panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_12

Panorámás vagy francia, erkély vagy loggia üvegezett, padlótól a mennyezetig, lehetőséget kínál arra, hogy több fényt adjon a lakásba. Az ablakból származó érdekes kilátás szintén része a belső térnek, így sok lakástulajdonos ma igyekszik "lerakódni" a lámpán a loggián, hogy ne fedje le a városi tájat átlátszó parapetre.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_01

Többféle panoráma lehetőség van. Ennek a megoldásnak a megválasztása attól függ, hogy egy autonóm loggia vagy egy loggia egy szobában van-e, az ablakok csoportjának az erkélyajtóval történő teljes és részleges lebontásával.

Panorámás üvegezés - meleg vagy hideg?

Egyes vásárlók úgy vélik, hogy a hideg panorámás üvegezés az egyetlen lehetőség az erkélyekbe történő beépítésre egy többlakásos épületben. Ez nem így van: ha szeretné, akkor egy panoráma loggiát készíthet és meleg, kellemes időtöltésre alkalmas még a hideg évszakban is.

Más szóval, a meleg vagy hideg panorámás üvegezés választása csak a ízlésed és a funkcionális kondicionálással kapcsolatos kérdés. Ha télen szeretne erkéllyel ellátni, például egy mini-nappalit vagy egy télikertet elrendezve - akkor természetesen meleg mennyezetet kell telepíteni a mennyezetről a padlóra. De ha a kérdés csak esztétikum, és van elég nyári pihenés az erkélyen - csak hideg áttetsző tömbre korlátozhatod.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_10

Ismét az ablakkezelők széles választékát kínálják az üvegnek: energiatakarékos, színezett, tükörüveg, alacsony kibocsátású. Miután megismerkedett az apartman árnyalatával, és a költségvetést kívánja, a szakértő javasolni fog egy poharat, amelynek telepítése a legnagyobb kényelmet fogja nyújtani.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_06

Bővebb áttekintést nyújtunk a modern ablakpiac lehetőségeiről.

Hideg alumínium üvegezés Provedal
(Látogatás)

Miután úgy döntöttünk, hogy korlátozzuk magunkat a loggia hideg üvegezésével a mennyezetről a padlóra, figyeljünk a Provedal profilok alumínium csúszó rendszerére.

 • A Provedal egyik előnye egy kényelmes csúszónyitó mechanizmus: a szárnyak egyszerűen csúszhatnak a fémhengereken.
 • Maximális természetes fény beáramlás a nap folyamán.
 • A Provedal rendszer kiváló minőségű szigeteléssel van felszerelve, ami akadályozza az utcai zajokat, ugyanakkor - az őszi nedvesség vagy a nyári por miatt.
 • Vizuális hatás: belülről a lakása hangulatos lesz, kívül - elbűvölő.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_08

Szigetelt műanyag üvegezés (Slidors)

Műanyag áttetsző szerkezet beszerelése A mennyezetről a padlóra csúsztatható, tapasztalt szakemberek ajánlják azokat, akik pénzt akarnak megtakarítani egyrészt, másrészt pedig egy kis erkélyen.

 • A Slidors rendszer, amelyben a kiválasztott dupla üvegezésű ablakok telepítése megtörténik, maga a loggia és a szoba is melegebb lesz.
 • A tömítőrendszer figyelmet érdemel, ami nagyfokú tömítettséget és ezért védelmet nyújt az utcai nedvességgel szemben, amely a szél és a városi zaj zaját hordozza.
 • A rendszer sajátossága egy "ravasz" zárszerkezet, melynek sarló alakú zárja van, amely az alsóbb szinteken élő és a betolakodóktól félt.
 • Ez a rendszer korlátlan a lakástulajdonosok számára, akiknek loggia vagy kerekített formájú erkély van.
 • A Slidors rendszer keretei világos színekkel festhetők, ha ez illik a belső preferenciáihoz.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_09

Hideg keret nélküli üvegezés Lumon (Lumon)

Keret nélküli üvegezés A Lumon ma a városi belsőépítészet egyik legdivatosabb trendje. A loggia, különösen a felső emeleteken található, lehetővé teszi, hogy bármilyen beavatkozás nélkül megcsodálhassa a nyitó panorámát - a nézeted megjelenik a világ a horizonton.

 • A lineáris és vizuálisan egyszerű skandináv dizájn "kézírás" miatt ez az üvegezés nem lesz diszharmonizálva egy buja klasszikus belső térrel.
 • Nyáron a nap legnagyobb részét a napfényben temetik el, az esőben teljesen felbecsülik az időjárás szépségét és télen - csábító városi fényekkel.
 • Még a legerősebb szélben sem kell aggódnia az üvegezés biztonsága miatt - a Lumon rendszer 6-12 mm-es ütésálló, edzett szél ellenáll.
 • A Lumon üvegezési rendszer a 3 méteres nyílások szerencsés tulajdonosainak erkélyére telepíthető.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_02

Meleg alumínium üvegezés AGS (AGS)

Ha még mindig szeretne új évet telepíteni az üveggyárra, és mellé rendez egy bankett asztalt, a fagy ellenére célszerű az AGS meleg profilját előnyben részesíteni.

 • Ön garantált "téli meleg" a termikus betétek miatt, amelyeket a gyártók a rendszer alumínium alkatrészei közé helyeznek.
 • Profil AGS eredetileg tervezett üvegezés széles nyílások, más szóval, ez elég könnyű és tartós használat okonschiki üvegezett homlokzat egy nagy nappali és egy téli kert egzotikus növényekkel.
 • A hő- és hangszigetelés AGS profil értékei nem okoznak kritikát - ezek ugyanolyan jóak, mint a PVC blokkoké.
 • A hirtelen hűtés és felmelegedés nem befolyásolja gyökeresen a loggia mikroklímáját - az AGS profil ellenáll a hőmérsékleti túlfeszültségeknek.
 • Az AGS profil megalapozásával felismerheti a szépséggel kapcsolatos elképzeléseit, a színezést a színes RAL méretben rendelheti; Ezenkívül a színezett porbevonat további védőburkolat-profil lesz, ami fontos a metropoliszban.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_07

Meleg műanyag profil Rehau (Rehau)

A meleg üvegezés telepítése a mennyezetről a padlóra a profillal A Rehau az egész évben igénybe veheti a loggiát - még öltözőként vagy edzőteremként is.

 • A loggia és a belső tér elrendezésétől függően bármilyen módon nyithathatja ki az ajtókat, objektumok mozgatása és kényelmetlenség nélkül.
 • A szűkület szempontjából az erkélyt ugyanúgy kell védeni a portól, mint a helyiségben.
 • A nagyváros hangjai gyakorlatilag nem jutnak be a szobába.
 • Az éles hűtés nem befolyásolja a loggia belsejében lévő hőmérsékletet.
 • Abban az esetben, üvegezés a padlótól a mennyezetig Rehau nincs korlátozás páholyt geometria, r. H. Az új elit új építészek gyakran kísérleteznek ívelt erkéllyel.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_11

A loggia és az erkély panorámás üvegezése: az üvegezés 6 fő módja padlótól a mennyezetig

Meleg, panorámás fából készült üvegezés

A meleg panorámás fából készült üvegezés nem csak stílusos és modern, hanem fényűző. Ezenkívül egy ilyen áttetsző "padlótól a mennyezetig" design természetesen folytatja az etnikai enteriőröket, és lehetővé teszi a "Provence" vagy a "country" hangulatot az erkélyen.

 • A fakeretek jellemzője, hogy maguk szabályozzák a loggia üvegezett szobájában a páratartalmat, ami az egész lakás egészséges mikroklímájához nagyon fontos.
 • A közös hangulatos panorámában az abszolút elszigeteltség zajlik a külső zajoktól.
 • Fa keretek gyártásakor innovatív polimer tömítéseket használnak, amelyek a por további akadályává válnak.
 • Ha szükséges, a zárak nyitását, akkor a fordulópont, összecsukható vagy swing-out mechanizmus - a választás egy olyan mechanizmus hajtja csak a megállapodás a belső és a funkcionalitás a loggia.
 • A fa ökológiai, és ma a városlakók sok tulajdonosának sarokköve.

A padlótól a mennyezetig történő lerakódás lehetőséget nyújt nemcsak arra, hogy otthonának stílusos megjelenését hangsúlyozza, hanem a legmagasabb színvonalú napi rutinját is. Tapasztalt ablakkezelők, akik értékelik munkájukat, minden bizonnyal segítenek abban, hogy kiválassza a legjobb megoldást a panorámás üvegezésre.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_04

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_05

Ha teljesen élvezni szeretné a város panorámáját, tervezze az üvegezést padlóról mennyezetre OKNASTREET.

A loggia és az erkély panorámás üvegezése: az üvegezés 6 fő módja padlótól a mennyezetig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − = 78