Različica, sestavljena iz več modulov

Različica, sestavljena iz več modulov

Garderoba - to je funkcionalnost, udobje in udobje za vsak dan. Toda za dosego vsega tega je treba izbrati pravo zasnovo sistema za shranjevanje, tako da je stvari v redu, jih je bilo vedno enostavno dobiti in čiščenje.

Vsebina:

 • Sistem okvirja
 • Panelna možnost
 • Gradnja mreže
 • Modularni kompleksi
 • Raznolikost polnjenja
 • Sistemi iz IKEA 
 • Kje lahko kupim?
Prenosna struktura okvirja, ki jo lahko ograja s svetlo zaveso

Prenosna struktura okvirja, ki jo lahko ograja s svetlo zaveso

Ima več prednosti omare:

 1. pomaga pri prostem prostoru, ne da bi ga obremenjeval s pohištvom;
 2. produktivno uporabljena stenska površina;
 3. enostavna dostopnost stvari - ostanejo na vidnem mestu;
 4. je primerna za shranjevanje velikih predmetov, npr. kovček, sesalnik itd.

Obstaja več možnosti, od katerih je vsaka primerna in funkcionalna ter ima svoje prednosti in slabosti. Te vključujejo:

 • okvirni kovinski izdelki;
 • panelne možnosti;
 • neto modelov;
 • modularni kompleksi.
Zunanji kotiček v spalnici bo nadomestil ogromno omarico

Zunanji kotiček v spalnici bo nadomestil ogromno omarico

Sistem okvirja

Ta možnost je ustvarjena iz kombinacije kovinskih konstrukcij in lesenih elementov. Sistem vam omogoča uporabo celotnega prostora od stropa do tal. Zaradi pomanjkanja stene za strukturo izgleda enostavno. Okvir iz kovinskih cevi dopolnjujejo police in škatle iz lesa.

Na opombo! Zaradi vsestranskosti lahko enostavno spremenite lokacijo police, povečati število palic pod oblačili, da bi jih dvignili.

Tak sistem se lahko uporabi namesto particije za območje prostorov. Zasnova te zasnove, pa tudi strošek je zelo privlačna. Od minusov lahko opozorimo na odsotnost omejitev na polici, zato lahko zložena oblačila padeta.

Panelna možnost

Ta izdelek ima dekorativno ploščo, pritrjeno na steno, na kateri so določeni predmeti za shranjevanje stvari. Zasnova nima tal, stropa in stranskih plošč. Elemente je mogoče premakniti in zamenjati. Takšni kompleksi lahko skrijejo neravnine in napake na steni, vendar imajo visoke stroške.

Gradnja mreže

To je lahki sistem vzmetenja. Vodoravna tirnica je pritrjena na steno, na katero so vodila nameščena navpično. Skozi celotno dolžino teh vodilnih lukenj so izdelani, ki zagotavljajo pritrditev za police in mreže. Zaradi perforacije je mogoče spremeniti lokacijo elementov.

Pomembno! Širina omogoča nastavljanje vodil, ki se gibljejo vzdolž navpične tirnice. Lahko storim zložljive košare in police, s posebnimi skoki. Možnost shranjevanja je kompaktna, lahko pa jo tudi namestite majhna garderobna soba.

Konstrukcija mreže omogoča stvari"дышать", а так же не закрывает пространство

Gradnja mrežnih očes omogoča, da stvari "dihajo" in tudi ne pokrivajo prostora

Na opombo! Druga prednost je možnost prezračevanja oblačil in enostavnost iskanja prave stvari. Za udobje in udobje obstaja veliko različnih elementov za mrežne konstrukcije, ki zagotavljajo shranjevanje majhnih stvari.

Iz minusov se lahko imenuje trenutek, ko komponente različnih proizvajalcev pogosto ne kombinirajo med seboj. Še ena pomanjkljivost je visok strošek.

Glavna prednost zasnove mreže je kompaktnost sestavljenih delov

Glavna prednost zasnove mreže je kompaktnost sestavljenih delov

Modularni kompleksi

To je klasična možnost. Takšni sistemi imajo dno, strop in hrbtno steno, zato so precej težki. Praviloma so nameščeni takoj do mesta, kjer bodo stalno stali. Višino polic lahko spremenite, vendar širine ni mogoče nastaviti. Prečne stene delijo strukturo v predelke in jo pritrdijo. Kot vsi ostali sistemi za garderobne omare, modularna možnost ima veliko kompletnih sklopov. Namesto policij lahko postavite predali.

Specifikacije izdelka: število elementov je odvisno od potreb. Modularni kompleksi MDF in laminirane iverne plošče se izvajajo in so cenejša možnost. Pribor je primeren za vse, ki je nameščen na pohištvo omare.

Modularni sistem, sestavljen iz ločenih delov, vam omogoča dodajanje dodatnih elementov

Modularni sistem, sestavljen iz ločenih delov, omogoča dodajanje dodatnih elementov

Bodite pozorni! Izbira kompleksa za garderobno sobo je odvisna od velikosti sobe in proračuna. Če pravilno namestite celotno vsebino, tudi v majhnem prostoru, se lahko več stvari prilega kot v velikem omarici.

Raznolikost polnjenja

Pomembno! Garderobne omare in omare pomagajo ohranjati stvari in lajšati prostor nerazumnega pohištva, vendar je njihova funkcionalnost neposredno odvisna od premišljenega notranjega polnjenja.

Priročna rešitev za shranjevanje stvari je glavna naloga odprtega"шкафов"

Priročna rešitev za shranjevanje stvari je glavna naloga odprtih omar

Vse strukturne elemente je treba dobro načrtovati in upoštevati je treba vsak oddelek. Garderobne omare so narejene po naročilu, glede na velikost posamezne sobe. Vse stojala in palice so izračunane ob upoštevanju udobno postavitev stvari in enostavnost uporabe.

Nasvet! Če je palica previsoka, uporabite odjemnik toka.

Predhodno načrtovanje bo omogočilo pravilno urediti vsako stvar

Predhodno načrtovanje bo omogočilo pravilno urediti vsako stvar

Če želite izbrati najboljšo možnost, se je treba spoznati z različnimi zbirkami sistemov za shranjevanje. Ogromen izbor komponent za polnjenje vam omogoča ustvarjanje odličnega prostora za postavitev stvari.

 • Polnjenje mora upoštevati želje uporabnikov in značilnosti prostora.
 • Treba je izračunati število polic, košare, škatle.
 • Lahko postavite likalno desko-transformator ali predal ogledala.
Vgrajena likalna deska - udobje in prihranek prostora

Vgrajena likalna deska - udobje in prihranek prostora

Sistemi iz IKEA

Veliko priljubljenost uživajo svetovno znani proizvajalci IKEA. To je zaradi njihove visoke funkcionalnosti in zmožnosti povezovanja v različnih različicah, kar vam omogoča prilagajanje izdelkov različnim dimenzijam prostora. Dodatno je mogoče dopolnjevati - to povečuje udobje pri uporabi.

Na opombo! Podjetje ponuja več serij garderob. Od vsakega sloga se lahko prilegajo hi-tech do klasike. Lahko jih namestite v kateri koli neuporabljeni del hiše (balkon, mansard, loža in tako naprej).

V prostornem apartmaju si lahko privoščite, da zgradite ločeno shrambo

V prostornem apartmaju lahko zgradite ločen prostor za shranjevanje stvari

Nasvet! Zaradi posebne programske opreme lahko uporabnik sam načrtuje vsebino pomnilnika. Lahko naročite drsna ali viseča garderobna vrata.

Poleg IKEA obstaja veliko podjetij, ki izdelujejo komponente za sisteme za shranjevanje.

Voditelji na svetovnem trgu:

 1. Larvij (Anglija)
 2. Elfa (Švedska)
 3. Aristo (Kitajska)
 4. Element System (Nemčija)

Na ruskem trgu so poleg uvoženih proizvajalcev zastopani tudi domača podjetja, ki proizvajajo manj zanesljive in priročne pohištvene zasnove.

Kje lahko kupim?

Za nakup visoko kakovostnih izdelkov, morate obiskati uradne spletne strani proizvajalcev ali spletnih trgovin, ki delujejo neposredno s proizvajalcem. Udoben sistem za iskanje izdelkov vam bo pomagal najti pravi model. Popoln opis in priložnost za raziskovanje različnih možnosti zagotavljata pravo izbiro!

Klasični slog dekoracije prostora

Klasični slog dekoracije prostora

Če imate velika soba za garderobo, potem vam ni treba kupiti garderobne omare. Za naročilo je treba izbrati in kupiti opremo za shranjevanje.

Pomembno! Cena izdelka bo odvisna od števila elementov, materiala izdelave in dimenzij. Poleg tega lahko samostojno izberete barvo in dodatno opremo.

Prednost izdelave po meri je, da bo strokovnjak izmeril prostor, predlagal zasnovo ob upoštevanju vseh vaših želja, pokazal vzorce materialov, iz katerih bo izdelana gradnja. Stranka bo prejela skice več možnosti za polnjenje, od katerih izbere tistega, ki mu ustreza v proračunu in oblikovanju. Če imate pripravljen projekt, lahko strokovnjaki podjetja dajo priporočila o tem, kako jo izboljšati, tako da se izkaže funkcionalni kompleks.

Prostorna soba za shranjevanje stvari v spalnici

Prostorna soba za shranjevanje stvari v spalnici

Končno je treba omeniti, da so garderobe postale skoraj nepogrešljiv atribut udobnega stanovanja. Lahko nadomestijo raznolike police, nočnih jedi in omare, ki preplavljajo prostor. Takšni sistemi lahko poenostavijo in olajšajo shranjevanje stvari. Zasnova po meri se popolnoma prilega v katero koli sobo.

 

Za tiste, ki so vedno z iglami: najboljše možnosti shranjevanja v garderobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =