pitoisuus

 • Mikä on yksiö: vähän historiaa
 • Suunnittelun edut ja haitat
 • Style studio: miten valita oikea sisustus huoneistoon
 • Miten tehdä asunto-studio: vinkkejä suunnittelijoille

Asunnon hankkiminen on tietty vaihe jokaisen ihmisen elämässä. Kaikki eivät perusta asuntoa, eivät kaikki voi ostaa suurta ja tilavaa asuntoa kerralla, joten monille nuorille ja jopa aviopareille pieni studiohuoneisto tulee ihanteellinen aloitusvaihtoehto. Itse asiassa tässä asunnossa on välttämätöntä elää, eikä todennäköisesti ole vuosi. Siksi tilojen muotoilu, huomaavainen tyyli ja mukavuus ovat etusijalla. Suunnittelijoille tarjotaan satoja vaihtoehtoja tyylikkään ja viihtyisän asunnon rakentamiseen studioasuntoihin. Joudutaan noudattamaan vain yhteisiä periaatteita ja keskittymään ammattilaisten suosituksiin.

Tilava ja tyylikäs studiohuoneisto

Tilava ja tyylikäs studiohuoneisto

Seinien puute tekee huoneistosta ilmava ja tilava

Seinien puute tekee huoneistosta ilmava ja tilava

Alkuperäinen avaruuden organisointi studiossa

Alkuperäinen avaruuden organisointi studiossa

Mikä on yksiö: vähän historiaa

Itse asiassa käsite "studio-huoneisto studio "voidaan pitää melko sumuisena ja hämärtyneenä, koska missään virallisessa asiakirjassa tällaista asuntoa ei ole määritelty. Yleensä tämä lause tarkoittaa asuntoa, jossa ei ole sisäisiä väliseiniä.

Ensimmäistä kertaa rakennusteollisuudessa puhutaan samanlaisista huoneistoista Yhdysvalloissa 20-luvulla. Silloin kun rakennukset oli jaettu liian suuriksi käytäville, mutta liian pienet täysimittaisille alueille. Tällaisia ​​"pseudo-huoneistoja" päätettiin toteuttaa ilman sisäistä järjestelyä, eristämällä vain kylpyhuone. Tämä asuntomuotojen vaihtelu heikkeni sieluun ja opiskelijoihin, jotka ajavat avaruuteen ja luovuutta, jotka rakastavat ilmaa ja valoa huoneesta, sekä keskiluokan edustajia, jotka lopulta pystyivät ostamaan ainakin pienen, mutta kotinsa. Myöhemmin studiohuoneistot olivat vähäisiä, ja osa huoneista oli erityisen tilavia ja siirretty elitikoteloihin: kaksitasoiset, suuret ikkunat ja muotoilu.

Kaksikerroksinen yksiö

Kaksikerroksinen yksiö

Maassamme tällaiset asunnot alkoivat näkyä vasta 90-luvun puolivälissä - kaikki muodikkaat, kaatuneet lännestä. Nykyaikaisessa Moskovassa tai Pietarissa studio ei ole yllättynyt: tällainen asuminen on edelleen suosittua opiskelijoiden, nuorten ammattilaisten ja bohemien kanssa.

Kompakti ja toimiva kaavoitus asuntoon

Kompakti ja toimiva kaavoitus asuntoon

Tiiliseinä visuaalisesti erottaa olohuoneen keittiöstä

Tiiliseinä visuaalisesti erottaa olohuone mukavasta ja valoisa keittiö

Makuuhuone sijaitsee kompaktissa paikassa

Makuuhuone joka sijaitsee pienellä kapealla alueella

Suunnittelun edut ja haitat

Se on yksi studioasuntojen asettelusta, joka on yksi tärkeimmistä asioista: siitä, miten valitaan ammattitaitoisesti ja ammattitaitoisesti, asunnon tulevaisuuden mukavuus riippuu tulevaisuudessa. Studio-huoneet, toisin kuin yleinen mielipide, eivät ole harmaita ja tylsiä pieniä kulmia, jotka soveltuvat vain vaatimattomien opiskelijoiden asumiseen. Nykyään tällainen asunto on kysyntää markkinoilla, kuten koskaan ennen, varsinkin pääkaupungissa ja suurissa kaupungeissa. Tämä johtuu siitä, että studiot ovat alhaisempia, jopa verrattuna standardiin yhden huoneen huoneisto.

Lisäksi uusien rakennusten studiot ovat erilaisia ​​muotoja ja asettelua: yksi- ja kaksitasoisia, suorakaiteen muotoisia ja neliövaihtoehtoja, joissa on parvekkeet ja panoraamavalot.

Moderni kaksitasoinen huoneistohotelli

Moderni kaksitasoinen huoneistohotelli

Erikseen on erotettava huoneistot "a la studio", jolle on ominaista erillinen erillinen makuuhuone ja keittiö sekä olohuone. Monet pitävät tätä vaihtoehtoa kompromissina ja hyväksyttävämmiksi kotimaisille kuluttajille, jotka eivät ole valmiita rohkeampiin asunto-kokeisiin.

Tällaisen suunnitelman merkittävimpiä etuja ovat seuraavat:

 • Studiohuoneisto eroaa avaruuden leveydestä: väliseinien puuttuminen tekee visuaalisesti suurista jopa pienistä huoneista ja käytävistä. Studio ei koskaan kohdata pienen keittiön ongelmaa yksinkertaisesti, koska itse keittiö ei ole, ja olohuoneeseen kiinnitetty keittiö voidaan varustaa mahdollisimman mukavasti.
Studio-huoneen huoneissa ei ole rajoja ja siksi näyttävät tilavalta

Studio-huoneen huoneissa ei ole rajoja ja siksi näyttävät tilavalta

 • Studio-huone - käytännöllinen huone, koska jokaista vapaa metriä asuintilaa käytetään täydessä paluussa. Kaikki avoimet markkinaraot ovat täynnä tilavia kaappeja, mutta asunto ei näytä varastolta tai roskakoriin.
Seinähyllyjen asentamisen toiminnallinen järjestäminen

Seinähyllyjen asentamisen toiminnallinen järjestäminen

 • Valinnanvapaus ja luovuusvapaus ovat yksi studioen plus. Voit valita minkä tahansa projektihuoneen huoneistot ja saada aivan ainutlaatuisen elintilaa täydentämällä sitä yksilöllisillä ominaisuuksilla.
Tee muutos studiohuoneistossa vähintään joka päivä

Tee muutos studiohuoneistossa vähintään joka päivä

 • Tee korjauksia, sekä globaaleja että kosmeettisia, tällaisessa asunnossa paitsi yksinkertaisesti ja nopeasti myös edullisesti. Sama pätee huonekalujen uudelleenjärjestelyihin: toisessa nurkassa järjestetty tuoli voi muuttaa huoneiston kasvot radikaalisti.
Moderni remontointi studiohuoneistossa

Moderni remontointi studiohuoneistossa

Puhuessaan tällaisten asuntojen puutteista suunnittelijat huomauttavat paitsi työläisen ja ongelmallisen sisätilan sisätilojen lisäksi myös muitakin hetkiä:

 • Joten, studiohuoneisto on vaikea kohdentaa yksittäisen kulman jokaista asukasta, varsinkin jos on enemmän kuin kaksi.
 • Keittiöominaisuuksilla ei pystytä selviytymään edes hyvin voimakkaasta modernista uuttimesta, joten jossain vaiheessa keitetyn ruoan tuoksu voi levitä koko kotiin.
 • Osioiden puutteesta johtuen kaikki huoneiston äänet kuullaan joka kulmassa: katselemalla televisiota tai kuuntelemalla musiikkia on vain kuulokkeita, jos joku lepää.
 • Luodaksesi ihanteellisen tilan elämiseen, sinun ei tarvitse vain paljon rahaa, vaan myös ammatillisen suunnittelijan palvelut. Huoneistohotellin tuhoaminen on hyvin yksinkertaista, ja suunnitteluvirheet ovat näkyvämpiä kuin perinteisissä asunnoissa.

Kaikista plusesistä ja miinuksista lähtien on mahdollista suositella tällaista asumista yksittäisille nuorille tai vain aloittaa avioparin elämän yhdessä. Huoneistohotelli 30 neliömetriä - riittävät asuintilat yksi henkilö, mutta näennäinen tilavuus lakkaa näyttämään niin, heti kun toinen asukas näkyy asunnossa.

Huoneiston kaavoituksessa voit käyttää reunakiviä, hyllyjä, hyllyjä

Huoneiston kaavoituksessa voit käyttää reunakiviä, hyllyjä, hyllyjä

Kaikki studio-huoneen huoneet yhdistetään, makuuhuone voidaan piilottaa verhojen takana

Kaikki studio-huoneen huoneet yhdistetään, makuuhuone voidaan piilottaa verhojen takana

Suuret ikkunat antavat auringonvalon huoneistossa

Suuret ikkunat antavat auringonvalon huoneistossa

Style studio: miten valita oikea sisustus huoneistoon

Ajankohtana, jolloin onnellinen omistaja on tarve valita studiohuoneiston suunnittelu, on aika ottaa yhteyttä ammattilaisiin. Suunnittelijat itse huomaavat, että tällaisen huoneiston oikea suunnittelu ja tilan tarkkaavaisuus ovat onnistuneen ratkaisun avain. Pienen studiohuoneiston alueellistaminen on vastuullinen ja aikaa vievä prosessi, joka olisi suoritettava joko ammattihenkilöstön valvonnassa tai tehtävä tämä tehtävä kokonaan hänen puoleensa.

Sisätilojen kokeiluissa on kiinnitettävä huomiota tällaisiin tekniikoihin:

 • Väri. Pienten asuntojen kohdalla tämä menetelmä sopii optimaalisille toiminnallisille vyöhykkeille, koska se ei vaadi ylimääräistä työtä ja näyttää varsin käytännölliseltä. Suunnittelijat neuvovat olla pelkäämättä uutta ja kokeilemaan yhdistelmiä, jotka eivät ole vain lähellä vaan myös kontrastia värejä.
Valoisa väri korostuu studiossa

Valoisa väri korostuu studiossa

neuvosto! Liian täyteiset tai tummat sävyt pienessä studiossa eivät välttämättä ole hieno vaihtoehto, vaan likainen paikka, joka visuaalisesti pienentää huoneen kokoa.

 • Valo. Studioen aktiiviset osat käyttävät tavallisesti kirkkaita valoja ja monia valaistuslähteitä: ja kattokruunut, ja pistelampuissa, mutta virkistysalueella tai makuuhuoneessa on hyväksyttävissä hajanaista ja pehmeää valoa yhdestä tai kahdesta seinätarpeesta. Tällä menetelmällä voit korostaa huoneiston vyöhykkeitä ja korostaa tärkeimpiä yksityiskohtia.
Hyvin harkittu toiminnallinen valaistus asunnossa

Hyvin harkittu toiminnallinen valaistus asunnossa

 • Materiaalia. Erilaisten viimeistelymateriaalien käyttö keittiötilaan, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja opiskeluun on studiossa ihanteellinen suunnitteluvyöhykkeen vastaanotto. Esimerkiksi, laatat lattialle keittoalueella ja laminaatissa päähuoneessa. Samalla on erittäin tärkeää säilyttää tasapaino ja tasapaino: erilaisten materiaalien tulee vastata värin tai tekstuurin.
Eri huoneiden seinille käytettiin erilaisia ​​viimeistelymateriaaleja

Eri huoneiden seinille käytettiin erilaisia ​​viimeistelymateriaaleja

 • Suunnittelun ominaisuudet. Kattoon tai lattian erot voivat olla erinomainen tapa sijoittaa studiot. Kattoon asennetut monitasoiset kipsilevyrakennukset eivät ainoastaan ​​erotu keittiöön olohuoneesta vaan myös korostavat yksityiskohtia harkittun spot-valaistuksen avulla. Mutta lattialumpuilla ei ole samaa laajaa suosiota maassamme, osittain siksi, että jo alhaiset katot ja monimutkaisuus tällaisten rakenteiden asennuksesta ovat.
Makuuhuone ja kylpyhuone sijaitsevat pienellä nostotasolla

Makuuhuone ja pieni kylpyhuone sijaitsevat pienellä kukkulalla. Valaistus kylpyhuoneessa jaetaan tasaisesti.

Useimmiten studiot valitsevat varattuja tyylejä - minimalismia tai hi-techia. Ne mahdollistavat tilaa vain muodikasta ja houkuttelevasta, mutta myös mukavasta. Mutta kukaan ei kieltäkö muiden elementtien elementtien käyttöä pisteittäin: esimerkiksi täydentämään tilaa jugendtyylisellä kattokruunulla tai sijoittamaan viihtyisä maa-sohva olohuonealueelle.

neuvosto! Tyylin sekoittamista voidaan pitää yhtenä sisustuksen arvostetuista virkistysmahdollisuuksista: tämä menetelmä on kaikkien saatavilla ja mahdollistaa huoneiston aidon.

Pieni ja mukava yksiö

Pieni ja mukava yksiö

Asunnon sisustus on tehty valkoisilla sävyillä

Asunnon sisustus on tehty valkoisilla sävyillä

Kirkkaat väriset elementit laimeavat valkoiset monofoniset sisätilat

Kirkkaat väriset elementit laimeavat valkoiset monofoniset sisätilat

Miten tehdä asunto-studio: vinkkejä suunnittelijoille

 • Korjaushuoneistot - prosessi on nopea ja jännittävä, ja voit muuttaa pienen, mutta viihtyisän talon ulkoasua jopa maalipurkin ja maalin harjalla.
 • Studiohuoneistojen omistajien tulisi olla valmistautuneita puhdistukseen liittyvistä vaikeuksista. Usein koska täysi-ikäinen käytävä puuttuu, kadun pöly ja lika päätyvät päähuoneeseen, joten suunnittelijat suosittelevat voimakkaasti, että sisäänkäynnit on sijoitettu ainakin liikuteltaviin osiin tai kaappeihin.
 • Optimaalinen värijärjestelmä tällaisen asunnon asunnolle on vaaleita sävyjä: ne tekevät huoneesta kevyemmän ja ilmavamman. Beige, sininen, keltainen, vihreä - se on täydellinen gamma studiolle.
Keittiö valoisassa huoneistossa on sisustettu tummilla väreillä

keittiö kirkkaassa huoneistossa, joka on sisustettu tummilla väreillä

 • Huonekalujen on oltava toimivia. Rakas sydän, bankettit tai koskettavat puffinit eivät ole täällä, jos he eivät täytä tehtävänsä. Modulaarinen tai monikäyttöinen huonekalu on tervetullut, koska sen avulla voit käyttää tilaa hyödyksi.
 • Studiohuoneiston visuaaliseen laajentamiseen käytetään peilejä, lasia ja muita kiiltäviä pintoja. Kalteva katto, kiiltävä etuosa keittiön sarja, lasipöytä kromijaloilla, liukuoviset vaatekaapit peilien ovet, peilien asennus seiniin - tässä on muutama edullinen ja tehokas tapa tehdä asunnosta visuaalisesti enemmän.
Valoisa ja tilava studiohuoneisto

Valoisa ja tilava studiohuoneisto

Pieni huoneiston moderni sisustus

Pieni huoneiston moderni sisustus

Keittiöseinä"утоплена" в небольшую нишу

Keittiön seinämä "hukkuu" pienellä kapealla

Studio-huoneisto - video

Yksiö - kuva

Mikä on asunto-studio: ymmärrämme huoneistokysymyksen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 61 =