Biokamin - luksuzni apartma dekoracijo

Biokamin - luksuzni apartma dekoracijo

Element ognja je vedno pritegnil in očaral osebo. Plameni obdan z elegantno ples, drzne in subtilnih iskre ocvirkov dnevnike, lahka kadilcev kadi - vse to postavlja v transu popuščanja, uničila vrveža in resnost vsakdanje težave. Bio kamini za stanovanje - to je priložnost, da dobite varno resnično ogenj v živo tudi v stanovanju v visokogradnji.

Vsebina

 • Biocamine: lastnosti naprave in delovanja
 • Eko kamin v oblikovanju stanovanja
 • Biocamin v notranjosti stanovanja: vrste in značilnosti naprave
Nestandardna oblika bio-kamina bo postala tudi dekorativna dekoracija notranjosti.

Nestandardna oblika bio-kamina bo postala tudi dekorativna dekoracija notranjosti

Biocamine: lastnosti naprave in delovanja

V telesu bio kamina je zgrajena njegova "srce" - gorilnik ali gorivo blok, napolnjena z bioetanolom. V poceni modelih je nameščen gorilnik-posoda iz nerjavnega jekla (debeline 2 mm). Blokada goriva - bolj udoben in bolj funkcionalen, zahvaljujoč nameščenim pokrovom-zalonke, je regulirana intenzivnost gorenja. Prav tako povečuje požarno varnost ognjišče, kar omogoča zanesljivo "ugasnjenje" plamena, kot tudi preprečevanje vstopa nečistoč (prah, suspendiranih delcev) v gorivo in njegovo izhlapevanje. Zaradi kompleksnosti konstrukcije so kamini z bloki goriva dražji.

Vložki ekokamina uporabo okolju prijazno gorivo - na osnovi rastlinskega-bioetanol Dobimo se sveti enakomerno plamen brez dim, iskrenje saje in škodljivih plinov brez tvorbe saje.

Nasvet! Ne uporabljajte navadnega alkohola za ponovno polnjenje - pri gorenju povzroči "brezživljen" modrozeleni plamen.

Za vžig kamin uporabite dolgo ujemanje ali običajen vžigalnik. Na začetku opeklin se lahko pojavi značilen oster vonj alkohola, ki hitro izgine. Vonj lahko delno nevtraliziramo z dodajanjem aromatičnega olja k gorivu.

Moderna lupina za staro idejo in funkcionalnost. Kot prej, je kamin dana najbolj vreden prostor v hiši

Moderna lupina za staro idejo in funkcionalnost. Kot prej, je kamin dana najbolj vreden prostor v hiši

Eko kamin v oblikovanju stanovanja

Bio-kamin je odličen primer razvoja stvari okoli nas. Čeprav skoraj popolnoma ohranja svojo funkcionalnost, se je v sodobnem svetu popolnoma prilagodila svojim zahtevam in ritmu življenja ter podkupila številne prednosti:

 • enostavnost namestitve - ni dovoljenja za ZTI in požarne preglede, namestitev dimnikov in drugih težav. Eko kamin, ki ga ustvarja načelo "kupi in uporablja", je njegova namestitev zelo preprosta in ne potrebuje pomoči strokovnjakov - dovolj je skrbno preučiti priložena navodila.
 • enostavnost delovanja - ni potrebe po nabiranju lesa, odstranjevanju pepela, čiščenju dimnika, tj. brez težav neizogibno spremlja peč lesni kamin. Priprava je preprosto gorivo za gorivo z bioetanolom, kar bo trajalo nekaj minut
Zanimiva lokacija kamina, ki je prikrita v strukturi omare. Zahvaljujoč varnosti bio-kaminov jih lahko postavite kjerkoli.

Zanimiva lokacija kamina, ki je prikrita v strukturi omare. Zahvaljujoč varnosti bio-kaminov jih lahko postavite kjerkoli

 • varnost - kljub odprtemu ognju je verjetnost požara zelo nizka. Ohišje je skrbno izolirano, ogrevalna enota je zasnovana tako, da se ob nagibanju rezervoarja samodejno blokira plamen, gorivo pa se ne razlije, tudi če je rezervoar vlečen "pod vrvico". Poleg tega so proizvodi gorenja biogoriv za ljudi popolnoma brezskrbni, nimajo neprijetnega vonja, saj in dima
 • mobilnost - kompaktnost in lahka teža omogočata mobilno različico kamina, ki ni "vezana" na eno posebno mesto. Za poletje se lahko pripelje do dacha, kjer je na vrtu lahko svetilka - vrtni svetilki ali služijo kot "ogenj" ob bazenu, plameni pa se bodo izmišljeno igrali in se ponovno odražali v vodi
Mobilni, kompaktni pravokotni kamin je elegantna preprostost za vse priložnosti.

Mobilni, kompaktni kamin pravokotne oblike - elegantna preprostost za vse priložnosti

 • različne modele - Bio kamin v "čisti" obliki - to je samo baklo, zelo high-tech, ki omogoča dekoracijo skoraj vseh materialov - kamna, lesa, marmor, granit, jekla, stekla in plastike. Zato je lahko elegantno bio ognjišče enostavno in harmonično vpisano v kateri koli notranji slog.
Primer uporabe marmorja pri oblikovanju bio-kaminskega portala.

Primer uporabe marmorja pri oblikovanju portala bio kamina

Za strogo notranjost z dosledno barvno shemo je nepogrešljiv element kamin, ki lahko poudari slog in nato prinese noto udobja in topline.

Za strogo notranjost z dosledno barvno shemo, nepogrešljiv element postane kamin, ki lahko poudari slog in nato prinese noto udobja in toplote

 • dodatno ogrevanje - za majhno sobo ekokamin je lahko dodaten vir toplote, kar je še posebej pomembno (zlasti - za urbane apartmaje) v izven sezone, pred centralnim ogrevanjem
 • aromaterapija - dodajte nekaj aromatičnega olja v biogorivo
Sestavljeno središče apartmaja je kamin z nenavadnim dizajnom, ki ne oteži prostora.

Sestavljeno središče apartmaja je kamin z nenavadnim dizajnom, ki ne uteži prostora

Biocamin v notranjosti stanovanja: vrste in značilnosti naprave

Mobilni, vdrta, frontalna biofireplaces so zajamčena pot za diverzifikacijo monotonih notranjosti, s čimer dodajajo energijo, svetlobo in toploto tudi v najtežje in hladnejše pogoje. Za vse vrste slogov lahko izberete model, ki bo priskrbel eleganco, velik izbor pa vam omogoča izbiro vrste ekološkega kamina, ki ga potrebujete:

 • portal-peči - talne bio-kamine, ki najbolj natančno prenašajo čar klasičnega tradicionalnega kamina. So trajno vgrajena, bistveno pa je, so opremljeni s portalom - iz lesa, kovine, kamna, veliko modeliranje, notranjost v Empire slogu, ki se uporabljajo dragih materialov - marmor ali ebenovine. Za zanesljivost je gorilnik stiliziran s posebnimi keramičnimi toplotno odpornimi hlodovniki - v kombinaciji z živejim ognjem to daje učinek resničnega lesenega kamina. Za notranjost v slogu visokotehnoloških ali minimalizem izberite strog model kovine in stekla.
Kaminski portal s televizorjem nad njim je osrednja sestava dnevne sobe.

Kamin portal s TV nad njo - osrednja sestava dnevne sobe

 • stenski bio-kamini - razlikovati med dvema vrstama - vgrajenim (stacionarnim) in tečajnim. Vgrajena v niše iz mavčne plošče. Wall modeli - laconski, v mnogih pogledih podobni televizorju z ravnim zaslonom širokega formata, ker so usklajeni v notranjosti minimalizma, visokotehnoloških in podstrešje
Vgrajen bio kamin v črni sijajni okvir - sodoben kos za vašo kuhinjo

Vgrajen bio kamin v črni sijajni okvir - sodoben kos za vašo kuhinjo

V ozadju bele-srebrne stene je čudovit črni kamin z zaobljenimi robovi videti kot dober kontrast.

V ozadju bele-srebrne stene dober kontrast izgleda kot črni ogrodni kamin z zaobljenimi vogali

Bio-kamin vgrajen v leseno ploščo bo vašemu stanovanju dodal toplino in udobje.

Bio-kamin vgrajen v leseno ploščo bo vašemu stanovanju dodal toplino in udobje.

Zunanji bio-kamin v krom okvirju za sodobno studio apartma

Zunanji bio-kamin v krom okvirju za sodobno studio apartma

 • ognjišče košara - samostojna, mobilna peč, lahko okrašena s kovinskimi palicami
Zaradi bele barve je ta sodoben, na prvi pogled ognjišče, popolnoma opremljen v notranjosti v slogu Provence. In zaradi svoje mobilnosti, lahko ta kamin sprejme vredno mesto v kateri koli točki svojega stanovanja.

Zaradi bele barve je ta sodoben, na prvi pogled ognjišče, popolnoma opremljen v notranjosti v slogu Provence. Zaradi svoje mobilnosti lahko kamin zavzame svoje mesto kjerkoli v vašem stanovanju

 • namizni kamin - kompakten, iz jekla, ognjevzdržna keramika in polirano jeklo. Najpogosteje so izdelani v dveh oblikah - valjaste ali v obliki škatle, lahko dodatno okrašeni z naravnim (umetnim) kamnom. Optimalna možnost za majhno sobo, zaseda najmanj prostora, pogosto jih preprosto prikrijejo proizvajalci mizo. To je izvirna alternativa sveče, ustvariti romantično intimno vzdušje. Ker je naprava majhna, jo je mogoče zlahka prevrniti, zato vgradijo gorilnike z dodatno zaščito - pri prevrnitvi posebnega ventila blokira plamen in dobavo biogoriva
Miza kamin preproste geometrijske oblike je nepogrešljiva stvar v stanovanju. Ni težav - toda koliko pozitivnih čustev.

Miza kamin preproste geometrijske oblike je nepogrešljiva stvar v stanovanju. Ni težav - toda koliko pozitivnih čustev

Stekleni valj z ognjem bo dopolnjeval postavitev mize in ustvaril atmosfero udobja

Stekleni valj z ognjem bo dopolnjeval postavitev mize in ustvaril atmosfero udobja

Kuhinjski števec je tudi stojalo pod kaminom, ki prihrani prostor in pravočasno zagotavlja nenavadno rešitev prostora

Kuhinjska miza je tudi stojalo pod kaminom, kar prihrani prostor in v njeni časi ponuja nenavadno rešitev.

 • Kotna - druga možnost za majhno stanovanje, bo zapolnil malo uporabljeni notranji (zunanji kotiček), ki bo ohranil uporabno površino. Ta rešitev vam omogoča olajšati in razširiti prostor.
Odlična možnost za majhne apartmaje, kompakten in funkcionalen.

Odlična možnost za majhne hiše ali stanovanja, kompaktnost in funkcionalnost

Kraj kamina je nenavaden, vendar je funkcija enaka - lepota in udobje v hiši

Kraj kamina je nenavaden, vendar je funkcija enaka - lepota in udobje v hiši

Sodoben trend - kamini "ogenj linijo". V ta namen je več modulov gorivnih blokov sestavljenih - včasih lahko dolžina doseže 1,5 m. Nareze, stene ali podij v steni so v notranjosti, ki se hranijo v slogu minimalizma ali hi-tech.

Dolga ognjena funkcija bo dopolnila minimalistično notranjost in ohranila idejo ravnih linij

Dolga ognjena funkcija bo dopolnila minimalistično notranjost in ohranila idejo ravnih linij

Pri izbiri lokacije za bio kamin je treba upoštevati, da veljajo enaka pravila kot pri klasičnem ognju. Najpogosteje postane središče dekorativne sestave v prostoru, ki jasno in prepričljivo zaseda prevladujoči položaj v notranjosti.

Otok bio-kamin v sestavi s policami - nenavaden podrobnosti vaše notranjosti

Otok bio-kamin v sestavi s policami - nenavaden podrobnosti vaše notranjosti

Vendar lahko vgrajeni ekokamin izvede eno funkcijo, ki je nedostopna ognjeni kamini - kot orodje območje prostorov, preoblikovanje v funkcionalne skupine.

Nasvet! Bio-ognjišče, zaprto iz stekla od tal do stropa, ustvarja neverjeten učinek svetlobe, zračnosti in prostornine, hkrati pa pomaga razdeliti veliko prostora na dve različni funkcionalni področji.

Modeli skozi biološka semena so nameščeni v odprtinah sten, zato označujejo meje med različnimi funkcionalnimi (stanovanjskimi) območji. Če je postavitev stanovanja dovoljena, lahko zgradite tristezni skozi kamin, ki učinkovito deli prostor na funkcionalne mini teritorije.

Z nameščanjem kamina lahko istočasno ustvarite domače, toplo vzdušje v enem in več predelih stanovanja.

Z nameščanjem kamina lahko istočasno ustvarite dom, toplo vzdušje ne v eni, ampak hkrati v več območjih v stanovanju

Kamin, ki je znotraj predelne stene, olajša gradnjo. Ta ureditev omogoča užitek živega ognja na obeh straneh.

Kamin, ki je znotraj predelne stene, olajša gradnjo. Ta ureditev omogoča užitek živega ognja na obeh straneh

Stekleno kocko s kaminom v notranjosti bo vrhunec celotnega apartmaja.

Steklene kocke s kaminom v notranjosti bo vrhunec celotnega apartmaja

Plameni, ki bodo goreli iz tal. Nenavadna rešitev za pogumne ljudi.

Plameni, ki bodo goreli iz tal. Nenavadna rešitev za pogumne ljudi

Bio kamini za stanovanje (50 fotografij): ognjišče v moderni hiši

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1