Садржај

 • Винил плоча под логом: материјалне карактеристике
 • врсте материјала
 • Нијансе монтирања облога
 • Важни детаљи: савети и трикови
 • Фасадна винил странака под логом - видео, фотографије
Винил плочица под логом. Винил обод - модеран, издржљив, лаган и леп завршни материјал

Винил обод - модеран, издржљив, лаган и леп завршни материјал

Један од најпопуларнијих материјала за завршетак модерно сеоске куће је обилазница за беам: фотографије и цене овог материјала могу се наћи на мрежи за сличан текстни захтев. Имајући довољно информација о жељеном материјалу и његовим типовима, карактеристикама рада и уградњи, могуће је направити потпуну слику, омогућавајући измјерену одлуку о кориштењу или неупотребљивању странице.

Винил плочица под логом. Ефективно гледа на страну, имитирајући тонирано дрво

Ефективно гледа на страну, имитирајући тонирано дрво

Винил плоча под логом: материјалне карактеристике

Винил плоча под логом је приступачна опција за стварање спектакуларног изгледа код куће релативно мала финансијска средства. Свакако, куће и друге конструкције направљене од природних хала увек су биле и увек ће бити пожељне, међутим, трошкови таквих кућа и сложеност њихове изградње присиљавају многе да одустану од сна да имају своје дрвена кућа. Практичан и буџетски излаз из ситуације је употреба странице - материјал модерног, поузданог и атрактивног.

Винил плочица под логом. Панели окренути винилима који имитирају полукружне трупце савршено су равномерни и омогућавају непрекидно облоге

Панели окренути винилима који имитирају полукружне трупце савршено су равномерни и омогућавају непрекидно облоге

Недавно је винил странач који постаје све популарнији и широко распрострањен, који значајно користи не само од природног дрвета, већ и од стране странака метал. Међу карактеристикама овог материјала вреди напоменути:

 • Снага и поузданост током гарантног периода (за компаније са репутацијом овај период је од 25 до 50 година). Такви панели не губе, не распадају и нису прекривени рђом, задржавајући привлачан изглед дуго времена.
 • Винил са специјалном обрадом је изузетно отпоран на различите механичке оштећења, промене температуре, влажност и друге околишне слојеве.

ФАЦТ! Распон температуре од +50 до -60 степени чини винил странцу под логом идеалним материјалом за рад било где у земљи.

Винил плочица под логом. Странице, имитирају природну боју америчког бора

Странице, имитирају природну боју америчког бора

 • Сигурност за људе, еколошко пријатељство и нетоксичност. Ови квалитети омогућавају коришћење таквог материјала за завршетак станова и изван и унутар просторија. Поред тога, то није плодно тло за појаву бактерија, а такође није погодно за храну за инсекте и глодаре, што у потпуности елиминише могућност штеточина.
 • Процес инсталације је прилично једноставан и брз, што вам омогућава да се инсталирате са минималним искуством у грађевинарству. Такође вреди напоменути и лакоћа материјала (један панел тежак до 2 кг), што у великој мјери олакшава процес рада на облогу куће.
 • Винил је довољно једноставан за третирање са сапунским раствором како би се вратио оригиналан сјај и атрактивност.
Винил плочица под логом. Изгледа лепа комбинација различитих боја облоге и повезаних елемената и окренута према угловима куће и падинама прозора

Изгледа лепа комбинација различитих боја облоге и повезаних елемената и окренута према угловима куће и падинама прозора

Али не заборавите на неке од нијанси. На пример, у случају оштећења, цео панел мора бити промењен, јер се не може поправити. Фатална за винил је такође ватра, као извор топлоте: пластика тали и губи свој облик.

Винил плочица под логом. Недостатак винил-а је да механичким оштећењима треба заменити целу плочу, док се облога од метала и даље може изравнати

Недостатак винил-а је да механичким оштећењима треба заменити целу плочу, док се облога од метала и даље може изравнати

врсте материјала

Кућица боксера под логом представљена је у грађевинским продавницама у широком опсегу. Власник куће треба да заборави да планира да користи умјетни материјал и да своју пажњу усмери на одабир природе. Може бити борови, трешња, храст, кестен, смрћу и друге. Поред природних опција, "обојено" дрво такође ужива у популарности у различитим нијансама: од беж пре карамела.

Винил плочица под логом. Боја плоче"старая сосна" - популярный выбор

Боја стакла "стари бор" је популаран избор

Винил плочица под логом. Винил обод за боју"темный орех"

Винил обод за боју "тамни орах"

Винил плочица под логом. Једноставна и лепа комбинација боја странице"карельская сосна" с облицовкой под камень

Лака и лепа комбинација облога боје "Карелијски бор" са оком испод камена

ТИП! У процесу суочавања са кућиштем изузетно је важно користити све композитне елементе у боји главних панела: то ће омогућити структури изгледати што природније и атрактивније.

Понекад за стварање оригиналне слике, стручњаци се могу окренути комбинацији блиских или контрастних боја у декорацији једне собе. Важно је посматрати хармонију боје и јединство, стварајући целу слику стила куће из дневника.

Посебну атрактивност ствара текстура панела, имитирајући природни материјал. Винил је пријатан и споља и на додир, што дозвољава причање о својој свестраности као завршни за приватне куће.

Винил плочица под логом. Винил странака под лаганим бором - добар избор за сеоску кућу и за градску кућу

Винил странака под лаганим бором - добар избор за сеоску кућу и за градску кућу

Нијансе монтирања облога

Упркос чињеници да је инсталација облоге - процес је једноставан и једноставан, треба га извести само у складу са препорукама стручњака. Корак по корак процеса суочавања са сеоском кућом са винил страницом је следећи:

 • Уградња лајсни од дрвета или метала у корацима од 40 цм. Овај сандук ће омогућити плоче леже у истој равни, без обзира на то колико глатко је структура површине.
Винил плочица под логом. Постављање облога на летву преко изолације и хидроизолације

Постављање облога на летву преко изолације и хидроизолације

ТИП! Завршна обрада под логом омогућава могућност прелиминарне обраде загревање и хидроизолацију зидова испод завршног материјала.

 • Уградња угловних елемената, косина Врата и прозоре, као и вертикалне прикључне профиле. Важно је размотрити потребу за делимичном покретношћу целокупне конструкције, која неће дозволити да се материјал деформише: довољно је размак од 1 мм.
 • Стартна трака треба фиксирати хоризонтално: то ће осигурати јасноћу свих линија будућег завршетка. Помоћу закључавања, први панел се заснива на месту, који такође треба причврстити на сандучићу помоћу вијака за самопрезивање. Сви слиједећи панели су прикачени на исти начин.
Винил плочица под логом. Отвори за самопрезивање вијка и споја за повезивање винилних плоча

Отвори за самопрезивање вијка и споја за повезивање винилних плоча

Винил плочица под логом. Уградња панела од винил странака око прозора. За спољашње прозоре и углове зграде, углове се користе за боју основног материјала

Уградња панела од винил странака око прозора. За спољашње прозоре и углове зграде, углове се користе за боју основног материјала

Одржавање изгледа плочице од винила не захтева додатну обраду и тресну негу. Под релативно повољним условима, таква површина ће изгледати привлачна већ дуги низ година, а такође ће и даље бити поуздана заштита зидови код куће.

Винил плочица под логом. Текстура винил странака испод бара, ближи изглед

Текстура винил странака испод бара, ближи изглед

Важни детаљи: савети и трикови

 • Стручњаци напомињу да је кућа колосек облогом испод дрвета - значи не само да се атрактиван изглед, али и да заштити зидове од штетних утицаја околине.
 • Избор панела треба водити са посебном пажњом, јер квалитет сваког детаља будућег облога зависи од трајања целе структуре.
Винил плочица под логом. Са винил страницама се не плаше појављивања штеточина, плесни и корозије

Са винил страницама се не плаше појављивања штеточина, плесни и корозије

 • Цена материјала износи од 180 до 290 рубаља по једној страници. Ова цена је много мање од сличног производа од метала, а поузданост и чврстоћа омогућавају винил страницама. Између погодних произвођача обично назива немачка компанија "Холзпласт» и «Доцке», иако домаћи произвођачи такође показују добар квалитет производа, на пример, панел "Санднес-профил" и "Терне Полимер" комбинују поузданост и приступачне цене.
Винил плочица под логом. Винил плоча под логом је добро комбинована са облогом која имитира зидове и друге врсте облога

Винил плоча под логом је добро комбинована са облогом која имитира зидове и друге врсте облога

Винил плочица под логом. Сви спољни зидови зграде могу се суочити са винил страницом од еколошки отпорног материјала, док се веранда и унутрашњост могу направити са правим дрвеним панелима

Сви спољни зидови зграде могу се суочити са винил страном од еколошки отпорних материјала, а веранда и унутрашњост могу се направити од панела од стварног дрвета

Завршна обитељска кућа или бунгалови винил плоча под логом - одлична прилика да се добије атрактивна структура, заштићена од лошег времена и механичког оштећења. Имитација природних дасака од стране савремених произвођача врши се толико вешто да је могуће приметити лажно само уз пажљиво истраживање површине. Висококвалитетан и издржљив винил је идеална опција за климу наше земље.

Винил плочица под логом. Винил странака за дрво је природни и традиционални општи поглед на кућу, иако је фасади потребно минимално одржавање. Довољно је само процесирати раствор сапуна да вратите оригинал сјај

Винил странака за дрво је природни и традиционални општи поглед на кућу, иако је фасади потребно минимално одржавање. Довољно је само процесирати раствор сапуна да вратите оригинал сјај

Фасадна винил странака под логом - видео

Винил странака под логом - фотографија

Винил плоча под логом (36 фотографија и цена): спектакуларан изглед куће на селу

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =