Suasana romantis masakan cheby-chic

Suasana romantis masakan cheby-chic

Ketat klasik, sejuk berteknologi tinggi atau bersuara moden sudah tiada siapa yang terkejut, jadi jika anda ingin membawa masuk rumah romantis, keaslian dan kesederhanaan mudah, maka dapur dalam gaya shebbie-chic apa yang anda perlukan. Pedalaman sedemikian akan menggembirakan setiap pelayan wanita yang menghabiskan banyak masa menyediakan makanan, kerana memasak dalam suasana yang menyenangkan lebih menyenangkan daripada menggandakan. Pencinta rumah juga akan menghargai suasana yang bergaya untuk keselesaan yang menakjubkan, yang memberikan skema warna hangat, suasana yang canggih dan hiasan yang elegan. Apa yang menarik tersembunyi di bawah nama yang luar biasa daripada hebbie-chic, dan mengapa gaya ini paling sesuai untuknya menghias dapur di rumah negara dan dalam apartmen biasa? Segala-galanya mudah: potensi kreatif yang tidak terhad, tidak penting, kemungkinan mewujudkan pedalaman eksklusif dengan bantuan hal-hal yang paling mudah akan membantu menjadikan dapur mana pun yang nyaman, berfungsi dan hebat.

Kandungan:

 • Seperti bergaya chic yang menarik
 • Dapur cheby-chic
 • Ciri-ciri
 • Zonasi
 • Kemasan dan warna
 • Aksesori
Warna-warna shebbi-chic dikuasai oleh warna pastel dan bahan semula jadi

Warna-warna shebbi-chic dikuasai oleh warna pastel dan bahan semula jadi

Perabot lusuh dan lampu vintaj di dapur cheby-chic

Perabot lusuh dan lampu vintaj di dapur cheby-chic

Perabot vintaj warna cahaya, kerusi dengan penyaduran bunga dan hidangan cerah di dapur cheby-chic

Perabot vintaj warna cahaya, kerusi dengan penyaduran bunga dan hidangan cerah di dapur cheby-chic

Seperti bergaya chic yang menarik

Gaya Shebbi-chic masih sangat muda, tetapi sudah banyak ditiru dengan perbaikan, menyentuh keanggunan dan suasana yang tidak dapat diterima. Trend ini berasal sedikit lebih daripada 20 tahun yang lalu di UK, lebih tepatnya, berkembang menjadi gaya bebas dari semangat Rachel Asheville untuk memberikan kehidupan baru yang terdapat di pasaran loak perabot lama. Kepentingan British dengan cepat menemui para pengagum, setelah menaikkan gaya yang bergaya bergaya ke puncak desain Olympus. Nama ini secara literal diterjemahkan sebagai "lusuh bergaya", "kemewahan lusuh".

Dapur dalam gaya shebbie-chic: hiasan merah jambu dinding dan siling, kandil, penutup berwarna-warni di kerusi dan set dapur kue

Dapur dalam gaya shebbie-chic: hiasan merah jambu dinding dan siling, kandil, penutup berwarna-warni di kerusi dan set dapur kue

Semua unsur alam sekitar sepadan sepenuhnya dengan ini: mewah, tetapi terkawal, terpedaya dengan tekstur yang dihapuskan, tekstil dan perabot vintage, baru dihiasi, menerima ciri-ciri baru dan lebih moden. Gaya ini telah menjadi salah satu trend yang paling popular dan dikenali dalam reka bentuk dalaman moden.

Ruang tamu, bilik tidur, ruang makan atau dapur dalam gaya cheby-chic ... Interior foto yang tidak terkira banyaknya menawarkan sejumlah besar pilihan untuk reka bentuk mana-mana premis. Terdapat praktikal tiada sekatan, semua orang akan dapat mewujudkan persekitaran mereka yang unik, penuh dengan keselesaan, kehangatan, sejarah, dengan keperibadian dan karakter.

Petua: Interior dalam gaya shebbie-chic adalah cahaya, elegan, asli. Mereka sama-sama sesuai untuk seorang wanita muda dan pasangan pepejal, keluarga besar dan pengantin baru yang baru sahaja mula membina kehidupan baru.

Gaya cheby-chic sesuai di bahagian dalam dapur moden yang kecil

Gaya cheby-chic sesuai di bahagian dalam dapur moden yang kecil

Shebbe dicipta untuk romantik, artis, pemimpi yang menghargai keselesaan dan kehangatan rumah, sementara secara terbuka menunjukkan rasa yang sempurna dan rasa gaya mereka, tidak takut untuk memberi impian kepada fantasi dan membuat yang baru dari lama yang terlupakan.

Dapur cheby-chic

Dapur secara tradisinya dianggap wilayah wanita, jadi apabila anda merancang bilik ini dalam pandangan keutamaan pelayan wanita. Setiap wanita mahu mewujudkan persekitaran yang selesa untuk dirinya sendiri, yang sama-sama sesuai untuk memasak, makan malam keluarga atau perhimpunan rohani dengan teman wanita. Tetapi agak sukar untuk menyenangkan semua orang, kerana bukan sahaja rasa dan minat yang berbeza, tetapi juga usia, status sosial, dan watak-watak.

Tempat makan di dapur bergaya chebby berhampiran tingkap

Tempat makan di dapur bergaya chebby berhampiran tingkap

Gaya Shebbie-chic dalam dalaman dapur akan menjadi penyelesaian ideal, kerana ia adalah pelbagai, unik, sesuai untuk wanita dari semua peringkat umur. Di dapur sedemikian akan berasa selesa sebagai ibu keluarga yang dihormati, dan seorang wanita pertengahan umur yang sering menjadi tuan rumah tetamu atau seorang wanita yang sangat muda yang mula belajar seni kuliner dan hubungan keluarga.

Secara berasingan ia perlu dicatat bahawa agak mudah untuk membuat gaya dapur chebie-chic dengan tangan awak sendiri. Tidak perlu membeli perabot antik yang mahal, kerana sesungguhnya ramai mempunyai kerusi, meja, peti laci, loker, yang dapat dihidupkan semula dan dihiasi dengan cara yang baru. Kemasan juga tidak memerlukan perbelanjaan modal. Gosokkan plaster atau cat, lantai kayu disapu dengan masa? Tidak mengapa! Ia adalah kelemahan pembaikan yang akan menjadi ciri-ciri ciri gaya shebbi-chic, menewaskan mereka di pedalaman, dilengkapi dengan aksesori yang hebat.

Tafsiran moden dapur ditetapkan dalam gaya shebbie-chic

Tafsiran moden dapur ditetapkan dalam gaya shebbie-chic

Petua: jangan tergesa-gesa untuk membuang porselin era Soviet: teko, mangkuk gula, cawan, piring, tureen dengan bunga dan batu emas sesuai untuk gaya shebbi-chic.

Ciri-ciri

Ciri utama gaya cheby-chic, lebih tepatnya, asasnya ialah penggunaan benda-benda lama, memberi mereka bunyi yang baru. Di pedalaman mestilah jumlah objek minimum, rupa yang jelas menunjukkan kebaruannya. Sekiranya perlu, permukaan perabot, dinding, lantai dan aksesori secara buatan menjadi tua, memberi mereka lusuh, melihat rupa.

Reka bentuk harus menyampaikan watak zaman lalu, daya tariknya, tetapi sepenuhnya memenuhi keperluan manusia moden.

Dapur moden cheby-chic dalam warna hijau dan putih

Dapur moden cheby-chic dalam warna hijau dan putih

Antara ciri ciri gaya cheby-chic, boleh dicatat:

 • Kelimpahan permukaan tua, benda, aksesori dari masa lalu.
 • Kelembutan dan kemalasan pedalaman, yang dicapai melalui penggunaan warna terang dalam hiasan, perabot elegan, tekstil lembut, garisan mengalir.
 • Bentuk dan perhiasan yang komplek yang secara organik bergema antara satu sama lain pada perabot yang berbeza, menetapkan irama pedalaman.
 • Sekurang-kurangnya perkara-perkara baru, tekstur dan obyek yang sejati.
 • Penekanan utama adalah buatan tangan, tambahan pula, ini terpakai kepada kedua-duanya perubahan perabot, dan mural dinding, sulaman.

Petua: jika mezanin telah lama disimpan tidak perlu lekapan, perabot, lukisan, patung-patung yang hilang penampilan mereka dari masa ke masa, haus atau pudar, sudah tiba masanya untuk mendapatkannya dan menggunakannya untuk menghiasi dapur dengan gaya hebbie-chic. Kecacatan kecil, keretakan atau bengkak tidak keliru, tetapi memberikan benda-benda sejenis barang yang sangat disukai.

Di dapur bergaya chic, aksesori dari mezanin lama boleh didapati: patung, lampu hiasan, pasu, tisu cerah

Di dapur bergaya chic, aksesori dari mezanin lama boleh didapati: patung, lampu hiasan, pasu, tisu cerah

Shebbi-chic tidak memerlukan permukaan yang ideal, tetapi penting untuk mengetahui rasa bahagian ketika merancang pedalaman. Sekiranya anda melampaui batas, anda boleh mendapatkan semua hasil yang salah, yang difikirkan. Khususnya, jika segala-galanya adalah "lusuh", maka ia mungkin merasakan bahawa pedalaman itu benar-benar sudah tua, miskin, bahkan tidak enak dan memerlukan pembaikan segera.

Sangat kerap dapur dalam gaya dan provensi negara, bergaya lusuh, vintaj atau retro sama dalam reka bentuk. Dalam setiap kes, reka bentuk membayangkan penggunaan elemen reka bentuk lama. Tetapi perbezaan utama antara shebbies adalah pendekatan khas untuk butir-butir berikut.

Pengezonan premis.

 • Pemilihan bahan penamat yang sesuai, penyelesaian warna dan kombinasi mereka antara satu sama lain.
 • Pemilihan perabot yang betul dan lokasi seterusnya di tempat yang betul.
 • Pengaturan aksen dengan bantuan aksesori, pengiraan berhati-hati terhadap jumlah yang kedua dan lokasi penempatan mereka.
Shebbie-chic dalam warna biru pastel: perabot antik, tingkap besar dan hidangan porselin sebagai hiasan

Shebbi-chic dalam warna biru pastel: perabot antik, tingkap besar dan porselin sebagai hiasan

Zonasi

Prinsip utama zoning dapur dalam gaya shebbie-chic - pilihan yang jelas dan pemisahan setiap zon. Tempat kerja, makanan dan rehat harus dipisahkan dari satu sama lain dengan sekatan gelongsor, skrin, giling dekoratif. Hal ini terutama disebabkan oleh hakikat bahawa agak sukar untuk memilih peralatan rumah tangga yang sesuai untuk reka bentuk.

Petua: dari permukaan berkilat dan keluli tahan karat ia adalah lebih baik untuk menolak memihak kepada lapisan enamel. Banyak pengeluar peralatan rumah tangga menawarkan koleksi yang sesuai. Sebagai contoh, teknik gembala dalam gaya Provence adalah sempurna.

Sekiranya teknik itu dibuat dalam gaya vintaj, maka anda tidak boleh menggunakan sekatan, mewujudkan ruang terbuka, terutama jika dapur kecil dan kekacauan itu tidak berbaloi.

Petua: Anda boleh menyembunyikan perkakas rumah di bawah fasad set dapur, yang lebih mudah untuk menyebarkan rupa buatan.

Pengezonan ruang terbuka boleh dicapai melalui penggunaan pelbagai bahan penamat, gabungan antara mereka sendiri, serta menggunakan warna yang berbeza.

Secara berasingan disebutkan pengezonan premis bersatu di pangsapuri jenis studio. Sebagai contoh, ruang tamu dapur dalam gaya shebbie-chic boleh dibahagikan kepada kawasan fungsional dengan perabot, sebagai contoh, kumpulan makan atau sofa, dan pulau dapur. Sangat mudah untuk membahagikan ruang dengan partisyen tekstil, yang mudah untuk beralih dan berkembang sebagaimana perlu. Tirai semacam ini adalah paling mudah untuk membuat dari kain yang sama seperti yang digunakan langsir tingkap.

Pemisahan zon di dapur chic chebby dengan bantuan meja makan

Pemisahan zon di dapur chic chebby dengan bantuan meja makan

Kemasan dan warna

Memilih skema warna untuk dapur dalam gaya shebbie-chic, anda harus berhenti di cahaya klasik dan warna pastel:

 1. Warna-warna utama adalah lembut, maksimal neutral. Mereka membuat latar belakang, memastikan kehadiran cahaya di dapur. Pilihan optimum - beige, susu, krim, mutiara, kopi dengan susu, serbuk. Dalam warna tersebut lukisan dinding, lantai, perabot asas.
 2. Aksen warna - menambah dan mencairkan reka bentuk asas, memulihkannya, memberikan dinamik dan suasana hati. Tetapi aksen tidak seharusnya terlalu terang dan menjerit. Pilihan optimum - warna lusuh merah, terkawal biru, lembut kuning, rawa, coklat. Warna-warna cerah akan sesuai aksesori, lampu, keping perabot dan tekstil individu.

Warna gelap untuk shobby-chic tidak boleh diterima. Pedalaman harus berubah menjadi lembut, tanpa berat, aksen tajam akan merosakkan keseluruhan kesan.

Interior dapur yang lapang - campuran warna putih dan pastel warna merah jambu

Interior dapur yang lapang - campuran warna putih dan pastel warna merah jambu

Hiasan dinding

Untuk penamat dinding dapur dalam gaya shebbie-chic anda boleh menggunakan:

 • Cat - penyelesaian klasik, di mana semua dinding dicat putih. Untuk dapur perlu memilih formula yang akan menahan pembersihan basah berulang.
 • Wallpaper - ia boleh menjadi kanvas ringan dengan hiasan yang tidak peka, pudar dalam bentuk jalur, bunga, tua, seolah-olah tekstur pudar, lukisan yang indah dialu-alukan. Pilihan yang baik adalah kertas dinding tekstil atau tiruan mereka.
 • Plaster hiasan - akan membantu membuat salutan pada dinding dengan tekstur yang kasar, serta pelbagai kesan (kerepek, retak, keretakan, dll). Align plaster tidak diperlukan, yang akan sangat memudahkan kerja, jika pembaikan dilakukan sendiri. Daripada plaster, anda boleh menggunakan wallpaper yang meniru teksturnya, dan juga menggabungkannya dengan bahan lain.
 • Jubin seramik - Sesuai untuk menyelesaikan kawasan kerja. Jubin itu boleh menjadi monophonik, jika dinding utama mempunyai corak, dan hiasan. Yang terakhir harus sesuai dengan reka bentuk keseluruhan, sebagai contoh, jubin dalam gaya retro dengan corak geometri yang abstrak, motif bunga akan kelihatan baik. Adalah sesuai untuk menggabungkan jubin warna yang berbeza, meletakkannya dalam corak kotak-kotak.
Hiasan dinding dengan jubin seramik berwarna putih

Hiasan dinding dengan jubin seramik berwarna putih

Perlindungan lantai

Sempurna lantai dapur Shebbie-chic - kayu dan cahaya. Dan ia boleh menjadi lembaga yang luas atau parket komposit. Walau bagaimanapun, berhati-hati menjaga lantai mempunyai kesan eksploitasi: kawasan yang dihapuskan, pewarnaan yang tidak sekata, dan sebagainya. Banyak pengeluar menawarkan parket dan lamina dalam koleksi mereka, yang berusia sebelum pra-matang. Jika papan diletakkan di atas lantai, maka masuk akal untuk menutupnya dengan sebatian toning cahaya, yang terpilih diproses oleh kulit selepas pengeringan, dan kemudian ditutup dengan varnis matte.

Lantai putih di dapur akan membuatnya lebih berkilau lagi

Lantai putih di dapur akan membuatnya lebih berkilau lagi

Sebagai alternatif, anda boleh menggunakannya linoleum, tetapi ia mestilah sesuai dengan pandangan luar dapur.

Di kawasan kerja, anda boleh meletakkan jubin di atas lantai, yang juga perlu sedikit umur. Berkesan melihat kombinasi warna yang berbeza dan gaya pepenjuru.

Petua: alas kaki untuk dapur sedemikian lebih baik untuk memilih tinggi dan rata, contohnya dari PVC, mereka juga boleh dihiasi, ditutup dengan cat dengan kesan yang sama.

Tambahan hebat ke pedalaman masakan cheby-chic akan menjadi permaidani, yang akan menambah kesenangan dan kehangatan. Permaidani adalah terbaik untuk memilih bebas-serat, dengan hiasan Parsi klasik atau buatan sendiri. Menyapu di atas permaidani, pinggiran yang tidak rata, naungan pudar tidak akan merosakkan rupa.

Siling

Cara terbaik ialah menghiasi siling di dapur dengan cheby-chic dengan bantuan acuan stuko. Ia tidak sepatutnya megah, keutamaan harus diberikan kepada perhiasan yang mudah dan bentuk yang terkawal.

Petua: kornea dan roset stucco akan kelihatan lebih hebat jika ditutup dengan lapisan gilding, yang juga tumbuh lama.

Silingnya sendiri boleh semudah putih dari drywall, dilapisi atau matt regangan, dan juga corak. Penyelesaian yang sangat baik untuk dapur dengan siling tinggi akan menggambarkan mereka gambar yang meniru kuno lukisan dinding. Imej yang sama boleh dicetak pada siling regangan, secara visual sepenuhnya mencipta kesan fresco.

Siling warna tunggal cahaya di dapur bergaya bergaya

Siling warna tunggal cahaya di dapur bergaya bergaya

Perabot

Perabot chebbi-chic di dapur harus mencerminkan semangat kuno, jadi lebih baik untuk segera meninggalkan pilihan moden dan mencari perabot vintage. Walaupun spesimen yang paling berkualiti dalam pengeluaran kilang tidak dapat dibandingkan dengan objek lama yang diubah suai dengan daya tarikan yang unik.

Antik elegan kerusi dengan punggung hiasan dan kaki diukir, jadual bulat atau bujur dari massif, dihiasi dengan ukiran dan hiasan volumetrik, almari besar untuk hidangan - semua ini akan membantu mewujudkan suasana mewah yang unik dan suasana romantis di dapur.

Perabot chebbi-chic di dapur perlu dipilih sangat ringan. Sekiranya ada bufet kayu lama, maka ia adalah paling munasabah untuk melukisnya putih, mungkin sedikit tona dalam krim, krim, pudina atau pucat biru.

Petua:  Barang-barang hiasan pada perabot (fasad ukiran, bas relief, dll.) Boleh ditutup dengan penyepit, kemudian menyandarkannya, menghasilkan rupa yang dipakai.

Dapur perabot kerusi rehat juga harus ringan, tetapi, sebagai tambahan kepada tekstil monophonik, adalah sesuai untuk menggunakan kain dengan hiasan bunga, berjalur atau dengan corak jacquard.

Perabot lusuh warna putih mencerminkan semangat kuno

Perabot lusuh warna putih mencerminkan semangat kuno

Hiasan

Hiasan chebby-chic untuk dapur menekankan cahaya, rasa lapar dan suasana romantis. Pelbagai lukisan di dinding, siling, fasad perabot dialu-alukan. Motif yang paling biasa adalah tumbuhan, bunga. Mereka boleh ditambah dengan imej malaikat, burung, dan lain-lain. Lukisan tersebut boleh dengan mudah digunakan secara bebas, menggunakan stensil, cat emas atau perak, serta warna lain. Menghias asal boleh dilakukan dalam teknik decoupage, menggunakan gambar lama, gambar bunga, burung, manik, reben, penyepit.

Aksesori terang di set dapur beige kelihatan segar

Aksesori terang di set dapur beige kelihatan segar

Petua: apa-apa hiasan dibuat sendiri adalah disyorkan untuk melaksanakan, penuaan hasil dengan bantuan pelts atau sebatian khas.

Dicipta dengan tangan, perhiasan tidak hanya akan kelihatan asli, tetapi juga melengkapi seluruh pedalaman, menambah kedalamannya. Tetapi segala-galanya bernilai mengetahui ukurannya, hiasan yang sama adalah baik, apabila tidak begitu banyak, jika tidak, reka bentuk akan berubah menjadi terlalu sederhana, kanak-kanak, manis.

Lukisan dengan motif bunga atau barangan isi rumah dalam teknik decoupage akan dimuatkan ke pedalaman masakan cheby-chic

Lukisan dengan motif bunga atau barangan isi rumah dalam teknik decoupage akan dimuatkan ke pedalaman masakan cheby-chic

Di samping lukisan, anda boleh menambah perabot, lampu, rak dengan pendants yang berbeza yang diperbuat daripada manik lama, rantai, alat penghias yang dihiasi, dan lain-lain Tetapi pastikan bahawa hiasan sedemikian tidak mengganggu proses kerja.

Dapur dalam gaya cheby-chic: aksesori

Ia adalah aksesori yang membentuk bahagian akhir, mengisi dengan suasana yang khas dan kesenangan. Semua aksesori dapur cheby-chic boleh dibahagikan kepada beberapa kumpulan:

 1. Tekstil.
 2. Perlawanan.
 3. Unsur hiasan dan hidangan.
Menghiasi masakan bergaya chebby dengan plat di dinding, lukisan, sangkar vintaj, susunan bunga

Menghiasi masakan bergaya chebby dengan plat di dinding, lukisan, sangkar vintaj, susunan bunga

Tekstil

Di dapur dalam gaya cheby-chic mesti ada banyak unsur tekstil, mereka membuat bilik bersahaja, selesa, mengisi pedalaman dengan kehangatan dan keharmonian. Kain mesti semulajadi, cukup padat, bertekstur, tetapi dalam keadaan tidak terang atau menarik.

Pertama anda perlu memilih langsir di dapur dalam gaya shebbie-chic. Tirai yang terbaik dibuat daripada padat kain linen, yang boleh menjadi monophonik atau dengan hiasan vegetatif yang tidak mengganggu, berjalur, licin atau bertekstur. Kain pada langsir sepatutnya banyak, supaya ia mungkin membentuk lipatan lembut, flounces. Tidak kurang spektakuler akan kelihatan tirai roman dari kain lut yang memancarkan cahaya. Dalam sebarang kes, langsir harus ringan dan ringan, mereka boleh dilengkapi dengan aksesori yang hebat: berus vintaj, cornice dalam gaya antik, lapang lambrequin dan lain-lain.

Bunga warna lamberkens di dapur

Tirai bunga lambrequin di dapur

Antara lain, tekstil untuk masakan cheby-chic perlu diperhatikan:

 • Tali pinggang itu adalah yang terbaik berganda (salji atas putih, bahagian bawah kain berlapis).
 • Napkin dalam nada kain taplak atau kerja terbuka, menghias bufet, belakang kerusi.
 • Tuala dengan sulaman buatan tangan.
 • Bantal hiasan dengan perhiasan, tassels, sulaman.
Tekstil di dapur selalu sesuai: tuala berwarna-warni, kusyen lembut atau kerusi sangat atmosfera

Tekstil di dapur selalu sesuai: tuala berwarna-warni, kusyen lembut atau kerusi sangat atmosfera

Perlawanan

Pencahayaan tiruan di dapur dalam gaya cheby-chic tidak boleh mempunyai sempadan tajam. Cahaya terang sesuai hanya di kawasan kerja. Di tengah-tengah dapur adalah untuk menggantung yang luar biasa candelier dengan pendants kristal yang akan memberikan cahaya overhead seragam dengan sorotan berkilauan yang dicerminkan dari aspek kaca.

Lampu kandil dengan elemen gantung menyediakan cahaya terang di atas ruang makan

Lampu kandil dengan elemen gantung menyediakan cahaya terang di atas ruang makan

Sebagai tambahan kepada kandil itu, adalah berfaedah untuk menyediakan beberapa dinding tembok, yang dalam gaya akan memadaninya. Sebagai contoh, sconces dalam bentuk candelabra atau candlesticks, tanpa lampshades, tetapi dihiasi dengan 1-2 pendants yang sama seperti pada candelier.

Anda boleh mengambil kandil dan dinding dengan sekurang-kurangnya pendants, tetapi dengan lampu tirai kain, yang mempunyai hiasan yang luar biasa. Lampu sedemikian akan mewujudkan pencahayaan lembut yang menyenangkan.

Unsur hiasan dan hidangan

Peralatan makan, terutamanya yang dipamerkan di bufet dan berfungsi sebagai sebahagian daripada reka bentuk, harus mencerminkan intipati gaya shebbi-chic. Menetapkan atau set dari porselin dengan corak bunga yang menyentuh, butiran elegan akan kelihatan baik. Di kawasan kerja, anda boleh menggantung pada kurungan peralatan tembaga yang cantik (sudu, sotejniki), di dalam almari terbuka, meletakkan teko antik, samovar, dan sebagainya.

Satu ciri penting dapur ialah hidangan lama shebbi-chic yang boleh menjadi elemen hiasan

Satu ciri penting dapur ialah hidangan lama shebbi-chic yang boleh menjadi elemen hiasan

Watak pedalaman ditekankan oleh pelbagai barangan antik, contohnya, cermin atau lukisan di bingkai yang diukir, jam dinding dengan wajah jam yang dipakai, bunga cantik periuk atau periuk, patung porselin.

dapur dalam gaya shebbi-chic: reka bentuk masakan chic chebby: jam antik, perabot vintaj warna cahaya, cermin dan pasu bunga

Hiasan masakan cheby-chic: jam antik, perabot vintaj warna cahaya, cermin dan pasu bunga

Bergantung pada pengisian, dapur dalam gaya cheby-chic boleh kelihatan sederhana atau mewah, tetapi dalam mana-mana ia akan menjadi unik, unik, menaklukkan pada pandangan pertama ciri-ciri dan daya tarikan yang menyentuh.

Dapur dalam gaya shebbie-chic: mewah vintaj untuk para penikmat keselesaan dan 80 dalaman yang selesa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1