Яркият състав ще допълни всеки интериор

Голям акцент, който ще допълни всеки интериор

От време на време композициите от изкуствени цветя бяха свързани изключително с ритуални услуги и не бяха използвани за украса на интериора. По-късно те намериха по-малко тъжно приложение и започнаха да го използват по време на маршове и демонстрации през ноември. Те бяха домашна хартия и плат, които бяха весело или гневно разтърсени от митинги и паради. Основно са направени рози и карамфили, а по-късно занаятчийски продукти са заменени от по-естетически фабрични аналози. Днес технологията е толкова напреднала, че модерните изкуствени цветя едва ли ще се различават от живите. Разгънати и обхватът - отегчен рози и скилидките се сменят орхидея и дори полярни метли, накратко, за всеки вкус има "цвят".

 • Плюсове и минуси
 • От какво, от какво? ..
 • Видове популярни опции
 • Разполагаме правилно
Комбинация в пастелни цветове

Комбинация в пастелни цветове

Нежен-коралов и кармин-разтвор за спални

Нежен корал и кармин - чудесен избор за спални

Идеята за банята

Идеята за банята

Плюсове и минуси

Може би някой изсмуква и твърди, че няма нищо по-добро от живите растения. Може би, но творенията на природата са краткотрайни и съдържат много алергени. Във връзка с това изкуствените композиции имат редица неоспорими предимства.

плюсове:

 • Най-важният плюс - не предизвиква алергични реакции, което прави възможно хората с тази болест да се възхищават на цветя без риск.
 • Не се нуждаете от трансплантация, грижи, тор.
 • Не е нужно да питате съседите да напояват вашето "arboretum", ако решите месец или две да почивате в горещи страни.
 • Никакви зли насекоми вредители.
 • Те не се консумират от малко дете или котка.
 • Ако случайно преобърнете такъв гърне, няма да е необходимо да почиствате влажната пръст.
 • Можете да поставите в най-тъмната стая.
 • Възможността да бъдете декоратор и да изберете комбинация от нюанси и материали.

Няма много минуси и е трудно да ги наречем минуси, а по-скоро са някои нюанси на вкуса.

Розовите орхидеи ще се впишат в светлия дизайн на стаята

Розовите орхидеи ще се впишат в светлия дизайн на стаята

Колкото по-малка е пъпката, толкова по-тънка е цялата флорална композиция

Колкото по-малка е пъпката, толкова по-тънка е цялата флорална композиция

недостатъци:

 • Няма естествен естествен аромат.
 • Необходимостта от избърсване от прах.
 • Постепенно изгаряне от слънчева светлина.
Идеята, че безжизнени цветя - признак на лош вкус, отдавна остарели и неверни

Идеята, че неодушевените цветя - признак на лош вкус, отдавна остарели

Двуцветни гербери в стъклена ваза

Двуцветни гербери в стъклена ваза

Както можете да видите, плюсовете няколко пъти надвишават противоречивите нюанси, което означава, че проектът "изкуствени композиции" има пълно право на живот.

От какво, от какво? ..

В съвременните композиции се използват растения, произведени от материали с най-добро качество.

Най-популярните материали

Пластична. Днес това не са груби столове или карамфили за траурни венци, а елегантни фини творения. Качественият полиестер няма остър мирис и е лесен за почистване, но основното му предимство е най-ниската цена за всички останали видове.

Кърпа. Предшественик на такива растения е Китай. Откакто азиатските майстори създадоха изкуствени шедьоври от най-високо качество, цената им беше висока, но си струваха. днес плата цветя могат да бъдат направени от сатен, крепе de chine, batista или синтетични аналози, което прави цените за тях достъпни.

Силикон - бащата на всички шедьоври. Материалът скулптурно пренася всякакви тънкости на всяко цвете и листа до най-фините вени и най-добрите релефни характеристики. Това дава най-широк диапазон. Удоволствието не е евтино, но е още по-скъпо.

Латекс. Цветята от естествен каучук са най-скъпите, но и най-естествените. Такъв материал имитира не само външни форми, но и обърква на допир. Не всеки познавач ще може да различи цвета на латекса от настоящето със затворени очи. Ако естественият каучук е скъп, има синтетичен латекс и такива растения ще бъдат по-евтини и нямат много различно качество.

Видове популярни опции

Изкуствените композиции се използват не само за украса на празниците. Те помагат успешно да прикрият недостатъците на живота - общуване, тръби и др. Различни видове оформление се използват за различни цели.

Сладко сърце класически

класически - телена рамка и мъх или цветен гъба като база, на която са монтирани плътно цветя, зелени компоненти (стъбла, листа, украсен декоративен спирала зелено, и т.н.). Основната цел е да се запълни основата възможно най-близо. Тя може да бъде както на работния плот и големи възможности на открито - всичко зависи от местоположението и предназначението.

В саксии

Тези точни копия на обичайните цветове също са обичани от творчески домакини, офис работници, ресторантьори и работници в областта на медицината или детските институции. Тези растения са хипоалергенни, безопасни за най-малките, не се нуждаят от грижи, но през зимата те дават чувство за лято и създават прекрасно настроение. Да не говорим колко добре вечнозелени пълзящи растения маска на пилинг тръби, за ремонта на които не разпределят пари.

Малките цветя изглеждат добре под формата на свещ

Малките цветя изглеждат добре под формата на свещник

Емайлирана ваза е подходяща за национален и еклектичен стил

Емайлирана ваза е подходяща за национален и еклектичен стил

В вази

В курса има стъкло, а ако в къщата ви има стъклен съд, той се моли да стане основата за флоралния състав. Можете да го напълните със слоеве сол, оцветени в прах от креда или оцветяване на храни, малки камъни или само вода и да образуват необичаен букет. В високите контейнери е по-добре да засаждате дълги растения с тесни листа, на малки глобули - имитация на полеви или градински букети на къса стъбло.

В кошници

Лавандула в кошница от ракита

Лавандула в кошница от ракита

Добавете малко вода към стъклената ваза, за да направите цветята да изглеждат още по-естествени.

Добавете малко вода към стъклената ваза, за да направите цветята да изглеждат още по-естествени.

Използват се продукти от естествени лози. Вътре е инсталирана флорална гъба, пълна с растения и цветя. Понякога самата дръжка лети.

Обширни панели и Topiary

Композиции върху платно, почти нещо като картини, в които цъфтят цветя обем. Материалните всеки - изкуствени растения, клонки силиконови плодове, малки плодове и т.н. са закрепени с всякакви средства, на една ръка разстояние. - Може да е проводник, поставяне на нишката на платно, специално лепило и др Начало -. Свързвайте гравитацията материал със сила платно и да се мотае шедьовър не тънък нокти и силна винта е котвата.

Интересна дума "Biedermeier"

Това е букет под формата на топка от един цвете глави, които съставляват няколко кръга. Варианти - тегло, можете да отидете от голям, за да малък, за да се образува бобини на принципа на цвят, за да играят на контраста на два нюанса и др. - По това достатъчно фантазия. Основното нещо е да не се отклоняваме от дадената геометрия. Съцветия трябва да се поставят възможно най-плътно, така че да не се вижда празнина.

Разполагаме правилно

Къде е най-доброто място за организиране на изкуствени композиции? Има много опции, ще разгледаме целесъобразността според стандартните стаи на нашата апартаменти и къщи.

Какво и къде:

 • Всекидневна. Най-добрият гол - камина, ако не, тогава отлична опция - изкуствена джунгла на открито или стилни външни вази близо до дивана. Масата и рафтовете могат да бъдат украсени с кошница с декоративни плодове и ниски вази. Красиво погледнете няколко малки стъклени съда, пълни със същите цветове и поставени на една линия.
 • кухня. Вази с изкуствени плодове или връзки от имитация на зеленчуци, прикрепени към кордата. Прозорецът може да бъде украсен с вази според принципа, идентичен с хола, т.е. три в една линия, само основата може да бъде избрана друга - глинени или керамични саксии.
Модерна трапезария с буйни цветя на масата

Модерна трапезария с буйни цветя на масата

Луксозни бели цветя в хола

Луксозни бели цветя в хола

 • СпалнятаМного декоратори препоръчват вази със сухи цветя. Въпреки това, експертите във фън шуй смятат за мъртви и сухи растения вампири. В случай, че е по-добре да не ги използваме на място, където да спим, ако искаме да се събудим весел и здрав. Но това ще изглежда красиво снимки-панели от насипни орхидеи или Бидермайер до тоалетка.
 • Коридор - Най-тъмното място, на което не може да стои жив нож. Но вие можете да създадете илюзията за високо качество и - например, постави клонче от бръшлян се над огледалото на тъкан, поставете етаж ваза или украсяват рафт с тенджери Твърди се, теменужки.
 • балкон - Идеално място за саксии, които живеят завинаги и почти не изгарят цветя.
Спалня в стил Прованс

Спалня в стил Прованс

Малък букет цветя в банята

Малък букет цветя в банята

Изкуствени флорални състави в интериора - чудесна идея за творчески полет на мисълта. Красотата на живите растения бързо избледнява, но изкуството живее завинаги. В допълнение, разкъсан и нарязани стъбла и короната - пряката вреда по отношение на естествената природа, която в идеалния случай трябва да се възхищаваме, без да докосвате с ръце - толкова крехко, че красотата.

Ако все пак не само алергии, но и чувствителен човек с визия за бъдещето, опитайте собствените си ръце, за да се създаде почти жива скулптура, в знак на почит към флората - истински чудо на Вселената. Ще бъдете изненадани колко радост и положителни моменти вие и вашите гости може да донесе такава работа!

Стилен, достъпен и без алергии: 70+ композиции от изкуствени цветя за интериора

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 8