Tetamu musim sejuk dari bola dan tangga Tahun Baru

Tetamu musim sejuk dari bola dan tangga Tahun Baru

Tidak mustahil untuk dibayangkan sambutan Tahun Baru tanpa pokok Krismas, terutama jika keluarga anda mempunyai anak-anak yang gemetar menunggu keajaiban dan hadiah dari Santa Claus. Pereka dan pereka moden menawarkan banyak pilihan untuk membuat pokok Krismas tanpa menggunakan pokok hidup dan tanpa menggunakan tiruan tiruan.

 • Pokok Krismas Krismas bola Tahun Baru
 • Krismas pokok Krismas
 • Pokok Krismas bola Krismas
Pokok natal untuk meja perayaan dengan bingkai logam

Pokok natal untuk meja perayaan dengan bingkai logam

Kami memberi perhatian kepada beberapa pilihan untuk membuat pokok Tahun Baru.

 1. Anda boleh membuat pokok terapung atau kon, yang terdiri daripada secara eksklusif Bola Krismas dengan penggunaan bahan tambahan.
 2. Anda boleh menggunakan belon yang tidak biasa, dan ditambah - pokok Krismas. Secara umum, terdapat banyak pilihan kreatif untuk mewujudkan pokok Krismas untuk perayaan Tahun Baru dengan tangan mereka sendiri.
Idea asal dekorasi dinding moden

Idea asal dekorasi dinding moden

Pokok Krismas Krismas bola Tahun Baru

Untuk membuat pokok bola Krismas, anda memerlukan bahan berikut:

 1. Konfigurasi polyfoam. Ia bergantung kepada saiznya bergantung kepada saiz produk siap, jadi rujukan utama - dimensi kon.
 2. Bola Krismas. Ia perlu untuk menjaga warna atau menggunakan warna yang sama sekali berbeza, tanpa terikat pada urutan gabungan khusus.
 3. Untuk menyelesaikan komposisi di puncak, anda boleh menggunakan salji salji, bintang, tip, busur - apa sahaja yang anda mahukan.
 4. Pistol gam atau lain-lain alat pelekat.
 5. Gunting.
 6. Pita, organza dan sebagainya.
 7. Pedang dari pokok.
Kelas tuan pendek untuk mencipta kraf ringan dan cantik

Kelas tuan pendek untuk mencipta kraf ringan dan cantik

Untuk membuat pokok Krismas, anda perlu mengikuti urutan:

 1. Kami mengambil kerucut busa. Hiaskannya dengan bola kita akan secara beransur-ansur ke bawah (ini adalah perkara yang sangat penting).
 2. Kami meneruskan untuk menetapkan bola dengan pistol. Perlu diperhatikan bahawa pembentukan barisan kedua bola mesti dilakukan seperti berikut: mereka ditempatkan di antara bola yang pertama. Sekiranya anda memilih corak yang sesuai dalam warna, anda harus mengikuti dan menggantikan bola.
 3. Isikan kerucut ke atas, apabila membentuk baris atas, anda boleh menggunakan bola Krismas diameter yang lebih kecil.
 4. Kemudian mengikuti pembentukan mahkota.
 5. Lompang antara bola boleh diisi dengan organza atau manik. Apabila menggunakan organza, anda perlu memotongnya ke dalam kotak kecil. Menyambung dua petak dengan tusuk kayu dan gam, anda perlu meletakkan dekorasi yang terhasil di ruang kosong. Anda juga boleh menggunakan jins untuk ini.

 Krismas pokok Krismas

Idea untuk mewujudkan pokok Krismas yang luar biasa untuk Tahun Baru boleh direalisasikan dengan tangan anda sendiri. Cemara akan berubah seolah-olah ia terapung di udara. Atas alasan keselamatan, ia boleh diletakkan pada ketinggian (jika ada kanak-kanak kecil). Juga pokok pokok natal ini akan menjadi hiasan luar biasa sekolah atau tadika untuk cuti.

Pokok Krismas yang digantung

Pokok Krismas yang digantung

Untuk menjadikannya anda perlu:

 1. rantai di mana struktur akan digantung;
 2. karbohidrat - dalam kuantiti yang banyak;
 3. cangkuk - dengan bilangan karbohidrat;
 4. garis memancing tebal;
 5. Bola Krismas;
 6. Pengapit yang akan digunakan untuk garis memancing;
 7. tang memotong wayar;
 8. Asas untuk membetulkan bola akan menjadi grid yang digunakan untuk memasak stim.
Beberapa butir-butir mengenai mewujudkan keindahan itu

Beberapa butir-butir mengenai mewujudkan keindahan itu

 • Dengan bantuan tali pinggang, perlu untuk memotong rantai menjadi kepingan panjang yang sama, struktur akan digantung pada mereka. Dengan bantuan cangkuk, anda perlu mengikat rantai di grid dan sambungkan pengakhiran mereka dengan karbohidrat.
 • Seterusnya anda perlu memotong panjang keping garisan memancing untuk mengikat bola. Di setiap hujung garisan, gelung dibuat, di sini anda boleh menggunakan pengapit khusus atau hanya mengikat knot.

Nasihat! Selamatkan pangkalan dalam kedudukan di mana ia akan digunakan. Ia lebih mudah untuk membentuk siluet pokok pada berat badan. Bola pada garis pendek digantung di tengah, dan pada garis panjang - di tepi.

Perhatikan! Untuk mahir menghiasi pokok udara, menggunakan pemikiran ruang dan imaginatif. Keindahan semacam itu akan menggembirakan tetamu dan ahli keluarga anda sepanjang hari cuti, sementara tiada pokok hidup akan menderita, dan suasana Tahun Baru akan diberikan dengan minat.

Asas pusingan memudahkan proses

Asas pusingan memudahkan proses

Pokok Krismas bola Krismas

Untuk mewujudkan pokok Tahun Baru, yang akan menghiasi dinding, ia juga perlu untuk mendekati kreativiti dan dengan imaginasi. Untuk melaksanakannya, anda perlu:

 1. Bola Krismas (julat warna dan saiz terlebih dahulu);
 2. rangka (ia boleh bertindak sebagai balok kayu);
 3. garis memancing;
 4. Dekorasi Tahun Baru, garland.

Ia perlu terlebih dahulu untuk membuat bingkai, di mana bola kemudian akan digantung. Anda boleh membuatnya secara langsung dalam bentuk spruce (segitiga) atau melaksanakan dalam beberapa peringkat (segmen panjang yang berlainan, terletak dari yang lebih kecil ke yang lebih besar). Dengan bantuan alat anda perlu menggantung bingkai pada kuku. Kemudian semuanya bergantung kepada imaginasi anda: letakkan bola di garis, mengikat mereka ke bingkai, dan gunakan hiasan Tahun Baru.

Nasihat! Permohonan garland (terutamanya pada perimeter bingkai) menjadikan pokok itu lebih cerah dan perayaan.

Pendekatan kreatif untuk hiasan dinding Tahun Baru

Pendekatan kreatif untuk hiasan dinding Tahun Baru

Penting! Merayakan Tahun Baru adalah tradisi setiap keluarga, yang penting untuk mempertahankan dari tahun ke tahun. Semua orang boleh membuat percutian. Perkara yang paling penting ialah pendekatan ini secara kreatif, dan anda akan berjaya, dan segala keinginan akan menjadi kenyataan!

Kami membuat pokok bola-bola Krismas yang mewah dengan tangan kami sendiri: kelas induk langkah demi langkah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 66