Buffet, jolla on ikääntymistä maan tyyliin

Buffet, jolla on ikääntymisen vaikutus maan tyyliin

Kun se tulee kaappi tai senkki, isoäidin keittiöstä tulee mielessä itsestäänselvyys. Jos sinulla on onni tulla tämän laitteen periksi, älä heitä sitä. Päinvastoin, tämän huonekalukappaleen ympärillä syntyy koko ympäröivä sisustus. On vaikea kuvitella erilaista huonekalua, joka voisi antaa sisustukselle niin mukavan ja lämpimän kuin keittiössä oleva buffet. Ja tämä ei ole pelkästään sen mukavuuden taso - vaan myös mukavissa muistoissa, jotka liittyvät isoäidin kotiin.

Tämä ei kuitenkaan estä sivulevyjen ja buffettien käyttöä nykyaikaisia ​​tyylejä. Loppujen lopuksi muodin kehittyminen on suhdanteista, ja ne kalusteet, jotka pysyivät suosittuja noin vuosisataa sitten, tänään pitkän poissaolon jälkeen, palauttaen talojen ja huoneisto kehittää mielikuvitusta ja ajatella luovasti.

sisältö:

 • Mikä on buffet ja mitkä ovat sen ominaisuudet?
 • Keittiökupin käytön edut
 • Haitat keittokorin käyttämisestä
 • Huonekalujen lajikkeet
 • Buffet ja sen käyttö eri tyyleissä 
Kulmakaapit ruokasalissa, symmetrisesti

Kulmakaapit ruokasalissa, symmetrisesti

Lasitetu kaappi kaappien muodossa

Lasitetut kaappi - kaappi ruokia varten

Luonnonmateriaaleista valmistettu vanha senkki

Luonnonmateriaaleista valmistettu vanha senkki

Buffet - kodikas ja käytännöllinen sisustuselementti

Buffet - kodikas ja käytännöllinen sisustuselementti

Moderni designbuffet meriympäristössä

Moderni designbuffet meriympäristössä

Värikkäissä väreissä oleva buffet virkistää valoisan keittiön sisustusta

Värikkäissä väreissä oleva buffet virkistää valoisan keittiön sisustusta

Mitkä ovat keittiön kaapit ja mitkä ovat niiden ominaisuudet?

Tämä ominaisuus on kodin lämpö ja tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia sen suorituskykyyn eri tyyleissä. Tämä on kaappi ruokien ja erilaisten pöytätyyppisten laitteiden, tekstiilien, eräiden tuotteiden tyyppien säilyttämiseen. Tämä huonekalut on asennettu paitsi sisään ruokailuhuone tai keittiö, mutta myös olohuoneen modernissa asuintiloissa. Neuvostoliiton jälkeisessä paikassa avoimella lasilla varustettu buffet on usein nimeltään sohva. Jos puhumme huonekalujen perinteisestä suorituskyvystä, keittiön buffet on tietty muotoilu:

Mummon senkki täyttää ainutlaatuisuudella modernin designin - keittiön designin

Babushkin Sideboard tekee modernista keittiön designista ainutlaatuisen

 • alla on erityinen tilava varastointijärjestelmä, näyttää kaltaiselta pollari, joissa on eri värejä ja malleja sisältäviä laatikoita tai ovia. Näiden osien yhdistäminen on mahdollista;
 • on yleisesti sijoitettu avoimet hyllyt, on mahdollista sijoittaa keinutuulilla varustetut kaapit, usein niillä on lasiseinät erityisten lisäosien muodossa;
 • kahden edustavan elementin välillä on usein vapaa tila, jonka aikana yläkaapin pinta voi viedä tilaa työtasot tai erityinen taso, jotta on mahdollista altistaa kauniita esineitä vieraille ja isännälle.

Jos päätät ostaa keittiön buffet, suunnittelun valinta riippuu vain sinulle.

Mikä on tärkein ero nykyaikaisten buffettien välillä?

Jopa 1700-luvun lopulla tämä ominaisuus eroaa täsmälleen tässä muodossa, ja vaikka muutokset tapahtuivat monien vuosien ajan, ne olivat merkityksettömiä. Mallin laajennettu näkymä osoittautui helppokäyttöiseksi ja järkevältä esteettisestä näkökulmasta. Siksi tämä sisustuksen sisustus, joka on jopa minimalismin tyyli, on kykenevä täyttämään tila ja tullut koko sisätilojen pää. Nykyaikaisissa muunnelmissa harvinainen sisustus ja koristeelementit näytetään harvoin, mutta ne sopivat erinomaisesti tyyliin maa, minimalismia, hi-tech, Art Nouveau, ekostilya.

Kaunis veistetty puinen buffet tyylikkään tyylikkään tyylin

Kaunis veistetty puinen buffet tyyliin cheby-chic

Usein markkinoilla löytyy malleja, joissa ei ole selkeitä piirteitä, tässä tapauksessa julkisivut toteutetaan yhdellä komponentilla. On myös malleja, joissa yläosa on hyvin lähellä pohjaa, eikä tyhjää tilaa ole. Löydät edullisia keittiökalusteita, joissa valmistajat keskittyvät lasilevyihin, ja lopputuote muistuttaa hieman tavallista näyttökoteloa. Yleensä tämän ominaisuuden monia muunnelmia on ehdotettu, ja kaiken runsauden puitteissa voit valita, mikä on varmasti sinun mielesi mukaan.

Vanha tyyli buffet näyttää hyvältä sisustuksessa huipputekniikan tyyliin

Vanha tyyli buffet näyttää hyvältä sisustuksessa jugend-tyyliin

Mitä tulee tämän tuotteen mitoitusparametreihin, standardeja ja rajoituksia ei ole. Kaikki perustuu kattojen korkeuteen ja henkilökohtaisiin toiveisiin. Tarjotaan paljon muunnelmia ja leveys - kapeista kuvioista, joissa on yksi lehtiä laajaan malleihin, joissa on suuri määrä ovia. Täyte voi olla täysin erilainen - täällä tuottajat eivät ole menettäneet tiensä ja antavat itselleen luovaa mielikuvitusta. Voidaan asentaa erilaisia ​​jakajia ja muita elementtejä, jotka auttavat antamaan tiettyä ulkoasua ja säästämään tilaa.

Orgaanisesti se näyttää suljettuun nurkkaan kaappiin eklektismin sisäpuolella

Eklektisessa sisätilassa suljetun tyyppinen kulmakaappi näyttää orgaaniselta

Keittiökupin käytön edut

Voit ostaa halvan buffetin keittiölle ja nauttia kaikesta sen käytöstä:

 • ympäristöystävällisten materiaalien levittäminen tuotteen koristelemiseksi koristeellisella osalla. Useimmiten käytetään perinteisiä "vanhanaikaisia" noblewood-lajikkeista valmistettuja buffeleja;
 • Suuri kapasiteetti nykyaikaisten tuotteiden avulla voit laittaa ne paitsi ruokailuvälineet keittiötarvikkeita ja välineitä, mutta myös varastointi koristeelliset astiat, kodintekstiilit;
 • Mahdollisuus käyttää muotoa kaikissa sisustustyypeissä ja antaa tilaa hienostuneelle ja ennennäkemättömälle kauneudelle. Aristokraattisessa tyylikkäässä kaappien mallit sopivat täydellisesti klassiseen kuvaan, ja vaatimattomat versiot tekevät parhaansa nykyaikaisille trendeille.

Tuotteita tarjotaan lajikkeessa, joten kaikki nämä edut voidaan saavuttaa, jos teet oikean valinnan.

Haitat keittokorin käyttämisestä

Huolimatta merkittävistä eduista, kannattaa kiinnittää huomiota tämän mallin soveltamiseen liittyviin puutteisiin:

 • Koska buffet on tarkoitus olla itsenäinen huonekalu-ominaisuus, se vaatii lisää tilaa sen sopusointuiselle sijoittelulle, joten se ei ole paikka niukkojen keittiön ja olohuoneen kanssa, vaikka kooltaan kohtuulliset koot ovat myynnissä;
Kapea sisäänrakennettu buffet klassisessa keittiössä

Kapea sisäänrakennettu buffet klassisessa keittiössä

 • tuotteiden kustannukset ovat riittävän korkeat, varsinkin jos aiot ostaa korkealaatuista pehmustettua laatikkoa, jossa on useita ovet ja ovet luonnollisista materiaaleista erikoisteknologian avulla.
Tuplaovien sohva sopii suuremmalle keittiölle

Tuplaovien sohva sopii suuremmalle keittiölle

Toisaalta keittiön nurkipöytä piilottaa kaikki nämä puutteet, koska se on kustannuksiltaan edullinen ja pienikokoinen, joten tässä tapauksessa ei ole tarvetta puhua negatiivisista näkökohdista.

Huonekalujen lajikkeet

Asuintaloissaan pitämisen pitkän historian aikana buffet on muuttunut paljon, ja ne ovat osoittautuneet merkittäviksi. Tämä mahdollisti useiden erilaisten ominaisuuksien esiintymisen kuluttajamarkkinoilla.

Perinteinen buffet-tyyli klassisessa keittiössä

Perinteinen buffet-tyyli klassisessa keittiössä

 1. Suljettu näkymä (olettaa, että oviin on kiinnitetty hyllyjä). Tällaisilla tuotteilla voi olla pieni ikkuna, jonka läpi se on hyllykkö isännät ja osittain.
 2. Avoimet rakenteet edellyttävät ovien puuttumista, mutta ylemmän tason ja alaosan välillä voi olla avoin yläosa.
 3. Nykyään suosittu on eräänlainen buffet klassiseen tyyliin. Se merkitsee kolmea tasoa - hyllyillä, avoimella kapealla ja ovilla.

Voit ostaa buffetin keittiön verkkokaupasta ja tehdä oikean valinnan. Hyvä muotoilu antaa isännälle mahdollisuuden sijoittaa siihen kaiken ja saavuttaa valtavan esteettisen vaikutuksen. Moderni markkinat tarjoavat paljon vaihtoehtoja, ja jokainen voi löytää ja valita haluamansa.

Alhainen, ei-standardi buffet, joka sijaitsee kapealla

Alhainen, ei-standardi buffet, joka sijaitsee kapealla

Valmistusmateriaalien lajikkeet

 • Luonnon puumassiivi (arvokkaita roduja). Tämäntyyppinen raaka-aine on aina ollut kuuluisa jaloista ja hienosta ulkonäöstä sekä pitkästä käyttöiästä. Useimmiten tuotteissa on julkisivuelementtejä veistetty tyyppi. Keittiöstä valmistetut huonekalut eivät ole halpoja. Sen on tarkoitus muuttaa muotoa ja rakennetta ulkoisten tekijöiden vaikutuksen alaisena, eikä ihme, että materiaali voi menettää värinsä, kuivua tai turvota. Mutta nykyään tämä materiaali on johtava tuotteiden tuotannossa, ja sen käsittelyyn on monia vaihtoehtoja.
Valoisassa keittiössä tällainen senkki tulee sisätilan kohokohta, joka vetää silmää

Valoisassa keittiössä tällainen senkki muuttuu sisätilojen "kohokohtaiseksi"

 • Suositut tuotteet ovat materiaaleja kuten lastulevy ja MDF. Tämän raaka-aineen buffit ovat edullisessa hintasegmentissä, ja näitä materiaaleja käsitellään monissa menetelmissä. Tämä lähestymistapa sallii huonekalujen näyttävän ikääntyneelle attribuutille, ja myös luoda jäljittelevä suuri määrä puulajeja. Tässä pohdinnassa tyyli näyttää hienolta ja houkuttelevalta.
Pieni, valkoisen värinen buffet MDF: stä

Pieni, valkoisen värinen buffet MDF: stä

Keittiökalusteita ja kaappeja valmistetaan useimmiten puuosista, mutta myös metallista, muovista koostuvat.

Buffet ja sen käyttö eri tyyleissä

 • varten klassinen tyylitiede ihanteellinen vaihtoehto luonnonpuulla, jossa on veistetyt julkisivut. Hän antaa tuoda huoneeseen eleganssia, tehdä siitä aristokraattisen ja hienostuneen.
Pesualtaan paikka buffet-työskentelyalueella on epätavanoma mutta alkuperäinen ratkaisu

Pesualtaan paikka buffet-työskentelyalueella on epätavanoma mutta alkuperäinen ratkaisu

Klassinen keittiö ja tilava buffetaamiainen

Klassinen keittiö ja tilava buffetaamiainen

 • varten Provence täydellinen valkoinen väri sekä veistetty sisustus tai kaihtimien vaikutus ranskalaiseen tyyliin. Merkittävää roolia ovat esimerkiksi käytettävien liitososien suunnittelu, esimerkiksi ovenkahvat.
Provence-tyyppinen buffet, joka on saman tyyppinen kuin kaikki huonekalusarjat

Provence-tyyppinen buffet on valmistettu samaan tyyliin ja kaikki huonekalusarjat

Ruokailutila on omistettu lumivalkoisella buffetaamiaisella

Ruokailutila on omistettu lumivalkoisella buffetaamiaisella

 • Vuonna maan tyyliin näytetään onnistuneesti omistajien yksilöllisyys. Tällainen rakenne voidaan lakata, mutta sisustuksen ulkonäkö on hyvin yksinkertainen, veistettyjä elementtejä ei ole saatavana täällä, ja tuotteen kokoonpano merkitsee huomattavaa määrää hyllyjä ja kaappeja.
Buffet tyyliin maan vaikutus keinotekoinen ikääntyminen

Buffet tyyliin maan vaikutus keinotekoinen ikääntyminen

Nurkan takana oleva kiinteä puinen buffet säästää tilaa mökissä

Nurkan takana oleva kiinteä puinen buffet säästää tilaa mökissä

 • varten muotoilu moderniin muotoiluun buffetteja, jotka on valmistettu MDF- ja lastulevytuotteista, mallit on varustettu mattapintaisilla komponenteilla ja niitä tarjotaan lukuisissa väriratkaisuissa. Tämä tyyli ei sisällä pretentiousness ja on laajamittainen toiminnallinen.
Valitse myös keittiön buffet, jossa on moderni sisustus

Moderni keittiö, jossa on buffetaamiainen

Pieni lasihuonekaappi astioihin

Pieni lasihuonekaappi astioihin

Keittiökaappi sopii täydellisesti mihin tahansa tyyliin ja näyttää vaikuttavalta, alkuperäiseltä, erinomaiselta.

Yhteenvetona

Voit valita niin tarvitset tuotteessa on otettava huomioon tyyli huone ja ohjaa henkilökohtaisen maun, mutta on useita kohtia, jotka vaativat erityistä huomiota: tyyliin tuotteen mitat ja ominaisuudet, valettu materiaalivalintojen, toiminnallisuus, läsnäolon / puuttumisen koriste-elementtejä. Mieti näitä ominaisuuksia - ja valitse buffet räätälöity henkilökohtaisia ​​toiveita ja mieltymyksiä.

Buffetit keittiölle: 80 + viihtyisiä ideoita maan tyyliin, Provence ja cheby-chic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 58 =