Gyönyörű belső higiénikus szoba a tetőtérben

A higiénikus helyiség belseje stílusban

A mosdó ilyen kialakítását nemrég alkalmazták hazánkban. Gyakran megtalálható a bevásárló- és sportközpontokban, de a modell telepítése előnyös és kényelmes az apartmanokban és házakban. E termékek különböző típusai és konfigurációi vannak. Hosszú élettartamuk és könnyű karbantartásuk. Ráadásul ez az opció kevés helyet foglal el, mivel a tartályt a falba szerelik. tál Nincs olyan lába, amely megragadja a szerkezetet, amely lehetővé teszi, hogy helyezze el padlóburkolat a WC-tál.

 • Szerkezeti jellemzők 
 • előnyök
 • Közös tévhitek
 • További jellemzők
 • A rendszer előnyei és hátrányai
 • Hogyan válasszunk?
Skandináv stílus a WC kialakításában

Skandináv stílus a WC kialakításában

Szerkezeti jellemzők

Minden olyan helyen, ahol fémkeretet használnak, fel van szerelve. Leggyakrabban ez a fal, amelyen a kommunikációs hálózatok találhatók, de ez nem axióma.

Tipp A legfontosabb dolog az, hogy megtaláljon egy helyet a leeresztő tartály felszereléséhez. Meg kell niche a falban kb. 25 centiméterrel, ahol a fal a tartály elrejtése. A gipszkarton mellett más anyag is használható.

A falak és a fürdőszoba padlójának márvány díszítése, a WC-vel kombinálva

A falak és a fürdőszoba padlójának márvány díszítése, a WC-vel kombinálva

A felfüggesztett WC nagyon elegáns

A felfüggesztett WC nagyon elegáns

A jegyzethez! A tartály négy rögzítőelemhez van rögzítve (kettő a falhoz és kettő a padlóhoz). Ily módon beállíthatja a magasságot. A tartályt leggyakrabban a műanyagból állítják elő, és különböző térfogatú lehet - 3-9 liter. A készlet tömlõi segítik a WC gyors telepítését.

A lógó WC-csésze felszerelésének rendszere

A lógó WC-csésze felszerelésének rendszere

A keret és a leeresztő tartály felszerelése

A keret és a leeresztő tartály felszerelése

A felfüggesztési modell előnyei

Ez a termék jól néz ki kis fürdőszoba vagy WC, mert vizuálisan növeli a területet. Különböző tervezési megoldások férnek hozzá a WC minden fürdőszobában.

Egy másik plusz a zaj csökkentése a víz leeresztése során. A WC gondozása és karbantartása nem sok időt és energiát igényel. Egy speciális bevonat nem teszi lehetővé a mészkőképződés és rozsda kialakulását, mivel a víz gyorsan lefolyik és nem marad a felületen.

A fogyasztók gyakori tévhitei 

 • Gyakrabban, a túlsúlyos emberek kételkednek abban, hogy egy ilyen építmény túlél. Ez egy olyan téveszme, amelynek nincs alapja.

Információ! A fém keret megbízható és erős rögzítést biztosít a falhoz, és a gyártók garantálják, hogy a termék akár 400 kg súlyt is képes ellenállni.

Padlólapok 3D-s mintával

Padlólapok 3D-s mintával

 • A második téves vélemény az a feltevés, hogy bontás esetén szét kell szüntetni csempe, hogy elérjék a mechanizmust. A gyakorlat szerint az ellenkezője: a tartályhoz való hozzáférés egyszerű és minden mechanizmus nem nehéz.
 • A következő félreértés az, hogy nehéz megtalálni a részeket és a szükséges alkatrészeket a piacon. Ez azonban nem így van: az összes szükséges alkatrész szállítása, és a szaniterek piacán könnyedén megvásárolni a pótalkatrészeket.
A zuhany nélküli WC-tál számos előnye van a klasszikus modelleknél

A zuhany nélküli WC-tál számos előnye van a klasszikus modelleknél

WC-tál Inspire Black

Felfüggesztett toalett Inspire Black

 • Egy másik mítosz az e csoportba tartozó áruk magas költsége. Az ár a kiválasztott telepítési rendszertől és a termék gyártójától függ.

A hiányosságok között nevezhető a keresési igény fülke a tartály felszereléséhez. A vízellátást nem a rugalmas cső, hanem a cső teszi lehetővé, hiszen ez a víz befogadódik.

További jellemzők

A könnyű használhatóság érdekében különféle fedőlemezeket használnak, amelyek közül az egyiket mikrohajtásnak nevezik. Ez egy olyan rendszer, amely csendes emelkedést és leesést biztosít a fedélnek. Egy ilyen találmány lehetővé teszi nem csak a leeső burkolat kellemetlen hangjának megszabadulását, hanem nem teszi lehetővé, hogy a vízvezetékben felrobbanjon, vagy egy chipet képezzen.

A perem hiányában a víz egy gyors áramlatot hagy, amely nélkülözhetetlen módon sima felületet fürödhet

A perem hiányában a víz egy gyors áramlatot hagy maga után, amely minden további nélkül nélkülözik a sima felületet

Tipp A gyermekes családok számára mikrohullámú ültetést igényel, mivel a gyermekek gyakran sérülnek a fedél éles leeresztése miatt.

A mechanizmus elve hasonlít egy ajtócsuklóhoz, de kisebb méretű. A modern piac olyan WC-ket kínál, amelyek ilyen rendszerekkel vannak felszerelve.

A mikrolift rendszer előnyei és hátrányai

Ez a design számos előnnyel rendelkezik:

 1. a mikroemelésnek köszönhetően a fedél zökkenőmentesen lezáródik, a bevonat pedig zsetonok és karcolások nélkül marad;
 2. az ilyen ülés használatának időtartama sokkal hosszabb;
 3. csendes működés kényelmes éjszaka, amikor a többiek aludnak;
 4. automatikus működtetés esetén a fedél önállóan emelkedik és csökken. Ez a funkció csak drága opciókkal rendelkezik, amelyek fel vannak szerelve érzékelők, amelyek reagálnak a mozgásra;
 5. A telepítés egyszerű, és nem sok időt vesz igénybe.

A WC a wc belsejében nagyon elegánsnak tűnik

A WC a wc belsejében nagyon elegánsnak tűnik

A higiénikus helyiség fekete-fehér belseje

A higiénikus helyiség fekete-fehér belseje

A mikrohajtás hátrányai a következők lehetnek:

 1. a rendszer nem teszi lehetővé, hogy gyorsan zárja le a fedelet, ha szükséges;
 2. ha erőfeszítést teszel, megszakíthatja a mechanizmust;
 3. nehéz megjavítani;
 4. a rendszer szétszerelésénél könnyű károsítani a belső alkatrészeket;
 5. Összeszereléskor alaposan olvassa el az utasításokat.
Fürdőszoba panorámás ablakokkal

Fürdőszoba panorámás ablakokkal

Hogyan válasszunk egy ülést a mikrohajtással?

 • A fedél megfelelő kiválasztásához meg kell mérni a WC-tál méreteit. A jótállási kártyán szerepelnek, vagy maguk készíthetik a méréseket (meghatározhatják a WC-tál hossza és szélessége).

Tipp Mérje meg a távolságot a kötőelemek nem éri meg, mindig szabványos. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a fedő olyan árukra vonatkozik, amelyeket nem lehet kicserélni, ezért tudnia kell a pontos méretet. Az olcsó termékek megvásárlása szintén nem éri meg, mivel leggyakrabban rossz minőségű áruk.

 • A termékek kiválasztásakor vegye figyelembe a kötőelemek gyártásának minőségét és a termékekre vonatkozó jótállási időszakot. Ne felejtsd el a WC külső kialakítását, be kell illeszkednie a szoba belsejébe. A piac további funkciókat kínál öntisztító, fűtési, levegő-aromás kiegészítő funkcióval.
A vízvezeték szerelvényeknek nemcsak kényelmesnek kell lenniük, hanem tökéletesen illeszkednek a belső térbe is

A vízvezeték-berendezéseknek nemcsak kényelmesnek, hanem tökéletesen illeszkednek a belső térbe is

Vásároljon egy mikrohullámú ülőgarnitúrát egy speciális szaniter áruházban vagy az interneten. A webhelyen megtekintheti az árukat, olvassa el leírását, és készpénzben vagy cashless elszámolással vásárolja meg a megfelelő címre történő kézbesítést.

Felfüggesztett WC mikrolift üléssel: a szerkezet áttekintése és előnyei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =