False katto ja taustakuva kirkkaassa sisätilassa

False katto ja taustakuva kirkkaassa sisätilassa

alku korjaus asunnossa, sinun täytyy miettiä tarkkaan jokaista yksityiskohtaa. On tärkeää, että lopulta luotu sisustus on käytännöllinen ja samalla sopusuhtainen. Yksi tärkeistä osa-alueista on katto. Korjaa sen muotoilu korostavat huoneen ominaisuuksia ja korostavat valittua tyyliä. Kun valitset katon tyypin, voit piilottaa huoneen puutteet ja muuttaa tilan tuntemusta. Tarkista se itsellesi!

 • Kattotyypit
 • Yksinkertaiset materiaalit
 • tapetti
 • Kokoonpannut rakenteet
 • venytetty
 • Yhdistetty
 • Avaruuden visuaalinen muutos
 • Värinsovitus
Sisustus klassiseen suuntaan

Sisustus klassiseen suuntaan

Kattotyypit

Katto on rakennuksen yläosan sisäpinta. Tähän mennessä on olemassa useita päälajikkeita:

 1. yksinkertaiset materiaalit levitetään suoraan substraattiin;
 2. väärä ovat erikoisrakenteinen rakenne;
 3. stretch katot koostuvat liinalla, joka ulottuu nimettyyn alueeseen.

Jokaisella lajilla on omat erityispiirteensä, edut ja haitat. Harkitse niitä tarkemmin - tämä antaa sinun tehdä oikean valinnan.

Suuri vaihtoehto kolmiomaiselle katolle

Suuri vaihtoehto kolmiomaiselle katolle

Yksinkertaiset materiaalit

Tätä lajia pidetään perinteisenä, vaikka se käyttää nykyaikaisia ​​materiaaleja ja tekniikoita. Luoda klassinen katto Taso aluksi tasoitetaan kittiä käyttäen. Sitten se kiillotetaan ja sitten maali levitetään tasaiselle ja sileälle pinnalle.

Menestyvä värien yhdistelmä

Menestyvä värien yhdistelmä

Maalaus tai valkaisu

Klassinen käsittelytapa on valkaisu. Tätä varten käytetään vettä ja liitua, voi olla kalkin epäpuhtauksia. Tämä tekniikka ei ole menettänyt suosiotaan useiden pisteiden yhteydessä:

 1. materiaalien saatavuus;
 2. yksinkertainen työtoimituksen tekniikka.

Kun käytät kalkkia, tehdään lisäksi sienilääkehoitoa. Mutta hänellä on myös puutteita. Tärkein haitta on se, että vaikka se aiheutuisi kaikkien sääntöjen mukaan, se leviää vähitellen ja siitä tulee ylimääräinen pölylähde. Myös tällaisella käsittelyllä ei ole muita värejä, paitsi valkoista, koska liuos ei sekoita hyvin värejä.

Tärkeää! Kuivaus on epävakaa kosteudelle. Siksi se ei ole paras vaihtoehto huoneille, ruoka ja kylpyhuone. Samalla se on ympäristön kannalta turvallinen, minkä ansiosta se voi suunnitella asuinrakennuksia.

Klassinen vaihtoehto on valkoinen katto

Klassinen vaihtoehto - valkoinen katto

Niille, jotka haluavat tehdä huoneesta entistä alkuperäistä ja lisätä värejä, maalaus. Seoksen levitys tekniikka on samanlainen kuin valkaisu. Mutta sillä on sen edut. Maali pysyy hyvin pinnalla, ja samaan aikaan se on mahdollista lisätä erilaisiin värillisiin täyteaineisiin, mikä mahdollistaa värisävyn laajentamisen.

 • Maalaamiseen vain erikoista vesipohjainen maali. Se on jonkin verran kalliimpi kuin aiemman tekniikan materiaalit, mutta sen kulutus on paljon pienempi.

Vihje! Useiden väriaineiden ja oman mielikuvituksen avulla voit luoda todellisen taideteoksen valitulla piirustuksella. Se voi olla kuin yksinkertainen kuvio ja todellinen kuva. Tyyli riippuu yleisestä asunnon tyypistä.

Alkuperäinen maalausmenetelmä

Alkuperäinen maalausmenetelmä

tapetti

Taustakuva on pitkään käytetty huoneiston sisätiloissa. Tähän mennessä markkinoilla on suuri valikoima. Ne tulevat eri muodoissa:

 1. paperi;
 2. vinyyli;
 3. tekstiili;
 4. ei-kudotut kankaat;
 5. akryyli,
 6. lasikuitu;
 7. neste;
 8. korkkien tai puun luonnollinen taustakuva.
Keittiö maalaistyyliin

Keittiö maalaistyyliin

Tässä luettelossa esimerkkejä järjestetään nousevassa kustannusjärjestyksessä - edullisimmista ja kalleimmista. Ne eroavat toisistaan ​​koostumukseltaan, ominaisuuksiltaan, ympäristönsuojelultaan, kestävyydeltään jne. Tästä riippuen ne voidaan sijoittaa eri huoneisiin asunnossa.

Liimattu katto

Kaikista edellä olevista prosessointimenetelmistä vaahtoelementit ilmestyi markkinoille jo kauan sitten, mutta niiden saatavuuden ja esteettisen ulkonäön ansiosta he saivat nopeasti suosion. Tällaisten levyjen asentamisen tekniikka on hyvin yksinkertainen. On tarpeen ostaa elementtejä ja liimaa heille. Käyttämällä kittiveitsiä liimaa levitetään elementtiin, joka liimataan sitten aiemmin valmistettuun tasoon.

Tärkeää! Sellaiselle katolle, joka on luotu tällä tavalla houkuttelevaksi, koneen on oltava täysin tasaista.

Kattotiilet näyttävät hyviltä nykyaikaisessa suunnittelussa

Kattotiilet näyttävät hyviltä nykyaikaisessa suunnittelussa

Valmistajat tarjoavat tuotteita, jotka eroavat levyjen, kuvien ja niiden koon mukaan värisävy, jonka avulla voit valita minkä tyyliä tahansa.

Tärkeää! Mutta koska polystyreeni on helposti altis saastumiselle, mutta se ei ole puhdistettava, ei ole tarpeen sijoittaa keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Parasta kaikesta, nämä taustakuvat soveltuvat sali ja olohuone.

Klassinen englantilainen tyyli

Klassinen englantilainen tyyli

Kokoonpannut rakenteet

Suspendoidut katot eroavat omaperäisyydestään. Niiden luomiseksi tarvitaan erilaisia ​​tyyppisiä metalliprofiileja, joista kehys luodaan. Seuraavaksi valittu materiaali liitetään siihen. Tällä tavoin voit luoda erilaisia ​​muotoja.

Vihje! Voit jakaa tiettyjä alueita, jotka varustavat rakennetta valonheittimet. Ne voivat olla samassa tasossa tai monitasoisia. Se riippuu huoneen koosta.

Seuraavat tyypit erotetaan arkistoinnista:

 1. Kipsilevyarkit.
 2. Puulevyt.
 3. Muoviset paneelit.
Katto voi helposti tulla tärkein kohokohta

Katto voi helposti tulla huoneen tärkein "kohokohta"

Rakenteiden edut voidaan havaita, kun valaistus on varustettu, koska ne mahdollistavat kätevästi piilottamisen tässä vyöhykkeessä kulkevien johtojen läpi.

Tosiasia! Jos pinnassa on vikoja, niitä ei tarvitse hävittää, vaan ne ovat myös piilossa rakenteen alla.

Keittiössä on myös sopiva katto

Keittiössä on myös sopiva katto

Jos käytät kipsilevyä, samoja menetelmiä käytetään koristeluun kuin yksinkertaisiksi. Mutta on suositeltavaa käyttää maalia. Sen ominaisuudet ovat seuraavat:

 1. ei myrkyllinen;
 2. nopeasti kuivuu;
 3. helppokäyttöinen;
 4. pitkä hallussa;
 5. erilaisia ​​värejä väriaineiden vuoksi.

Voit käyttää vaihtoehtoa myös tapetti. Ensimmäisessä tapauksessa, pinnan valmistelemiseksi, on tarpeen soveltaa siihen kerros kitti, ja toinen pohjustetaan erityinen seos.

Huomautus! Älä käytä kalkinpoistoa tai liimapaneeleja tässä tapauksessa. Arkistointi muulla tavoin käsittelyssä ei välttämättä ole tarpeen.

Venytysasetukset

Ei niin kauan sitten markkinoille ilmestyi venyttää PVC-kalvo. He saivat nopeasti suosioaan etunsa vuoksi:

 1. Vahvuus.
 2. Turvallisuus.
 3. Laaja valikoima värejä.
 4. Houkutteleva, esteettinen ilme.
 5. Helppo ja nopea asennus.
Kiiltävä stretch muotoilu lisää ylellisyyttä

Kiiltävä venytysrakenne lisää ylellisyyttä huoneeseen

Ne ovat kankaita, jotka ulottuvat tarvittavan alueen yli ja pidetään erityisten kiinnittimien avulla. Asennusta varten sinun ei tarvitse tehdä valmisteluvaihetta. Se ei tarvitse enää muotoilua ja samalla se mahdollistaa pohjan kaikkien epätarkkuuksien piilottamisen. Materiaalin kosteuden kestävyydestä johtuen se voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen.

Tärkeää! Puutteista voidaan havaita korkea hinta, joka eroaa merkittävästi edellä mainituista vaihtoehdoista.

Yhdistetyt katot

Kun sisustat sisustusta, voit käyttää useita lajikkeita samanaikaisesti. Tämä mahdollistaa laadullisen ja tehokkaan kaavoituksen. Tällaisia ​​yhdistelmiä käytetään yleensä:

 1. yksinkertainen katto ripustetuilla elementeillä;
 2. jännitys roikkuuelementeillä;
 3. yksinkertainen ja jännitys, erotettu roikkuu.
Erinomainen yhdistelmä lempeä makuuhuone

Suuri yhdistelmä makuuhuoneeseen

Tässä tapauksessa on tärkeää valita oikea muotoilu. Meidän on miettinyt värejä ja siirtymisen sujuvuutta yhdestä tyypistä toiseen. Koko koostumuksen tulisi vastata itse huoneen tyyliä.

Vihje! at kaavoitus Siten, yleensä, erilaisia valaisimet, mikä puolestaan ​​mahdollistaa kestävämmän vaikutuksen.

Mielenkiintoinen ratkaisu moderniin sisätiloihin

Luova ratkaisu moderniin sisätiloihin

Avaruuden visuaalinen muutos

Katto mahdollistaa visuaalisesti tilan koon muuttamisen. Hänelle optinen laajennus Viime aikoina yhä suositumpi peilipaneelit, mutta ne soveltuvat tietenkin kaikkiin tiloihin. Siksi on parempi käyttää seuraavia menetelmiä:

 1. Eri tasojen asennusrakenteet.
 2. PVC-kalvot, joissa on kiiltävä kirkkaus.
 3. Kaikkien osien maalaaminen yhdessä, on toivottavaa vaalea sävy.
Samanlainen elementti luo upean ilmapiirin

Samanlainen elementti luo upean ilmapiirin

Tärkeää! Jos huoneen korkeus on visuaalisesti pienennettävä, on välttämätöntä käyttää mattapintaista päällystettä ja korostaa tasojen välistä eroa. Voit tehdä tämän käyttämällä kontrastirajaa. Koostumuksen värin on oltava tummat värit.

Vapaa-ajan lasi-katto

Lasi katto - virkistysalueen koristelu

Värinsovitus

Sävyjen avulla voit luoda erityisen ilmapiirin. Siksi, kun valitset enimmäismäärän sävyjä, kiinnitä huomiota seuraaviin:

 • Tummat sävyt sopivat tyylikkään ja tarkemman ympäristön, joten niitä ei suositella käytettäväksi lasten sisustus, tässä tapauksessa sopivampi hiljaiset, pehmeät värit vaaleilla sävyillä;
 • lämpimät värit antaa viihtyisän tunnelman, joten niitä käytetään parhaiten olohuoneeseen tai ruokasaliin;
 • älä käytä kylmät sävyt makuuhuoneeseen - he ovat parempia koristaa eteinen tai kotityöpaikka, jonka avulla he voivat keskittyä toteutettavaan liiketoimintaan.

Toivomme, että neuvomme ja käytämme omia mielikuvitustasi, voit luoda unelmiesi sisätilat!

Mikä on paras katto huoneistossa? Teknologiat, merkit, kustannukset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 45