Asunnon musta katto näyttää tyylikkäältä ja epätavalliselta

Asunnon musta katto näyttää tyylikkäältä ja epätavalliselta

Musta katto - melko rohkea ja epätyypillinen asuntojen koristeluvaihtoehto, ja siksi sen toteuttaminen elämässä ei ole kaikki ratkaistu. Halu luoda ainutlaatuisen ja ainutlaatuisen asumisen ulkonäkö on kaikkien saatavilla, jotka alkavat korjata. Ennen kuin päätetään tällaisesta suunnittelustekniikasta, on syytä ymmärtää oikein, mitä yhdistää tällainen epätavallinen ajatus ja mahdollisuudet sen toteuttamiseen.

sisältö:

 • Värien ominaisuudet
 • 11 tosiasiat "varten"
 • Soveltaminen eri huoneisiin
 • tarvikkeet
 • Musta katto eri sisustustyyleissä
 • Vaikutukset kattoon: vaihtoehdot
 • Kuinka paeta pimeästä?
 • piirteet
 • johtopäätös
Musta katto valkoisessa keittiössä

Musta katto valkoisessa keittiössä

Katto maalatuista mustasta puusta makuuhuoneessa

Katto maalatuista mustasta puusta makuuhuoneessa

Musta katto olohuoneessa valkoisilla huonekaluilla: oikea kontrasti

Musta katto olohuoneessa valkoisilla huonekaluilla: oikea kontrasti

Värien ominaisuudet

Musta liittyy tiukkuuteen, samaan aikaan se on kaikkein yleismaailmallinen väri, eikä siinä ole ylimääräistä vihjeitä. Sen ulkonäkö on tyylikäs, tyylikäs ja kallis, se luo ilmapiirin näkyvyyttä.

Huomaa: musta väri tulisi käyttää säästeliäästi, vain silloin hän voi tuoda hienostuneisuuden sisätilaan ja olla hyödyllinen hänelle.

Se on musta, jota käytetään kattopäällystyksenä suunnittelijoina, jotka pyrkivät luomaan ainutlaatuisen, eksklusiivisen sisustuksen. Se on luonnonmukaisesti yhdistetty maitomaisiin sävyihin, valoisiin pisteisiin sisustuksessa ja sisustuksessa.

Valkoseinien yhdistelmä ja musta katto ja lattia

Valkoseinien yhdistelmä ja musta katto ja lattia

On melko vakaa käsitys siitä, että tällainen muotoilu tuo sisua sisimpään, se murskataan, mutta tämä on valtava virhe, koska sen käyttäminen yksinomaan kattoon voi saavuttaa mukavuutta ja turvallisuuden tunnetta.

Huomaa: musta sisätiloissa sopii vain huoneisiin, joissa on korkeat katot, koska tekstuurista huolimatta se pystyy lähentämään esineitä ja luomaan rajoitetun tilavuuden tunnetta. Vähimmäiskorkeuden tulee olla 3 metriä.

Korkea musta katto, jossa stucco näyttää hyvältä ja hieno toimiston sisällä

Korkea musta katto, jossa stucco näyttää hyvältä ja hieno toimiston sisällä

11 tosiasiat "varten"

 1. Hän korostaa kirkkaiden väreiden iloisuutta, kuten keltainen, oranssi, täydentää kukkatiedostoa.
 2. Se on siinä, että tähtitaivasta, joka kykenee siirtämään sinut avaruuteen, on tarkka ulkonäkö.
 3. Se auttaa korjaamaan korkeuden liian korkeaksi ja tämän epämiellyttävän katon vuoksi.
 4. Erinomainen sopeutua tehtävään korostaa stukkotuotteet ja voittamaan minkä tahansa muun tekstin.
 5. Kummallista kyllä, taidokkaalla kukkien pelillä pystytään nostamaan katon korkeutta. Se voidaan tehdä näin: valkoisilla seinillä aseta pystysuora musta kuvio, joka kulkee tasaisesti katon tummalle pinnalle, mikä aiheuttaa hämärtyä reunaa, ja on epäselvää, missä seinät päättyvät ja katto alkaa.
 6. Tämä vaihtoehto on täysin korostettu minimalistisella mustavalkoisella muotoilulla.
 7. Se on paras ratkaisu sisustukseen valtava huone panoraamakuvat.
 8. Luomalla kontrastinen katto, voit hyvin zonirovat yhden hengen huone. On parasta käyttää mustavalkoisen alueen yhdistelmä.
 9. Musta matta venytys katto sisustus (kuva) tilava huone yhdistettynä panoraamaikkunaan ja erinomaisen näkymän siitä (kaupungin panoraama tai rehevä puutarha) auttavat useita kertoja parantamaan panoraama-vaikutusta. Tämän päätöksen vuoksi ikkunoiden vakiot tekstiilit on hylättävä. Se näyttää paremmalta rullakaihtimet.
 10. Kiiltävä katto heijastaa kaiken huoneen, joten sitä tulee käyttää varoen, vaikka se näyttää erittäin vaikuttavalta.
 11. Kevyt musta katto auttaa spot-valot ja muut valaistuselementit. Ja mitä enemmän he ovat, sitä paremmin.
Mustavalkoinen opiskelija-makuuhuone: kevyt lattia, huonekalut ja suuret ikkunat verhoilla luovat kontrastit

Mustavalkoinen opiskelija-makuuhuone: kevyt lattia, huonekalut ja suuret ikkunat verhoilla luovat kontrastit

Soveltaminen eri huoneisiin

Musta katto voi olla yhtä monipuolinen kuin valkoinen, se voidaan tehdä myös missä tahansa talon huoneessa, mutta jokaiselle on hienouksia.

kylpyhuone

Joka päivä menet kylpyhuoneeseen kylpytapahtumien tekemiseen, se alkaa päiväsi, ja se päättyy usein. Siksi suunnittelussa tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Päätavoite - mukavuus ja mukavuus. Luo tunnelmaa pysyä mukavassa hotellissa auttaa kylpyhuone viimeistely musta laatat. Musta, kiiltävä stretch-katto sisustuksessa on yhtä orgaaninen kuin missään (katso kuva). Se kestää täysin kosteutta, on helppo puhdistaa, sen kiilto yhdistyy vesijohtovälineisiin, ja sen ulkonäkö on varsin houkutteleva.

Kiiltävä katto valaisimella kylpyhuoneessa

Kiiltävä katto valaisimella kylpyhuoneessa

On myös muita vaihtoehtoja:

 • katto - metalli tai teline;
 • kosteutta kestävät laatat. Sitä varten on välttämätöntä tasoittaa katto kokonaan, sillä koko päällyste korostuu.

neuvosto: käytä tällaista viimeistelyä tyypillisiä huoneistoja kylpyhuoneissa Silti se ei ole sen arvoista, se on liian pieni, perinteisimmät ratkaisut toimivat hänen puolestaan. Jos kylpyhuoneen kvadratuuri on vankka, kokeile rohkeasti.

Marmorinen kylpyhuone, jossa on musta katto

Marmorinen kylpyhuone, jossa on musta katto

keittiö

Tämä mahdollisuus viimeistelyyn keittiössä tarkoittaa yksinkertaisten minimaalisten huonekalujen käyttöä ilman liikaa. Vaihtoehto - kevyt puu keittiön yksikkö, luonnollinen sävy. Älä ylikuormita tällaista keittiön sisustusta, koska sen pitäisi olla helppoa ja vapaata. Keittiössä voit kääntää mustaksi venytetyn katon, tumman taustakuvan, lastulevyjen mustat paneelit tai kipsilevyrakenteita.

Musta katto keittiön olohuoneessa teollisessa tyylissä

Musta katto keittiön olohuoneessa teollisessa tyylissä

Makuuhuone

Ironista kyllä, mutta makuuhuoneen sisäpuolella musta katto on myös sopiva. Se antaa ylellisyyttä, tyylikkyyttä ja poikkeuksellista ulkoasua. Makuuhuoneessa kaiken pitäisi hengittää rauhallisuutta, rauhaa ja rentoutumista. Mikä mielenkiintoinen, musta väri vain auttaa. Viimeistelymateriaalien valinta on laaja: maali, paneelit, tapetit. Hyvä vaihtoehto on myös venyttää katto makuuhuoneessa. Jotta ei tuntuisi epämiellyttävältä ja ei heijastuisi kiiltävässä "peilissä" unessa, on vielä parempi valita suorituskyky matta-muodossa. Kattokokonaisuuden tekeminen tähtitaivaan tyylin avulla voi antaa makuuhuoneelle erityisen romanttisen.

Musta kiiltävä katto makuuhuoneessa

Musta kiiltävä katto makuuhuoneessa

Tasapainoisuus ja rehellisyys takaavat sisustustekstiilien tai huonekalujen lisäämisen mustaksi. Alkuperäiset yhdistelmät saadaan valkoisella, keltainen, kultainen, oranssi, sekä vaaleanpunainen ja sininen.

Musta katto tummilla lakattuilla levyillä lämpimällä valaistuksella näyttää hieman kevyeltä ja romanttisemmalta

Musta katto tummilla lakattuilla levyillä lämpimällä valaistuksella näyttää hieman kevyeltä ja romanttisemmalta

Olohuone

Kiiltävä musta katto olohuoneessa on todellinen löytö. Se luo viihtyisän ilmapiirin ja lisää mahtavan armon huoneeseen. Erinomainen yhdistelmä olohuoneeseen otetaan huomioon mustavalkoinen gamma. Nämä värit pehmentävät ja täydentävät täydellisesti toisiaan. Laimennettu vakavuus voi olla esimerkiksi kirkkaita lisävarusteita kattokruunu punainen tai hapan kalkki.

neuvosto: musta mykistää muut sävyt, joten huone, jossa on tämän värin katto, voidaan helposti täydentää tarpeeksi kirkkailla lisävarusteilla ja seinäkoristelulla. On vasta-ohjeellista käyttää mustan katon kanssa pastellisävyjä.

Musta puinen katto, jossa kontrastiset kevyt katot sisätiloissa parvi tyyliin

Musta puinen katto, jossa kontrastiset kevyt katot sisätiloissa parvi tyyliin

tarvikkeet

Voit luoda musta katon sisäpuolella (kuva) käyttämällä erilaisia ​​materiaaleja. Ne eroavat hinnasta, asennuksesta ja vaikutuksista.

Matt venyttää katto makuuhuonetta

Matt venyttää katto makuuhuonetta

 1. Kalteva katto. Se voi olla kiiltävä tai matta. Asennuksen etuna on alustavan pintavalmistuksen puuttuminen, myös tasoitus. Matt sopii melkein mihin tahansa huoneeseen, mutta kiiltävä on käytettävä varoen, koska se on ominaisuus heijastamaan kaikkia esineitä ja ihmisiä, jotka joissakin huoneissa ovat sopimattomia.
 2. Suspendoidut kipsilevyrakenteet. Ne eivät myöskään vaadi alustavaa pintavalmistusta. Kiinnitä ne itse ilman, että materiaalin käyttämiseen liittyvä taito ei todennäköisesti tule ulos, mutta kipsi ei ole kovin kätevää.
 3. Laatoitettu. Tämä vaihtoehto näyttää houkuttelevalta, asennus ei aiheuta ongelmia. Mutta kattotiilet ovat usein valkoisia, mikä tarkoittaa, että katto on maalattava.
 4. käyttö tapetti. Tätä tekniikkaa käytetään harvoin, koska se on monimutkainen liimaamalla taustakuvaksi kattoon.
 5. MDF-paneelit. Ne näyttävät hyvältä ja ovat pitkäikäisiä. Vaikka niiden asennus on vaikeaa materiaalin massan ja painon vuoksi.

neuvosto: Epätavallinen ratkaisu on katon käyttäminen laminaatti musta väri. Se on yksinkertaisesti asennettu. Tällaisen ratkaisun ainutlaatuisuus yllättää vieraasi.

Useita ehdotettuja vaihtoehtoja voidaan yhdistää. Esimerkiksi jännitys ja katto sekä erilaisten rakenteiden käyttö luo syvyyttä.

Musta kuvioitu katto, koristeltu monilla kalusteilla

Musta kuvioitu katto, koristeltu monilla kalusteilla

Musta katto eri sisustustyyleissä

Kaikki tyylit eivät ole sopivia tummille, ja etenkin musta katto, jos luot itse mallin, on tärkeää kestää tyylitieto ja tietää, millaisissa malleissa se näyttää orgaanisemmalta.

 • minimalismia. Musta ja minimalismi suunnittelijoiden mielissä ovat synonyymejä. Tietenkin hän tukee häntä parhaiten. Klassinen yhdistelmä valkoisella on paras ratkaisu. Kojelu vain kahden värin luomiseen on vaikeaa, mutta mahdollista. Samanaikaisesti käytetään huonekalujen vähimmäismäärää, se on sijoitettava huoneen ympärille, väriltään tekstiilejä.
Musta verhottu katto olohuoneen sisustuksessa minimalistisessa tyylissä

Musta verhottu katto olohuoneen sisustuksessa minimalistisessa tyylissä

 • Avantgarde ja pop art. Tämä tyyli ei hyväksy ordinariness. On välttämätöntä ristiriita, joka ei voi olla paremmin toteutettu mustassa katossa. Voit näyttää heille epätavanomaisen ajattelun. Täydellinen ratkaisu on viimeistellä lattia tai seinät sisään punainen väri.
 • nykyaikainen. Se on ominaista tummat värit, mutta samaan aikaan se ei hyväksy eklektisyyttä ja epätäydellisyyttä. Linjojen pitäisi kulkea tasaisesti, visuaalinen kaavoitus on tyytyväinen - musta katto selviytyy tästä hurrauksesta.
 • Art Deco. Nämä ovat tiukkoja linjoja, eklektisyyttä, selkeyttä, tahallisuutta. Täällä useimmiten on kevyitä huonekaluja, pronssiominaisuuksia, rohkeita väriyhdistelmiä. Musta kiiltävä (katso kuva) tässä sisätilassa on, koska ei ole lähellä tiellä. Lisää siihen valkoinen katto.
Musta katto sisustuksessa: kuva - tiukka makuuhuone art decon hengessä musta katto

Tiukka makuuhuone art decon hengessä musta katto

Musta katto sisustuksessa: valokuvan vaikutukset kattoon

Musta kangas katolla, parhaiten voit luoda romanttisen ja kauniin tähtitaivaan suoraan talossa. Ja "taivas" voi olla staattinen tai heijastamaan dynaamisia prosesseja. Ensimmäinen vaihtoehto luodaan oikealla valaistuksella. Toinen on projektin toiminnan tulos.

Toinen menetelmä, joka sisustaa ja luo kodikkuutta talossa, on kohdevaloja, varsinkin jos ne sijoitetaan niin, että niiden valo heijastuu kiiltävästä katosta. kattokruunu se on myös erittäin tärkeä - sen pitäisi olla melko massiivinen ja kirkas. Häikäisevä häntä luo epätavallisen ja salaperäisen kuvion.

Teksturoitu musta katto, jossa on valonheittimet keittiön sisätiloissa

Teksturoitu musta katto, jossa on valonheittimet keittiön sisätiloissa

Kuinka paeta pimeästä?

Pääasiassa on käyttää mustaa väriä ilman fanaattisuutta. Seinien ja lattian ei pitäisi toistaa katon värin, optimaalinen ratkaisu niille on vaaleita värejä, mutta ei pastellia. Kattokokeen sävy voidaan toistaa tekstiileillä.

neuvosto: Pimeä lattia ja musta katto yhdistettynä lumenvalkoisiin seiniin voivat visuaalisesti laajentaa huoneen tilavuutta ja lisätä tilaa.

Musta katto, jossa seinien koristelu ja kontrastiväreiden lattia näyttävät harmonisesti. Täysin koristella sitä mustaan ​​ei ole välttämätöntä, se voidaan laimentaa kevyillä tai kirkkailla sävyillä, varsinkin ulkonäöltään valkoisella stukolla ja samalla katolla.

Musta katto valkoisella jalustalla klassisen kylpyhuoneen sisustuksessa

Musta katto valkoisella jalustalla klassisen kylpyhuoneen sisustuksessa

piirteet

 1. Älä tee musta katto pienissä huoneissa. Se näyttää synkältä ja vähentää huoneen jo pieniä mittoja. Jos kuitenkin on valtava halu viimeistellä se mustalla värillä, on tarpeen lisätä määrää peilit ja peilipinnat.
 2. Älä käytä myös huoneissa, joissa on pienet ikkunat - tulee olemaan vaikutelma siitä, että ne on poistettu.
 3. Asennettu kipsilevy ja maalattu valkoinen, voit asentaa turvallisesti sisäkattoon.
 4. Suuret ikkunat ja musta katto ovat ystävällinen yhdistelmä, koska luonnonvalo ei absorboi musta, mutta antaa sen mysteerille.

Itse asiassa: useimmiten musta katto on käytetty viimeistely kattoon keittiö, olohuone, kylpyhuone ja käytävä.

Musta katto kylpyhuoneessa

Musta katto kylpyhuoneessa

johtopäätös

Musta katto voi koristella erilaisia ​​huoneita, joissa valaistus valaistaan ​​ja sisustus seinät, tarvikkeet. Varmista, että käytät kirkkaita värejä, vaikka ne näyttäisivät liian kirkkaalta erikseen, yhdessä mustan kanssa, ne näyttävät orgaanisilta. Älä unohda, että musta katto on vain huoneissa, joissa sen korkeus on vähintään 3 metriä. Musta voi toimia erinomaisena taustana kokeille.

Asunnossa musta katto: 80 epätyypillistä ja tyylikästä toteutusta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =