Compoziția luminată va completa orice interior

Un accent deosebit care va completa orice interior

Odată la un moment dat compozițiile de la flori artificiale au fost asociate exclusiv cu servicii ritualice și nu au fost folosite pentru a decora interiorul. Mai târziu, au găsit o aplicație mai puțin tristă și au început să o folosească în marșurile și demonstrațiile din noiembrie. Erau hârtie și cârpă de casă, care erau zguduite cu bucurie sau furios la mitinguri și parade. Practic, au fost făcute trandafiri și garoafe, mai târziu produsele de artizanat au fost înlocuite cu mai multe analogi din fabrică estetică. Astăzi, tehnologia a avansat atât de mult încât florile artificiale moderne sunt puțin probabil să se distingă de cele vii. Extins și plictisit trandafiri și cuișoarele s-au schimbat orhidee și chiar albii de câmp, pe scurt, pentru fiecare gust există o "culoare".

 • Pro și contra
 • De ce, din ce ...?
 • Tipuri de opțiuni populare
 • Am plasat corect
Combinație în culori pastelate

Combinație în culori pastelate

Gentle-coral și soluția de carmină pentru dormitoare

Coral delicat și carmină - o alegere minunată pentru dormitoare

Ideea pentru baie

Ideea pentru baie

Pro și contra

Poate cineva snorts și susține că nu este nimic mai bun decât plantele vii. Poate că, dar creațiile naturii sunt de scurtă durată și conțin o mulțime de alergeni. În legătură cu aceasta, compozițiile artificiale au un număr de avantaje incontestabile.

Pro:

 • Cel mai important plus - nu provoaca reactii alergice, ceea ce face posibil ca persoanele cu aceasta boala sa admire florile fara risc.
 • Nu aveți nevoie de un transplant, îngrijire, îngrășământ.
 • Nu trebuie să cereți vecinilor să vă aprovizioneze "arboretul", dacă vă decideți o lună sau două să vă odihniți în țările calde.
 • Nu sunt răi insecte dăunătoare.
 • Nu sunt mâncați de un copil mic sau de o pisică.
 • Dacă răsturnați accidental o astfel de problemă oală, nu va fi necesară curățarea pământului umed.
 • Puteți pune în orice, chiar și cea mai întunecată cameră.
 • Posibilitatea de a fi decorator și alege o combinație de nuanțe și materiale.

Nu sunt multe minusuri și este dificil să le numim minusuri, ci mai degrabă niște nuanțe de arome.

Orhideele roz vor încadra organic în designul luminos al camerei

Orhideele roz vor încadra organic în designul luminos al camerei

Cu cât buda este mai mică, cu atât mai subtilă este întreaga compoziție florală

Cu cât buda este mai mică, cu atât mai subtilă este întreaga compoziție florală

dezavantaje:

 • Nu există nici o aromă naturală naturală.
 • Nevoia de a șterge praful.
 • Tremurând treptat din lumina soarelui.
Ideea că florile fără viață - un semn de prost gust, mult depășite și neadevărate

Ideea că florile neînsuflețite - un semn de prost gust, mult depășite

Gerberi cu două culori într-o vază de sticlă

Gerberi cu două culori într-o vază de sticlă

După cum puteți vedea, plusesle depășesc de mai multe ori nuanțele controversate, ceea ce înseamnă că proiectul "compoziții artificiale" are dreptul deplin la viață.

De ce, din ce ...?

În compozițiile moderne sunt folosite plante realizate din materiale de cea mai bună calitate.

Cele mai populare materiale

Plastic. Astăzi, acestea nu sunt scaune brute sau garoafe pentru coroane de doliu, dar și creații fine. Poliesterul de calitate nu are un miros ciudat și este ușor de curățat, dar avantajul său principal este cel mai mic preț dintre toate celelalte tipuri.

Stofe. Străditorul unor astfel de plante este China. Încă de când maeștrii asiatici au creat capodopere de mătase de cea mai înaltă calitate, prețul lor a fost ridicat, dar au meritat. azi florile textile pot fi fabricate din satin, crepe de chine, batista sau analogi sintetici, ceea ce face ca preturile sa fie accesibile.

Silicon - tatăl tuturor capodoperelor. Materialul sculptologic transmite orice subtilitate a fiecărei flori și frunze către cele mai fine vene și cele mai bune caracteristici de relief. Aceasta oferă cea mai largă gamă. Plăcerea nu este ieftină, dar este și mai scumpă.

Latex. Florile din cauciuc natural sunt cele mai scumpe, dar și cele mai naturale. Un astfel de material imită nu numai formele exterioare, ci și confuzia la atingere. Nu orice cunoscător va putea distinge floarea de latex din prezent cu ochii închisi. Dacă cauciucul natural este costisitor, există un latex sintetic, iar astfel de plante vor fi mai ieftine și nu sunt foarte diferite în ceea ce privește calitatea.

Tipuri de opțiuni populare

Articolele artificiale sunt folosite nu numai pentru decorarea sărbătorilor. Ele ajută să ascundă defectele vieții - comunicare, țevi etc. Diferite tipuri de structuri sunt utilizate în scopuri diferite.

Iubito clasic

clasic - un cadru de sârmă și burete mușchi sau floral ca o bază pe care sunt montate etanș flori, componente verzi (tulpini, frunze, ornat spirală decorative verde etc.). Scopul principal este de a umple baza cât mai aproape posibil. Acestea pot fi atât opțiuni de birou, cât și mari în aer liber - totul depinde de locul și scopul.

În ghivece

Aceste copii exacte ale culorilor obișnuite sunt iubite, de asemenea, de gospodinele creative, de lucrătorii din birouri, de restaurante și de lucrătorii din domeniul medicinei sau al instituțiilor pentru copii. Astfel de plante sunt hipoalergenice, sigure pentru cei mai tineri, nu trebuie să fie îngrijiți, dar în timpul iernii dau un sentiment de vară și creează o dispoziție minunată. Ca să nu mai spun cât de bine pădurici verzi masca tevi de peeling, pentru repararea care nu alocă bani.

Florile mici arată bine sub forma unei decorațiuni de sfeșnic

Florile mici arată bine sub formă de ornamente-sfeșnice

Vaza emailată potrivită pentru stilul național și eclectic

Vaza emailată potrivită pentru stilul național și eclectic

În vaze

În cursul este sticlă, și dacă în casa ta există un vas de sticlă, el și cerșit pentru a deveni baza pentru compoziția florală. Puteți să o umpleți cu straturi de sare, colorate cu praf de cretă sau coloranți alimentari, pietre mici sau doar apă și să formați un buchet neobișnuit. În recipiente înalte, este mai bine să plantați plante lungi cu frunze înguste, în mici globule - imitații de buchete de câmp sau de grădină pe o tulpină scurtă.

În coșuri

Lavanda într-un coș de răchită

Lavanda într-un coș de răchită

Adăugați puțină apă în vaza de sticlă pentru a face florile să pară și mai naturale.

Adăugați puțină apă în vaza de sticlă pentru a face florile să pară și mai naturale.

Sunt utilizate produse din viță de vie naturală. În interior, un burete floral este instalat și umplut cu plante și flori. Uneori mânerul însuși zboară.

Panouri și panouri voluminoase topiara

Compoziții pe pânze, asemenea poze aproape vii, pe care se înfloresc flori voluminoase. Material orice - plante artificiale, nuiele boabe de silicon, fructe mici și așa mai departe sunt fixate prin orice mijloace la îndemână -. Poate fi un fir, atașarea firul panza, adeziv special, etc Acasă -. Coreleze material de gravitație cu putere panza și atârnă capodopera nu subțire unghii, dar pe un șurub puternic, înșurubat în diblu.

Cuvântul interesant "Biedermeier"

Este un buchet sub forma unei mingi de la un cap de flori, care formează mai multe cercuri. Versiuni - masă, puteți merge de la mare la mic, forma se transformă după principiul culorii, se joacă în contrast cu două nuanțe etc. - este suficient pentru fantezie. Principalul lucru nu este să se îndepărteze de geometria dată. Inflorescențele trebuie plasate cât mai strâns posibil, astfel încât să nu fie vizibilă nici o diferență.

Am plasat corect

Unde este cel mai bun loc pentru a organiza compoziții artificiale? Există o mulțime de opțiuni, vom considera oportunitatea în funcție de camerele standard ale noastre apartamente și case.

Ce și unde:

 • Camera de zi. Cel mai bun obiectiv - cămin, dacă nu este, atunci o opțiune excelentă - junglă artificială în aer liber sau vase elegante în aer liber lângă canapea. Tabelul și rafturile pot fi decorate cu un coș cu fructe decorative și vase mici. Arătați frumos câteva containere de sticlă mici, umplute cu aceleași culori și așezate într-o singură linie.
 • bucătărie. Vase cu fructe artificiale sau legături de imitație de legume, atașate de sfoară. Fereastra poate fi decorată cu vase în conformitate cu principiul identic cu camera de zi, adică trei într-o linie, numai baza poate fi aleasă și alta - vase din ceramică sau argilă.
Sala de mese modernă cu flori luxuriante pe masă

Sala de mese modernă cu flori luxuriante pe masă

Luxoase flori albe în camera de zi

Luxoase flori albe în camera de zi

 • DormitorulMulți decoratori recomandă vase cu flori uscate. Cu toate acestea, experții în feng shui iau în considerare vierii morți și uscați de plante. În caz contrar, este mai bine să nu le folosiți într-un loc unde să dormim, dacă vrem să ne trezim cu veselie și sănătos. Dar arata frumos imagine-panouri de la orhidee în vrac sau Biedermeier la dressing table.
 • Coridor - Cel mai întunecat loc unde nu poate rezista lama vie. Dar vă puteți crea iluzia de o calitate înaltă și - de exemplu, a pus o crenguta de iedera peste oglinda de tesut, pune o vaza podea sau decora un raft cu vase violete PRESUPUNE.
 • balcon - Locul ideal pentru oale care trăiesc pentru totdeauna și aproape nu arde flori - bindweed.
Dormitor în stil Provence

Dormitor în stil Provence

Un mic buchet de flori în baie

Un mic buchet de flori în baie

Artificiale compoziții florale în interior - o idee minunată pentru zborul creativ al gândirii. Frumusețea plantelor vii se estompează rapid, dar arta trăiește pentru totdeauna. În plus, rupte și se taie tulpinile și coroana - prejudiciul direct la natura naturală, care în mod ideal ar trebui să admire, fără a atinge mâinile - atât de fragilă încât frumusețea.

Daca nu numai alergii, ci și un om sensibil, cu un vizionar, încercați propriile lor mâini pentru a crea aproape o sculptură vie, un tribut adus florei - un adevărat miracol al universului. Veți fi surprinși cât de multă bucurie și momente pozitive pe care dvs. și invitații dvs. le puteți aduce astfel de lucrări de mână!

Elegant, accesibil și fără alergii: 70 de compoziții de flori artificiale pentru interior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =