Spavaća soba u stilu shebbie šik za dvije male djece

Spavaća soba u stilu Shebbie-šik za dvije male djece

Često je roditeljima vrlo teško doći do dizajna dječje sobe za dvoje djece, a fotografije gotovih interijera ne pomažu uvijek ostvariti ideje u praksi. Zajednička dječja soba bi trebala odgovarati prirodi i potrebama svakog djeteta, a ostati udoban i siguran. Ali kako uzeti u obzir sve značajke i stvoriti stvarno ugodno okruženje, tako da se djeca ne natječu jedni s drugima za to područje, već pokušavaju provesti više vremena zajedno za slobodno vrijeme, igre ili hobije? Ovo je pitanje posebno akutno ako u jednoj sobi ima djece koja se razlikuju po dobi ili spolu, a kada postoji mala površina. Ali čak iu tim slučajevima uvijek možete pronaći rješenje za stvaranje uistinu stilskog i funkcionalnog dječjeg interijera.

sadržaj:

 • Što bi trebalo biti dječja soba za dvoje djece
 • raspored
 • zoniranje
 • rasvjeta
 • tekstil
 • Preporuke za dizajn dječje djece
Djeca različitih dobi mogu savršeno sjediti u jednoj sobi

Djeca različitih dobi mogu savršeno sjediti u jednoj sobi

Krevet na kat može uštedjeti prostor u maloj spavaćoj sobi

Krevet na kat može uštedjeti prostor u maloj spavaćoj sobi

Paralelni raspored kreveta u sobi različite spolne djece

Paralelni raspored kreveta u sobi različite spolne djece

Šarena dječja soba za predškolsku djecu

Šarena dječja soba za predškolsku djecu

Što bi trebalo biti dječja soba za dvoje djece

Dječje sobe za dvoje djece se ne razlikuju mnogo od kuće jednog djeteta zbog zahtjeva koji su im postavljeni. Ova soba prije svega treba biti sigurna, funkcionalna i zanimljiva. Dopisivanje tim čimbenicima pomoći će djeci da se razvijaju i oblikuju kao pojedinci. Stoga, prvo, treba obratiti pozornost na izbor materijala za završnu obradu, namještaj i tekstil.

Svi materijali koji se koriste za uređenje, uređenje i ukrašavanje djeteta moraju biti:

 • Sigurna, ekološki prihvatljiva, nealergenska, ne oslobađa štetne tvari.
 • Odlikuje se snagom i trajnošću.
 • Lako se peru i ne akumulirajte prašinu.
Crtanje ploče na zidu izvrsna je alternativa tapetama i obojenim zidovima u vrtiću

Ploča za crtanje na zidu izvrsna je alternativa tapetama i obojenim zidovima u dječjem vrtiću

Kao pokrov za zidove preporučuje se koristiti pozadine, boje na bazi vode, teksturirane žbuke i ukrasne ploče. Dodatna prednost je mogućnost obnavljanja zida bez uklanjanja stare prevlake, kao i otpornosti materijala na vlažno čišćenje uporabom kemikalija za kućanstvo.

Savjet! Nemojte odabrati previše reljefni završetak, jer će nakupljati prašinu koja može izazvati alergijsku reakciju kod djece.

Jedinstveni premaz zidova u mekanim pastelnim bojama

Jedinstveni premaz zidova u mekanim pastelnim bojama

Pod u dječjoj sobi bi trebao biti siguran, izdržljiv i topao u bilo koje doba godine. Od materijala treba dati prednost drvetu i tepihu, koji zadržavaju toplinu i čine sobu cozier. Laminat i linoleum bi trebali biti odabrani samo visokokvalitetne, vodeći računa io zvučnoj izolaciji tako da aktivne igre ne ometaju susjede s dna.

Savjet! Nemojte odabrati keramičke pločice, jer tijekom igara djeca mogu skliznuti i udariti teško.

Bit će prikladno kombinirati podnu oblogu sa sustavom toplih podova, tako da se djeca osjećaju ugodno i manje su vjerojatno da će se razboljeti.

Parketna ploča je toplo i ekološki prihvatljivo podno grijanje, idealno za dječju sobu

Parketna ploča je toplo i ekološki prihvatljivo podno grijanje, idealno za dječju sobu

raspored

Pravilno oblikovanje unutrašnjosti dječje sobe uvijek počinje planiranjem i podjelom cijele prostorije u zone. I za zajedničku sobu, ovaj je korak iznimno potreban, budući da svaka djeca trebaju imati osobni prostor koji će pružiti ugodnu atmosferu i smanjiti konfliktne situacije.

Istovjetan dizajn radnih područja za dvoje djece

Istovjetan dizajn radnih područja za dvoje djece

Kada dijete dijeli na funkcionalna područja, treba uzeti u obzir starost djece:

 1. Za novorođenče potrebno je osigurati zonu za spavanje, mjesto za njegu (mijenjanje i hranjenje), arenu i odmor za majku i djecu, te skladištenje stvari (ladica za škrinje).
 2. Za dojenčad predškolske dobi, osim za zonu spavanja, bit će potrebno organizirati igralište, mjesta za kreativnu aktivnost (crtež, modeliranje), a također, ako to područje dopušta, sportski kutak.
 3. Učenici će trebati iste zone, ali njihova veličina će biti drugačija - igra će se smanjivati, a radnik će se povećati, može se kombinirati i s kreativnim.
 4. Soba dječje djece trebala bi biti dizajnirana uzimajući u obzir osnovne potrebe - spavanje, proučavanje, odmor. Zona za opuštanje dolazi zamijeniti igru.

Savjet! Ispod dječje sobe za dvoje najbolje je dodijeliti prostor površine od 20 četvornih metara. m.

Opće igralište u predškolskoj djeci

Opće igralište u predškolskoj djeci

zoniranje

Zoniranje zajedničkog djeteta najčešće se provodi na sljedeće načine:

 • Osigurati svaku od djece s odvojenim prostorima podijeljenim na sva potrebna područja - spavaću sobu, radnu sobu, igraonicu. Varijacija će se realizirati, kada dimenzije sobe dopuštaju. Takvo rješenje je optimalno za sobu djece različitih spola jer će svaki od njih imati svoj vlastiti prostor. Zoniranje se provodi uz pomoć boje, uporabe raznih završnih materijala i namještaja.
 • Organizirajte zasebna područja za proučavanje i spavanje, ali mjesto za igre s odmakom radi općenito. Ova je opcija prikladna kada djeca imaju mnogo zajedničkih interesa i rijetko se sukobljavaju.
 • Kako bi ujedinili cijeli prostor, sve će osobne stvari biti postavljene jedna uz drugu, kreveta, stolovi, ormarića obje djece. Ova je otopina idealna za malu sobu i djecu istog spola. Za ovu vrstu zoniranja, bolje je promatrati simetriju, koristeći isti namještaj ili opći namještaj. Odvojeni osobni prostori pomoći će različitim dekorativnim tehnikama, na primjer, različitim pozadinama, slikama na zidovima, tekstilima itd.
Zanimljiv dizajn transformacije radnog područja u prag

Zanimljiv dizajn transformacije radnog područja u prag

Prostor za spavanje

Zona za spavanje u vrtiću mora biti što udobnija i udobnija. Ako govorimo o rješenju boja, onda bi to trebalo biti što miran i opušteniji. Bilo bi najbolje pogledati pastelne boje, ali na glavi zidova kreveta možete dodatno ukrasiti crtežima, fotografijama ili 3D pozadinom.

Okus i dob djeteta utječu na dizajn svog privatnog prostora u sobi

Okus i dob djeteta utječu na dizajn svog privatnog prostora u sobi

Ako su djeca različitih spolova, mogu se upotrijebiti različite boje za ukrašavanje prostora za spavanje svakog djeteta, na primjer, ružičaste ili breskve oko djevojčinog kreveta i plave ili zelene - dječakova.

Svako dijete mora imati svoj krevet. U ovom slučaju moguće su dvije opcije:

 1. Odvojeni kreveti su tradicionalno rješenje pogodno za veliku sobu, osobito kada su djeca različitih dobnih skupina ili etaža.
 2. Kreveti na kat imaju način da racionalno koriste prostor. Dizajn dječje sobe gotovo uvijek podrazumijeva korištenje kreveta na kat.

Savjet! Mjesta za spavanje u obje djece trebaju biti jednaka, tako da nitko nema osjećaj nadmoći ili obratno, ogorčenost.

Dva kata s ugrađenim krevetom s malim garderobom izvrsna je mogućnost za vikendicu

Dvoetažni ugrađeni krevet s malim ormarom izvrstan je izbor za odmor

Dva kreveta za jednu osobu

Dva odvojena veza su najprikladnija opcija za djecu različitih spolova, kao i za djecu starijih školskih dobi. Kada veličina sobe dopušta, kreveti se mogu postaviti na nekoliko načina:

 • Paralelno - uz suprotne zidove ili jedan pored drugog. Takva metoda je optimalno prikladna za kvadratnu sobu, s djecom koja su više u kontaktu jedni s drugima. Mjesta za spavanje mogu se podijeliti prozorom, noćnim ormarićem, policom, itd.
 • Uz jedan od zidova - metoda je pogodna ako prostorija ima pravokutni oblik. Spavaća mjesta smještena duž izduženog zida mogu biti "lokomotiva" ili uzglavlja na uzglavljem. Takvi kreveti mogu biti postavljeni blizu ili, ako to prostor dopušta, podijeliti ih s ormarićem, oblogom ili čak sitnom podjelom, tako da svako dijete ima svoju zonu privatnosti.
Raspored ležajeva uz zid u sobi suprotne spola

Raspored ležajeva uz zid u sobi suprotne spola

 • U jednom kutu naslona za glavu na uzglavlju - ovo je rješenje pogodno ako se razvija malena dječja prostorija jer štedi prostor.
 • U različitim kutovima - kako biste uredili krevete na sličan način, preporučujemo vam da želite, primjerice, igrati maksimalni slobodni prostor u središtu prostorije. Spavaća mjesta na suprotnim mjestima prikladna su djeci različite dobi, kao i onih koji se često ne svađaju.
Mirror raspored kreveta, s desktop instaliran između njih ispod prozora

Mirror raspored kreveta, s desktop instaliran između njih ispod prozora

Savjet! Kako bi se uštedio prostor, najprikladniji kreveti su transformatori, preklopivi sofe, uvlačiva spavaća mjesta.

Funkcionalni kreveti s noćnim ormarićima i zajedničkom uzglavljem, međusobno paralelno

Funkcionalni kreveti s noćnim ormarićima i zajedničkom uzglavljem, međusobno paralelno

Dobar izbor za mali vrtić bit će kreveti s šupljom bazom. U takvim kutijama, koji se nalaze ispod kreveta, lako je pohranjivati ​​posteljinu, igračke, knjige, osobne stvari. Zbog toga će biti moguće bez nepotrebnih ormarića.

Krevet na kat

Dvoetažni krevet je popularno i praktično rješenje za zajedničku dječju sobu. Ova opcija značajno štedi korisno područje pa je jednostavno nezamjenjivo za malu sobu. Opcije dizajna male dječje sobe opremljene krevetom na kat imaju vrlo prednost, osobito jer je izbor među modernim modelima vrlo velik.

Savjet! Razmislite troškove krevet na kat samo ako je visina stropova u stanu od 2,6 m. Na donjoj bebe postavke spava na drugom katu će patiti od nesanice zbog nedostatka zraka.

Krevet za spavanje za malu djecu u uskom prostoru

Krevet za spavanje za malu djecu u uskom prostoru

Podovi međusobno povezani ljestvama, koja moraju biti što sigurnija i sigurnija kako djeca ne bi ozlijeđena tijekom uspona ili spuštanja.

Kreveti na kat mogu biti standardni ili opremljeni dodatnim elementima, na primjer, ugrađenim ormarima. Gornji stup može biti statičan, a donji red tako da tijekom dana djeca imaju više prostora za igre ili rekreaciju.

Zanimljivo rješenje bit će krevet s dvije razine s donjim donjim rubom, koji se presavijeni izgleda kao jedno mjesto. Ova je opcija prikladna za sobe čak i sa niskim stropom.

Savjet! Svakako dopunite krevete kvalitetnim ortopedskim madracima kako bi se djeca ispravno razvila bez problema s spavanjem.

Kutni raspored kreveta na krevetu u dječjem vrtiću

Kutni raspored kreveta na krevetu u vrtiću

Skladištenje osobnih stvari

Dizajn dječje sobe dvoje djece bi trebao biti skladan, stoga nije potrebno prisiliti prostor s masivnim kutijama ili ladicama. Najbolje za pohranu pogodno:

 • Prostrani ormar, opremljen ormarima u obliku košara, ladica, vješalica itd. Unutar toga je dijeliti prostor za svaku djecu. Ako je dječja soba mala, vrata za ormarić trebaju biti djelomično zrcala kako bi vizualno proširili prostor.
 • Ladica može istovremeno poslužiti kao mjesto za pohranu i razdjelnik zona u vrtiću, štand za knjige, svjetiljku, igračke.
Velika ideja o mjestu garderobe i mjesta za pohranu osobnih stvari

Velika ideja o mjestu garderobe i mjesta za pohranu osobnih stvari

 • Kutija na dnu kreveta. Može biti čvrsta ili s prostorom odijeljenim pregradama, a također i s ladicama.
 • Polica će pomoći organizirati knjige za udžbenike i sve vrste trivijalnosti, a također mogu podijeliti sobu bez stvaranja učinka gužve.
 • Puše s preklopivim sjedalicama, u čijem su podnožju pohranjene igračke, materijali za kreativnost itd.
 • Zidne niše. Da su takve strukture ne izgleda dosadno, što može učiniti ih šarene kutije, košare, koji se lako smjestiti sve potrebne stvari za djecu, uključujući boje, male igračke, diskove, i tako dalje.
Niša s brojnim policama za spremanje stvari

Niša s brojnim policama za spremanje stvari

Radno područje

Da bi djeca školske dobi trebala biti opremljena radnim prostorom, gdje će raditi pouke. Mjesto za proučavanje trebalo bi biti dizajnirano uz maksimalno ograničenje: svijetle boje i veliki crteži odvratit će ili čak iritiraju djecu. Najbolje je ukrasiti radno područje u neutralnim bojama s niskim stupnjem (bijeli, bež) ili nijansirane nijanse zelenog, breskve.

Za djecu predškolske dobi, male pojedinačne tablice

Za djecu predškolske dobi, male pojedinačne tablice

Od namještaja, na prvom mjestu, trebate stol koji može biti vaš za svakog djeteta ili općenito. U drugom slučaju, postoji nekoliko mogućnosti odjednom:

 1. Jednostruki stolić, podijeljen odozdo ili odozgo prema ladicama, police. Najčešće je takav stol smješten uz zid s otvorom prozora kako bi se osigurala maksimalna razina prirodnog svjetla. U ovom slučaju, sa svake strane, možete instalirati police, na kojima svako dijete može držati svoje školske zalihe. Ako takav stol stoji uz čvrsto zid, polica su visjela izravno iznad njega.
 2. Kutni stol će uštedjeti prostor u maloj sobi. Može zauzeti suprotni kut od pragova.
 3. Veliki stol, koji djeca mogu podijeliti, smirujući se s njegovih suprotnih strana. Ta se opcija često spaja sa zidom ili prozorskim krilom kratkim rubom, a djeca sjedaju nasuprot jedni drugima. Osobne stvari svake od njih nalaze se iza ili sa strane. Ovo rješenje pogodno je za prostranu sobu.
Radna područja koja se nalaze na suprotnim stranama prostorije

Radna područja koja se nalaze na suprotnim stranama prostorije

Savjet! Ako se upotrebljavaju odvojene tablice, one se mogu nalaziti jedna uz drugu, ali razdvojene pomoću stalka, ormara itd.

Radno područje bi također trebalo biti opremljeno udobnim stolicama, policama i spremištima, sve potrebne predmete trebaju biti pri ruci. Također je potrebno voditi računa o ispravnoj rasvjeti.

Nije neophodno objesiti magnetsku ploču ili ploču na zid blizu radnog mjesta. Ako je stola uobičajena, obje djeca mogu istovremeno koristiti ovaj objekt, u tom slučaju ploča bi trebala zauzeti gotovo cijeli zid iznad stola.

Prikladan i praktičan raspored stolova koji se mogu sklopiti

Prikladan i praktičan raspored stolova koji se mogu sklopiti

Mjesto za igre

Izrada zone igre, ne možete ograničiti maštu, jer ovo mjesto pomoći će oblikovati osobnost djece, kako bi se otkrilo svoje individualnosti. Dizajn mjesta za zabavu trebao bi biti svijetao, neobično.

Boje mogu biti mekana i zasićena, ali uvijek svijetla: lubenica, limun, plava, narančasta, svijetlo zelene boje - ove boje pomoći će djeci da ostanu energičan.

Zidovi mogu ukrasiti pozadinu sa svijetlim ukrasima, kao i pozadinskim ili spektakularnim crtežima. Potonji mogu pripadati olovku stanara same sobe. Usput, zid na igralištu može biti prekriven posebnom bojom koja se lako izvlači, a zatim oprati rezultate kreativnosti bez gubitka izgleda premaza.

Zona igre u zoni zaljeva

Zona igre u zoni zaljeva

Savjet! Zona igre može se označiti kao svijetlim sagom na kojemu se djeca mogu udobno smjestiti.

U igri trebate osigurati mjesto za pohranjivanje igračaka i kreativnih pribora, za to možete upotrijebiti svijetle lijepe kutije, tekstilne džepove na zidu.

Mala udobna ormar u kutu igrališta dječje igralište

Mala udobna ormar u kutu igrališta dječje igralište

Dječja soba za dvoje djece različitog spola može biti opremljen s dva igrališta, iako ne tako prostrane, ali interesi svakog djeteta se uzimaju u obzir i akcijske igre s autima ili avionima ne sprečavaju čajanka s lutkama.

Mjesto za odmor

Mjesto za rekreaciju trebat će biti organizirano ako u sobi postoje dva tinejdžera. Takva zona pruža zajedničku zabavu, gostujući prijem, gledanje televizije i filmova. To bi trebalo biti dizajnirano prema ukusu djece same. Na zidovima mogu biti veliki crteži, avangardni ornamenti i kontrastne kombinacije boja.

Meki prostor za sjedenje za ugodan dječji odmor

Meki prostor za sjedenje za ugodan dječji odmor

U zoni za odmor postoji udoban kauč, sklopivi, ako prijatelji ostanu na noći ili par naslonjača. Soba za kavu, TV, police s knjigama - sve to bi trebalo biti zajedničko djeci, ali ne izazivati ​​natjecanje.

rasvjeta

U dječjoj sobi morate organizirati ispravnu rasvjetu. Prirodno svjetlo mora slobodno ući u sobu, a svako dijete ga treba primiti u jednakim količinama. Stoga je tablica najbolje postavljena simetrično s obzirom na prozor.

Soba je postala još jednostavnija zahvaljujući zrcalnom ormaru - coupeu nasuprot velikog prozora

Soba je postala još lakši zahvaljujući zrcalnom ormaru nasuprot velikog prozora

Umjetna rasvjeta treba pažljivo promišljati. Od jednog lustera u dječjoj djeci bolje je odbiti, preferirajući instalaciju nekoliko svjetiljki, za svako funkcionalno područje.

Uz krevete je instalirati noćne svjetiljke, radna područja opremljena ugrađenim gornjim ili bočnim osvjetljenjem, kao i stolne svjetiljke s podesivim kutom.

Dobro osvijetljena djeca i prirodni i umjetni izvori svjetlosti

Dobro osvijetljena djeca i prirodni i umjetni izvori svjetlosti

U prostoru za rekreaciju, prikladne su stolne svjetiljke ili garniture, a dječje igralište treba biti označeno označavanjem konture ili ukrašenim stropnim svjetlima.

tekstil

Zavjese za dječju sobu trebaju biti tijesne kako bi se osigurao miran san od djece. Klasične zavjese treba pokupiti dvostruka: svjetlo tila ili Organza slobodno prenositi svjetlost dana, a gusta pamuk, svila sigurno zatvoriti prozore noću.

Izvrsna opcija - rolete, visina koja je regulirana, a sama djeca će moći odlučiti u kojem položaju da ih napuste. Takve zavjese mogu biti dvostruke ili jednake, ostavite otvoreni prozor koji pomaže da se više prostora u sobi.

Prozor s bijelim namještajem može biti ukrašen zavjesama višestrukih velikih zrna

Prozor s bijelim roletama može biti ukrašen zavjesama višestrukih velikih zrna

Boja zavjesa može biti svijetla, sve vrste crteža i ukrasa prikladni su. Ali njihov dizajn nužno mora biti skladno uklopljen u stilu vrtića.

U dječjem vrtiću potrebno je staviti tepih koji će stvoriti dodatnu udobnost. Trebao bi biti jednostavan za čišćenje i ne nakupljajte prašinu, stoga bi trebalo dati prednost opcijama kratkog dometa.

Pokrivači i dekorativni jastuci će dodati udobnost, pomoći će individualizirati mjesto za spavanje svake od djece. Takvi tekstili trebaju biti sjajni i lako se brinuti.

Svijetla prekrasna pokrivači će se razveseliti

Svijetla prekrasna pokrivači će se razveseliti

Dizajn dječje sobe: preporuke za dizajn dječje djece

Prilikom odabira stila prostorije, vodite okusi svakog djeteta. Neutralna stilski rješenje koje će odgovarati oba dječaka i djevojčica može nazvati pomorske teme, safari, džungla, gotovo svaki prirodni stil. Lako je prevladati interijer u minimalističkom stilu, gdje se svako dijete može slobodno izraziti.

Ovisno o tome tko živi u vrtiću, također treba istaknuti sobu:

 • Za dvije djevojke iste dobi je najprikladniji simetrična unutrašnjost, uređena u roza i ljubičasta, zelena, bež ili boje breskve tonova. Ukoliko to interesi sestre razlikuju polovica svaka od njih može biti ukrašena s osobnim slikama, fotografijama ili slikama junaka na okus, ali sve to staviti u isti okvir. Soba bi trebala biti puno tekstila, uključujući ukrasne plišane igračke, volančićima na zavjese i pokrivači, i tako dalje. Sestre često željeli učiniti sve zajedno, tako da ima smisla podijeliti samo područje za spavanje, a ostatak u kombinaciji. Ako govorimo o stilu, vrlo je žensko i nježno izgledaju interijeri Provence, koje djevojke vole.
Djeca, gotovo iste dobi, koji se dobro približavaju, možete organizirati zajedničko spavanje i rad

Djeca iste dobi, ako se dobro slažu, moguće je opremiti zajedničko spavanje i radno područje

 • Dvije djevojke različitih dobi će se osjećati udobnije ako svaki od njih ima privatni prostor na suprotnim dijelovima prostorije. U ovom slučaju, bolje je odabrati različite izglede namještaja, boju zidova, itd. No, jedan stil i dalje vrijedi.
Djeca različitih dobnih skupina trebaju vlastiti prostor i igralište

Djeca različitih dobnih skupina trebaju vlastiti prostor i igralište

 • Dva dječaka, bez obzira na dob, mirno će živjeti, samo ako svatko ima svoj vlastiti prostor. Zajedničko može biti samo prostor za spavanje, na primjer, s krevetom na kat. Dodatna prednost će biti dodjela mjesta za sport, gdje dječaci također mogu raditi zajedno. Primjereno je ukrasiti sobu dvojice dječaka u pomorskom stilu, stilizirati na prostor ili gusarski brod itd.
Za dječake bilo koje dobi, krevet na kat i ormarić za osobne stvari

Dječaci svih dobnih skupina savršeno će odgovarati krevetu na kat i zajedničkim ormarićem za osobne stvari

Savjet! Ako se djeca koja žive u sobi razlikuju u dobi, potrebno je da svatko od njih pruži sobu u sobi gdje svi mogu tiho moći nastaviti svoje hobije ili se opustiti.

Soba za dvije različite spolne djece

Ako brat i sestra žive u sobi, ima smisla potpuno dijeliti prostor u osobne zone za svakoga. Potrebno je voditi brigu o podjelu, zaslonu ili zavjesi, tako da se djeca mogu odjenuti bez neugodnosti ili jednostavno povući.

Odvajanje prostorije za djecu različitih spolova uz pomoć debele zavjese i odjeljka s police

Odvajanje prostorije za djecu različitih spolova uz pomoć debele zavjese i odjeljka s police

Interesi heteroseksualne djece rijetko se podudaraju, pa je vrlo teško organizirati sobu. Najbolje je odabrati neutralnu završnu obradbu zidova i poda, a pojedinac čine prostor svako dijete pomoći će raznim priborima, kao što su tekstili, knjige, igračke, pozadine. Potonji rade vrlo dobro ako trebate održavati integritet interijera, ali ne vrijeđajte niti jednu djecu. U ovom slučaju, polovica djevojke može biti ukrašena bajkovitim krajolikom s princemovim dvorcem, a dječakov polovica s fotografijom drevnog gusarskog broda.

Bilo bi prikladno ukrasiti polovicu prostorije u kontrastnim nijansama, na primjer žuto i ljubičasto. Vrijedi ponoviti boju svake strane na suprotnoj strani uz pomoć naglasaka - tekstila, okvira za fotografije ili crteže, jastuke itd.

Izrada dječje sobe: odvajanje prostora u sobi djece različitih spolova pomoću lijepe ormariće za igračke u obliku kuće

Odvajanje prostora u sobi djece različitih spola uz pomoć lijepe ormariće za igračke u obliku kuće

Kako bi se osiguralo da djeca zajedno žive u istoj sobi, situacija bi trebala biti udobna i zadovoljiti interese svakog od njih. Stoga, izrada interijera vrtić, prije svega, konzultirati svoju djecu, uzeti u obzir sve svoje želje, dob i osobine osobine svake.

Izrada dječje sobe za dvoje djece: 70 + odabranih ideja i tajni stvaranja skladnog okruženja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =