Folia din sticlă vitrată, simulând bucăți de sticlă, va fi o alternativă excelentă pentru cunoscătorii de vitralii

Sticla vitrificata, imitand bucati de sticla, va fi o alternativa excelenta pentru cunoscatorii de vitralii

Vitraliu filmul de pe sticlă este un fel de elemente decorative, care sunt adesea folosite pentru a organiza spectrul decoratiunilor interioare. Principalele avantaje ale acestei soluții vor fi discutate în detaliu în acest articol.

 • Informații istorice despre decorul vitraliu
 • Caracteristici și versiuni ale produsului
 • Avantajele folosirii vitraliului
 • Caracteristici de montare vitraliu
Polimerul vitraliu va ajuta cu decorarea interiorului

Polimerul vitraliu va ajuta cu decorarea interiorului

Peliculă de polimer pentru crearea unui plafon vitraliu

Peliculă de polimer pentru crearea unui plafon vitraliu

 

Fereastra cu film de vitraliu va ajuta la îmbunătățirea contrastului interiorului

Fereastra cu vitralii va face interiorul mai mult contrast

Decorative decorative cu film vitraliu

Decorative decorative cu film vitraliu

Vitralii pe sticlă - atributul spațiului interior, care este mai bine să vezi decât să auzi de el de multe ori. Frumusețea și originalitatea acestui produs îl face să fie în cerere pe tot parcursul spațiului de design.

Informații istorice despre decorul vitraliu

Vitraliile cu zeițe grecești pe coridoarele Castelului Chapultepec

Vitraliile cu zeițe grecești pe coridoarele Castelului Chapultepec

Această direcție a ambarcațiunilor artistice a devenit cunoscută încă din secolul al XII-lea, dar la acel moment persoana obișnuită nu avea nicio idee despre ceea ce este un film și vitralii au fost potrivite ca decoruri în cadrul deschiderilor de ferestre gotic temple. Acest lucru a fost relevant în țările occidentale. Astfel de decorațiuni au fost realizate manual - diferite scene religioase și de uz casnic au fost ilustrate pe ferestre vitrate. Începând cu secolul al XIX-lea, elementele vitralii pentru decorațiuni au devenit la modă de utilizat în Rusia. Acest tip de artă a căzut la fel ca Nicolae I, care a introdus moda în această direcție artisanală. Dezvoltarea sa a început din capitala nordică - Sankt Petersburg.

În prezent, ca și înainte, fabricarea acestor elemente se realizează manual și se face prin comandă. Având în vedere originalitatea și notele unice ale aristocrației, aceste elemente nu sunt ieftine, dar cunoscătorii artei vitralii pot alege o soluție alternativă sub forma unui film colorat, prin care imitație de piese de sticlă. Acest atribut este produs în mai multe soluții și variante de culoare și puteți alege produse cu modele diferite. Este lipit de geamul de pe partea unde se află camera. Lucrările de instalare durează câteva minute, în plus, nu este nevoie de evenimente secundare. În comparație cu prețul unei ferestre vitrate reale, acest produs are o valoare foarte atractivă, în timp ce se poate observa aspectul spectaculos și posibilitatea de a conferi spațiului interior o rafinare specială.

Caracteristici și versiuni ale produsului

Decorarea ferestrelor cu vitralii colorate

Decorarea ferestrelor cu vitralii colorate

Elementul de film din sticlă securizată este un produs de tip autoadeziv, realizat din polimeri, caracterizat prin rezistență ridicată. Scopul principal al serviciului acestui element, de fapt, pentru care a fost creat, sunt măsurile de exploatare decorativă decorarea suprafețelor de sticlă, chiar dacă acestea sunt echipate cu iluminare din spate. Printr-o textura speciala se poate crea cu usurinta un efect de vitraliu. Folie din sticlă vitrată pe sticlă, care nu poate fi cumpărată cu ușurință, un consumator obișnuit poate fi oferit în mai multe variante. În mod tradițional, este transparent și opac. Textura celei de-a doua categorii de materiale poate imita alte substanțe sub formă de lemn, piele. Pe baza desemnării, este posibilă distingerea elementelor pentru aplicarea pe sticlă, oglindă și alte suprafețe.

Caracteristicile aplicării produselor

Astfel de modele sunt utilizate pe scară largă în designul de publicitate exterioară și spațiu de domiciliu pentru a crea o identitate corporativă și confort. Există mai multe instrucțiuni pentru utilizarea acestui element decorativ de film:

 • înregistrarea literelor de tip volum, crearea de cutii de lumină, alți purtători de obiecte și variante de publicitate exterioară;
Exemplu de design al literelor publicitare de tip volumetric

Exemplu de design al literelor publicitare de tip volumetric

 • design decorativ de suprafețe de sticlă și oglindă în unitățile publice - complexe hoteliere, restaurante, bare;
Design decorativ de sticlă

Design decorativ de sticlă

Design decorativ al ușilor oglinzii ale unui dulap cu ușă glisantă

Design decorativ al ușilor oglinzii ale unui dulap cu ușă glisantă

 • în situațiile în care prima poziție în rândul sarcinilor este proiectarea și designul proiecte de soluții interioare;
 • cu scopul de a crea peisaj vitraliu în mall-uri, dulapuri cu ușă glisantă, ferestre.
Decorarea din vitraliu a dulapului din colț

Decorarea din vitraliu a dulapului din colț

 

Vitraliul pe sticlă cu o imagine este cea mai bună opțiune pentru rezolvarea unui număr mare de probleme, deoarece permite obținerea celui mai bun rezultat în decorarea oricărui interior prin armonie cu alte materiale și atribute decorative.

Avantajele folosirii vitraliului

Utilizarea de vitralii în designul interior al holului

Utilizarea de vitralii în designul interior al holului

Sală de mese confortabilă într-un stil modern

Sală de mese confortabilă într-un stil modern

Vitraliul este o recepție spectaculoasă a ambarcațiunilor de designer, care numără mulți ani. La vremea respectivă au existat câțiva maeștri care nu au auzit niciodată despre design, dar au creat minuni adevărate în casele respectatelor oameni respectați și în instituțiile publice. A fost un adevărat basm, care, probabil, nu ar fi în forțele contemporanilor. Dar dezvoltarea tehnologiei nu se oprește, de aceea comandanții efectuează orice decizie pentru fiecare persoană, chiar și pentru cei care știu puține despre acest tip de artă.

Vitraliu - un mod elegant de stilizare întreaga pictura interioară, și în legătură cu complexitatea de instalare și de cost este considerat un adevărat lux, este permis să nu pentru toată lumea. Dar, dacă doriți să devină proprietarul acestei frumusețe și nu doresc să plătesc suplimentar, alternativă frumos poate fi un film adeziv vitralii pe sticla cu un model proiectat pentru a face transformarea oricărui element de sticlă transparentă într-un vitraliu reală. Din punct de vedere estetic, un astfel de film nu diferă de la a vitralii reale, astfel încât a devenit popular printre publicul larg al populației. În ciuda diferențelor externe atunci când sunt văzute aproape, efectul vizual general este păstrat.

Mai mult decât atât, în comparație cu vitralii, utilizarea unui film face posibilă utilizarea anumitor avantaje:

 • costuri mai accesibile - achiziționarea de vitralii nu necesită o mulțime de bani;
 • gamă largă și accesibilitate - puteți achiziționa acest miracol în orice magazin unde se vând materiale de construcție (de exemplu, în Leroy Merlin, Epicenter și altele);
Baie frumoasă în stil mediteranean

Baie frumoasă în stil mediteranean

Ferestrele cu film vitraliu în interiorul sălii de biliard

Ferestrele cu film vitraliu în interiorul sălii de biliard

 • actualitate și practicitate, funcționare. Nu veți fi indiferenți față de simplitatea aplicării materialului de sticlă;
 • consumatorul are posibilitatea de a achiziționa produsul în orice culoare, dimensiune, fără a fi necesară montarea în conformitate cu acest criteriu;
 • materialul este de o calitate atât de înaltă, încât nu se teme de substanțe chimice și de daune fizice;
 • dacă doriți să schimbați filmul sau să îl reparați, eliminându-l, eliminarea acestuia nu va cauza probleme;
 • când paharul este rupt, filmul, aplicat anterior, devine un material de fixare pentru toate fragmentele.
Vitralii de lux în interiorul băii

Vitralii de lux în interiorul băii

Decorarea de sticlă a ușii de intrare cu vitralii

Decorarea de sticlă a ușii de intrare cu vitralii

Floral ornament în interiorul salonului clasic

Floral ornament în interiorul salonului clasic

Dacă puneți un astfel de produs pe o cârpă din sticlă acrilică sau din material durificat, există posibilitatea de a crește indicatorii de rezistență de mai multe ori. Produsul are un nivel ridicat de rezistență la umiditate externă, apă sărată, raze UV, alte elemente. Aplicată calitativ pe suprafața sticlei, această problemă poate dura mult timp fără pierderi de culoare și funcționalitate.

Vitralii pe fereastră: vitralii

Instalarea filmului vitraliu nu durează mult și nu necesită lucrări de însoțire

Instalarea filmului vitraliu nu durează mult și nu necesită lucrări de însoțire

Dacă sa decis cumpărarea pe sticlă a unor astfel de materiale ca un film de sticlă cu vitralii autoadezive, care poate fi cumpărat cu ușurință, merită luați în considerare câteva sfaturi și învățați câteva nuanțe de la profesioniști.

Unelte pentru lipirea vitraliului

Unelte pentru lipirea vitraliului

 • Cea mai ușoară cale este să aplicați un desen pe suprafață, care este amplasat orizontal. Prin urmare, dacă doriți și oportunitatea ar trebui să ia geamul vertical și să procedeze la procesul.

Este important să știți! Pentru a preveni încrețirea materialului, se recomandă aplicarea pe o suprafață rotunjită. În același timp, trebuie mai întâi să o încălziți bine cu un uscător de păr.

Etapele aplicării vitraliilor

Etapele aplicării vitraliilor

 • Există mai multe moduri de a aplica acest element: puteți introduce între ele un material decorativ geamuri cu geam termopan, și poate fi lipit numai din interior sau din exterior. În această etapă este selectată o metodă separată.
 • După poziția orizontală a geamului, acesta trebuie clătit bine fără fonduri cu compoziție chimică. De fapt, unele substanțe chimice pot rămâne pe suprafață și pot reduce funcția compoziției adezive.
 • Pentru a degresa lenjeria uscată se recomandă utilizarea în practică a alcoolului etilic obișnuit, alte fonduri ar trebui amânate până la următoarea nevoie.
 • Desfacerea materialului se face prin tragere spre interior, ceea ce face procesul de tăiere cât mai simplu posibil. Tăierea se realizează cu un cuțit cuțit sau o lamă specială, astfel încât să nu rămână nicio bavură.
 • Pe întreaga lungime, marginea pânzei este rulată până la o lățime de 10 cm, suprafața este egalizată cu o rolă sau o spatulă.
Vitraliu pe sticlă: soluții sofisticate de 80+ pentru decorarea casei

Aplicarea foliei de colorare

 • Apoi, se îndepărtează treptat substratul, vitraliul în această etapă este lipit la 100%. Pentru a elimina golurile de aer, trageți-l cu un ac și apoi lăsați-l.
 • La sfârșitul procesului, se aplică o cantitate mică de lichid folosind un atomizor, echipat cu apă și săpun lichid.
Vopseaua de culoare pe fațadă arată foarte impresionantă

Vopseaua colorată pe fațadă pare foarte eficientă

Tavan vitraliu frumos în designul bucătăriei

Tavan vitraliu frumos în designul bucătăriei

Vitraliu pe sticlă: costul de instalare a vitraliilor este mult mai mic decât prețul acestei vitralii

Costul instalării vitraliilor este mult mai mic decât prețul acestei vitralii

Vitraliu pe sticlă: soluții sofisticate de 80+ pentru decorarea casei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1