A stílusos megoldás a modern konyha belsejének

A stílusos megoldás a modern konyha belsejének

kiválasztás a padló és a falak felületkezelő anyaga a feladat nem könnyű, mert számos tulajdonságot össze kell kötni: erő, tartósság, könnyű használat és vonzó megjelenés. Mindezek a funkciók kerámia burkolólapokkal vannak ellátva a kő alatt. Ami az, mi a különbség csempe a porcelán kőagyag - részletesebben meg fogjuk érteni.

 • Porcelán vagy csempe?
 • Jellemzője utánzás
 • Használja az eseteket
 • Színpaletta
 • A választás jellemzői
 • Kezelési útmutató
A falak és padlók díszítésére használt kőburkolat ötvözi a minimalista kialakítású szobákat

A falak és padlók díszítésére használt kőburkolat ötvözi a minimalista kialakítású szobákat

Porcelán vagy csempe?

Gyakran hallani lehet ezt a véleményt porcelán cserép jobb csempe, de attól függ, hogy melyik oldalon kell értékelni. A padlóért, persze, jobb, mert erősebb és tartósabb, ráadásul szerkezete reálisabb, mint utánzat egy csempe.

A meleg természetes tónusú kerámia gránit kellemes hangulatot teremt

A meleg természetes tónusú kerámia gránit kellemes hangulatot teremt

Fontos! Ha a falakra vonatkozik, akkor a második lehetőség előnyösebb, mivel telepítése sokkal kényelmesebb.

A malachit csempék és a könnyű konyha kombinációja lenyűgöző hatású

A malachit csempék és a könnyű konyha kombinációja lenyűgöző hatású

A jegyzethez! Mindkét kerámia termék sikeresen megtörtént utánozza a természetes kő, különösen, ha megnézed a híres márkák gyűjteményét, amelyek ilyen termékeket állítanak elő.

A választás nagymértékben függ a pénzügyi lehetőségektől. A csempe természetesen megfizethetőbb, és többféle módon lehet utánozni a természetes anyagokat, köztük számos színváltozatok.

Jellemzője utánzás

Utánzat "a kő alatt" A fogyasztók preferenciáit hosszú évekig tartja a pálmafák. És minden, mert a falak és a padlók ilyen módon díszítettek, természetesnek tűnnek. Az a személy, aki minden nap olyan házba jön, ahol van ilyen design, nyugodt, magabiztos lesz. A színpaletta természetes.


A speciális technológiának köszönhetően a kerámiák még a legkisebb szabálytalanságokat is felismerhetik a kőzetek, a smaragd túlcsordulások, kecses repedések és repedések miatt. Az ilyen anyagok sikeresen illeszkednek a különböző belső térbe - klasszikus, skandináv, akkor is helyénvaló lesz rusztikus stílusban.

Figyelj! A szóban forgó anyag fő problémája az, hogy a kiaknázás szempontjából a dekoratív "kő" réteget elhasználják. Ennek eredményeként egy ilyen vonzó megjelenés elvész, ráadásul a felület csúszósá válik. Nagyobb mértékben ez az aggodalom padlólapok.

Ne felejtsd el a porcelánot, mert valódi mesterséges kőnek hívják. Ez az anyag ásványi pigmentek, spar, agyag és kvarc homok magas nyomása alatt keletkezik. Az elsődleges préselés után a tüzelés megtörténik, ami növeli az erőt. Van viszonylag alacsony porozitás.

A jegyzethez! A könnyebb használhatóság érdekében a felület mázzal és / vagy polírozva van bevonva.

Mindegyik anyagnak sajátos felhasználása van. Tehát a csempe nem használatos az utcán, mert csúszós lesz. Ami a porcelán kőzetet illeti, ez csak a tökéletes megoldás teraszok, nyitott területeken. Ezenkívül ez az anyag rendelkezik a szükséges szilárdsággal és ellenállással a hőmérséklet változásaival. De saját hiányosságai is vannak: jelentős súly, feldolgozási nehézségek, korlátozott dekoratív megoldások és természetesen magas ár.

Használja az eseteket

Az anyag típusától függően ez a burkolat különböző területeken használható:

 1. Alagsori berendezés. Nem csupán dekoratív, hanem tisztán praktikus funkciót is teljesít. Nyilvánvaló, hogy a ház ezen részének ellen kell állnia egy erős mechanikai hatásnak, meg kell felelnie a szükséges erősségnek és megbízhatóságnak, és ez a cél csak segít.

  Stílusos és megbízható megoldás otthona számára

  Stílusos és megbízható megoldás otthona számára

 2. A megoldás a helyiségeken belül van. Az inhomogén eredetű textúra vonzza azokat, akik egy kastélyban élnek, vagy arra törekszenek, hogy eredeti "zendre" tegyenek otthonukat. Gyakran használják a helyi fal dekoráció, például a sarkokban és még a fal közepén is. Ami a ház belső térét illeti, a kő alatt a csempe meglehetősen megfelelő fürdőszoba, a konyhában, hall. Természetesen fontos, hogy ne vigyük túlzásba.

  Csempe fekete márványhoz - tökéletesen és ízlésesen

  Csempe fekete márványhoz - tökéletesen és ízlésesen

Tipp Eredeti díszítése a szoba csempe egy antik kő. A jellegzetes kopott, az idő repedése és egy kissé módosított természetes színezés az, ami különleges varázsa lesz.

Színpaletta

Mely árnyalat függ a stilisztikai döntésektől és a tulajdonosok preferenciáitól, de ne felejtsük el, hogy túlságosan természetellenes árnyalat nem megfelelő. Olyan terméket választania, amely utánozza a természetes anyagot, meg kell figyelnie természetes paletta.

Attól függően, hogy milyen kőzetet szimulálnak, meg kell figyelnie az árnyalatok megfelelőségét:

 1.  A márvány - bézs, fekete, fehér tarkított szürke.
 2.  Onyx - borostyán, zöld, rózsaszín.
 3.  Homokkő, gránit vagy mészkő - szürke, bézs.
 4.  A malakit egy mély zöld.

Ha lehetetlen pontosan meghatározni, hogy melyik természetes kő volt az alapja a kedvelt kollekciónak, az árnyalatokat a lehető legegyszerűbbnek kell választania: barna, szürke, fehér, vöröses.

A választás jellemzői

A választás számos tényezőtől függ, és először is ezek a felületek, amelyek eltávolításra kerülnek. Szükséges kritériumok:

 1. jelölés. Attól függ, hogy milyen körülmények között lehet használni az anyagot. Így például "A" azt jelenti, hogy az anyag ellenáll a hőmérséklet csökkenésnek, "B" - alkalmas a magas páratartalmú helyiségekben. A betű mellett lehet egy másik alak, és minél rosszabb a minőség. Festett cipő azt jelenti, hogy az anyagot a padlóra lehet használni, bár falakon megengedett.
 2. Amikor kiválasztja, figyeljen a fél, és még akkor is, ha ugyanabból a gyűjteményből származik, némileg eltérhet az árnyékban, mivel a tüzelés pontosan a tételek által történik.
 3. Fagyállóság és víz abszorpció. Ezek a mutatók befolyásolják a porozitás mértékét. Falkollekciók esetén a paraméter nem haladja meg a 10% -ot, a padlóburkolathoz 3%. A fagyállóság tekintetében ez a bekezdés azt mutatja, hogy vajon csempe a fagyasztás és a leolvasztás végrehajtása, jellemzőik elvesztése nélkül. Ha ez a paraméter magas, akkor megengedett szabadtéri tárolás, ha alacsony, majd csak a szobában.

Természetesen a vásárlás előtt meg kell vizsgálnia legalább a felső kerámia elemeket: nem lehet chipek, repedések és egyéb hibák.

Fontos! Ha bármilyen kétség merül fel, melyik lehetőséget választja, mindig kérheti az eladótól. 


Minőségi teszt

Tipp A lényeges minőségi pillanatot az üzletben, az eladó bevonása nélkül ellenőrizheti. Ehhez szerezzen be egy vagy több elemet a dobozból, és csatlakoztassa a sima felülethez. A hajlítás az egyik irányba vagy a másikba rossz minőségű.

Emellett két elemet kell alkalmazni egymásnak, ugyanolyan méretűeknek kell lenniük. Ha ezek közül a tesztek közül bármelyik nem sikerül, akkor jobb, ha megtagadja a vásárlást, különben a telepítéssel kapcsolatos problémák több mint elegendőek.


Kezelési útmutató

Annak érdekében, hogy az elegáns megjelenést "a kő alatt" tartsuk sokáig, gondoskodni kell róla kerámia burkolólapok. Jellemzők:

 •  A láng nem tolerálja a csiszolóanyagokat - ne felejtsd el.
 •  Agresszív tisztítószerek használhatatlanok, a szappanos víz nagyon alkalmas.
 •  A szennyeződések megfelelő időben történő eltávolítása: ne engedje, hogy felszívódjanak a szerkezetbe, ebben az esetben nem lehet őket eltávolítani.

következtetés

A megfontolt természetes hatású csempe eredetinek és élénknek tűnik. Fontos, hogy ne túlzásba vegyük, különben a ház vagy a lakás középkori formává válik gótikus kastély, ahol kényelmetlenül élni fog. Ez azonban ízlés, és az ízlés, mint tudod, nem vitatkozni ... Sok szerencsét választott!

Kerámia burkolólapok a kő alatt: kiválasztjuk a színpalettát és annak változatát

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1