Arjessa nuori kutsuttiin usein kivirouheksi, korostaen sen perusruusukkeiden samankaltaisuutta ja ruusujen jäädytettyjä ruusuja

Arkielämässä nuorennusleikkauksen usein kutsuttu Rock Rose, mikä korostaa samankaltaisuutta sen pohjapinta ruusukkeet ruusun nuppuja pakastetut

Kivi nousi (katso kuva: kukka muistuttaa jäädytettyä ruusua, muut nimet - nuoret, jäniksen huulet) mehevä Tolstyankov-suvusta, ehdottoman vaatimaton laitos, jonka hoitaminen ei ole vaikeaa joko kotona tai kotona. Kiitos kyvystä sopeutua mihin tahansa tilanteeseen, sitä kutsutaan myös zhivotchkaksi. Jos puhumme kasvaa kotona, niin tämä on paras huone kukkakulttuuri toimistoon, harkitsematonta ja yksinkertaista hoitoa, lisäksi kukka sopii täydellisesti minimalistinen sisustus kaikki toimistotilat.

sisältö:

 • Stone Rose: lajikkeet ja lajit
 • Molodilo maisemasuunnittelussa
 • Hoito ja lisääntyminen

Stone Rose: lajikkeet ja lajit

Molodilassa - kauniin mehukas alkuperäisestä muodosta, on myös muita mielenkiintoisia nimiä

Kaunis soikea alkuperäisestä muodosta on monenlaisia

Tähän mennessä tunnetaan noin 500 erilaista kivi-ruusua, joista yli 50 soveltuu täydellisesti ilmasto-olosuhteisiin:

 • Katto oli nuori. Tärkeimmät merkit ja taikauskoihin liittyvät siihen. Kukka on laajalti levinnyt kaikkialle Eurooppaan. On globular-litistynyt pistorasiaan, joka voi saavuttaa läpimitaltaan 7-15 cm, lehdet - meheviä, teräväkärkiset vihjeitä, ne voidaan värjätä punaruskea tai pronssi väri. Kukat ovat punertavan vaaleanpunaisia.
Molodilon katto

Molodilon katto

 • Molodilon vuori - kasvi, jossa on keskikokoinen vihreän lehdet ja puna-vaaleanpunaiset kukat. Hybridi oli nuori vuorella - Brown oli nuori - se poikkeaa epätavallisista lajiväreistä kermanvärillä terälehdillä.
Molodilon vuori

Molodilon vuori

 • Nuori valkoihoinen - muista lajeista erottaa vihreät lehdet kovaa silavaa. Kukka on puna-lila tai violetti, kivinen maaperä on hyvä sille ja lannoitteet sisältävät suuren osan kalsiumista.
Nuori valkoihoinen

Nuori valkoihoinen

 • Molodilon käämikkä (toinen nimi on pieni). Täydellinen, hyvin pienikokoinen, lähes pienikokoinen (halkaisijaltaan 2,5 cm: n pituinen) ruusuke, terävät lehdet, reunat reunustettuina. Kukka on lila-punainen, keskellä - erillinen nauha.
Molodilon käämikkä

Molodilon käämikkä

Rosetti kukkii kerran elämässä

Rosetti kukkii kerran elämässä

 • Marmori oli nuori. Sen kirjava lähtee koristavat vihreää ja punaista kuvioita (vaikka on lajikkeita, joissa markkinat talvi on lähes kokonaan punainen), on olemassa pieni pubescence nuorissa lehdissä, mutta ajan myötä kasvaa, lehdet tullut täysin sileä. Kukka, jossa on punertava terälehti, jonka reunat ovat kevyitä.
Molodilo-marmori

Molodilo-marmori

 • Molodilo cobwebby - Ehkä se näyttää epätavalliselta kaikkien tämän lajin kasvien keskuudessa. Jos et tiedä, voi ensikertisesti näyttää siltä, ​​että ruusukkeen on tullut jotain tuholaisen uhri - se on melkein täysin sotkeutunut silkkiseen verkkoon. Ruusut eivät ole suuret, halkaisijaltaan enintään 4 cm, kukat - violetti. Kulttuurissa tunnetaan monia lajikkeita ja alalajikkeita, joista kaikki ovat pienempiä tai pienempiä rosetteja (Faukonetin nuori). Normaalille kehitykselle tarvitaan hyvä kuivatuspaikka, kalkki- tai kiviolot ovat edullisia. Meidän olosuhteissamme se sattuu erittäin huonosti maahan, joten syksyllä on parempi siirtää kukat huoneistolle loggia).
Nuori lumipyörä

Molodilo cobwebby

 • Molodilon offshoot (runaway) Se on pallomainen (5 cm halkaisija), jossa poistoaukko paksut vihreät lehdet, kukat, vihertävä tai vaaleankeltainen, runsaasti kasvaa mäntymetsien hiekkaisessa maaperässä. Sillä on parantavia ominaisuuksia, sitä käytetään haavan paranemiseen ja sydämen vajaatoimintaan.
Molodilon sisäelimet

Molodilon sisäelimet

 • Venäläinen oli nuori - XIX vuosisadan jälkeen viljeltyä venäläistä metsäpepsiä edustava henkilö on luonteenomaista suuri ruusukko, jossa on kauniita vihreitä lehtiä, keltaisia ​​kukkia.
Venäläinen oli nuori

Venäläinen oli nuori

Molodilo maisemasuunnittelussa

Kulttuurissa tämä mehevä on tunnettu antiikin Rooman päivistä, merkkejä ja taikauskoja on määrätty pitämään se talon katto - tämä oli taata asumisen suojelu myrskyn ja jumalien vihan takia. Aktiivinen sisään maisemasuunnittelu kiviraivaus alkoi käyttää XIX-luvulla.

On mielenkiintoista tietää! Ranskalainen arvosti ensimmäistä vaatimatonta kivenhahmoa käyttäen erilaisia ​​tyyppisiä yhdistelmiä, jotka ovat mattoalueen istutuksia varten talon lähellä, sekä koristeluun raidat ja hillitä.

Tämä epätavallinen ja erittäin vaatimaton kasvi sopii erinomaisesti Alppien kukkulan muotoiluun ja kasvaa hyvin potissa

Tämä epätavallinen, vaatimaton kasvi sopii erinomaisesti alppilevyn koristeluun ja kasvaa hyvin potissa

Huomautus! Johtuen vaatimattomia kasveja ja pieniä juuristo voidaan istuttaa melkein missä tahansa, kuten rako pysyi päällystäminen polkuja ja raitoja, kivien välistä. Kiven nousun avulla voit elvyttää kaikki elementit sisään puutarhan suunnittelu.

Molodilo - välttämätön kasvi maisema - moderni minimalistinen tyylejä, kun taas merkityksetön hoito antaa sille mahdollisuuden säilyttää koristeelliset ominaisuudet koko vuoden ajan.

Nyt puutarhan suunnittelussa mehikasvit ovat erittäin suosittuja, erityisesti sellainen kasvi kuin nuori tai"каменная роза"

Suuktuurit tänään ovat erittäin suosittuja puutarhan suunnittelussa

Nykyaikaiset lajikkeet ja hybridit ovat nuoria, niissä on erittäin laaja valikoima värejä: kaikki vihreiden sävyjä (valolta täyteen tummalle), hopeinen, punainen, pinkki, viininpunainen. Tämä värivalikoima mahdollistaa, yhdistämällä ja luomalla todellisia maalauksia.

Nuoren muotojen ja värien monimuotoisuus mahdollisti tehokkaasti (puutarhassa) polun taivuttamisen tai lehtimajat, ja yhdessä muiden maanviljelijöiden kanssa - saxifrage, kuorinta, armeijat - tekemään tasaisen alueen puutarhanhoito.

Muinaiset legendat väittävät, että Euroopassa nuori oli omistettu ukkosen ja salamoinnin pohjoismaiselle jumalalle

Muinaiset legendat sanovat, että Euroopassa nuori oli omistettu Tooralle - ukkosen ja salaman skandinaavinen jumala

Tässä tapauksessa, kuten monosteutus (vain yhden lajikkeen käyttö), joka muistuttaa tähtitaivosta, ei ole yhtä vaikuttavaa kuin eri lajeista koostuvat. Toinen etu: jopa tiheä lasku nuorena lyhyeksi ajaksi muuttuu tiheäksi vihreiksi mattoiksi, joka estää täysin rikkakasvien rikkaruohot. Tällaisen sivuston hoito on harvinainen (kerran viikossa) kastelua.

Erilaiset nuoret, viljellyt lajit ja lajikkeet, jotka pystyvät lähes kaiken hallitsemaan, voivat olla aidosti koristeltu rock garden tai pieni rock garden

Eri tyyppisiä ja lajikkeita nuorista, joiden viljely voi hallita lähes kaikkea, voi tulla todellinen koriste teidän rock garden tai pieni rock garden

Ajatus! Toinen suosittu ja tehokas tapa käyttää kivi nousua on luoda pienoiskoossa kopioita rockeries, pieni kivipuutarha, josta voi löytää paikan lähes millä tahansa sivustolla.

Voit valita koko kokoonpanon luomisen taustaksi happomarjapensas. Hyvin aurinkoisella alueella voit laittaa potin sivulle, vahvistaa sitä, kaataa maata ja laittaa sen sisälle ja ympärille muutamia rosetteja hyppäsi. Jotta kokoonpano olisi täydellinen, maljan vieressä voit sijoittaa useita viehättäviä kiviä, ja tuloksena olevan koostumuksen ympärillä oleva alue peitetään roskien tai pikkukivien avulla.

Mini rockery

Mini rockeries

Vaihtoehtoisesti saviastian sijasta voit käyttää vanhaa koriportaat.

Mini rockery punkikoriin

Mini-rokary käyttäen paju kori

Hyvä kivirouhe on myös luoda mini-puutarhat: Riittää monien nuorten lajikkeiden istuttaminen kaunis potti (suuri puutarha-potti), lisää kivet ja orientaalinen sisustus - ja saada kulma, josta voit paeta jokapäiväisestä turhamaisuudesta, meditoida.

Katon nuori hyvin nopeasti muodostaa kirkkaan matto vihreitä pistorasioita punaisella reunalla

Katon nuori hyvin nopeasti muodostaa kirkkaan matto vihreitä pistorasioita punaisella reunalla

Vihje! Ei-perinteisten lähestymistapojen fanit voivat ottaa vanhan bootin ja täyttää sen maapallolla. Jotkut kiven nousun harjut muuttuvat epätyypillisiksi, mutta erittäin houkutteleviksi matkaviestimiksi kukka sänky.

Kivi nousi kukkapenkissä

Kivi nousi kukkapenkissä

Hoito ja lisääntyminen

Kivi-ruusu on kuin alunperin puutarhurijoille suunnattu, se on helppo hoitaa. On välttämätöntä löytää hyviä tehtaan suoraan auringonvaloon (valon puute venyttää sanoa "ohut" lehdet ja löyhä socket), ja kaikki muu hoitaa sen itse. Sana tavallisessa mielessä tapahtuva hoito, esimerkiksi usein kastelu ja päällystys, vain vahingoittavat kasvia ja voivat jopa aiheuttaa sen kuoleman.

Molodilo kuuluu oikeasti kaikkein koristeellisiin ja epätavallisiin kasveihin

Molodilo kuuluu oikeutetusti yleisimpiin koristeellisiin epätavallisiin kasveihin

laskeutuminen

Kivipuun paras maaperä on kivinen tai hiekkainen. Mahdollinen istutus ja savi-chernozem maaperä, mutta sinun on luotava pohja kerros pieniä kiviä (sora), joka tarjoaa hyvän vedenpoiston.

Molodilo - epätavallinen kasvi, jonka hoito ei ole lähes välttämätöntä, ja jopa tauteja ja tuholaisia ​​se ei vaikuta

Molodilo ei ole altis sairauksille ja tuholaisille

Vihje! Kun kasvaa kotona, sinun täytyy nostaa melko laaja potti - nuori ei pidä usein toistuvia siirtoja.

Vaikka vapaata tilaa (kasvi laajenee nopeasti) voidaan koristella kiviä, hiiltä, ​​kartioita, kuoria jne.

kastelu

Kuten kaikki muu mehukas, kivi-ruusu ei tarvitse usein kastelua tai ruiskutusta, koska se kykenee keräämään kosteutta ja välttämättömiä ravinteita sen mehukkaissa lehdissä. Pieni kastelu voi olla tarpeen vain ennen elinsiirtoa. Vain hyvin kuivaa kesää, jonka sateet ovat pitkään poissa, nuorin voi kastella joka toinen viikko, ja johtaa vettä juurien alle ja välttää sen putoamisen lehdille.

Tärkeää! Kiven kasvattaminen kotona, talvella kastelu vähenee kerran kahdessa kuukaudessa. Ylimäärällä kosteudella alemmat lehdet tulevat ensin hitaiksi ja sitten kuivuvat.

Koska hyvin vaatimaton kasvi oli nuori, sitä käytetään usein koristeluun

Molodiloa käytetään usein koristeluun

Lisälelu

Ruokinnassa tarvitaan kasvi, joka on saavuttanut kolmen vuoden iän. Voit käyttää kaktusten lannoitetta puoleen pitoisuudesta. Liiallinen päällystys johtaa siihen, että ruusukko alkaa kiristää ja hajota ja lehtien haalistuminen heikentää koristeellisyyttä.

Kukkakivi, jossa kivi nousi

Kukkakivi, jossa kivi nousi

talvehtiminen

Valmistelu talvehtimiseksi on suojata kosteutta vastaan ​​(erityisesti kirkkaissa koristeellisissa lajikkeissa) - tämä voi johtaa kasvien hajoamiseen ja kuolemaan.

Vihje! Helpoin tapa on yksinkertaisesti peittää kasvi ympäröivällä muovipulloilla noin 20 cm: n korkeudella ja kiinnittää se tiukasti, jotta tuuli ei tuhlaisi sitä.

Yksi nuorten eduista oli talvipitoisuuden korkea taso. Yksi nuorten ansioista oli talvipitoisuuden korkea taso

Yksi nuorten eduista oli talven voimakkuus

kopiointi

Tämä prosessi ei käytännössä edellytä puutarhailijan toimintaa. Ei ole mitään, että ranskalaiset kutsuvat kiviä "kana, jossa on kanoja" - ympärillä on hyvin tiheä ja runsaasti sijoitettuja nuoria ruusukeita, jotka nopeasti ja helposti juurtuvat. Prosessin nopeuttamiseksi voit painaa viikunoita vähän maahan.

Nuorten myyntipisteiden myyntipiste pistorasiaan

Nuorten rosetteja

Arvostaa kaikkia kivihiilen vaatimattomia viehätys auttaa videota:

Kiviruusu (nuori): kaikki istutuksen salaisuudet, kodinhoito ja kivipuutarhan luominen puutarhassa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 72 =