Varijanta koja se sastoji od nekoliko modula

Varijanta koja se sastoji od nekoliko modula

Odjeća - funkcionalnost, udobnost i praktičnost za svaki dan. No, kako bi se to postiglo, potrebno je odabrati pravi dizajn sustava za pohranu, tako da su stvari u redu, uvijek su bile jednostavne za čišćenje i čišćenje.

sadržaj:

 • Sustav okvira
 • Mogućnost ploče
 • Građevinska mreža
 • Modularni kompleksi
 • Raznolikost punjenja
 • Sustavi iz IKEA 
 • Gdje mogu kupiti?
Prijenosna struktura okvira, koja se može ograđivati ​​svijetlim zavjesom

Prijenosna struktura okvira, koja se može ograđivati ​​svijetlim zavjesom

Ona ima više prednosti ormari:

 1. pomaže u oslobađanju prostora bez nereda s namještajem;
 2. produktivno korištena površina zida;
 3. lako dostupnost stvari - oni ostaju na vidiku;
 4. prikladno je pohraniti velike artikle, na primjer, kovčeg, usisivač, itd.

Postoji nekoliko opcija, od kojih je svaka prikladna i funkcionalna i ima svoje prednosti i nedostatke. To uključuje:

 • okvirni metalni proizvodi;
 • panel opcije;
 • neto dizajni;
 • modularni kompleksi.
Vanjski kutak u spavaćoj sobi zamijenit će ogroman ormar

Vanjski kutak u spavaćoj sobi zamijenit će ogroman ormar

Sustav okvira

Ova je mogućnost izrađena od kombinacije metalnih konstrukcija i drvenih elemenata. Sustav vam omogućuje da koristite cijeli prostor od stropa do poda. Zbog nedostatka zida iza strukture izgleda lako. Okvir od metalnih cijevi nadopunjen je policama i kutijama od drveta.

Na bilješku! Zbog svestranosti možete jednostavno promijeniti položaj police, povećati broj rešetaka ispod odjeće, učiniti ih dvije razine.

Takav se sustav može koristiti umjesto particije za prostorno uređenje prostora. Dizajn ovog dizajna, kao i trošak, vrlo je atraktivan. Od minusa, možemo primijetiti nedostatak ograničenja na polici, tako da složena odjeća može pasti.

Mogućnost ploče

Ovaj proizvod ima ukrasnu ploču pričvršćenu za zid na kojem su fiksirane razne predmete za skladištenje stvari. Dizajn nema pod, strop i bočne ploče. Elementi se mogu premjestiti i zamijeniti. Takvi kompleksi mogu sakriti neravnine i nedostatke na zidu, ali imaju veliku cijenu.

Građevinska mreža

Ovo je lagani ovjes. Vodoravna tračnica pričvršćena je na zid, na koji su montirani vodilice, postavljeni okomito. Kroz cijelu duljinu ovih rupica izrađuju se pričvršćivanje za police i mreže. Zbog perforacije moguće je promijeniti položaj elemenata.

Važno! Širina omogućuje podešavanje vodilica koji se kreću duž okomite tračnice. Može uvlačive košare i police, koristeći posebne skids. Ova je mogućnost pohrane kompaktna i možete instalirati dizajn čak iu malu garderobu.

Mrežna konstrukcija omogućuje stvari"дышать", а так же не закрывает пространство

Mrežna konstrukcija omogućuje da stvari "udahnu", a također ne pokrivaju prostor

Na bilješku! Druga prednost je mogućnost emitiranja odjeće i jednostavnosti pronalaženja ispravne stvari. Za praktičnost i udobnost, postoji mnogo različitih elemenata za mrežaste konstrukcije koje omogućuju skladištenje malih stvari.

Od minusa se može nazvati trenutak kada se komponente različitih proizvođača često ne kombiniraju jedni s drugima. Još jedan nedostatak je visoka cijena.

Glavna prednost mreže je kompaktnost sastavljenih dijelova

Glavna prednost mreže je kompaktnost sastavljenih dijelova

Modularni kompleksi

Ovo je klasična opcija. Takvi sustavi imaju dno, strop i stražnji zid, stoga su prilično teški. Instaliraju se, u pravilu, odmah do mjesta gdje će stalno stajati. Možete promijeniti visinu polica, ali se širina ne može podesiti. Poprečne zidove dijele strukturu u odjeljke i pričvršćuju ih. Poput svih ostalih sustavi za ormare, modularna opcija ima puno kompletnih setova. Umjesto policama, možete staviti gaće.

Specifikacije proizvoda: broj elemenata ovisi o potrebama. Implementiraju se modularni kompleksi MDF-a i laminiranog iverica i oni su jeftiniji. Priključci su prikladni bilo koji, koji je instaliran na ormaru namještaja.

Modularni sustav, sastavljen od odvojenih odjeljaka, omogućuje dodavanje dodatnih elemenata

Modularni sustav, sastavljen od odvojenih odjeljaka, omogućuje dodavanje dodatnih elemenata

Obratite pažnju! Odabir kompleksa za svlačionicu, svaki je vođen veličinom svoje sobe i proračuna. Ako ispravno postavite cijeli sadržaj, čak iu malom prostoru, više se stvari mogu nalaziti nego u velikom ormaru.

Raznolikost punjenja

Važno! Ormarni ormarići i ormarića pomažu u održavanju redoslijeda i oslobađanju prostora nerazumnog namještaja, no njihova funkcionalnost izravno ovisi o promišljanju unutarnjeg punjenja.

Prikladno rješenje za pohranu stvari glavni je zadatak otvorenog"шкафов"

Prikladno rješenje za spremanje stvari glavni je zadatak otvorenih ormarića

Svi strukturni elementi moraju biti dobro planirani, a svrha svakog odjela treba uzeti u obzir. Ormari su izrađeni po narudžbi, na temelju veličine određene prostorije. sve razapinjanje a rešetke se izračunavaju uzimajući u obzir udobno postavljanje stvari i jednostavnost korištenja.

Savjet! Ako je šipka previsoka, upotrijebite pantograf.

Preliminarno planiranje omogućit će pravilno organiziranje svake stvari

Preliminarno planiranje omogućit će pravilno organiziranje svake stvari

Da biste odabrali najbolju opciju, vrijedi se upoznati s različitim zbirkama sustava za pohranu. Veliki izbor komponenti za punjenje omogućuje vam stvaranje izvrsnog mjesta za stavljanje stvari.

 • Punjenje treba uzeti u obzir želje korisnika i obilježja prostorije.
 • Potrebno je izračunati broj polica, košare, kutije.
 • Možete postaviti dasku za podešavanje transformatora ili ladice ogledalo.
Ugrađena daska za peglanje - praktičnost i ušteda prostora

Ugrađena daska za peglanje - praktičnost i ušteda prostora

Sustavi iz IKEA

Kompleksi svjetski poznatog proizvođača vrlo su popularni IKEA. To je zbog svoje visoke funkcionalnosti i sposobnosti povezivanja u različitim varijacijama, što vam omogućuje prilagodbu proizvoda različitim ukupnim dimenzijama sobe. Moguće je nadopuniti pribor - to povećava udobnost korištenja.

Na bilješku! Tvrtka nudi nekoliko serija svlačionica. Oni se mogu uklopiti u bilo koji stil iz visoke tehnologije do klasična djela. Možete ih instalirati u bilo koji neiskorišteni dio kuće (balkon, potkrovlje, lođa i tako dalje).

U prostranom apartmanu možete si priuštiti izgradnju zasebne skladišne ​​sobe

U prostranom apartmanu možete izgraditi zasebnu skladišnu sobu

Savjet! Zbog posebnog softvera, korisnik može sam dizajnirati sadržaj pohrane. Može se naručiti klizna ili vješa vrata ormara.

Uz IKEA, postoje mnoge tvrtke koje proizvode komponente za sustave skladišta.

Čelnici na svjetskom tržištu:

 1. Larvij (Engleska)
 2. Elfa (Švedska)
 3. Aristo (Kina)
 4. Elementni sustav (Njemačka)

Na ruskom tržištu, uz uvozne proizvođače, zastupljene su i domaće tvrtke koje proizvode manje pouzdane i prikladne dizajne namještaja.

Gdje mogu kupiti?

Da biste kupili proizvode visoke kvalitete, posjetite službene web stranice proizvođača ili online trgovina koje izravno rade s proizvođačem. Prikladan sustav za traženje proizvoda pomoći će vam da pronađete pravi model. Potpuni opis i prilika za istraživanje različitih opcija jamče pravi izbor!

Klasični stil uređenja prostorije

Klasični stil uređenja prostorije

Ako imate velika soba za garderobu, onda ne morate kupiti garderoba. Potrebno je odabrati i kupiti opremu za pohranu po narudžbi.

Važno! Cijena proizvoda ovisit će o broju elemenata, materijalu izrade i dimenzijama. Osim toga, možete samostalno odabrati boju i pribor.

Prednost prilagođene proizvodnje je da će stručnjak tvrtke izmjeriti sobu, predložiti dizajn uzimajući u obzir sve Vaše želje, pokazat će uzorke materijala od kojih će se graditi. Kupac će dobiti skice s nekoliko opcija za punjenje, od kojih on odabire onu koja mu odgovara na proračun i dizajn. Ako imate spremni projekt, stručnjaci tvrtke mogu dati preporuke o tome kako poboljšati kako bi se dobio funkcionalni kompleks.

Prostrana soba za spremanje stvari u spavaćoj sobi

Prostrana soba za spremanje stvari u spavaćoj sobi

Konačno, vrijedno je napomenuti da su svlačionice postale gotovo neophodno atribut udobnog stanovanja. Mogu zamijeniti raznolike police, noćni ormarići i ormari, koji raspršuju prostor. Takvi sustavi mogu pojednostaviti i olakšati skladištenje stvari. Prilagođeni dizajn savršeno će se uklopiti u svaku sobu.

 

Za one koji su uvijek s iglama: najbolje mogućnosti skladištenja za svlačionicu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 72