Dapur digabungkan dengan ruang makan, gaya eklektik

Dapur digabungkan dengan ruang makan, gaya eklektik

Pemilik kediaman premis yang tidak mempunyai jejak yang besar, bukan dengan kesedaran tentang masalah defisit ruang bebas. Ini amat ketara dalam keluarga besar. Cara terbaik daripada keadaan akan berlaku susunan tempat tidur di dapur. Jadi, mari kita lihat dengan lebih dekat betapa mudahnya untuk menyediakan tempat untuk tidur di dapur.

 • Mengapa anda memerlukan tempat tidur di dapur?
 • Varian organisasi
 • Bagaimana untuk memilih perabot yang sesuai untuk tidur
 • Di mana untuk mengatur?
Sudut lembut selesa dalam reka bentuk dapur

Sudut lembut selesa dalam reka bentuk dapur

Mengapa anda memerlukan tempat tidur di dapur?

Dalam beberapa keadaan, organisasi ruang tidur di dapur adalah keperluan mendesak.

 1. Dengan sejumlah besar orang dalam keluarga. Adalah bodoh untuk menumpukan perhatian kepada 6 orang dalam dua bilik, sekurang-kurangnya satu daripada mereka pada waktu malam boleh dihantar ke dapur.

 2. Dalam kes ruang hidup kecil. Sukar untuk membayangkan orang yang ingin mengatur tempat tidur di dapur, mempunyai rumah besar yang luas.
 3. Pada sambutan kerap pengunjung. Jika anda sering dikunjungi oleh saudara-mara atau rakan-rakan, anda boleh meletakkannya dengan selesa di dapur. Mereka akan berterima kasih kepada anda untuk penginapan semalaman yang tidak konvensional ini.
 4. Jika anda ingin memperkenalkan sesuatu yang asli ke ruang dapur. Terdapat juga kes-kes apabila orang suka membuat dan mengejutkan diri sendiri dan orang lain.
Kaca panoramik di pedalaman moden

Kaca panoramik di pedalaman moden

Bricklaying akan membantu menekankan gaya loteng

Bricklaying akan membantu menekankan gaya loteng

Ini bukan senarai keseluruhan kes apabila perlu untuk mengaturkan katil tambahan. Kadang-kadang orang berkelakuan seperti perfeksionis sebenar dan selalu berusaha untuk memberikan segala sesuatu kepada detail terkecil, walaupun dengan kawasan besar yang tersedia.

Varian organisasi tempat tidur

Katil kerusi berlengan

Pilihan ini sangat mudah bukan sahaja untuk tidur malam yang tenang, tetapi juga untuk masa lapang yang berkualiti. Dan setelah mengaturnya untuk malam, anda boleh mendapatkan sudut tidur penuh. Tetapi untuk lebih selesa, ia patut dibeli tilam ortopedik, yang akan menyelesaikan semua masalah.

Kursi tempat duduk kerusi

Kerusi berlengan kerusi

Kerusi lipat - pilihan hebat untuk tetamu bermalam

Kerusi lipat - hebat untuk tetamu dalam semalam

Penting! Sediakan tidur dapur menghadap pembukaan tingkap. Ini adalah perlu bagi anda untuk mengagumi kebangkitan landskap yang indah, dan bukan tenggelam, atau, lebih buruk, gunung hidangan kotor.

Katil sofa

Untuk memasang jenis perabot ini anda akan memerlukan banyak ruang kosong. Di samping itu, ia layak memberi penghormatan kepada model di mana tidak ada bantal tambahan, kerana di dapur ia tidak selalu mungkin untuk mencari ruang untuk penempatan mereka. Adalah penting bahawa struktur itu padat dan pada masa yang sama ada kotak untuk katil lipat.

Dapur set putih kelihatan sangat mulia

Dapur set putih kelihatan sangat mulia

Menyelesaikan dari pokok semulajadi di pedalaman dalam gaya modenisme

Menamatkan dari pokok semulajadi di kawasan pedalaman gaya moden

Sudut Dapur

Ini adalah pilihan yang paling cantik dan praktikal, yang juga boleh bertindak sebagai katil penuh di dapur. Dengan bantuan sudut dapur anda boleh mencapai transformasi ruang dapur dan memperbaiki keadaan hidup. Jika anda menambah perabot sedemikian, ia akan mengambil sedikit ruang. Terima kasih kepada reka bentuk ringkas sudut moden, anda akan dapat mengumpul dan membongkar mereka sekurang-kurangnya setiap hari.

Kepada nota! Di samping itu, penyelesaian lain untuk organisasi katil digunakan dalam kehidupan seharian. Sebagai contoh, anda boleh menggunakan khas pouffes atau bantal, rak dan unsur-unsur lain.

Bagaimana untuk memilih perabot yang sesuai untuk tidur?

Sofa, kerusi-kerusi dan sudut-sudut yang dihasilkan hari ini oleh sebilangan besar pengeluar. Model berbeza dalam harga, kualiti dan kriteria luaran. Untuk mencari model yang akan menggembirakan anda selama bertahun-tahun, perlu mengikuti beberapa peraturan pada masa yang sama.

 • Bahan upholsteri. Ia mesti tahan memakai dan mudah dibersihkan. Pilihan yang paling disukai adalah kulit kulit, kulit. Adalah penting bahawa kain itu padat, ia tidak boleh berkerut dan runtuh.
Reka bentuk yang menarik dapur dalam gaya cheby-chic

Reka bentuk yang menarik dapur dalam gaya cheby-chic

Perabot dapur tidak boleh menjadi jenama

Perabot dapur seharusnya tidak ditandakan

 • Kriteria dimensi dan seragam. Adalah penting bahawa perabot itu bersesuaian dengan jadual dan ia selesa bukan sahaja untuk tidur, tetapi untuk makan. Ia penting dan kekurangan lekukan.
 • Mekanisme berfungsi. Pada masa ini, produk tersebut kebanyakannya dilengkapi dengan ideal mekanisme lipat. Ini membolehkan anda untuk mengoptimumkan proses yang berlaku.
Sudut dapur dengan fungsi katil

Sudut dapur dengan fungsi katil

Di mana untuk menubuhkan tempat untuk tidur?

Sejak ucapan itu kemungkinan besar dapur kecil, maka untuk kawasan katil yang sesuai tidak mencukupi. Jika ia adalah sofa, ia paling kerap diletakkan di tingkap, dan sudut dapur Ia boleh ditempatkan dengan mudah di sudut dapur di seberang kawasan kerja. Sudah tentu, ini memerlukan kesulitan tertentu:

 • sofa boleh menutup akses ke ruang tingkap;
Dapur moden dalam gaya loteng

Dapur moden dalam gaya loteng

Tingkap panorama akan menjadikan bilik anda lebih ringan

Tingkap panorama akan menjadikan bilik anda lebih ringan

 • terdapat kemungkinan menyempitkan laluan ke tingkap;
 • tempat kerja mungkin berkurangan.

Penting! Perlu diingati kepentingan dan keperluan tidur yang selesa, terutama dalam keluarga yang besar. Berhati-hati, sebagai contoh, di atas kepala yang tidur, pintu tidak dibanting peti sejuk.

Apabila membuat keputusan untuk mengatur tempat tidur di ruang dapur, anda harus memahami bahawa perlu untuk merancang dengan hati-hati pedalaman, hingga terperinci terkecil. Walaupun dengan semua keinginan untuk reka bentuk dapur untuk teknologi sejuk, anda boleh membuat kesilapan, kerana dalam dapur kecil kebarangkalian kemasukan mereka adalah maksimum.

Penting! Selain itu, tidak semestinya mungkin untuk menukar sifat-sifat dapur penting seperti, contohnya, tenggelam, dapur, peti sejuk.

Tetapi, seperti yang anda lihat, walaupun ruang dapur kecil membolehkan anda membuat susunan tempat tidur yang selesa dan berjaya. Jika anda mahu ia lulus dengan cepat, semata-mata, dan hasilnya kelihatan seperti tempat tidur, sesuai untuk tidur, makan dan meningkatkan penampilan pedalaman, ia adalah layak untuk beralih kepada pereka, dan membuat perabot untuk memerintahkan. Hanya dengan cara ini, anda boleh memberikan semua keinginan anda sendiri dan mengambil kira norma yang diterima.

Bahagian dalaman hitam dan putih dalam gaya moden

Bahagian dalaman hitam dan putih dalam gaya moden

Mungkin, pereka yang baik akan menawarkan pendekatan yang berbeza dan akan mereka bentuk flip-flop tambahan kawasan kerja di alat dengar atau di bawah kabinet dinding, yang akan memudahkan operasi premis itu.

Sudut sofa dalam reka bentuk dapur

Sudut sofa dalam reka bentuk dapur

Bagaimana untuk menguruskan tempat tidur yang padat di dapur? Reka bentuk idea dan pilihan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =