A kültéri édességbolt modell tökéletes egy tágas fürdőszobában

A kültéri édességbolt modell tökéletes egy tágas fürdőszobában

Javítások elvégzése fürdőszoba, Mindenki szembenéz a vécéval való megfelelő választás kérdésével. Az ilyen termékek gyártói sokféle modellt és típust kínálnak, és mindegyik saját tulajdonságokkal, előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik. Megfelelő WC-k kiválasztásához érdemes megfontolni a modern iparági modelleket. Az egyik lehetőség, amelyet sok év óta használnak WC-tál egy polcon a tálban.

tartalom

 • Tervezési jellemzők
 • Előnyei és hátrányai a tál WC-tálak
 • Sokféle gyártó és modell
 • Vécécsésze választása
Nézd meg a tál a padló WC csésze

Nézd meg a tál a padló WC csésze

Tervezési jellemzők

Ezt a modellt sokan kiegészítették fürdőszoba az apartmanokban Szovjet időkben, azt is nevezik lemez. A WC-nek van egyfajta kifolyása a tálban, amit polcnak hívnak. Leggyakrabban a polcnak van egy kiemelkedése a víz áramlásához. A modelleket a víz elvezetése útján osztják el egymástól - vízszintes vagy függőlegesek lehetnek, valamint ferde vízelvezetés.

Sarok kialakítás, beépített tartályokkal

Szögletes szerkezet beépített tartállyal

Az áruk fajanszból, porcelán, acél, műanyag vagy üveg. A legnépszerűbb az első kétféle anyag. Ezenkívül különbséget lehet látni a vízkibocsátásban:

A mosogató típusa Jellemzők
Kaszkád típus Használatakor a tál egyenletesen öblítõdik.
A mosogató zuhanás verziója Ebben a kiviteli alakban az öblítést a tál kerületén végezzük.
Felhalmozási rendszer Először a mosdó teljesen fel van töltve vízzel, majd minden a csatornába kerül. Ez az opció kevésbé gazdaságos, mivel sok vizet vesz igénybe.

Mint minden termék esetében, a tálban lévő polcnak van egy olyan előnye és hátránya is, amely befolyásolja a fogyasztó választását. Ezeknek a pillanatoknak köszönhetően könnyedén megtalálja a megfelelő megoldást a lakására.

Előnyei és hátrányai a tál WC-tálak

Ennek a modellnek a fő pozitív pontja a vízpermetek hiánya. Továbbá, ha valamilyen tárgy a WC-be esik, könnyen eltávolítható, mivel a polcra esik, és nem közvetlenül a mosogatóba. Ennek a fajnak azonban számos hátránya van:

A fő különbség a tálak között az, hogy a vízelvezető furat kissé elmozdulva előre, és a vízfolyás útján a mosogatóról a lefolyóba,

A fő különbség a tálak között az, hogy a leeresztőnyílás előrecsúszott, és a vízfolyásnak a lefolyóból a lefolyóba való áramlásánál

 1. nagyobb vízáramlás a többi modellhez képest;
 2. a polc gyors fertőzése;
 3. rozsda és vízkő megjelenése az ugródeszkán a víz számára;
 4. kellemetlen szagok, amelyek az öblítés után maradnak.
Padlóváltozat, amelyben az összes cső rejtve van

Padlóváltozat, amelyben az összes cső rejtve van

A gyártók azonban arra törekszenek, hogy csökkentsék a tál WC-tálak hibáit, és ez a modellek nagyon népszerűvé válik a fogyasztók körében. A nagy választéknak és az árak változatosságának köszönhetően mindenféle jövedelemszintű vécét vásárolhat: a drágától a gazdag belső terembe, a költséghatékony modellekhez kis apartman-stúdiók, népszerű a modern lakosok a megacities.

Sokféle gyártó és modell

Mint a többi modellhez hasonlóan, a tálcalemezek három típusból állnak: felfüggesztett, padló vagy monoblokk. Egy klasszikus lehetőség padló WC. Leggyakrabban a telepítés megkönnyítése és a viszonylag olcsó költségek miatt használják.

Ha a fürdőszoba be van szerelve padlófűtési rendszer, jobb, ha előnyben részesítjük felfüggesztési modell. Ebben az esetben a tálca a falhoz van rögzítve, és a tartály egy gipszkarton résénél van elrejtve. Ez a modell segít elkerülni a terem zavarását.

Az overallokhoz kiválaszthatja a szokatlan dizájnú cukorkát - a modell díszíti a WC-szobát.

A tálca-modellek gyártása nemcsak hazai vállalatok, hanem import márkák is. Ezek leggyakrabban lengyel termékek, cseh vagy svéd. A költségek főként a gyártás anyagától és a márka népszerűségétől függenek. A német cégek kiváló minőségű, drága termékeket gyártanak. Olasz márkák kínálnak szokatlan formák és színek. A finn gyártók nem szabványos formájú termékeket gyártanak.

Tipp A leginkább megfizethető - a termékek a lengyel és a kínai gyártók. Az orosz, fehérorosz és ukrán vállalatok árui alacsony értéket képviselnek, és gyakran importált alkatrészekből készülnek.

Az egészségügyi berendezések modern megjelenése

Az egészségügyi berendezések modern megjelenése

Vattacsésze kiválasztása polcon a tálban

A WC kiválasztásakor meg kell fontolnia néhány pontot:

 • Először nézz körül a szobádat. Mérete, szennyvízcsövek és külső kialakítás nagyon fontos. Ez meghatározza, hogy melyik modell érdemes megvenni - emelet, felfüggesztés vagy egy édességet.
 • Másodszor, meg kell határoznia azt az anyagot, amelyből a toalett lesz. A legtartósabb és könnyen kezelhető fajansz és kerámia modellek.
Kő utánzása a WC-berendezések formájában és anyagában

Kő utánzása a WC-berendezések formájában és anyagában

 • Harmadszor, fontolja meg a belsőépítészeti döntés, hogy a WC illik a stílus és színek a fürdőszobában.
 • Az anti-kiömlő rendszer jelenléte vagy hiánya. Bár ez a pont nem nagyon fontos a tálca típusú WC-tálban, azonban a gyártók a közelmúltban gyakran telepítették ezt a rendszert a termékeikre.
Tágas fürdőszoba eredeti kivitelben

Tágas fürdőszoba eredeti kivitelben

A fenti tippek alapján könnyen megtalálhatja a megfelelő modellt fürdőszoba. Ráadásul minden a személy személyes preferenciáitól és jövedelmétől függ. Nem mindig indokolt drága termékek vásárlása, mert a drágák nem feltétlenül jelentenek magas színvonalat. Gyakran előfordul, hogy a belföldi gyártók költségvetési modelljei nem kevesebb időt töltenek, mint drága import analógjaik.

Helytakarékos és szép esztétikai megjelenés segít létrehozni egy medál design a fürdőszobában

Felfüggesztett konstrukció a fürdőszobában helytakarékos és szép esztétikai megjelenést eredményez

Látogasson el az épület üzleteibe, vagy vegye figyelembe a vízvezeték-szakosodott telepeket. Az internetes portál katalógusában meg lehet ismerkedni az áruk részletes leírásával, hogy megtudják az alkalmazásukra adott válaszokat, és értékeljék a különböző modellek hasznos áttekintését. Mindez elősegíti a megfelelő választást és pénzt takarít meg.

A finn termékek segítenek egy elegáns fürdőszobai belső tér kialakításában

A finn termékek segítenek egy elegáns fürdőszobai belső tér kialakításában

WC tálca polc a tálban (lemez): plusz és mínusz az építkezés és tanácsadás a választás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 78