Moderna hiša iz lesa

Moderna hiša iz lesa

Gradnja hiš ključ, projektov in cen ki so na voljo vsakemu lastniku zemljišča - sodobna rešitev za gradnjo hiš za nove tehnologije. Ta pristop k gradnji hiš lahko reši veliko težav. Mnogi ljudje želijo imeti svoje stanovanje, vendar niso vsi upali za gradnjo. In to ni čudno, ker veliko srečnih lastnikov zemljiške parcele zastrašujoče je možnost dolgotrajne in boleče konstrukcije.

Vsebina:

 • Gradnja hiš na ključ
 • Oblikovanje stavb
 • Gradnja ključev izven mestnih hiš
 • Gradnja hiš na ključ
 • Vrste lesenih nosilcev, ki se uporabljajo pri gradnji hiš
 • Gradnja hiš iz blokov pene pod ključem
 • Gradnja montažnih hiš na ključ
 • Izbor materiala za gradnjo
Elegantna dvonadstropna hiša

Elegantna dvonadstropna hiša

Minimalistična zasebna hiša s panoramskimi okni

Minimalistična zasebna hiša s panoramskimi okni

Stanovanjska hiša iz rdeče opeke v moderni dekoraciji

Stanovanjska hiša iz rdeče opeke v moderni dekoraciji

Sodobna apartmajska hiša v stilu Art Nouveau

Sodobna apartmajska hiša v stilu Art Nouveau

Udobna opečna hiša s podstrešjem

Udobna opečna hiša s podstrešjem

Dvonadstropna hiša iz penastih blokov, okrašena z dekorativnim kamnom

Dvonadstropna hiša iz penastih blokov, okrašena z dekorativnim kamnom

Elegantna zasebna hiša z mlečno-sivim balkonom s svetlo pomarančnimi vrati

Elegantna zasebna hiša z mlečno-sivim balkonom s svetlo pomarančnimi vrati

Nove metode vam omogočajo, da hitro zgradite stanovanjsko stavbo, ne da bi porabili preveč. Danes gradi brez glavobola. In to je uporaba projektov na ključ, ki se uporablja po vsem svetu in je zelo priljubljena.

Gradnja hiš na ključ

Gradnja hiš na ključ je postavitev stavb za pripravljene projekte. To je idealna priložnost za gradnjo hiše, ne da bi to naredilo pomembno delo. Stranka, ki je zaprosila za pomoč pri gradbenem podjetju, prejme pripravljeno strukturo. On ne bo treba iskati delavce za izvajanje geodetskih meritev, raziskati območje, zasnovo in tako naprej. D. Vse to delo bo izpolnila podjetje.

Strokovno podjetje, ki gradi hišo na ključ, brez neuspeha:

 • bo razvil koncept gradnje. Podroben načrt ukrepov bo omogočil natančno delo, nadzor nad časom na njihovem delovanju;
 • Študija ozemlja za možnost gradnje. To je zelo pomembna točka. Geodetske raziskave se bodo izognile številnim težavam, saj lahko podzemna voda ali praznine povzročijo uničujoče posledice za nadaljnjo gradnjo;
 • izdelava projektne dokumentacije. Pripravljeni projekti omogočajo ustvarjanje lepe in individualne hiše. Strokovno gradbeno podjetje v svoji državi ima oblikovalce, ki so sposobni ustvariti hiše, ki izpolnjujejo vse zahteve kupca;
 • pomoč pri ustvarjanju dizajna. Sodobna oblikovalska rešitev bo poudarila slog in prefinjenost, napolnila s posebno atmosfero;
 • izvedba zemeljskih in gradbenih del. Strokovni pristop k tej vrsti dela bo ustvaril čudovito stavbo hitro in učinkovito;
 • hišna dekoracija. Ta vrsta dela vključuje Oblikovanje krajine okoli hiše, kar bi ustvarilo harmonijo.

Gradnja hiše na ključ vključuje izvajanje vseh vrst dela, ustrezno dokumentacijo, stalni nadzor nad delavci, zagotavljanje poročil o stroških. Pripravljeni projekti so najbolj priljubljena vrsta gradnje na svetu.

Kot strokovni podjetju, lahko dobite strokovno pomoč strokovnjaka, ki bo z znanjem o zadevi prišli do izbora zmagovalnega projekta v vseh pogledih. Master pojasni vse želje stranke, predhodno oceno možnosti zemljišč in nudijo popolno načrt gradnje, v celoti izpolnjuje vse zahteve in želje.

Mala hiška iz lesa

Mala hiška iz lesa

Moderna enonadstropna hiša z velikim vhodom

Moderna enonadstropna hiša z velikim vhodom

Gradnja enonadstropnih hiš bo cenejša in hitrejša možnost

Gradnja enonadstropnih hiš bo cenejša in hitrejša možnost

Oblikovanje stavb

Projekt je dokument, brez katerega je postavitev objekta nemogoča. Možno je samostojno oblikovati stavbo brez znanja, vendar pa bo že izpolnila vse zahteve že nerazumljiva. Zato je treba ustanovitev projekta zaupati resničnemu strokovnjaku. Oblikovalca pri oblikovanju osnovnega načrta praviloma vodijo zahteve kupcev, njihove želje in potrebe, pa tudi tehnološke zmogljivosti in regulativne informacije. Na podlagi kompetentnega dela kupec dobi močno hišo, o kateri je sanjal.

Pri oblikovanju posameznega projekta se upoštevajo vse stranke, vključno s finančnimi. Večja in kompleksna gradnja bo, več denarja bo porabljena za to. Seveda ustvarjanje posameznega projekta ni draga storitev, ker je za razvoj pravega načrta, načrtovati namestitev sob, da predvidijo njihovo funkcionalnost, izvedejo vse potrebne tehnološke izračune.

Odlična možnost za izdelavo projekta je nakup pripravljenega načrta. To vam omogoča prihranek pri ustvarjanju projektne dokumentacije posamezne narave.

Sodobna pogodbena družba ima veliko možnosti za že pripravljene projekte, ki vam omogočajo, da ustvarite svojo lastno individualno stavbo. Seveda, pri gradnji hiše želite imeti svoj slog in osebnost. Sodobni gotovi modeli hiše dovolite in to. Pristop strokovnjakov k oblikovanju stavbe vam omogoča, da zgradite povsem drugačne hiše.

Mnogi verjamejo, da pripravljeni projekti ne bodo prinesli značilnosti in prefinjenosti, da bodo zgradbe izgledale drug drugemu kot dvojčka. To ni povsem res. Različni gotovi projekti omogočajo pravo izbiro gradnje. Hiša na končnem projektu v celoti izpolnjuje želje stranke in njegove zahteve. Tudi, odvisno od želja kupca, se standardni projekti lahko spremenijo. Pristojni pristop k zasnova zgradbe, zgrajene po standardni zasnovi, vam omogoča, da svojemu domu slog. Oblikovanje je najboljši način za samoizražanje.

Pripravljeni projekti so stroškovno učinkovita gradnja, ki zahteva manj denarja, saj bo kupec znatno zmanjšal svoje stroške oblikovanja. Ne pozabite, da je projekt osnova za gradnjo, zato ne more biti poceni.

Eno-nadstropna hiša za standardni projekt

Eno-nadstropna hiša za standardni projekt

Velika privatna hiša na posameznem projektu, ki se nahaja na pobočju

Velika privatna hiša na posameznem projektu, ki se nahaja na pobočju

Posamezni pristop pri oblikovanju hiše vam bo omogočil, da ustvarite hišo svojih sanj

Posamezni pristop pri oblikovanju hiše vam bo omogočil, da ustvarite hišo svojih sanj

Pri izbiri končanega projekta je treba pristopiti s polno odgovornostjo. Med ogromnim številom možnosti gradnje je zelo enostavno izgubiti. Seveda bo vodja podjetja pomagal razumeti vse tanke in trenutke prihodnje gradnje, vendar bo odločitev morala biti izvedena osebno.

Strokovnjaki se odločijo za domači tipični projekt:

 • ali je bil izbrani projekt hiše realiziran prej, kolikokrat je bila izvedena gradnja po predvidenem načrtu. Takšne informacije bodo zagotovile zanesljivost modela, njegovo priljubljenost. Prav tako lahko vprašate, kje je bila hiša zgrajena, da bi bili prepričani, da bo vaš načrt edini v okrožju;
 • bo načrt prihodnje hiše udoben za vse družinske člane. V ta namen bi bilo treba razpravljati z vsemi potencialnimi najemniki, ki bi jih radi videli v prihodnosti zgradbe, saj mora biti prijetno za vse, brez izjeme stavbe;
 • ali bodo sobe udobne, ali bo njihovo mesto prijetno. To točko je treba tudi pojasniti pri vseh najemnikih. Lahko celo vnaprej dodelite sobe;
 • ali število oken ustreza vašim zahtevam. Od tega kazalca je odvisno svetloba v hiši. Danes se daje prednost Svetle sobe z velikimi odprtinami za okna;
 • ali na primernem mestu rekreacijska območja. Dnevna soba - to je kraj, kjer se bo celotna družina zbrala v dolgih večerih, kjer bodo gostje prejeli. Biti mora udobno in udobno;
 • ali je možna oblika hiše primerna. Pripravljeni projekti omogočajo notranjo dekoracijo stavb. Seveda ga je mogoče ustvariti v skladu s posameznimi zahtevami.

Ko izberete mora biti zaključen projekt še posebej previdni, saj mora biti priprava načrta izpolnjujejo vse zahteve in želje, ne le stranke, ampak tudi člani njegove družine. Zato morajo vsi ljudje, ki bodo prebivali v novi hiši, izbrati zaključen projekt. To bi moralo biti udobno za vse.

Hiše za dokončane projekte v celoti izpolnjujejo vse zahteve udobnega življenja. Opremljeni so z vsemi komunikacijami, toplo in udobno. Veliko končanih projektov se ustvari z dodatkom garaža, verande, mansard, kopeli. To je zelo priročna in funkcionalna konstrukcijska možnost. Pripravljeni projekti in cene za njih bodo prijetno presenetili. Takšni kazalniki so odvisni od same možnosti gradnje.

Gradnja ključev izven mestnih hiš

Trenutno se postavljajo nove zahteve za gradnjo stavb. Številne gradbene tehnologije vam omogočajo, da hitro ustvarite čudovite in kakovostne domove. Takšne strukture na noben način niso slabše od starih metod, presegajo cene, zanesljivost. Uporaba sodobnih tehnik vam omogoča, da hitro in brez veliko težav izvedete gradnjo zaključenih projektov na ključ.

Gradnja in notranjost hiš v državi na podlagi ključa, projekti, katerih cene so na voljo širokim množicam, zdaj postajajo izjemno priljubljene. Glavna prednost takšne gradnje je zagotavljanje ene gradbene družbe celotnega obsega storitev. Ta pristop k primeru vključuje raziskovalne dejavnosti mesta, izdelavo projektne dokumentacije, gradbena dela. Stranka prejme zaključeno gradnjo. Pravi strokovnjaki bodo pozorni na zahteve kupca. Dokončana hiša za prebivališče v državi bo izpolnjevala vse zahteve.

Gradnja nahajališke hiše na ključ ima številne prednosti:

 • sposobnost za hitro izvedbo gradnje. Ekipa strokovnjakov bo hišo začela delovati pravočasno. Na strani razvijalske družbe ne bo zamud. Datumi so določeni vnaprej in so predpisani v pogodbi;
 • možnost načrtovanja ocene vnaprej. Pri izdelavi projekta podjetje pripravlja tudi predhodne izračune. Ta pristop vam omogoča, da pretehtate svoje finančne sposobnosti. Gradnja ključavnice bo znatno prihranila denar. Poleg tega je podjetje-graditelj zelo enostaven za nadzor. Ni dodatnih izdatkov;
 • pridobitev garancije podjetja-graditelja. Ena družba bo delala na objektu. Oblikovalci, oblikovalci, gradbeniki, arhitekti so zaposleni v enem podjetju. Ta pristop ne bo le zagotovil več jamstev, temveč tudi znatno prihranil čas in trud pri iskanju dela. Vse skupaj naredi ključno konstrukcijo kot najbolj ugodno možnost;
 • priložnost izberite notranjo dekoracijo stavbe posamično. Hiša na kmetiji Po končanem načrtu, ki ima pravilen konec, bo imel povsem drugačen videz. Zahvaljujoč notranji opremi lahko stavbi daste določen videz. To je treba poskrbeti vnaprej in pojasniti s strani graditeljske družbe.
Udobna hiša iz bara

Udobna hiša iz bara

Majhna koča lesa

Majhna koča lesa

Udobna hiša iz lesa

Udobna hiša iz lesa

Moderna hiša, tiru

Moderna hiša, tiru

Stranka lahko osebno nadzoruje celoten proces gradnje. Odpadki, kakovost, skladnost z roki - vse ostane pod nadzorom lastnika, čeprav ima podjetje nadzorne funkcije.

Gradnja nahajališke hiše omogoča enostavno in hitro rešitev problema s hišo. To je najboljša možnost za poceni gradnjo za danes. Zgrajena hiša bo funkcionalna in topla. Takšna gradnja vam omogoča, da ne skrbite ničesar. Vse opravi podjetje, stranka pa bo morala uživati ​​samo v svojem domu.

Gradbena družba na ključ ne samo postavlja hišo, temveč tudi obdaja ozemlje. Kot rezultat, bo kupec prejel hišo, pripravljeno za življenje in prečiščeno teraso. Krajinsko oblikovanje Je še ena gradbena storitev na ključ.

Gradite lahko hišo ne le za različne projekte, temveč tudi za različne materiale, v vsakem primeru pa je poceni in hitro.

Velika in sodobna hiša v gozdu

Velika in sodobna hiša v gozdu

Lepa hiša na posameznem projektu

Lepa hiša na posameznem projektu

Minimalistična enonadstropna hiša

Minimalistična enonadstropna hiša

Svetla in prijetna počivališča naslikanih žarkov

Svetla in prijetna počivališča naslikanih žarkov

Gradnja hiš na ključ

Že več stoletij so hiše zgrajene iz lesa. Kot kaže zgodovina, lesene hiše s profesionalnim delovanjem so se povečale in lahko služijo več kot eno stoletje. Verjetno so vsi videli stare lesene hiše, ki niso bile zgrajene niti v prejšnjem stoletju. Drevo je najstarejši gradbeni material, ki se uporablja za različne namene. Moderne lesene hiše so zgrajene iz lesa. Ta material je mogoče izdelati na več načinov.

Danes so hiše iz lesa zelo priljubljene. Zahtevajo jih po vsem svetu, saj so možnost za hitro in poceni gradnjo. Gradimo hišo iz bara Strokovniku je treba poveriti. Gradnja hiš na ključ, kateri projekti si lahko ogledate na internetu - to je najbolj ugodna možnost za stranko. Raznolikost že pripravljenih hiš iz lesa omogoča enostavno izbiro lastne konstrukcijske možnosti.

Prednosti te vrste postavitve stavb so:

 • gospodarstvo med gradnjo in obratovanjem. Takšna možnost gradnje je na voljo vsem lastnikom primestnih območij. Leseni žarek ni drago gradivo;
 • majhna gradbena masa. Takšna konstrukcija ne zahteva velike in množične podlage. To lahko prihrani znatna sredstva. Poleg tega je gradnja brez temeljev veliko hitrejša, saj je temelj potreben čas za krčenje;
 • ne potrebuje veliko časa za gradnjo. Hišo je mogoče zgraditi že več mesecev na podlagi ključa. Namestitev hiše iz lesenega žarka poteka v obliki oblikovalca, katerega podrobnosti se doda trdni in zanesljivi hiši;
 • popolnoma okolju prijazna možnost gradnje. Na primer, Finska hiša iz lesa ne sprošča strupenih snovi, škodljivih za okolje in ljudi, ne bo povzročila alergij. Drevo je naravni material, škodljivi sestavni deli pa se ne uporabljajo pri proizvodnji lesa;
 • lesene hiše iz gred dihajte. Zato ima taka hiša ugoden učinek na splošno blaginjo ljudi, ki živijo v njej;
 • popolnoma ohraniti toploto pozimi in hladno poleti. Termo prevodne lastnosti lesa omogočajo občutno prihranek pri ogrevanju hiše pozimi. Ta hiša hitro segreva. To ne bo težko ogreti, tudi v najhujši zmrzali. Poleg tega se temperatura v neogrevani sobi praktično ne zmanjša čez dan;
 • lahko uravnava vlažnost zraka. Les je naravni material s to neverjetno funkcijo. Sproščila bo povečano vlago in jo odnesla, ko bo suha;
 • imajo vse potrebno za udobno življenje komunikacije. Moderne hiše iz lesa so opremljene s kanalizacijo, električno energijo. Imajo vse: WC, kopalnica, tuš kabina z vročo vodo. Mnogi skupaj s hišo ustvarjajo kopališče. To je najboljša priložnost, da se sprostite po težkem dnevu in ga ne zanemarjajte;
 • so primerni za poravnavo takoj po gradnji. Ne zahtevajo krčenja. Hiša lesa ne potrebuje posebej zapletenega oblikovanja. Mnogi, nasprotno, nagibajo k poudarjanju njenega naravnega izvora;
 • enostaven za namestitev za kratek čas. Ta vrsta gradnje ne zahteva prisotnosti težke posebne opreme. Kvalificirani gradbeniki z izkušnjami bodo hitro gradili;
 • imajo dolgo življenjsko dobo. Kvalitativno zgrajene hiše bodo služile ne eni generaciji. Danes so hiše, ki so stotine let stare in so še vedno primerne za življenje. Zato so hiše, izdelane iz lesenih žarkov, gradbene možnosti, ki bodo trajale dlje opečne hiše.
Družinska hiša iz bara v klasičnem slogu

Družinska hiša iz bara v klasičnem slogu

Skandinavski slog pri oblikovanju zasebne hiše barvanih tramov

Skandinavski slog pri oblikovanju zasebne hiše barvanih tramov

Veliko in lepo hišo iz zaobljenega lesa bo izstopalo med drugimi hišami

Veliko in lepo hišo iz zaobljenega lesa bo izstopalo med drugimi hišami

Kontrast rjavega lesa in črne strehe pri oblikovanju zasebne hiše

Kontrast rjavega lesa in črne strehe pri oblikovanju zasebne hiše

Raznolikost že pripravljenih hiš na lesenih hišah omogoča gradnjo kakršne koli oblike in velikosti. Ena zgodba in dvonadstropna, z garaža, kopel ali terasa - vse, kar stranka želi. Poleg tega se takšne hiše harmonično povezujejo z naravo. Usposobljena ekipa strokovnjakov bo za kupca ustvarila čudovito in prijetno hišo, izvrstno bo oblikoval pokrajino. Zato bo dokončana gradnja zagotovila skladen kompleks hiše, zunanjih zgradb, dvorišča.

V taki hiši bo udobno ne le, da se sprostite, ampak tudi delate. Znotraj tega ustvarja ugodno vzdušje za osebo. Lepa in rafinirana hiša postane ponos svojega gospodarja.

Vrste lesenih nosilcev, ki se uporabljajo pri gradnji hiš

Pri gradnji lesenih hiš se uporabljajo več vrst lesa:

 • okrogli dnevnik. Pri uporabi takšnega materiala je treba posebno pozornost posvetiti izolacijskemu materialu. Čeprav ima ta material visoke tehnološke značilnosti, hiša les pa zahteva segrevanje, ker glavna toplota teče skozi stene;
 • profilirani žarki. Ta material je najbolj priljubljen med analogami. Omogoča hitro gradnjo okolju prijaznih domov;
 • lepljen žarek. Ta material je najdražja možnost za gradnjo lesenih hiš. Proizvaja se po posebni metodi in ne zahteva krčenja.

Vse vrste materialov so se popolnoma dokazale kot visoko kakovostne in trajne. Seveda ima vsak od njih svoje prednosti. Toda v vsakem primeru je uporaba lesa v gradbeništvu ekološko čista postavitev udobnega stanovanja z uporabo sodobnih tehnik.

Eno-nadstropna zasebna hiša iz zaokroženega dnevnika

Enonadstropna zasebna hiša iz zaobljenega lesa

Hiša okroglega lesa s podstrešjem

Hiša okroglega lesa s podstrešjem

Dvonadstropna zasebna hiša z lepljenimi žarki dveh odtenkov rjave barve

Dvonadstropna zasebna hiša z lepljenimi žarki dveh odtenkov rjave barve

Družinska hiša iz laminiranega furnirja

Družinska hiša iz laminiranega furnirja

Zasebna hiša profiliranih žarkov

Zasebna hiša profiliranih žarkov

Gradnja hiš iz blokov pene pod ključem

Druga možnost za sodobno gradnjo je postavitev hiš iz pene blokov. Penoblock spada v razred poceni gradbenih materialov, vendar cena ne nakazuje njegove nizke kakovosti. Povsem nasprotno, z majhnimi stroški penoblok ima visoko funkcionalnost. Njeno gospodarstvo je določena z uporabo poceni komponent, iz katerih je izdelek izdelan. Prednosti takih objektov so:

 • material ima veliko nosilnost. Penobloc je močan in zanesljiv, sposoben prenesti težke obremenitve;
 • ima dolgo življenjsko dobo. Material ne vpliva na okolje, je odporen na spremembe temperature in vlažnosti. Že več desetletij ni bila uničena;
 • vam omogoča, da hitro zgradite zgradbo katere koli kompleksnosti. Penoblok se uporablja za gradnjo zasebnih objektov in proizvodnih kompleksov. Ima posebno obliko, ki vam omogoča hitro izdelavo zidarskega materiala;
 • ima nizek koeficient toplotne prevodnosti. Ta gradiva se nanašajo na kategorijo toplih izdelkov, ki popolnoma ohranjajo toploto;
 • sprejemljiv strošek za material. Preprost tehnološki proces proizvodnje omogoča izdelavo poceni materiala visoke kakovosti;
 • ima majhno težo. V takšni konstrukciji ni potrebe po zapolnitvi velikih temeljev;
 • ekonomsko ugodna gradnja, v kateri je rešitev bistveno shranjena. Racionalna uporaba betonske mešanice omogoča znižanje stroškov za postavitev sten;
 • ne potrebuje veliko časa za postavitev stavbe. Penoblock ustreza sorazmerno kratkim.

Gradnja hiše iz pene blokov je najboljša možnost za gradnjo stavbe za primestne namene. Ta hiša ima vse komunikacijske linije, toplo in udobno. Toda ta gradnja potrebuje zunanjo zaključno obdelavo. Fasada hiše iz pene se lahko uporablja brez soočanja, vendar se prej ali slej vsak lastnik vrne k ustvarjanju izvrstne oblike svojega doma. Zato je priporočljivo, da ustvarite fasado hkrati z gradnjo.

Uporaba pene za gradnjo zahteva namestitev hidroizolacijskih materialov, ojačanih pasov.

Luksuzna viktorijanska pena

Luksuzna viktorijanska pena

Dvonadstropna hiša iz pene z garažo

Dvonadstropna hiša iz pene z garažo

Velika hiša iz pene, ki je obložena s stranicami pod kamenom

Velika hiša iz pene, ki je obložena s stranicami pod kamenom

Zasebna hiša pene blokov s podstrešjem in zalivom

Zasebna hiša pene blokov s podstrešjem in zalivom

Najboljša možnost za postavitev hiše je gradnja hiš iz pene blokov na ključ, katerih projekti navdušujejo nad njihovo raznolikostjo. Ta pristop k gradnji vam omogoča, da veliko prihranite pri gradnji stavbe, lažje je nadzorovati celotno delo. Pri uporabi že pripravljenega projekta bodo strokovnjaki na visoki ravni izbrali najprimernejšo konstrukcijsko možnost in jo izvedli. Isti kupec ne bo moral storiti ničesar. On bo moral uživati ​​samo v udobju doma.

Hišo lahko postavite iz pene bloke katere koli velikosti in oblike. Zelo priljubljena načrti hiš z garažami, podstrešja. Ta pristop k gradnji vam omogoča, da shranite uporabo zemljišča in povečate uporaben prostor doma. Gradnja hiše na ključ ni le gradnja same stavbe, temveč tudi obogatitev bližnjega ozemlja.

Gradnja hiš po ključu: projekti in cene za okvirne konstrukcije

Montažne hiše že več let uporabljajo po vsem svetu. Ta tehnologija gradnje se je izkazala in se pogosto uporablja za postavitev stanovanjskih stavb. Skrivnost te konstrukcije je namestitev okvirja. To je temelj hiše, na kateri so stene pritrjene. Projekti okvirnih hiš Zaradi svojih prednosti so priljubljeni:

 • gospodarstvo. Stroški takih struktur so majhni in cenovno ugodni za vse lastnike zemljišč. Uporaba sodobne gradbene tehnologije lahko bistveno zmanjša stroške;
 • zanesljivost in vzdržljivost. Sodobni materiali, ki se uporabljajo za gradnjo ogrodnih hiš, so visokokakovostni, sposobni vzdržati velike obremenitve;
 • kratki erekcijski čas. Okvirna hiša s profesionalnim pristopom je nameščena več tednov. Lahko se postavijo kadarkoli v letu, saj se ne izvaja ogromen temelj v takšni konstrukciji;
 • velik izbor gradbenih možnosti. Pripravljeni projekti navdušujejo s svojo raznolikostjo. Te hiše so drugačne po obliki, uporabljenih materialih, območjih. Lahko zgradite majhno hišo ali večnadstropno kočo;
 • druga oprema. Okvirno hišo je mogoče dokončati v skladu s kupčevimi zahtevami. Ni potrebno veliko časa in dodatnih stroškov;
 • visoka kakovost. Vsi materiali so v skladu z regulativnimi standardi, kar omogoča gradnjo visokokakovostnih hiš;
 • strošek, ki je odvisen od velikosti hiše. Predhodni izračuni omogočajo resnično oceno finančnih priložnosti.

Frame hiše imajo nizko steno prevodnosti in strešna kritina. Objekti so opremljeni z zanesljivo dodatno toplotno zaščito. Zahvaljujoč tej tehnologiji so okvirne hiše zelo enostavne za ogrevanje pozimi. Takšne zgradbe popolnoma ohranjajo toploto in se lahko uporabljajo za stalno prebivališče.

Nenavadna elegantna okvirna hiša

Nenavadna elegantna okvirna hiša

Okvirna hiša s kombiniranimi ploščami

Okvirna hiša s kombiniranimi ploščami

Svetlo in sodobno hišo s številnimi okni

Svetlo in sodobno hišo s številnimi okni

Lesena hiša

Lesena hiša

Uporaba sodobne tehnologije žične mreže vam omogoča, da zgradite lepe in izvrstne zgradbe. So odporni proti ognju, imajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Gradimo okvirno hišo s pomočjo gradbenega podjetja. Gradnja hišnih ključev zagotavlja visoko kakovost in hitro namestitev. Gradnja ogrodnih hiš s ključi, projekti ki so impresivni, je najhitrejša možnost erekcije.

Izbor materiala za gradnjo

Pri izbiri materiala za gradnjo se najprej odločite, kaj želite od postavljene hiše, kako bo uporabljena. Sodobne tehnologije vam omogočajo hitro gradnjo dom za stalno prebivanje. Vsaka od možnosti končnega projekta se popolnoma ukvarja z nalogami, je opremljena s komunikacijami, ima svoje prednosti in slabosti.

Nemogoče je reči, da je nekaj gradenj boljše ali slabše. Vse je odvisno od posameznih zahtev, finančnih virov in možnosti zemljiške parcele. Torej, na primer, gradnja lesenih hiš projekti na ključ, katerih projekti so na voljo, je uporaba naravnega materiala, ki ga je treba ustrezno skrbeti.

Pred izbiro končnega projekta razmislite, kaj natančno pričakujete od svojega doma. Prav tako lahko izkoristite nasvete zaposlenih v podjetju, ki se ukvarjajo z gradnjo hiš na ključnih projektih.

Moderna hiša z asimetrično streho

Moderna hiša z asimetrično streho

Pravljična hiša iz hiše

Pravljična hiša iz hiše

Gradnja hiš po ključu: projekti in cene - standardna enonadstropna hiša iz pene blokov je enostavna in hitra možnost za gradnjo

Tipična enonadstropna hiša iz pene blokov je preprosta in hitra možnost gradnje

Gradnja hiše se ne bo spremenila v resnično grozo, če bo zaupana profesionalni družbi. Lahko je tudi zelo kratka in poceni. Sodobne tehnologije, ki se danes uporabljajo v gradbeništvu po vsem svetu, prekinjajo stare stereotipe o postavitvi hiš. Ne bojte se delovanja in počakajte na boljšo priložnost. Gradnja hiše na ključ bo prinesla le pozitivna čustva, glavna stvar je izbrati pravo podjetje-graditelj.

Samogradnja doma ostaja hkrati še vedno tako problematična, kot je bila prej. Zakaj bi poiskali težave, če bi se jim lahko izognili? In ta možnost je gotova gradnja hiš na podlagi ključa.

Moderna gradnja hiš po ključu: projekti, cene in 85 zanesljivih realizacij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 57