Pienet kukkapenkit aitaa pitkin

Pienet sävellykset aitaa pitkin

Viime aikoina on kiireesti koristeltu sivustosi kukka puutarha, kukkapenkit ja Alppihiihtolevyt. enenevässä puutarha käytetään vapaa-aikaan, joten sivuston pitäisi näyttää hyvin hoidettu ja ota silmä. varten luomalla kaunis kukkapenkki Voit käyttää luonnollisia materiaaleja, esimerkiksi kivet näyttävät hyviltä. Halutun vaikutuksen saavuttamiseksi sinun on kuitenkin tiedettävä joitain materiaalien valintoja ja ominaisuuksia.

 • Perussäännöt
 • Kukkapenkki muodostuu
 • Kuinka luoda kivi kukkapuutarha?
 • Erot rock puutarhasta tai rockeries
 • Kasvien valinta
 • Kuinka huolehtia?
Jalkakäytävän luominen lohkareilla

Jalkakäytävän luominen lohkareilla

Tyylikäs maisemasuunnittelu

Tyylikäs maisemasuunnittelu

Merihiekkoja käytetään usein kukkapenkkien koristelemiseen

Merihiekkoja käytetään usein kukkapenkkien koristelemiseen

Kolmen rivin merialueiden raja

Kolmen rivin merialueiden raja 

Perussäännöt

Kukkapenkkiin luotaessa ei ole tarpeen käyttää kiviä, jotka ovat muodoltaan ja kooltaan samanlaisia. Eri tyyppien yhdistelmä voi luoda alkuperäisen korostuksen, mutta koko sivuston yleinen tyyliratkaisu on säilytettävä. On olemassa yleisiä menetelmiä:

 • Kukkapuutarhojen sijoittaminen on välttämätöntä, jotta hän ei sekoita ja ilahduttaisi silmää. Voit valita paikan sivuston keskellä tai tyhjän seinän läpi;
Kivivuodet jälleen saavat suosion

Tämä malli on jälleen suosio

Tilava puutarha, jossa on koristeellisia polkuja

Tilava puutarha, jossa on koristeellisia polkuja

 • poimia kasvillisuus on välttämätöntä ottaen huomioon samankaltaiset olosuhteet koko elämän ja kukinnan kannalta: jotkut heistä rakastavat varjoa, toiset eivät voi ilman auringon säteitä;
 • Harkitse veden tarvetta sekä kasvien kokoa ja muita ominaisuuksia;
 • On helpompi luoda suuri kukkapenkki kuin muutama pieni, mutta määrä ja ulkonäkö riippuvat suunnitteluratkaisuja koko puutarhaan.
Cascading kukkapuutarha

Cascading kukkapuutarha

Stone-kukkapenkki voi korvata itsensä huvimaja, jos laitat sen keskelle puutarhaa. Pieni ja kirkas koristele paikka lähellä aita eikä se estä kävelyä tai aktiivista virkistystä.

Kukkapenkki muodostuu

Voit tehdä kukkapuutarhassa eri materiaaleja. Se voi olla seuraavia vaihtoehtoja:

 • Kalkkikiven huokoinen rakenne määrää sen käytön. Halkeamat ovat täynnä maata ja sen jälkeen istutetaan kasveja. Levät ja sammal käyttäytyvät hyvin.
 • Sängyt koristeellisen ulkonäön vuoksi käytetään usein basaltti.
Koristeellinen kukkapenkki yhdestä kivestä

Koristeellinen kukkapenkki yhdestä kivestä

 • Kvartsiitilla on suuri väripaletti ja sileä pinta. Hän pystyy kaataa aurinkoon, mikä näyttää erittäin mukavalta.
 • Hiekkakivestä on useita sävyjä harmaasta punaiseen. Mutta on syytä harkita hetkeä, että kivi on lyhytikäinen.
 • Käytetään liuskekiven kykyä kerrostua levyihin maisemasuunnitelmien luominen. Se voi olla vihreä, sininen ja jopa violetti.
Keltaiset kukat antavat kirkkautta maisemallesi

Keltaiset kukat antavat maisemalle kirkkauden

 • Tuff viittaa kalkkikiveihin, joissa istutetaan kudonta- ja maaperäkasveja.
 • Kauniista ulkonäöstä huolimatta graniittia käytetään harvoin kukkapuutarhan luomiseen, koska se voi hapata maaperän.
 • Eri kokoisia pyöreitä kiviyhdistelmiä kerääntyy veteen kääntämällä, jota kutsutaan kivoiksi.
Kiviä suunnitella puutarhan tehdä vastustamaton

Puutarha on tehokas sisustuselementti puutarhalle

 • Dolomiitin koristekivi tulee minkä tahansa puutarhan koristeena.
 •  varten Kukkapenkkien aidat usein käyttävät valkoista tai punaista tiiliä.
Tiilien kukkapenkkien reunat

Tiilien kukkapenkkien reunat

varten kukkasolun muodostuminen voit ottaa muutamia suuria kiviä, niiden ympärillä sijoitetaan pienempiä yksilöitä. Lisäksi tarvitaan lisää materiaaleja. Viemäröinti tarjoaa soraa, hiekkaa tai murskattua kiveä. Mulching on tarpeen luoda mukavuutta kasveja, ja se voidaan varustaa turve tai puun kuori.

Kuinka luoda kivi kukkapuutarha?

Yksi vaihtoehto on luoda kukkapenkki, joka on koristeltu kivirivillä, mutta korkeat, kiinteät kukkapenkit näyttävät kiinteältä. Voit tehdä tämän asettamalla useita kivikerroksia seinän haluttuun korkeuteen.

Rakennuksen alku tulee kellarista. Kiinnitä lanka ja tappien avulla tuleva kukkapenkki. Kehällä on syytä kaivaa 30 cm syvä, leveys vastaa materiaalin kokoa. Voit poistaa maan kerroksen koko kukkapenkkiin. Oven suojakalvon tai polyeteenikalvon pohjalla, jonka päälle alkaa kaataa betoniperusta.

Kukkapenkki rakentamatta säätiötä

Rakentaminen ilman perustetta

Pinoavat kivet

muuttamisesta

Kun pohja kuivuu kokonaan, voit aloittaa kiven asettamisen. Kukkaruukun luominen konkreettisesti ei ole edellytys. Kaivantoa voidaan levittää geotekstiileillä ja peittää hiekkaa kolmasosalla, jolle suurimmat lohkareet asetetaan.

Luonnonkivien epäsäännöllinen muoto aiheuttaa muotoilun monimutkaisuutta. Poistot on täytettävä maalla, joka on pakattava tiiviisti. Kun kivet ovat puoliksi ulos kaivosta, tämä on suunnittelun perusta.

Luonnonkivien väärä muoto tekee rakennustasi entistä alkuperäisemmäksi

Luonnonkivien virheellinen muoto tekee rakentamisesta alkuperäisen

Seuraavaksi muuraus käyttää ratkaisua. Jos kukkapenkki on pystytetty betoniin, tee reikiä tyhjennykseen. Liuos levitetään sisäpuolelta kuivaliseinän vaikutuksen säilyttämiseksi. Kun sementti on kuivunut, tiivistettä ruiskutetaan pinnan yli. Se estää halkeamien muodostumisen nivelissä.

7-10 päivän kuluttua, kun liuos jähmettyy kokonaan, voit jatkaa täyttämistä rakennuksen sisäpuolella, eli täytä maaperä, jossa kasvit istutetaan.

Korkeudeltaan korkeintaan 60 cm: n päähän voi asettaa muurareita kuivalla tavalla. Tässä tapauksessa sinun on valittava huolellisesti kivet muotoon, jotta vältetään niiden väliset aukot.

Erot rock puutarhasta tai rockeries

Motley rocker tekee sivustostasi vastustamattoman

Rockary - kivinen koostumus kivistä ja kasveista

hillitsee Älä vaadi tarkkaa materiaalin valintaa, toisin kuin Alppihiihtolevyt. Lisäksi rock-puutarhassa Sen pitäisi muistuttaa vuoristoista maastoa ja koostua kasveista, joilla on hyvin kehittyneet juuret. Kukkapenkillä kasvien valinta on vapaa, edellyttäen, että edellä lueteltuja sääntöjä noudatetaan.

Keltaiset kukat auttavat eroon masennuksesta

Keltaiset kukat auttavat eroon masennuksesta

Kauniit merenpohjapakkaukset

Upeat koostumukset merikivistä

varten rockeries erikokoisia koiria tarvitaan, lisäksi se sopii symmetrisesti ja luonnollisesti. Kukkapuutarha on säädetty geometrian sääntöjen mukaisesti - tarkalleen.

Kasvien valinta

Alissum ei vain koristele puutarhaa, vaan täyttää sen myös miellyttävän aromin avulla

Alissum ei vain koristele puutarhaa, vaan täyttää sen myös miellyttävän aromin avulla

Olisi pidettävä mielessä, että pitkät kasvit olisi sijoitettava keskelle, ja matalat kukkajärjestelyn reunoilla. Korostetuilla kukkapenkkeillä kasvit ovat parempia ja upeampia. Luonnonkangas lämpiää nopeammin ja luopuu lämpimästä yöllä. Lisäksi ne kykenevät säilyttämään kosteuden ja palauttamaan sen asteittain, syöttämällä kasveja.

Tämä istuttaminen rajoittaa kasveja hyönteisiltä ja tuholaisilta. Jotta koostumus näyttäisi orgaanisilta ja kauniilta, sinun on harkittava suunnittelua huolellisesti, siinä tulisi ottaa huomioon:

 • paletin, muodon ja korkeuden yhdistelmä;
 • samat kunnossapidon edellytykset;
 • kukinnan aika.
Eksoottisten kasvien ylellinen puutarha

Eksoottisten kasvien ylellinen puutarha

Kuinka huolehtia?

Luonnonmateriaalien valikoimasta ja pintavarojen eroista huolimatta saastumista, saostumista ja paahtavaa aurinkoa ei voida välttää, koska rakenne sijaitsee ulkona.

Jotta materiaali ei imettäisi likaa ja kosteutta, sitä voidaan käsitellä hydrofobisilla yhdisteillä, jotka on erityisesti kehitetty tähän tarkoitukseen. Tällaisilla aineilla kyllästetty pinta pimenee voimakkaammin ja sen väri kirkastuu ja kyllästyy.

Maisemasuunnittelun luominen sivustollesi, on tarpeen ymmärtää, että houkutteleva ulkonäkö tarvitset ajoissa ja säännöllisesti hoitoa.

Kukkapenkit kiviä puutarhasta: parhaat ideat ja neuvoja maisemasuunnittelijoiden sisustuksesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 52