Dinamikus, szinte neon narancs a fürdőszobai tervezésben

Dinamikus, szinte neon narancs a fürdőszobai tervezésben

Minden tulajdonosnak legalább egyszer az életében kell elvégeznie a javításokat a fürdőszobában, ahol a tervezés fő eleme mindig és a csempe lenne a fürdőszobában. A legfrissebb fotók és videoanyagok a vezető díszítőktől származó katalógusokig széles választékot kínálnak a stílusok és az elképesztő kombinációk mindenfajta ízlésének: a klasszikusoktól az eredeti megoldásokig. Ugyanakkor minden olyan tulajdonosnak, aki rendelkezik nagy vagy kis méretű fürdőszobával, képes lesz rá, hogy lehetővé tegye bármely lehetőség megvalósítását - a kérdés ára nagyon demokratikus.

tartalom

 • Miért csempe?
 • Egyszerű és ízléses
 • Színes puzzle
 • Séta a Louvre körül
 • Eltérés a szabványtól
 • Nyerő kombináció
Kontraszt fekete-fehér dísz

Kontraszt fekete-fehér dísz

A mozaik csempe finom tengeri árnyalatai, amelyek mintázata a vízáramlás mozgásának illúzióját hozza létre

A mozaik csempe finom tengeri árnyalatai, amelyek mintázata a vízáramlás mozgásának illúzióját hozza létre

Miért válasszuk a csempéket?

A cserép mindig a legigényesebb anyag, a divattól függetlenül. Igen, ma sok helyettesítõ és olcsóbb analóg van, de mindig választunk a csempéket. Miért?

A fényes és matt csempe kombinációja a fürdőhöz erősítve

A fényes és matt csempe kombinációja a fürdőhöz erősítve

Klasszikus fehér csempe minden ismert módon"кабанчик"

Klasszikus fehér csempe, lefektetett minden ismert módon "vadkan"

Előnyök:

 • a legnagyobb nedvességállóság;
 • a tartósság egy kiváló minőségű anyag, ráadásul ma speciális eszközök és ragasztók teszik lehetővé a csempe szolgálatát évtizedekig. Megfelelő gondossággal nem fakul, nem kopik, nem fakul,
 • praktikus - könnyen tisztítható, minden háztartási vegyi anyaggal mosható;
 • nagy formavilág, szín és méret;
 • rugalmasság a stilisztikai irányokban - minden tervezési ötletben alkalmazható.
A csempe választását teljes felelősséggel kell vinni

A csempe választását teljes felelősséggel kell vinni

hátránya:

 • relatív komplex lefektetés;
 • a varratok és az ízületek jelenléte;
 • költsége, magasabb, mint más anyagok, ez azonban több, mint a használatban lévő élettartam.

A burkolólap meggyőző előnyei teljesen lefedik az összes viszonylagos hátrányát. Az anyag jellemzői alapján megértjük, hogy a fürdőszobában végzett javítás hosszú időn keresztül történik, de azért, mert vannak dolgok, amelyeket nem szabad megmenteni. Mint tudják, a szegény kétszer fizet. Miután a lapkát preferálta, továbbra is döntenie kell annak típusáról és a telepítés technikájáról.

Többféle csempe harmonikus kombinációja: van egy minta"паркетный" способ выкладывания глазурованной плитки, и простая укладка квадратной плитки на полу, и нейтральная белая шестиугольная на стенах

A harmonikus kombinációja többféle csempe: a fotón van jelen és mintás „parketta” megfogalmazás néhány mázas cserép, és egyszerű telepítése tér csempe a padlón, és semleges fehér hatszögű falak

Ha javítasz kis fürdőszoba, élelmiszer, hall vagy hálószoba sok "hogyan?" és "miért?" az anyagokkal kapcsolatban, majd a fürdőszoba Nem szükséges régóta gondolkodni: a 10 esetben 9 esetben előnyben részesítjük csempe. Hogyan lehet legyőzni egy statikus, de funkcionális kerámia burkolat?

5 mindig helytálló ötletek rohan a mentő!

Egyszerű és ízléses

többlet festékek, alanyok és stílusos irányba egy helyiségben magas szintű szakértelmet igényel. Miért zavar és bonyolult a belső tér? Ne feledje: minden zseniális egyszerű.

Életlen kombináció fekete-fehér: trendi hatás"ombre" из мозаики в душевой

A fekete-fehér űrtelen kombináció: egy divatos "ombre" hatás egy mozaikból a zuhanyzóban

Határozza meg a színt

A pszichológusok szerte a világon nem próbálják megismételni számunkra, hogy a falak színe nemcsak a hangulatot, hanem a jólétet is érinti. A fürdőszobát úgy tervezték, hogy pihenjen, helyreállítsa az erőt és feltöltse a test energiáját, ezért különös figyelmet érdemel a színek kiválasztása ebben a teremben.

szüret"выцветший" зеленый паттерн как фон для необычной деревянной ванны

Vintage "elhalványult" zöld minta, mint egy szokatlan fából készült fürdő háttere

A szabályok egyszerűek - minden meleg árnyalat energikusabbnak és éltetőbbnek tekinthető, tökéletesen kombinálva a zuhanyzó jelenlétével. Ha te és a családod gyorsan megszokja a zuhanyzást és üzleti tevékenységet folytat, és gyorsan mosni és "ömleni" az ágyba esténként - érdemes sárga, narancssárga és még piros hangokat választani. De ha a rezsim nyugodt, vagy egy teljes helyreállításra, semmi sem helyettesítheti a meleg aromás fürdőt, csak a hideg árnyalatok segítik a teljes pihenést. Ez mind árnyalatú kék, zöld, nyugtató az idegrendszerre, és még az is egy sötét szürke vagy fekete festékkel, hogy megkönnyítse merítés a tudat a világ a fantázia, távol a mindennapi élet abroncs.

A hullámok vagy homokdűnék utánzata a csempék megkönnyebbülésében a divat legmagasabb szintje. Különösen jól néz ki az alsó vagy felső reflektorfényben, mint a fotón

A hullámok vagy homokdűnék utánzata a csempék megkönnyebbülésében a divat legmagasabb szintje. Különösen jól néz ki az alsó vagy felső reflektorfényben, mint a fotón

Miért vezet a kerámia?

A kerámia csempék univerzálisak és gyönyörűek, nem függ a szoba méretétől, és tökéletes egy kis fürdőszobának vagy egy lenyűgöző méretű teremnek. Különböző formák és színek széles választékával különböztetik meg, a kerámiák építőüzleteinek választéka és árkategóriája képes kielégíteni a vevők igényeit és stilisztikai keresését. A kerámiáknak számos előnnyel és minimálisan ellentmondásos pontokkal kell rendelkezniük, amelyek az olcsóbbak közé tartoznak, ilyen csemege olcsó.

Kék, zöld és arany. Keleti motívumok komplex mintákban

Kék, zöld és arany. Keleti motívumok komplex mintákban

Hogyan válasszunk:

 1. Azonosítsa a fürdőszoba általános stílusát.
 2. Védőanyagok beszerzése felületek alatt a csempe alatt, mert a fürdőszoba egy szoba magas páratartalom, és a penész és a gomba nem kell nekünk.
 3. Gondolj a kiegészítőkre és a csempe alá tartozó vízvezetékre, mert - mint tudják - egy apró részlet ronthatja az összbenyomást, mint a szakács főzőfülkéjének rossz fűszerezését.
 4. Arra gondolni, hogy szükség van-e a helyiség térfogatának korrekciójára. Ha igen, érdemes előre látni, hogy a függőlegesen elhelyezkedő csempe vizuálisan növeli a magasságot, vízszintesen - a szélesség (teljes terület).
Hatszögletű csempe

Hatszögletű csempe

Az aszkettikus fürdőszoba tagadhatatlan előnyökkel rendelkezik - olcsóbb, mint más lehetőségek, és nem túlfűtött a felesleges dolgokkal, a levegő és a szélességi érzés megteremtődik. Jó a minimalizmus szerelmeseinek és az emberek számára, akik elkötelezettek az ideális rendben. Nos, ha hirtelen a tulajdonos unalmas ilyenfajta fürdőszobának tűnik, akkor könnyen elhanyagolja a további elemek súlyosságát.

A panelburkolat növeli a helyiséget

A panelburkolat növeli a helyiséget

Tervezzen be egy tervet a minimalizmus stílusa Több ünnepi és érdekes segít világos tartozékok.

Stílusos, fényes ékezetek a fürdőszobában a minimalizmus stílusában

Stílusos, fényes ékezetek a fürdőszobában a minimalizmus stílusában

Stílusos kiegészítők választhatók a színes vagy szivárványos törölközők, a vicces szappanételek, szokatlan tükrök, polcok, szekrények és egyéb.

Színes puzzle

Ne felejtse el a gyermekkort, de már nem gyűjti össze, hanem vegyen fel egy többszínű rejtvényt - mozaik cserép a fürdőszobában, - izgalmas és szórakoztató. Ezenkívül kellemes meglepetést fog okozni a csempe-mozaik választéka a boltokban.

A mozaiklapok mindig trendek

A mozaiklapok mindig trendek

A mozaik csempék abszorbeálták a kerámia minden erényét, és további előnyei jellemeztek. Amellett, hogy a nedvesség ellenállás, könnyű ellátás és más kulcsfontosságú anyag tulajdonságai miatt a kis méret, ez lehetővé teszi, sima terepen szabálytalanságok a falak, akkor előnyös, hogy megverte a rést, vagy ívelt része a falak, hogy összeragasztja bármilyen felületre, stb De a legfontosabb, hogy megvan az az előnye -. Lehetőség, hogy egy szokatlan rajz.

Fantasy pixel víz történet. Nem szükséges megrajzolni a rajzot, néha eléggé kaotikus módon rendezni egy mozaiklapot

Fantasy pixel víz történet. Nem szükséges megrajzolni a rajzot, néha eléggé kaotikus módon rendezni egy mozaiklapot

Mozaiklapok típusai:

 1. A természetes kőből - erőssége és mechanikai károsodása miatt elsősorban padlóburkolatra használják. Ez lehet gránit, márvány, kevésbé onyx vagy jáspis. Az ilyen mozaik költsége a kő ritkaságával arányosan növekszik.
 2. Kerámia - falra és helyiségre a fürdőszobában használatos, a színpaletta minden árnyalata, amely lehetővé teszi bármilyen szín felvételét és bármely komplexitás díszítését.
 3. Az üveg - a sugárzást, a fényerőt és az egyszerű gondozást különbözik, ráadásul az üveg különösen ellenáll a nedvességnek, de a vegyi anyagok hatásainak is.
 4. Fém - a legritkábban használt formában, mivel teljesen vízálló, esetenként alacsony páratartalmú helyiségekben.

  Tömör, folyamatos kör alakú tükörmozaik futurisztikus belső térben

  Tömör, folyamatos kör alakú tükörmozaik futurisztikus belső térben

A legnépszerűbb az ár és a minőség legjobb kombinációja miatt kerámia vagy üvegmozaik.

Mi mozaikban rajzolunk:

Ha a költségvetés lehetővé teszi a "tisztázást", akkor az egész kerületet elképesztően elrendezheti hihetetlen formákkal, vagy egész mozaikképeket hozhat létre a falakon.

Egyszerű, de nagyon stílusos függőleges mintázat, mozaikos béléssel

Egyszerű, de nagyon stílusos függőleges mintázat, mozaikos béléssel

Ha pénzügyei egy kicsit „énekelnek” nem feltétlenül lemondani a kedvenc mozaik, akkor egyszerűen helyezze ékezetek -, hogy állapítson meg egy hiánypótló, hogy a kép csak az egyik oldalán a fal, vagy dolgozik. Ezzel elkerülhető a nagy költségek.

Kép kiválasztása:

 1. A geometriai keringő a legegyszerűbb verzió, amely tökéletesen korrigálhatja a falak vagy a tér minden rendellenességeit.

  Zigzagok és minta"шеврон" из плитки - всегда выигрышный вариант

  Zigzagok és csempevek mintázata mindig nyerő lehetőség

 2. Virágzó kert - divatjamúlt soha nem megy ki a nagy színes képek, de jól néz ki egy nagy fürdőszoba, egy kicsit jobb, hogy válasszon egy másikat.

  A telek, amely nagyon népszerűvé vált - virágzó cseresznyevirágzatok és japán vázlatok. A japán stílus elviselése, szemben a most népszerű sztereotípiával, nagyon nehéz. De ha sikerül, akkor a mestermű mesterműve leszel

  A telek, amely nagyon népszerűvé vált - virágzó cseresznyevirágzatok és japán vázlatok. A japán stílus elviselése, szemben a most népszerű sztereotípiával, nagyon nehéz. De ha sikerül, akkor a mestermű mesterműve leszel

 3. Képgaléria - ha megmérheted, létrehozhatsz egy mini múzeumot a falakon a világművészet remekeinek töredékével.
 4. A tenger mélyén - mindig integet tenger, s ahol, ha nem a fürdőszobában, mi is létrehozhatunk egy igazi víz alatti királyságában, ötleteket megfelel minden - a stilizált hullámok hal, sellők és a Neptunusz Trident.

  Csempe mérlegek formájában

  Csempe mérlegek formájában

Séta a Louvre körül

A fürdőszobában egy festői panel elmondja az ízlésed jobban, mint a leghűségesebb lelkiismeretes tirades. Keleti minták, az eredeti cobwebbing vonalak - ez megkülönbözteti a fürdőszobát több ezer embertől.

A falpanel, amely örömet szerez a holland porcelán szerelmének

A falpanel, amely örömet szerez a holland porcelán szerelmének

Itt adhatja a képzelet teljes szándékát - a klasszikus festmények reprodukálásától a saját kezű alkotásokig. Ha nem rendelkezünk a mozaik falak készítésével, akkor saját szakképzettségét rendelheti szakemberektől. A szakképzett szakemberek elkészítik a kész paneleket, és mindig van lehetőségük arra, hogy megvásárolják az egyik készterméket az épületben.

Kivonat vázlatok nagyon kis mozaik csempe egy fürdőszoba japán stílusban

Kivonat vázlatok nagyon kis mozaik csempe egy fürdőszoba japán stílusban

Anyagok a panelhez:

 1. A csempe a legnépszerűbb fajta, beleszeretett az emberekbe a legalacsonyabb áron és a különböző textúrák és színek. Egy másik plusz - ez az anyag a leginkább ellenálló a nedvességre. A mínusz a törékenység, de nem fogunk megverni egy csempézett mozaikot egy pengetővel?
 2. Kerámia gránit - kő kőzetek utánzása, nehéz, de nagyon tartós és hanganyag. Ez egy meglehetősen magas ár, de a legtartósabb és nagyon előnyös úgy néz ki, illik elég nagy tányér, nem alkalmas a kis fürdőszoba.
 3. Mozaik - egy kis darab darab, amelyről már beszéltünk a mozaiklapok fenti szakaszában. Panelként bizonyos sorrendben ragasztóval rögzítik a rácson. Anyag minden - kerámia, üveg, mesterséges vagy természetes kő, fém, és így tovább.
A kerámia burkolólapok ideálisak rajzok készítésére a magas páratartalmú helyiségben

A kerámia burkolólapok ideálisak rajzok készítésére a magas páratartalmú helyiségben

A fürdőszoba panelje és méretei:

Ha a fürdőszoba nagy, akkor a panel alatt érthető, hogy nem egyetlen, hanem több falat is kiemel, a kép és az anyag választása nem lesz korlátozva. Csak a képzelet hatókörének és a rendelkezésre álló pénzügyi lehetőségek arányának módosítása marad.

Egy rövid falon nagyszerű mintázatot hozhat létre

Egy rövid falon nagyszerű mintázatot hozhat létre

Ha a fürdőszoba kicsi, azonnal kezdjen "de". Egy ilyen helyiségben jobb, ha csak egy falrészet választhat a panel alatt, különben a szoba még jobban csökken. Is, akkor ne egyes tantárgyak, illetve a nagy képeket, így a legjobb, hogy illeszkedjen a kis geometriai formák, absztrakció, tájak lehetséges, amely létrehozhat a jövőben. Fontos és a választott méret - minél kisebb a helyiség, annál kisebb a csempe, kiderül, az ideális megoldás mozaikpanel lesz.

Eltérés a szabványtól

Ki mondta, hogy minden a szabályok szerint kell? Távol a szokástól mindössze egy lépés - és a változás a jobb lesz rohanás után. A rendkívüliséget mindig értékelni fogják.

A vendégek értékelni fogják gondolkodásuk szokatlan jellegét

A vendégek értékelni fogják gondolkodásuk szokatlan jellegét

Próbáljon helyileg csempézett felületet használni fal, a mennyezet vagy zuhanykabin, bátran vegyen különböző méretű és formájú csempéket, hogy megtalálja, amit nagyon szeret.

Az egyik újítás ma egy fotó volt a lapon.

Mozaik fotó a falon

Mozaik fotó a falon

Ez a szolgáltatás a közelmúltban jelent meg, lényege lefagy annak a ténye, hogy egy különleges technológiát alkalmaznak a kép egy felületének színezésére. Ez a rajz tartós, nem karcolódik, nem fakul és nem törlődik. Elképzelésként bármilyen képet választhat - legyen az kedvenc képeslapod vagy fotód. Ezenkívül csak egy tónusú csempe vásárlására van szükség, és egy speciális cég fénypanelének megrendelését. Ott a kép különleges papírra van nyomtatva, lakkozott, nedves és a csempere felrakva. Valójában emlékeztet a gyermekkori matricákról, de kitörölhetetlen és kiváló minőségű. A képen lévő további csempéket egy speciális kemencében égetik el, ahol a papír ég, és a mintázat magába szívja a lemezt.

Nyerő kombináció

Hasznos! Üveg függönyök a fürdőszoba számára - fajták, telepítési elvek, színes és texturális megoldások, az üveg vakok előnyei és hátrányai

Üveg helyhez kötött válaszfal zuhanykabin. Értékelje a kő és a smaragd finom üvegmozaik kombinációját

Üveg helyhez kötött válaszfal zuhanykabin. Értékelje a kő és a smaragd finom üvegmozaik kombinációját

Csempe egy kép a graffiti témájával

Csempe egy kép a graffiti témájával

A szerencsés jegy a legtisztább terem belső kialakításában a látszólag ellentétes harmónia lehet stílusok csempe. A textúráktól eltérően a geometriai minták és az egyes négyzetek területe megteremti a tökéletes formulát a fürdőszoba befejezéséhez. A padlón egy csempe, egyszerűsége és sokoldalúsága van, hangsúlyozza a nem szabványos kombinációk eredetiségét.

Kecses akcentussal, megkönnyebbüléssel geometrikus csempe, elnyomott vörös színű

Kecses akcentussal, megkönnyebbüléssel geometrikus csempe, elnyomott vörös színű

Milyen típusú csempe közül választhat, és hogyan lehet legyőzni a fürdőszobát minden ízlés és fantázia kérdése minden tulajdonosnak. Azonban érdemes megemlíteni: nem mindaz, ami aranyat csillogtat, és mérni tudja a terem nagyságát ambícióinak hatókörével; és megérteni egy újabb igazat: nem vagyunk olyan gazdagok, hogy olcsó dolgokat vásárolnánk. Előnyben részesíti a kiváló minőségű anyagot. Ez a két szabály aranyat jelent, és időben történő tudatosságuk lehetővé teszi, hogy a fürdőszobából egy mesterséges remekmű alakuljon ki, amelyet az évek múlásával kellemessé tehet.

55 A csempe világos ötlete a fürdőszobában: a szépség és a praktikusság kombinációja (fotó)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 80