Posoda za shranjevanje stvari služi tudi kot notranji pribor

Posoda za shranjevanje je lahko tudi izvirna notranja oprema

Učinkovito dodeljevanje prostora v hiši je ena od najpomembnejših tem pri ustvarjanju prijetnega doma. Včasih vrže vse stvari majhno stanovanje ni enostavno. Popularna metoda v času Sovjetske zveze je, balkon že davno izgubila svojo relevantnost. Konec koncev je lahko tudi nepotreben smeti razporejen z okusom, ne da bi zasedel dragocene metre. Pravilno izbrane škatle ne bodo le pomagale prihraniti prostora, temveč tudi harmonično dopolnjevati in okrasiti notranjost katere koli sobe!

Vsebina

  • Zakaj potrebujemo polja?
  • Možnosti
  • IKEA škatle
  • Leroy Merlin ponuja
Veliko plastičnih posod bo pomagalo ohranjati red v sobi

Veliko plastičnih vsebnikov bo pripomoglo k ohranjanju prostora

Zakaj potrebujemo polja?

Škatle kot prostor za shranjevanje stvari so bile uporabljene že več desetletij. Najpogostejša uporaba je bila namestitev različnih orodij v garaža ali dodatki za iglice, ko je bila taka igra, kot so iglice in sukanci, morala biti kompaktno pakirana in skrita. Vendar pa področje uporabe škatel raste vsak dan zaradi priročnega delovanja in praktičnosti materiala.

  • Ključ do uspeha naročila v hiši šteje za razvrščanje. Znatno prihrani živce in čas, saj lahko na primer rokavice pred delom zamujajo.

Na opombo! Demi sezonske stvari zahtevajo poseben pristop pri razvrščanju in jih lahko uredite glede na letne čase ali načelo pogoste in redke uporabe. V ta namen se škatla najbolje prilega, ker lahko shranjuje vse - od majhen pribor na vrhnje obleke.

Za udobje in hitrost lahko podpišete vsako polje

Za udobje in hitrost iskanja lahko vsako polje razvrstite

Poleg tega police v omari ni vedno primeren. Se je kdaj zgodilo, da se stvari nenehno zmedejo med seboj, ne glede na to, kako se zlagajo? In iskanje puloverja v zadnji vrsti neizogibno vodi v kaos na polici? To je zato, ker so nekateri elementi oblačil primernejši, da se ne zgibajo navpično, temveč na vrhu drug drugega.

Dejstvo! Ta metoda je izumila Marie Kondo na Japonskem in se uspešno uporablja v mnogih državah. V ta namen so škatle idealne - uporabite le majhne dele.

Škatle se popolnoma prilegajo v notranjost katere koli sobe in morajo biti v svojem "mestu". Na primer, kuhinja shrani hrano, posodo in druge malenkosti. V Ljubljani hodnik - zgornja obleka, čevlji, klobuki in šali. In v garderobna soba lahko postavite vsa oblačila, tekstil in druge potrebne stvari. Potrdite lahko polja in sledite načelu razvrščanja, določite stvari po vrsti in ustreznosti.

Večnamenska dekorativna košara

Večnamenska dekorativna košara

Nasvet! Če tega načina shranjevanja že ne uporabljate, začnite s tistimi, ki ne morejo najti mesta. Če hiša neprestano izgublja in v pravem trenutku ni pri roki, te majhne stvari zlijete v škatlo.

Možnosti polja

Med ogromnim številom različnih zabojnikov, ki so na voljo v trgovinah, bo tudi najzahtevnejši kupec lahko našel primerno možnost. Obstajajo škatle različnih oblik: od najpogostejšega pravokotnika do nenavadne krogle in celo v obliki piramide. Lahko kupite polja v obliki prtljažnik ali predal, Potrebno je le ugotoviti, za kakšen namen je načrtovana uporaba. Izbira je odvisna od potreb in običajno upošteva videz, praktičnost, pogostost uporabe in material, iz katerega je izdelan.

Na opombo! Večina škatel je izdelana iz kartona, lesa ali plastike. Včasih je primernejše za uporabo netkanih embalaž.

Plastične posode v mehkih barvah

Plastične posode v mehkih barvah

Kartonske škatle so najbolj dostopne, saj je ta material pogosto pritrjen na kupljeno blago, na primer čevlje. Takšen bonus ni primeren za shranjevanje težkih stvari, se ne razlikuje po moči in hitro izgubi videz. Po drugi strani pa je lahko brezplačna oprema nekoliko spremenjena, zaradi česar je privlačnejša.

Nasvet! Kartonsko škatlo lahko enostavno prilepite z barvnim papirjem ali krpo, da bi bilo kakršno koli.

Če ne želite, da bi igrali, lahko kupite že pripravljene škatle iz kartona, so zelo dostopni in dobro izgledajo. Bolje je, da vzamemo valovito lepenko, je bolj tog in zanesljiv pri delu.

Škatle iz kartona - najpogostejša in proračunska možnost, ki jo lahko naredite sami

Škatle iz kartona - najpogostejša proračunska možnost, ki jo lahko storite sami

Wickerwork škatle, Praviloma so iz vinske trte v obliki košar ali škatel. Ta možnost ne bo rešila samo vprašanja shranjevanja oblačil in oblačil, temveč tudi odlično dekoracijo notranjosti. V vsakem slogu, kjer je drevo, pletene škatle odlično dopolnjujejo zasnovo prostora in ustvarijo prijetno vzdušje.

Plastične škatle pogosto imajo obliko škatle in se uporabljajo v kuhinji za skladiščenje različnih izdelkov. Velike škatle imajo lahko tudi pokrove poleg pokrova za enostavno gibanje. Zahvaljujoč materialu so zelo trpežni, enostavni za čiščenje in lahko služijo že več let. Videz lahko izberete za notranjost, zaustavite z nevtralno prozorno barvo ali dajete prednost svetlim barvam.

Nasvet! Kot posode za shranjevanje otroških igrač najbolje je uporabiti plastične škatle. Odprta škatla na več ravneh bo okrasila otroško sobo in jo naučila naročiti.

Škatle za stvari iz IKEA

Škatle za shranjevanje stvari: pregled stilskih in funkcionalnih možnosti iz IKEA in Leroyja Merlina

Škatle za skladiščenje se prodajajo skoraj v katerem koli velikem supermarketu, kjer so oddelki "Vse za dom". Celo pohištveno omrežje Hoff ponuja dekorativne škatle, vendar ne v tako bogatem asortimanu.

Vodja je nedvomno priljubljena trgovina IKEA, kjer izbira škatel dobesedno preseneti domišljijo.

Praktični Švedi vedo veliko o organizaciji podrobnosti in ustvarili številne zbirke:

Možnosti okna IKEA
Slušalke Škatle v kompletu so posebej zasnovane za enostavno shranjevanje: ročaji olajšajo potiskanje predala, okna pa so zasnovana tako, da podpišejo vsebino.
Scobb Kompleti škatel več predmetov so po potrebi zlahka zloženi in raztegnjeni. Za učinkovitejše dodeljevanje prostora v garderobnih omarah se lahko uporabljajo za nogavice, pasove in okraske.
Svira škatle s pokrovom poliestra vseh velikosti v prijetnem belo in sivem območju se bodo prilegale v katero koli notranjost.

Fjella zbirka škatlic iz papirja z jeklenimi kovicami. Zasnovan za opremljanje kabineta, odličen za shranjevanje pisarniškega materiala in majhne elektronike.
Thiene škatle z drsnimi ročaji papirja so enostavne za uporabo in so primerne za shranjevanje vseh vrst trivialnosti: revije, fotografije in pisalne potrebščine.
Gabbig pletene košare in škatle različnih velikosti, primerne za shranjevanje dodatkov kopel, časopisov in obrti. Lahko jo položite v stojalo ali ga obesite na hodniku.

Nasvet! Uporabljajte polja za shranjevanje ne le na vidnem mestu, temveč v kabinet. Tako lahko obdržite garderobne omare da bi hitro našli potrebne.

Organizator za omarico za predale

Organizator za omarico za predale

Škatle za shranjevanje iz Leroya Merlina

V francoski mreži Leroy Merlin ni nič manj zanimivega nabora škatel. Za razliko od zbirk IKEA so škatle razdeljene na blago iz različnih materialov:

  1. plastika v obliki košare z vzorcem in posodami s pokrovi;
  2. škatle iz netkanih tkanin;
  3. zložljive škatle iz lepenke;
  4. pletene košare, okrašena s tekstilom;
  5. škatle iz poliestra z zadrgo.
Udoben in eleganten posod za majhno število stvari

Udoben eleganten predal za majhno količino stvari

Originalni pribor za kuhinjo

Originalni pribor za kuhinjo

Vse vrste so predstavljene v različnih velikostih, kar vam omogoča, da izberete polje za katero koli nalogo. Barvno območje se razlikuje od najbolj nevtralnih tonov do svetlejših sočnih odtenkov.

Nasvet! Poskusite narediti škatlo za shranjevanje s svojimi rokami, prvič prilegajoč čevelj. Da bi dobili bolj estetski videz, ga lahko prilepite s tapetami ali tkanino.

Škatle za shranjevanje stvari: pregled stilskih in funkcionalnih možnosti iz IKEA in Leroyja Merlina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6