Pentru cei care au văzut vreodată trandafiri de arbust înflorit, este dificil să se reziste tentației de a le planta în grădină

Pentru cei care au văzut vreodată trandafiri de arbust înflorit, este dificil să se reziste tentației de a le planta în grădină

Prins prima de orice tip de design peisaj au fost și sunt încă trandafiri de arbust. Fotografiile peisajelor de designer sunt pline de toate culorile și varietățile posibile. Aceste frumuseți rămân invariabil regina mingii de flori din grădini și magazine de flori, nu numai datorită frumuseții, ci și datorită simplității în îngrijire. Ei au fost atât de iubiți de floriști și de alți oameni încât au devenit o sursă de inspirație pentru multe opere de creație, inclusiv ideea de a-și păstra frumusețea lor în formă de tufișuri de margele.

Cuprins:

 • Ceea ce distinge trandafirii Bush
 • Varietate de trandafiri de trandafir pentru peisaj
 • Reguli pentru plantare și îngrijire
 • Bush trandafiri și soluții peisaj
 • Arcuri și secrete
Rose cu demnitate va servi ca un ornament al grădinii tale

Rose cu demnitate va servi ca un ornament al grădinii tale

Un gard viu de trandafiri de culoarea ceaiului

Un gard viu de trandafiri de culoarea ceaiului

Multe femei place creaturi blânde, și ei sunt fericiți să primească un cadou nu soiuri lungi oficiale olandeze și buchet de dulce și delicat de trandafiri, trandafiri. Dar vă puteți crea o grădină de trandafiri în propria grădină sau în țară, câștigând teritoriu tufe de trandafiri, creând arcade fanteziste, colțuri de umbrire de diferite soiuri și combinarea trandafiri cu alte plante. De exemplu, toate culorile și soiuri de trandafiri „face prieteni“ cu crizanteme albe, aceste femei sunt versatile și pot găsi un teren comun în grădini și aranjamente florale.

Datorită frumuseții și versatilității sale, trandafirul se va potrivi în aproape orice design peisagistic

Datorită frumuseții și versatilității sale, trandafirul se va potrivi în aproape orice design peisagistic

Numeroase fotografii de aranjamente florale demonstrează că florării savvy le folosesc chiar și în buchete de nunta, care combină o varietate de materiale. - stofe, margele, etc. De fapt, aproape toate designerii de nunta spun ca un mic buchet de trandafiri, trandafiri și garoafe albe în mâinile lor fetița arată mai armonios decât bobocii stricați stricți cu tulpini lungi.

Trandafiri albi au aspect foarte frumos în stilul vechi al designului exterior

Trandafiri albi au aspect foarte frumos în stilul vechi al designului exterior

Luați în considerare caracteristicile, notele și regulile de îngrijire.

Ceea ce distinge trandafirii Bush

 1. Varietate de forme de flori - de la hibrizi de ceai clasic la teri.
 2. Perioada lungă de înflorire din mai până în toamna târzie.
 3. Creștere rapidă - numai în timpul verii tufișul poate crește până la 2 m.
 4. Rezistența la schimbări de temperatură și nemulțumirea în îngrijire.
 5. Aromă neobișnuită și puternică a florilor.
 6. Selecție largă de culori: de la cremă la liliac și chiar dungi. Mai ales frumos aspect alb în buchete de nunta.
 7. Alternarea reușită a creșterii și moartea florilor - tufișul nu încetează niciodată să înflorească și să se bucure de frumusețe.
 8. Ele pot fi cultivate chiar și într-o atmosferă internă într-o oală convențională.
Varietatea soiurilor și a culorilor trandafirilor nu încetează să uimească

Varietatea soiurilor și a culorilor trandafirilor nu încetează să uimească

Bush trandafiri sunt foarte populare și utilizate pe scară largă de designeri de peisaj

Bush trandafiri sunt foarte populare și utilizate pe scară largă de designeri de peisaj

Alegerea acestui sau a acelui tip de trandafiri depinde de obiectivele de proiectare atunci când înnoiți teritoriul. Mulți oameni la fiecare doi sau trei ani schimba complet poziția de arbuști și detalii de peisajul din zona suburbane sau petrece pe această fundal nunta luxuriante și alte sărbători. Într-adevăr, astfel de momente în spațiul deschis în regiunea trandafirilor albi, roșii și a altor trandafiri trăiesc mult mai mult în memorie decât vacanța din cameră și cele mai neobișnuite buchete de margele. Natura a fascinat întotdeauna oamenii de-a lungul timpului și va continua să-și ia propriile lor, înlocuind toate inovațiile tehnice, fapt confirmat de numeroasele fotografii ale celor mai bune festivități din anii trecuți.

Varietate de trandafiri de trandafir pentru peisaj

trandafir"Marmalade Skies"

Rose «Marmeladă Cer"

 • sălbatic - flori o dată pe an, cu flori mici, îngrijite. Cele mai simple în îngrijire - nu au nevoie să fie tăiate și în formă de la toate. Sunt iubiți de toată lumea, pentru că dau iluzia că sunt într-o natură virgină. Acestea acoperă gardurile, pereții caselor, pavilioanele, folosite ca gard viu.
 • alpinism - folosită în mod activ în arcada de nuntă.
Arcul forjat cu trandafiri roșii

Arcul forjat cu trandafiri roșii

 • capac la sol - astfel de trandafiri nu vor crește într-o oală, este un tufiș care se târăște pe pământ cu un covor de flori, de asemenea, decorează arborii. Florile lor sunt mici, strălucitoare, cu o leagăn ușor vizibil. Cele mai strălucite din acest tip de trandafir cu numele lui Hansaland, Elmshorn și Robusta. Ele diferă în perioada de început a înfloririi și sunt ușor de curățat.
Bush a crescut trandafirii fotografie. trandafir"Elmshorn"

Rose «Elmshorn»

Acoperișul a crescut"Robusta"

Apa subterană "Robusta"

 • Ceai hibrid - adesea folosite în buchete, uneori, ca o casa tufă de trandafiri într-o oală, acestea sunt tipuri clasice blânde de trandafiri și perfect aranjate în compoziții cu alte culori, au cap luxuriante, de exemplu, cu crizanteme.
 • engleză - acest tip de nepretentios în îngrijirea și frumusețea iubirii aproape toate grădinari. Dintre ele pot fi formate ca o formă strictă de Bush - este necesar să se taie în mare măsură ramurile și răspândirea aproape un mini-copac, cum ar fi un frumos modele țesute de mărgele - apoi se taie aproape nu are nevoie. Fotografii ale acestor peisaje ne arată opțiunile de grădini din „Alice în Țara Minunilor“, la iluzia Kings Park, cu pavilioane împletite. Numele celor mai populare soiuri sunt Graham Thomas și Abraham Darby;
Un trandafir englez blând-galben"Graham Thomas"

Un trandafir englez galben "Graham Thomas"

Chic muguri de flori"Abraham Darby"

Buzunarele elegante ale lui "Abraham Darby"

 • canadian - acesta este cel mai puternic trandafir, capabil să reziste înghețului la -40 °. Ele nu sunt luate pentru buchete de nunta sau crescute in ghivece in apartamente, dar ele sunt pur si simplu de neinlocuit in cabane de vara si in gradini in zone reci.
Trandafir canadian strălucitor roz

Trandafir canadian strălucitor roz

Reguli pentru plantare și îngrijire

Orice rozariu trebuie așezat în locuri bine luminate, unde vântul rece din nord nu cădea. Compoziția solului trebuie să fie bogată în humus și trebuie de asemenea să se țină seama de faptul că nu există apă subterană în apropierea suprafeței solului. Locația selectată este curățată de resturi, buruienile sunt îndepărtate, apoi solul este slăbit, îngrășământul este aplicat, turba este amestecată și amestecată până la formarea unei mase uniforme.

Urcarea a urcat ca o decorare a unei zone suburbane

Urcarea a urcat ca o decorare a unei zone suburbane

Pentru aterizare pe groapa săpată 25-30 cm sub rădăcinile Bush lățime ar trebui să fie de aproximativ 20 cm, este coborât la rădăcini și acoperite straturile lor, fiecare stropire cu apa pentru contracție corespunzătoare. Același lucru trebuie făcut și dacă doriți să creșteți într-o oală un tufiș de trandafir.

Săpat o gaură pentru a planta un tufiș

Săpat o gaură pentru a planta un tufiș

Măsurarea adâncimii groapei

Măsurarea adâncimii groapei

Distanța dintre fiecare Bush ar trebui să fie de cel puțin 30 cm, pentru soiuri mici de 15-20 cm este permis pentru pletistyh -. 50-100 cm în primele câteva zile ar trebui să fie udat solul, astfel încât să nu aibă timp să se usuce. Dar acest lucru ar trebui să fie făcut cu atenție, astfel încât să nu îndoiți sistemul de rădăcină de preaplin, atunci trebuie să se simtă o măsură. În procesul de creștere, trebuie să tăiați regulat arborii pentru a forma forma dorită. În timpul iernii, ramurile sunt așezate pe sol și acoperite.

Pentru a păstra o grădină înflorită în mod constant, mulți grădinari sunt invitați să suplimenteze tufele de trandafiri cu primroși și alte plante care au perioade diferite de înflorire, de exemplu, cu crizanteme. Amestecarea, aceste două arome dau o combinație inexprimabilă.

Bush trandafiri și soluții peisaj

Cultivarea trandafirilor de trandafiri în sine este foarte interesantă, atât pentru începători, cât și pentru profesioniști

Cultivarea trandafirilor de trandafiri în sine este foarte interesantă, atât pentru începători, cât și pentru profesioniști

Plantarea de soiuri de tufisuri pentru prima data, nu este necesar sa contactati odata cu prinderea arborilor sau instalarea gardurilor vii, merita sa invatam lucruri mai simple.

Moduri simple de revitalizare a teritoriului cu trandafiri vii:

 • paturi de flori - trandafirii de trandafir sunt localizați pe site-ul în locuri frumoase, special pregătite.
 • borduri - tufișuri, cele mai simple în îngrijire, plantate în jurul perimetrului. În unele cazuri, aceasta este doar o schemă vie a căii, în altele pentru ele canelurile sunt formate din cărămizi și pietre sau garnituri decorative răsucite sunt instalate în fața liniei de bucșă. Acest lucru arată deosebit de frumos atunci când efectuează ceremonii de nuntă - aleea de înflorire le aduce în mod neîntrerupt într-un arc de nuntă uriaș, acoperit cu bastoane de trandafiri parfumați.
Un trandafir este considerat o soluție optimă pentru orice grădină sau gard în jurul grădinii

Un trandafir este considerat o soluție optimă pentru orice grădină sau gard în jurul grădinii

 • Aranjamente de grup - alegeți teritoriul în care va fi amplasată numai grădina de trandafiri. Poți aranja după grade, iar prin culori poți obține un fel de paradis, unde poți pune masa și scaunele obișnuite din plastic. Dacă le acoperiți cu o față de masă delicată, acoperă și puneți o umbrelă albă, în grădina dvs. va exista întotdeauna un colț în stilul Provence, unde aristocrații i-au plăcut să se relaxeze.
Aceste trandafiri sunt rafinate, iar îngrijirea pentru ele nu este considerată prea complexă sau specifică

Aceste trandafiri sunt rafinate, iar îngrijirea pentru ele nu este considerată prea complexă sau specifică

Dacă totul este în ordine, și trandafiri sunt bine aclimatizate în forma sa cea mai simplă, poate fi luată cu ușurință și pentru a forma garduri vii, arc mare, le împletească pereții și pergole, chiar și pentru a realiza cele mai sălbatice imaginația lor - să se bazeze pe cadrele sculpturi, acoperite cu trandafiri vii.

Arcade și secrete: o decorare de grădină romantică

Arches sunt diferite - alegerea lor dictează stilul site-ului, nu este întotdeauna sigur arc de formă alungită, acestea pot fi reduse, de mare, rotund, patrat, etc. Forma este selectată în conformitate cu conceptul general al peisajului ..

Arc cu un leagăn, împletit cu un trandafir crem

Arc cu un leagăn, împletit cu un trandafir crem

Arcul de grădină este una dintre cele mai convenabile modalități de a crește țesături de trandafiri

Arcul de grădină este una dintre cele mai convenabile modalități de a crește țesături de trandafiri

Cum sa alegi:

 1. Este necesar să începem dimensiune. Dacă este doar un element decorativ - poate fi mic, dar dacă oamenii trec prin structură, trebuie să țineți cont de lățimea și înălțimea corespunzătoare.
 2. Relaționează întreaga problemă stil și geometria. În cazul în care liniile netede predomină în grădină, nu ar fi corect să se introducă arcurile asimetrice de colț, ca orice linii dreptunghiulare cu contururi ascuțite prea ascuțite. Asemenea elemente sunt adecvate în stilurile moderne.
 3. selecție material. Cel mai adesea alegeți metal sau lemn. Arcuțele metalice sunt mai practice și mai interesante în performanță - ele nu pot fi doar arcuri turnate, ci forjate cu o mulțime de monograme și elemente sculptate. Spre deosebire de analogii din lemn, nu pata, nu se uda si nu se usuca. În plus, ele sunt mult mai ușor de montat în sol și se caracterizează printr-o stabilitate mai bună. Datorită versatilității lor, ele sunt potrivite pentru toate stilurile, în timp ce arcurile din lemn sunt potrivite în direcțiile "country", "provence", rustic. În variațiile moderne ale peisajului, acestea sunt rareori introduse.
Arcul superb cu trandafiri

Arcul superb cu trandafiri

Gazebo, împletit cu trandafiri, perfect pentru un stil romantic Provence în peisaj

Gazebo, împletit cu trandafiri, perfect pentru un stil romantic Provence în peisaj

Mulți designeri peisaj și oameni creativi ca doar pentru a crea un fel de efect de „sticlă în căutarea“ - instalat cascade, arcade împletesc cu trandafiri alpinism, fie de aceeași mărime sau de scădere treptată. Cineva chiar pune o oglindă, și se dovedește cu adevărat un portal prin care puteți obține cu ușurință în cartea lui Lewis Carroll, sau o vizită la „Micul Prinț“ Exupery.

Mulți oameni consideră că trandafirii sunt cele mai frumoase și mai frumoase flori pe care le puteți admira foarte mult timp

Mulți oameni consideră că trandafirii sunt cele mai frumoase și mai frumoase flori pe care le puteți admira foarte mult timp

Trandafirii Bush sunt un vis pentru un grădinar începător și designer peisagistic de orice nivel. Este foarte modest în plantele de îngrijire și foarte frumoase, care, în mâinile potrivite poate fi un decorator de a transforma realitatea poveste extraordinară sau de a face o celebrare nunta de neuitat. Dar, dacă aveți nici o grădină și grădină, de asemenea, nu vă faceți griji, pentru că poate crește întotdeauna o tufă de trandafiri la domiciliu sau țese-l din margele, și apoi această frumusețe fragilă vă va încânta în afara timpului.

Trandafiri de trandafiri de lux: 50 de grădini rafinate cu un peisaj regal (fotografie)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4