Hati kertas lapang dan lembut

Hati kertas lapang dan lembut

Menghias rumah dengan tangan anda sendiri - arah yang sangat bergaya dalam menghias kediaman moden. Populariti kertas buatan tangan dijelaskan baik dengan kemudahan pelaksanaan, dan oleh keanggunan produk yang dihasilkan. Perhatian khusus para perajin digunakan oleh kalungan dari kertas, kerana mereka dapat menghiasi apa-apa kawasan pedalaman, menambah kepadanya penghalusan ringkas dan mudah. Ia adalah kalungan kertas dengan tangan mereka sendiri yang akan membantu mewujudkan suasana nyaman dan kehangatan di rumah, membawa nota keperibadian kepada pedalaman.

 • Kalung kertas - hiasan bergaya untuk rumah
 • Garland lingkaran dan hati: kelas tuan
 • Cara membuat kalungan kertas: kalung kertas bunga dan bendera
 • Skim garland Tahun Baru: bagaimana membuat garland kepingan salji dan garland snowmen dengan tangan mereka sendiri
 • Kalung kertas bunga dengan tangan anda sendiri
Kembang kupu-kupu kertas vintage

Kembang kupu-kupu kertas vintage

Kalung kertas anggun dalam gaya tropika

Kalung kertas anggun dalam gaya tropika

Paper Garlands - Bergaya hiasan untuk rumah

Pereka bentuk memanggil untuk melihat lebih dekat kertas itu hiasan rumah, terutamanya ini berlaku untuk kalungan. Lagipun, tidak selalu ada masa dan wang untuk membuat perubahan yang serius ke pedalaman, ganti perabot atau bahan di dinding, tetapi untuk mengubah mood bilik dengan cepat dan tanpa banyak wang - tawaran yang sangat baik untuk orang yang mempunyai imaginasi. Untuk menukar bilik anda atau keseluruhannya rata, sudah cukup untuk memilih garland kertas yang sempurna untuk setiap bilik.

Nasihat! Kalung kertas boleh menjadi teknik penekanan, kaedah pengezonan premis atau hanya elemen hiasan.

Merry lilac paper rabbits on a garland

Merry ungu kertas arnab di garland

Tender dan garpu kertas laconic dalam pelbagai warna

Tender dan garpu kertas laconic dalam pelbagai warna

Untuk membuat kalungan kertas, anda harus terlebih dahulu menentukan bentuknya. Dan bagi setiap bentuk kosong, anda harus memilih bahan anda:

 • Kertas nipis sesuai untuk kalungan cepat dan cahaya. Produk-produk sedemikian adalah tanpa berat, mereka berpindah dari mana-mana angin dan mewujudkan rasa kelapangan dan udara di dalam bilik.
 • Kertas tebal adalah bahan yang lebih dipercayai, namun lebih sukar untuk dikerjakan. Pengetatan pautan semacam itu sepuluh kali lebih kuat. Di samping itu, adalah penting untuk mempertimbangkan bahawa kalung yang diperbuat daripada kadbod adalah lebih berat, sebagai contoh, daripada rentetan kertas krep. Perlu dipertimbangkan dalam proses melampirkan ke dinding.

Sebagai tambahan kepada kertas berwarna standard, anda boleh menggunakan sampel reka bentuk, serta bahan-bahan yang berguna: akhbar, tuala wanita, muka surat majalah berkilat, pembungkus gula-gula, poskad lama atau risalah pengiklanan. Untuk melancarkan boleh digunakan sebagai pelekat tradisional (seperti kertas atau PVA) dan stapler atau klip kertas, jika anda merancang untuk kalungan "lipat." Dengan bantuan bahan-bahan mudah dan jelas boleh melakukan apa sahaja yang anda mahu, saya bermula daripada mudah (a kalungan rama-rama kertas, bulatan kalungan kalungan kad), untuk variasi yang lebih kompleks (kalungan jumlah kertas dengan tangan anda, kalungan kren, kalungan kertas bintang, malaikat garland kertas

Bendera garland Laconic

Bendera garland Laconic

Tahun baru garland kertas fir-pohon

Tahun baru garland kertas fir-pohon

Hati tebal terang di garland

Hati tebal terang di garland

Dari buku lama anda boleh membuat kalungan asli

Dari buku lama anda boleh membuat kalungan asli

Kembang kertas bunga yang indah

Kembang kertas bunga yang indah

Kembang perkahwinan mawar tiga dimensi

Kembang perkahwinan mawar tiga dimensi

Garland lingkaran dan hati: kelas tuan

Cara membuat kalungan kertas: kalung kertas bunga dan bendera

kalungan klasik kertas berwarna - ia adalah cara yang mudah dan murah untuk menghiasi rumah untuk cuti atau beberapa peristiwa penting, menghiasi bilik mengikut hobi baru atau hanya untuk memberi ruang yang lebih asli. Berikut adalah beberapa yang biasa untuk semua versi paling mudah garland kertas.

Cara mudah dan mudah untuk membuat kraftangan kertas

Cara mudah dan mudah untuk membuat kraftangan kertas

Bendera kertas - ini adalah pilihan yang selalu hadir di pedalaman kelas dan dianggap cukup untuk menghiasi kabinet. Mengapa tidak menggunakannya di apartmen?

Garland bendera kertas berwarna

Garland bendera kertas berwarna

 • Mula-mula anda perlu menyediakan unsur-unsur garland dari kertas - segi empat tepat, yang kemudiannya akan dibengkokkan dengan separuh, dan ini harus diambil kira apabila memilih saiz.
 • Pada tali atau tali pra siap, bendera terbengkok, dibengkokkan dengan separuh. Untuk menetapkan unsur-unsur kertas, gam atau pita bermuka dua paling kerap digunakan.
Untuk membuat garland of flags mudah

Untuk membuat garland of flags mudah

Nasihat! Pastikan anda menukar warna dan corak kertas untuk membuat cahaya gemerlap, dan juga mempertimbangkan jarak antara bendera untuk penampilan lebih estetik produk.

Untuk makan malam romantis atau sebagai perhiasan untuk bilik wanita muda, garland hati dari kertas akan sesuai. Dan bentuk yang sangat, dan penampilan elegan kalungan ini menjadikannya wajar pada Hari Valentine. Sarjana menawarkan dua skim untuk mewujudkan "kalungan" garland, yang masing-masing mempunyai kesan sendiri.

 • Untuk mewujudkan jenis jalur keperluan kertas pertama (2 x 10 cm, bagaimanapun, saiz tidak penting, tetapi ambil perhatian bahawa bilangan tempat kosong mesti menjadi lebih, kerana bagi setiap jantung memerlukan dua unsur), gam atau stapler, dan kesabaran.
Garland hati kertas tiga dimensi

Garland hati kertas tiga dimensi

Berwarna-warni hati di garland - comel dan lembut

Berwarna-warni hati di garland - comel dan lembut

 • Jenis kedua garland agak mudah. Untuk menciptanya, anda perlu memotong kosong dari hati kertas dan mesin jahit, di mana hati-hati ini dan dihubungkan dalam rantai tunggal. Membezakan saiz dan warna hati, anda boleh membuat produk asli, manis dalam ketenangan yang menyentuh.
Garland hati diikat dengan benang

Garland hati diikat dengan benang

 

Nasihat! Untuk membuat kalungan hati besar, sebaiknya segera habiskan dua hati bersama, dilipat: kemudian, selepas jahitan, anda boleh menyebarkannya seperti kelopak bunga dan dapatkan elemen tiga dimensi.

 

Rantai garland pautan kertas

Rantai garland pautan kertas

 

Bersama kanak-kanak, anda boleh membuat kura-kura dalam bentuk burung

Bersama kanak-kanak, anda boleh membuat kura-kura dalam bentuk burung

Skim garland Tahun Baru: bagaimana membuat garland kepingan salji dan garland snowmen dengan tangan mereka sendiri

Garland kertas Tahun Baru Tradisional, yang biasa dengan semua orang dari zaman kanak-kanak, adalah rangkaian cincin kertas. Walaupun kesederhanaan dan kebudak-hati sesuatu produk itu, dengan pendekatan yang tepat, ia boleh menjadi hiasan yang bergaya untuk sebuah apartmen. Untuk membuat garland seperti itu perlu mematuhi skim berikut:

 • Sediakan bahan - kepingan kertas dengan lebar 0.5 hingga 4 cm dan panjang tidak lebih daripada 15 cm. Untuk menjadikan produk kelihatan lebih asli, anda boleh menggunakan kertas beberapa warna atau kertas dengan corak.
 • Kumpulkan garland secara berperingkat - satu cincin melalui yang lain, memberi perhatian khusus kepada titik sambungan.

Menggantikan renda kertas berwarna biasa, anda boleh membuat kalung cahaya dan udara, mengingatkan corak beku pada kaca. Dan pencinta bentuk yang lebih rumit boleh merujuk kepada pilihan asal dan memotong kertas tidak menjadi jalur mudah, tetapi dari lipat segi empat tepat untuk memotong pautan rantai bentuk yang berbeza. Lebih banyak pautan akan disediakan, lebih berwarna dan panjang rantaian akan.

Nasihat! Anda boleh menggantikan bukan sahaja warna pautan, tetapi juga bentuk atau saiznya. Rantai sedemikian akan menarik mata.

Kalung kertas bunga dengan tangan anda sendiri

Garlands kertas dengan tangan perkahwinan anda sendiri (tip dan cadangan tuan tangan buatan tangan):

 • Cukup asalnya melihat kalung kertas bergelombang - produk halus dan elegan yang dapat melengkapi bahkan pedalaman dewan perkahwinan.
Garland kertas beralun dengan mentol

Garland kertas beralun dengan mentol

 • Penciptaan kura boleh digunakan sebagai salah satu cara berkomunikasi dengan kanak-kanak: masa yang dihabiskan bersama dan kancil yang dibuat dengan anak-anak tidak ternilai.
 • Kertas garland pada tingkap boleh menjadi pengganti yang sesuai untuk tradisional langsir, terutamanya jika mereka sesuai untuk gaya dalaman. Ini hiasan untuk tingkap mewujudkan suasana gembira di apartmen.
Tingkap dihiasi dengan garland Tahun Baru

Tingkap dihiasi dengan garland Tahun Baru

Garlands kertas dengan tangan mereka sendiri: kalung ceria mentol lampu berwarna-warni

Merry garland serbuk cahaya kertas pelbagai warna

 • Kalung kertas di majlis perkahwinan, yang dibuat oleh tangan pengantin perempuan, boleh menjadi bukan hanya hiasan, tetapi juga projek bersama pertama - langkah dalam kehidupan keluarga.
 • Untuk garland biasa, anda boleh memilih apa-apa bentuk - dari bendera klasik ke payung asli. Jika anda tidak tahu bagaimana membuat kalungan kertas untuk hari lahir anda, maka video seterusnya akan membantu anda! Bintang, belon, buah-buahan, emping salji, beg tangan, anak patung atau haiwan - pencipta fantasi adalah terbatas. Pilihan terakhir bergantung kepada apa yang untuk siapa mewujudkan kalungan (untuk orang dewasa atau kanak-kanak, untuk perempuan atau kanak-kanak lelaki) atau apa acara ia diperlukan (Birthday, Tahun Baru, perkahwinan atau Halloween). kalungan mudah kertas, langkah demi langkah bagaimana untuk mencipta mereka dan stensil untuk kalungan diperbuat daripada kertas - semua ini anda akan mendapati lekostyu di Internet, tetapi kerana - pergi ke hadapan dan membuat!
Garlands kertas dengan tangan anda sendiri: 85+ idea-idea hiasan yang menakjubkan untuk rumah yang selesa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 58 =