Rug-puzzle pogodan za djecu svih uzrasta

Rug-puzzle pogodan za djecu svih uzrasta

Djeca u obitelji su neosporna radost za ljubav roditelja koji pokušavaju pružiti svojoj djeci sve najbolje. Kada beba raste, granice svoga prostora prije malog svijeta šire, on nastoji ostaviti čvrsto jasle ili dvorana za jahanje i krenite na izlet stan. To znači da je priroda dala signal za istraživanje novih područja. Zadatak mame i tate u ovom teškom razdoblju za njih je pružiti znatiželjnom djetetu maksimalnu sigurnost i praktičnost. Pomozite u ovom praktičnom maticom!

 • Značajke
 • Vrste sagova
 • Pro i kontra
 • Savjeti za odabir
Rug se brzo postaje omiljeno mjesto za igre

Rug se brzo postaje omiljeno mjesto za igre

Značajke

 1. svaki otirač sastoji se od nekoliko dijelova - od šest ili više, također se razlikuju po parametrima dijelova, svaki komad može imati jednu od mogućnosti za parametre - 250 x 250, 300 x 300, 450 x 450 mm. Mogu se zamijeniti.
 2. Debljina proizvoda varira od 8 do 12 mm.
 3. Svaki model također se razlikuje u tematskom smjeru.
Izvrstan za interijere djece

Rug-puzzle je super za unutrašnjost djeteta

funkcionalnost

Specifičnost takvih prostirki ima mnoge aspekte. Zagonetka verzija je mobilna i vrlo je prikladna za prijevoz, pomaže u fizičkom i mentalnom razvoju djeteta, omogućujući bržem razumijevanju znanja kroz vizualnu i taktilnu razinu. Sa deformacijom, moguće je kupiti i zamijeniti oštećeni dio, prikladan je i jeftiniji od bilo kojeg standardnog analognog.

 

Savjet! Ako je sin ili kćer odrastao, nemojte žuriti da izbacite sag koji je služio vjerno. Može se povećati stjecanjem potrebnog broja dodatnih dijelova.

Model za stariju dob

Model za stariju dob

Osnovni materijal je hipoalergenski i najkvalitetnije, jer je u skladu sa svim državnim standardima uvedenima za kontrolu proizvodnje dječjih dobara.

Važno! Rug-puzzle ima specifičan premaz, u kojem nema ni jednog malog detalja koji će osigurati potpunu sigurnost za malu djecu koja vole privući različite usne u različite svrhe.

Vrste sagova - zagonetke

Do danas, trgovine i internetske stranice nude širok izbor dječjih sagova za puzanje u obliku zagonetki.

Najpopularniji modeli

Mekana prostirka za puni pokrivač prostorije

Odlikuje se velikom debljinom od 8-12 mm, čuva toplinu dobro, ima konveksnu teksturu, koja omogućuje djeci da bolje prianjati na njega i početi od detalja.

Sjajna opcija za igraću sobu

Sjajna opcija za igraću sobu

Modularna platna

Posebni sklopivi prostirci s visinom od 10 do 12 mm, dijelovi kojih se može preurediti, ukloniti i dodati, prilagođavajući ukupnu površinu. Materijal je hipoalergenski i otporan na vlagu. Dizajniran za dojenčad u dobi od 5 do 7 mjeseci.

S takvom igrom uvijek će biti dosadno

S takvom igrom nikada neće biti dosadno

Jastuk za puzanje s branicima

Verzija za najmanji, analogni dio mini igrališta. Rubovi su zatvoreni posebnim odbojnici, koji su fiksirani u utorima. Koristeći ovaj model, roditelji se sigurno mogu preseliti u drugu sobu na vlastite poslove, bez straha da će njihova beba izaći iz udobne kuće i učiniti nešto.

Mrkva je uvijek sigurna

Mrkva je uvijek sigurna

Model masaže

Svaka pojedinost mekane zagonetke ima konveksne elemente. Ovaj premaz obavlja ne samo zabavnu, nego i terapijsku funkciju - ne dovodi do ravnih stopala ili korigira već postojeći.

Na bilješku! Također pomaže da bolje shvate reprodukciju boja i razviju fine motoričke sposobnosti, što je važno za dobar razvoj govornih centara.

Korisno za male noge

Korisno za male noge

abeceda

Lakiranje sa slikama slova pomoći će ne samo puzati, već i zapamtiti slova od pelena. Ova prostirka je korisna i odrasla djeca - od modularnih komada možete kombinirati riječi. To pomaže u poboljšanju memorije, logičkim vještinama iu mnogim slučajevima omogućava početno znanje stranog jezika od mlade dobi ako kupite varijantu s engleskom, njemačkom, francuskom ili nekom drugom abecedom.

Za bolje pamćenje pisama

Za bolje pamćenje pisama

guma

Izrađen od gumenih čipsa, nije pogodan za trajni pod, ali je savršeno sličan gimnastika za kratkotrajne tjelesne vježbe. Njegova je cijena mala, vrlo je popularna zbog pristupačne cijene i minimalnog učinka klizanja, lako se čisti. Tako da dijete ne dosadi i ne prekida lekcije pravilnog puzanja, on je često preuzet kućica, kada putujete u prirodu, itd.

Svijetla i praktična prostirka

Svijetla praktična prostirka

silueta

Slagalica je formirana od moduli različite oblike u obliku okvira u koji se smještaju zanimljive umetke po veličini i bojama. Za starije djece, koje aktivno oblikuju figurativno i asocijativno razmišljanje, postoje verzije slične kockama igranja - za kombiniranje dijelova prema zapletu bajke ili godišnjih doba. Složenost ovisi o broju i veličini komada.

Pomaže bebi da se brže razvije

Zagonetka siluete pomaže bebi da se razvije

puzati - pa s glazbom

Nedavno na tržištu dječjih proizvoda pojavili su se zagonetke za puzanje, opremljene ugrađenim gumbima i mini-mehanizmima s glazbom ili imitacijom zvijeri.

Na bilješku! Posebna olovka isporučuje se s kitom, a ako ih dodirnete, na primjer, na sliku životinje, možete čuti što zvuči u prirodi.

Međutim, takav se proizvod donosi samo iz inozemstva, a razlikuje se vrlo velika cijena.

Svako dijete će biti oduševljeno

Svako dijete će se oduševiti glazbenom podlogom

Pozitivne i negativne točke

Stvarčice kontra
Učinak amortizacije - oni su mekani i opružni, ovo ublažava udarce u jesen Neki sofisticirani modeli razlikuju se po visokoj cijeni
Toplinska izolacija - stvorite ugodnu temperaturu i spriječite djecu da pothladaju Prosječni vijek trajanja je nešto manji od konvencionalnog tepiha
Ekološki - ne emitiraju štetne hlapive tvari
Jednostavan za čišćenje - lako se čiste od mrlja, ne boje se boja i prosipanih sokova, lako je isprati vlagu ako ste ostavili mladog putnika bez pelene
Higijena - materijal sprječava nastanak gljivica i bakterija
Bez klizanja - posebne tkanine urezane su na platnu
Zamjenjivost modula
Nema elektrifikacije

Savjeti za odabir

Kupnjom bilo kojeg predmeta za vaše dijete, roditelji ne bi trebali ustručavati postavljati pitanja prodavaču.

Savjet! Prva stvar koju biste trebali saznati prije kupnje tepiha je dostupnost certifikat kvalitete. Tada možete saznati i druge zanimljive točke.

Iz pojedinosti možete graditi različite likove

Iz pojedinosti možete graditi različite likove

Važne točke:

 1. Nemojte se oslanjati samo na indeks cijena. Jeftine su mogućnosti uvijek manje kvalitativne, a bolje je odabrati zlatnu sredinu.
 2. Istražite materijal vizualno i na dodir - ne smije postojati nedostatak na podu.
 3. Proizvod ne smije biti pretjerano krut, jer će inače oštetiti dječju meku kožu kada trlja. Također, zglobovi moraju biti što je moguće ravniji.
 4. U razvojnom planu vrijedi se osloniti na dob - za najmlađe je bolje kupiti velike i svijetle zagonetke; za one starije, možete pogledati složena slova, brojeve ili zagonetke.
 5. Stol ne bi smio bojati ruke, niti bi trebao imati previše mirisa od plastike ili gume.
 6. Pažljivo izmjerite dimenzije sobe prije nego što kupite proizvod, ako želite potpuno položiti vrtić.

zaključak

Zagonetke za ruganje za puzanje korak su u modernoj budućnosti. Ovo je odličan izbor ne samo ljubavnih, nego i inteligentnih roditelja koji ne žive samo za danas, već traže neko vrijeme, vodeći računa o razvoju njihova djeteta. Nije potrebno kupiti najskuplje verzije s "zvona i zvizdaljkama" - s uspješnim i kompetentnim izborom možete savršeno kombinirati cijenu i kvalitetu.

Dječji jastučići za indeksiranje: pregled opcija i savjeta roditeljima po izboru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 77