Floare decorativă, care are cea mai bogată paletă de vopsele și un miros de lux

Floare decorativă, care are cea mai bogată paletă de vopsele și un miros de lux

nici unul o grădină sau tara nu face fără trandafiri. Chiar și cei mai practici fermieri de camioane se transformă în esteți și în mod necesar plantează cel puțin câteva tufișuri ale acestor frumuseți parfumate. Cu toate acestea, oricine, chiar și cel mai mic mătănii, se caracterizează prin calități și dificultăți în îngrijire. În acest sens, crescătorii de frunte au trecut soiurile ceai de trandafiri cu remontant și a adus hibrizi - la fel de frumos, dar rezistent la frig și boli.

conținut

 • Sorts
 • Cum să plantezi?
 • îngrijire
Aceste soiuri sunt mult mai rezistente la frig și mult mai rezistente la boli

Aceste soiuri sunt rezistente la frig și sunt mult mai rezistente la boli

Sorts

Există multe soiuri de trandafiri ceai-hibrizi. Luați în considerare cele mai populare.

calitate caracteristicile
Peer Gynt Plante de înaltă densitate (până la 90 cm) de buzunare dense. Se referă la soiuri timpurii, distins prin spini elegant subțiri și coroană incredibil de densă.
Florile nu sunt hepatice, mari, galben-auriu-galbene la începutul înfloririi, spre sfârșitul petalelor dobândesc o nuanță delicată de roz.
Acest tip este adorat de decoratori și florariști nu numai din cauza frumuseții, ci și datorită înfloririi îndelungate. Are un dezavantaj - în special predispus la înfrângerea mucegaiului pulverulent.
Dame de Coeur O plantă mare, de 80-90 cm lungime, mai rezistentă la îngheț decât alte soiuri, este rezistentă la boli. Diametrul florilor de până la 12 cm, forma de muguri alungite, seamănă cu un castron de petale purpuriu roșiatică și catifea, au un efect slab, dar o aromă foarte plăcută. Cultivate pentru tăiere singulară și pentru compoziții de grup de reproducere.
Wendy Cussons Înălțimea de până la 1 m, frunzele sunt mari, saturate verde cu exces de bronz. Acesta diferă în semi-dublu mari culori în tonuri galben-portocalii cu nuante de bronz. Acest soi este bun pentru incepatori in crestere, pentru ca este foarte usor de ingrijit.
Valencia Cea mai populară varietate de trandafiri de ceai hibrid. High „bronz“ Bush aproximativ 90 cm, cu un puternic și magnific galben-portocaliu, cu un diametru de până la 13 cm. Cerere mare în rândul grădinari este cauzata nu numai frumusetea, dar, de asemenea, incredibil de puternic, făcând semn aroma.
Tequila Sunrise O frumusețe scurtă, ajungând la 70 cm înălțime. Bushul este format din frunze verzi cu o culoare verde strălucitoare. Florile miros sunt puternice și au o culoare aurie cu o dungă roșie. Planta este rezistentă la boli.
Lucky Piece Grădinari îl iubesc pentru frumoasa forma și culoarea originală de petale - de sus în roz-portocaliu-roșu de caise jos.
Super Star Un arbust înalt care aparține decorativului, cu flori de dimensiuni medii de culoare corală irizată sau caisă. Budi sunt pufos și parfumat. Există o tendință de a înfrânge mucegaiul praf.
La Franța Are o colorare unică - de jos este roz roz, culoarea se schimbă în roz-argintiu. Diametrul florii este de 10 cm, variantele de înflorire sunt diferite - poate să fie plăcută atât mugurilor individuale, cât și inflorescențelor. Petalele sunt dense și îngroșate, planta fiind deosebit de rezistentă la îngheț și nu este predispusă la atacuri fungice. Bucățele pot fi plantate în grupuri.
Prima ballerină Se referă la trandafiri cu flori, înălțimea lor de aproximativ un metru, muguri de tip semi-dublu, cu formă conică și o aromă puternică.
Alexander Soiul cu flori semi-duble roșii diferă de celelalte specii prin tulpini drepte până la 1,5 metri lungime. Cea mai bună varietate pentru tăiere.

În ciuda abundenței soiurilor, hibrizii de trandafiri de ceai sunt asemănători în metodele de plantare.

Cum să plantezi?

Alege locul potrivit

Situl ar trebui să fie bine iluminat și protejat de curenți, iar un nivel ridicat de apă subterană este, de asemenea, inadmisibil. Locul ideal va fi sud-estul grădinii.

Sfat! Pentru a evita expunerea inutilă la lumina ultravioletă, lângă arbuști, este logic să plantați copaci mici. Acestea vor economisi trandafiri de la vânt și, în același timp, vor asigura circulația necesară a aerului.

Înflorirea în masă durează între iunie și iulie, apoi după o scurtă odihnă vine un al doilea val, care continuă până la sfârșitul toamnei

Înflorirea în masă continuă în iunie-iulie, apoi după o scurtă odihnă vine al doilea val, care continuă până la sfârșitul toamnei

Sfat! În mod ideal, solul ar trebui să fie ușor și argilos, dar este posibil și adaptarea solului dacă este pregătit corespunzător. Pentru a face acest lucru, este necesar să se facă nisip, compost și cenușă în pământul "greu", iar lutul și humusul trebuie să fie puse prea "ușor".

Este permisă creșterea în condiții de teren deschis și închis, în funcție de condițiile climatice din regiune

Este permisă creșterea în condiții de teren deschis și închis, în funcție de condițiile climatice din regiune

Procesul de plantare

 1. După pregătirea solului, trebuie să așteptați un pic până se încălzește. Faptul este că hibrizii noștri sunt aristocrați ereditari care nu pot suporta pământul rece. La fel ca regii perinu, va trebui să se încălzească.
 2. Tufișurile de plante sunt cele mai bune în primăvară, începutul lunii mai - sfârșitul lunii aprilie, dar puteți cumpăra răsaduri în luna martie, principalul lucru este să le păstrați până la momentul aterizării. Pentru a face acest lucru, ele sunt așezate în pământ și așezate pe pervaz, dar le puteți pune în nisip umed și "închide" în subsol.
 3. Înainte de plantare, este necesar să tăiați rădăcinile și să verificați culoarea secțiunilor, iar materialul săditor sănătos trebuie să aibă o culoare albă în interior. După tăiere, răsadurile sunt puse în apă timp de o jumătate de oră. Acum puteți ateriza.

Pentru aceasta aveți nevoie de:

 • Solul pregătit se toarnă cu un comprimat - activatorul de creștere (acestea pot fi cumpărate în orice magazin pentru grădinari).
 • Așezați sistemul rădăcină în groapă.
 • Îngropați rădăcinile, răsfoind din când în când trandafirul însuși și compactați pământul în jurul tufișului viitor.
 • turna.
Procesul final va fi plantarea pentru a proteja mugurii inferiori de frig, căldură și vânt

Procesul final va fi plantarea pentru a proteja mugurii inferiori de frig, căldură și vânt

Sfat! Hibrizii plantați nu ar trebui să aibă niciodată posibilitatea de a inflori pentru prima dată după plantare. Primele 5 muguri sunt rupte de urgență, altfel sistemul rădăcină nu va putea să se consolideze. Atunci când tufa crește cu 50 cm, mugurii pot fi eliberați.

Nu este recomandat să tăiați simultan mai mult de două flori dintr-un tufiș, altfel planta va slăbi

Nu este recomandat să tăiați simultan mai mult de două flori dintr-un tufiș, altfel planta va slăbi

îngrijire

Important! Numai impecabil îngrijirea după plantare va asigura sănătatea tufișului.

adăpare

Tufișurile tinere ar trebui să fie adăpate destul de des, pe măsură ce terenul se usucă, răsadurile maturate necesită o aprovizionare rară, dar abundentă cu apă. Apa din robinet nu funcționează - conține prea multe săruri și impurități. Puteți salva apa de ploaie sau puteți folosi gheața topită.

Sfat! Pentru a apă este un flux subțire, este imposibil să presupunem că lovit de picături pe frunze și flori, poate provoca leziuni fungice.

tăiere

 • Este întotdeauna necesar să eliminați părțile afectate sau congelate, altfel toate afecțiunile se vor răspândi mai departe în întreaga instalație. În primăvară, când mugurii cresc până la 0,8 cm, este necesar să tăiați tulpinile: speciile subdimensionate din stânga rinichi 4 pe lungime tija de 15 cm, iar restul este îndepărtat, în timp ce pentru clasele superioare, aceste alte figuri - 8 rinichi și o lungime de aproximativ 30 cm.
 • În vara tăiat în mod regulat pe toate florile ofilite si in toamna va trebui să taie toate lăstarii care nu au maturizat, și piese deteriorate.
Primăvara necesită tăierea moderată sau relativ puternică, în funcție de caracteristicile varietale, deoarece acestea înfloresc aproape toată vara

Primăvara necesită tăierea moderată sau relativ puternică, în funcție de caracteristicile varietale, deoarece trandafirii hibrizi înfloresc aproape toată vara

Fertilizare suplimentară

Hrăniți planta de trei ori. Primăvara nutriție stimulează creșterea, vara vă permite să vă adaptați în mod normal după procesul de plantare, iar toamna vă permite să acumulați cantitatea potrivită de substanțe pentru iernare.

De-a lungul sezonului, este necesar să se alimenteze planta cu minerale care conțin fosfor, potasiu și magneziu

De-a lungul sezonului, este necesar să se alimenteze planta cu minerale care conțin fosfor, potasiu și magneziu

boală

Sfat! Cea mai mare problema a trandafirilor de ceai hibrizi este mucegaiul praf. Ca măsură preventivă, tratamentul frunzelor cu o soluție slabă de sodă obișnuită în proporție de 40 g pe litru de apă va funcționa. Acest lucru se face atunci când se plantează în primăvară.

Dacă florile au fost afectate de afide, tulpinile și frunzele sunt tratate cu apă cu săpun din calculul unei bucăți de săpun de rufe pe 10 litri de apă. Uneori se adaugă un bulion de pelin. Dacă dăunătorii sunt încăpățânați și refuză să se retragă, puteți folosi chimia prin cumpărarea de otrăvuri speciale în magazinul pentru grădinari.

Trandafirii de trandafiri roșii sunt aristocrați vechi, forțați să se adapteze la condițiile dure ale realității. Ei au dobândit tenacitatea caracterului și au pierdut fostele vagare ale nobililor efeminanți. Cu o îngrijire adecvată și ar trebui să aibă grijă de aceste flori vă va dezvălui sufletul meu bine, va da o frumusețe neobișnuită, sensibilitate surpriză și conferă o aromă de neuitat!

Ceai-hibrid trandafiri: soiuri populare și cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru frumusețile persistente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 39