epätavallisen sisustuksen ja täydentää työpaikkaa. Tämä ulkoasu näyttää hyvältä kulma-keittiöt.

Ikkuna-aukon onnistunut kohdistaminen työpintaan

Ikkuna-aukon onnistunut kohdistaminen työpintaan

Joitakin vinkkejä suunnittelija kapealla laitteilla

  • Ennen työn aloittamista kartoitkaa kapealla alueella sijaitsevien viestien tila. Kaikkien putkien on oltava hyvässä kunnossa - on välttämätöntä, että korjauksen päätyttyä käytä energiaa keittiötarvikkeen purkamiseen kohottajan korjaamiseksi.
  • Tehdä uudelleenrakentaminen, ilmoittakaa, onko se tarpeen valvontaviranomaisten luvalla, koska itseparannus voi johtaa sakkoihin ja asunnon uudelleenrekisteröinnissä ilmeneviin ongelmiin.

Millaisia ​​viimeistelyaineita voin käyttää?

tärkeä Viimeistely toimii korkealaatuisten materiaalien avulla.

Jos kattokorkeus on yli 2,7 m, on aivan mahdollista tehdä false katto, joskus jopa monitasoinen. Voidaan soveltaa koristeellinen kipsi tai suorita jännitysliinan asennus.

Paras vaihtoehto seinäkoristelu keittiössä on niiden värjäys. Tämä mahdollistaa useammin pinnan päivittämisen. Mutta voit valita keraamisen laatta tai tapetti, Koriste-kipsi on osoittautunut melko hyväksi.

Viimeistely laatat ja maalaus - näyttää harmonisesti sisätiloissa

Viimeistelylaatat ja maalaus näyttävät harmonisesti sisätiloihin

Lattialla voit hakea laminaatti, parketti tai korkkimatto. Kaikilla materiaaleilla on sen edut, mutta viime aikoina sitä käytetään useimmin. Se voi olla mitä tahansa värisävyä ja tekstuuria. Tällaisessa lattiassa on mukava kävellä ja se on paljon lämpimämpi kuin keraamiset laatat.

Käyttämällä erilaisia ​​vinkkejä, voit varustaa keittiön niche, luoda mukava ja toimiva huone. Suunnittelumallien vaihtoehdot voivat olla hyvin erilaisia, riippuen huoneiston omistajan makuelämyksistä ja tilojen remontista. Voit valita klassisen sisustuksen tai tehdä moderni muotoilu, näyttää hyvältä parvi tai maalaismainen tyyli, samoin kuin etniset motiivit.

Katsaus tyylikkään ja viihtyisän keittiön uudistamiseen ideoiden kanssa kapealla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 20 =