Sisäänrakennettu huonekalu luonnonmateriaaleista

Sisäänrakennettu huonekalu luonnonmateriaaleista

Laaja valikoima huonekaluja erityisen paikkaan on erotettu tarkasti varastointijärjestelmistä. Nykymaailmassa ne ovat eräänlainen taideteos, joka suorittaa sen päätehtävän lisäksi omistajan asioiden säilyttämistä ja monia muita. Koska sen koko ja tilavuus liukuoviset vaatekaapit voi merkittävästi säästää tilaa ja tilaa huoneesta, ne täyttävät tyhjät markkinarako, kulmat, toimivat huoneena septumit, peittää huoneiden seinien puutteet eikä vain.

Huonekalujen mahdollisimman tasapainoisten tilojen ilmapiirin saavuttamiseksi on välttämätöntä lähestyä kaikkia kaappeja valittaessa. Sitten se palvelee sinua mahdollisimman pitkään ja sopii täydellisesti asunnon sisätilaan.

Liukuovien malli on yksi suosituimmista säilytysjärjestelmistä

Liukuovien malli on yksi suosituimmista säilytysjärjestelmistä

Vinkkejä valitsemiseen

Hyllykotelo - Erinomainen ratkaisu melkein mihin tahansa huoneeseen. Erityisen selvästi se sopii tilaan, kun tehdään räätälöityjä. Seuraavat vaiheet voidaan määrittää sopivan mallin valitsemiseen:

 • Asennuspaikka. Riippuen tämän vivahde, voit siirtyä koko mallin, sen kokoonpano, koristelu, sekä avaruutta ja ensisijainen tarkoitus huonekalut, on se sisustus- tai varastotilaa.
Sisustettujen huonekalujen alkuperäinen muoto kahden hengen huoneessa

Sisustettujen huonekalujen alkuperäinen muoto kahden hengen huoneessa

 • suunnittelu, sen tyyppiä. Tässä vaiheessa on tehtävä mittaukset ja määritettävä kaapin laite. Coupe-järjestelmä on suunnitteluratkaisu, joka koostuu teräksestä tai alumiinista, jossa on oppaita.
 • Määritelmät vaatekaappi.
 • Materiaalin valinta huonekaluihin, profiiliin, järjestelmään ovet, sekä lisävarusteita. Valmistusmateriaalien laadun säästäminen voi merkittävästi pienentää mallin käyttöikää sekä sen käytön helppoutta.
Tilava ja käytännöllinen huonekalut sopii erinomaisesti eteiseen

Tilava käytännöllinen kalustus on ihanteellinen sisääntuloaulaan

 • Kotelon täyttäminen. On tarpeen päättää sisäinen sisältö, hyllyjen sijainti, niiden leveys, palkkien lukumäärä ja muut parametrit.
 • suunnittelu suunniteltu kaappi. Huonekalujen mahdollisimman täydellinen yhdenmukaistaminen huoneen sisätilojen kanssa on välttämätöntä kehittää muotoilua yhteisen tyylisen ratkaisun mukaisesti.
HF: n julkisivu: pronssi peili leikkurilla; krokotiili nahka runko

Julkisovellus: pronssi peili leikkuri, krokotiili nahka runko

tarvikkeet

Materiaalityypistä riippuen kaluston käyttöaika määritetään. Usein tuotteet valmistetaan seuraavista materiaaleista:

 1. Puinen lastulevy on ylivoimaisesti kaikkein helpoin ja laajalti käytetty materiaali. Se valmistetaan painamalla puuhiukkasia, sekoittamalla ne sitovilla ratkaisuilla orgaanisesti.
 2. rottinki - trooppinen liana. Käytetään pajukalusteiden luomiseen.
 3. bambu sopii huonekalujen koristelemiseen.
 4. peili jota käytetään usein liukuovien valmistuksessa. Yleensä materiaalin paksuus on 4 mm.
 5. Piirtäminen peiliin - alkuperäinen käytännön ratkaisu huoneen sisustukseen. Se voidaan tehdä tilauksesta - tämä antaa omistajalle mahdollisuuden ilmaista itseään sisustuksessa.
 6. Lakobel on usein sovellettavissa, se on läpikuultava lasi, jolla on eri värejä.
Luonnonmateriaalit ympäristöystävällisten sisätilojen suunnittelussa

Luonnonmateriaalit ympäristöystävällisten sisätilojen suunnittelussa

Käyntikortti integroitu kuuloke - julkisivu lacobel

Käyntikortti integroitu kuuloke - julkisivu lacobel

Vihje! Kun valitaan huonekalujen julkisivu, on tarpeen harkita sekä materiaalin että muotoilun erilaisia ​​muunnelmia. Kokeile, yhdistä ne - ja sitten saat oman vaatekaapin oman suunnittelutyön avulla.

Hyllyt ja tavarat

Tuotteen monikäyttöisyys riippuu pääsääntöisesti sen täytöstä, joka määrää, kuinka paljon huonekaluja on tilava ja kuinka paljon tilaa kuluu. Täyttö voi olla seuraavanlainen:

 1. hyllykkö. Suurin sallittu mukavuutta varten hyllyt suoritetaan pääosin 30-40 cm: n etäisyydellä toisistaan ​​ja optimaalinen syvyys on 50-70 cm.
 2. laatikot liukuva. Laatikoiden suunnittelu voi olla täydellinen laajennus tai yksinkertainen.
 3. Ripustimet ripustaa vaatteita.
 4. Jalkineiden verkot auttavat myös säästämään tilaa ja tilaa. Ne ovat käteviä tallentaa kengät kaikkina vuodenaikoina.
Kunkin neliösenttimetrin tehokas käyttö

Kunkin neliösenttimetrin tehokas käyttö

Tämä luettelo ei ole täydellinen, sitä voidaan laajentaa muilla rakentavilla ratkaisuilla ja lisävarusteilla yksinkertaisuuden ja kätevyyden säilyttämiseksi. Hyllyjen sijainti, baareja ja muita asioita, jotka voit suunnitella itsesi tai ottaa asiantuntijoiden avulla. Asioiden asianmukainen sijoittaminen säästää tilaa.

Vihje! On tarpeen ottaa huomioon paikka, jossa kaappi sijaitsee (olet varmaan jo ajatellut sitä), koska valmiiden huonekalujen suunnittelu riippuu tästä. 

 

Sisäänrakennettu laite

Sisäänrakennettu laite

Suunnitteluvaihtoehdot

Kun valitset huonekaluja kaupassa, tarjolla on kaksi perusratkaisuratkaisua:

 • Kotelokaappi. Tämä näkymä sisältää kaikki sivuseinät yhdessä takaosan, pohjan ja yläpaneelin kanssa, eli huonekalu on erillinen "laatikko", joka voidaan pitää sisätiloissa erikseen.
Asuintalojen sijoittaminen huonekaluihin

Zoning huoneisto studio ja huonekaluja

 • Sisäänrakennettu vaatekaappi. Se toimittaa vain etupaneelin, ja seinät ovat huoneen seinät tai sen kulma. Huoneen lattia ja katto myös toimivat huonekalujen ylä- ja alaosassa. Se auttaa säästämään rahaa. Voit sijoittaa vaatekaapin sisään niche seinä, mikä auttaa säästämään materiaaleja valmistuksessa. Tämän muotoilun ainoa haittapuoli on sen heikkeneminen (koska osa paneeleista puuttuu, kiinnitys tehdään seinään ja se voi puolestaan ​​olla epätasaista).
Mökin nurkka muunnetaan hyödylliseksi alueeksi

Vaunun nurkasta on tullut hyödyllinen alue

Tärkeää! On huomattava, että sulautetun version tapauksessa, kipsilevyseinät - ne eivät kestä raskaita kuormia.

Liukuovet mahdollistavat asennuksen mihin tahansa huoneeseen sopivaan paikkaan

Liukuovet mahdollistavat asennuksen mihin tahansa huoneeseen sopivaan paikkaan

Huomautus! Huomaa, että kaapin huonekalut kalliimpia, ja sisäänrakennettu rakenne mahdollistaa kaapin lähes missä tahansa kulmassa tai niche-alueilla, samalla antaa suuremman kapasiteetin ja se auttaa myös säästämään alueelle ja tilaa.

Kalusteet eivät ole sisäänrakennettua tyyppiä, joka suojaa paremmin kosteudelta, on stabiili ja liikuteltava. Valinta riippuu mieltymyksistä, makuista ja asennustilasta.

Kulmarakenne on kiistaton etu pienhuoneissa

Kulmarakenne on kiistaton etu pienhuoneissa

Toteuttaminen tilaukseen

Jotta tuotteen perustoiminto ja tarkoitus voidaan täyttää mahdollisimman tarkasti ja tarkasti, tuote sopii ihanteellisesti huoneeseen. Jotta kestää kaikki mitat, on parasta järjestää vaatekaapin valmistus erikseen. Joten voit määrittää kaikkien osien mitat juuri huoneesi ulottuvuuksien mukaan, järjestelemällä sisäiset hyllyt, septumit, Vavat ja muut täyteaineet järjestyksessä ja järjestyksessä, jotka ovat sinulle sopivia.

Valmis huonekalusuunnittelu tilauksesta

Valmis huonekalusuunnittelu tilauksesta

Tärkeää! Tilauksen yhteydessä voit säätää syvyyttä, sillä valmiissa muodossa olevissa myymälöissä liukuoviset vaatekappaleet ovat vakiokoot, jotka ovat yleisimpiä. 

Voit valita suunnittelun, ja mikä tärkeintä - suunnittelua. Sinun mielikuvituksellasi on tilaa, ja valmistaja auttaa sinua suunnittelemaan muotisuuntauksia.

Oikea täyttö mahdollistaa tehokkaan järjestelmän sijoittamisen vaatekappaleiden kaikkiin kohtiin

Oikea täyttö mahdollistaa tehokkaan järjestelmän sijoittamisen vaatekappaleiden kaikkiin kohtiin

Vihje! Huonekalujen toteuttaminen pyynnöstä maksaa sinulle enemmän kuin vain ostaa sen kaupasta. Mutta tällaista kaappi ei ole ostettu yhden vuoden, joten hänen valintansa pitäisi olla perusteellinen.

Sisäänrakennettujen huonekalujen avulla voit visuaalisesti muuttaa huoneen parametreja - "vetää" se korkeuteen, leveyteen tai pituuteen

Suunnitteluratkaisu 

Kaapin julkisivulla on tärkein sisäinen kuorma. Joten huoneen tyylin maksimoimiseksi se voi olla kiinteä, veistetty, avoin tai suljettu. Fantasia tästä aiheesta voi olla kauan.

Vihje! Peilin julkisivu voidaan koristella kaikenlaisilla kuvioilla, koruilla tai tehdä mattoja hiekkapuhalluksella.

Alkuperäinen muotoilu auttaa luomaan sisustuksen kohokohdan

Kaapin alkuperäinen rakenne määrittelee sisustuksen tyylin

Jotkut yksittäisten koon tuottamat mallit ylittävät huonekalumyymälöiden samankaltaisten valmiiden ratkaisujen kustannukset

Jotkut yksittäisten koon tuottamat mallit ylittävät huonekalumyymälöiden samankaltaisten valmiiden ratkaisujen kustannukset

Mistä ostaa vaatekaappi?

Nykyaikaisilla markkinoilla on laaja valikoima erikoistuneita kauppoja kaapin huonekalut, Tässä profiilissa on myös monia verkkokauppoja. Mistä ostaa huonekaluja - päätät.

Vihje! Valittaessa ostopaikkaan, varsinkin kun se tulee verkkokaupan, se on parasta katsoa asiakkaiden arviot, tutustu tarjottavien palvelujen valikoimaa, sanalla, tutustua organisaation, jos on puhelin, se on parasta puhua edustajan kanssa myymälän henkilökohtaisesti.

Erinomainen ratkaisu pieni eteinen

Erinomainen ratkaisu pieni eteinen

Jos päätät tehdä henkilökohtaisen järjestyksessä aiheellista persoonallista varastoon, joka tarjoaa erilaisia ​​malleja, itse asiassa, katsomalla niitä, voit päättää nopeasti. On myös mahdollista selittää organisaation edustajalle, mikä sinua kiinnostaa.

Huomautus! Tällaisissa myymälöissä asiaankuuluva tietokoneavusteiset suunnitteluohjelmat, ja ennen kuin aloitat sen tekemisen, esität kaapin virtuaalisessa muodossa sovittelua varten. Tämä on erittäin kätevä ja käytännöllinen tapa, koska sinun ei tarvitse tehdä työtä uudelleen.

Sisäpuolinen väliseinä tilavassa studiohuoneessa, jossa on suuri joukko toiminnallisia segmenttejä

Sisäpuolinen väliseinä tilavassa studiohuoneessa, jossa on suuri joukko toiminnallisia segmenttejä

Joka tapauksessa, missä sinun on tehtävä tällainen vakava osto, sinun on suunnattava laajalle alueelle ja tehtävä valintasi oikein. huonekalut palvella sinua monta vuotta!

Ei vain varastointi: kuinka valita toimiva ja huomaavainen kaappi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 80