Pahare de șampanie - un atribut invariabil al oricărei sărbători - de la nunți la Anul Nou

Pahare de șampanie - un atribut invariabil al oricărei sărbători

wineglass șampanie - un atribut indispensabil al sărbătorii, deoarece șampania este băutura magică care este asociată invariabil cu sărbătoarea. Fără un pahar de șampanie nu se poate face nimic Anul Nou, nici o nuntă și o zi de naștere rară. O băutură inteligentă de șampanie este un fel de ritual care necesită atribute adecvate. Cel mai important dintre ei, desigur, este un pahar. Trebuie să sublinieze sofisticarea băuturii și solemnitatea acestei ocazii. Aceste ochelari sunt achiziționate pentru o lungă perioadă de timp și sunt moștenite. Prin urmare, cerințele pentru ele sunt ridicate.

 • Ce ar trebui să fie un pahar de șampanie
 • Forma clasică a unui pahar
 • Forme originale de pahare de vin
 • Caracteristicile etichetei de masă
 • Cum să țineți în mod corespunzător un pahar
 • Ochelari de șampanie pentru Anul Nou cu mâinile lor
 • Instrucțiuni pentru decorarea festivă a unui geam
 • Decorarea unui pahar de zahăr sau sare
 • Ochelari de șampanie cu mâinile lor pentru nuntă
 • Decorarea unui pahar de dantelă
 • Alte opțiuni pentru decorarea festivă
Forma clasică de ochelari este un pahar înalt pe un picior mare

Forma clasică de ochelari este un pahar înalt pe un picior mare

Pictura artistica a ochelarilor de sampanie

Pictura artistica a ochelarilor de sampanie

Decorul festiv de ochelari pentru șampanie în Ziua Sf. aleasă a inimii

Decorul festiv de ochelari pentru șampanie în Ziua Sf. aleasă a inimii

Ce ar trebui să fie un pahar de șampanie

Paharul pentru această băutură misterioasă este conceput pentru a-și păstra aerul și lipsa de greutate. Este proiectat astfel încât să păstreze toate bulele de șampanie. Și pentru aceasta, cele mai stricte cerințe sunt impuse pe ochelari. Paharul corect de șampanie (ca în fotografie) trebuie făcut din cristal sau sticlă. Ochelarii diferă în forma lor. Luați în considerare cele mai populare dintre ele.

Un exemplu de decorare a ochelarilor pentru șampania Boemia

Un exemplu de decorare a ochelarilor pentru șampania Boemia

Forma clasică a unui pahar

Cea mai clasică varietate de ochelari este o sticlă de vin sub formă de flaut. Aceasta este "pictograma de stil" din categoria corespunzătoare. Aceste ochelari sunt minunate pentru evenimentele tradiționale și se vor potrivi perfect în formatul oricăror dintre ele. În exterior, acest pahar seamănă cu un castron îngust pe un picior mare sau mediu. Această formă permite bulelor să "se joace", ridicându-se de jos până la suprafață.

Cu toate acestea, adevărații gurmanzi ai acestei băuturi spumante sunt puțin probabil să aprecieze acest pahar deoarece este imposibil să prezinte întregul buchet de arome în glorie completă. Acest lucru se datorează suprafeței mici a sticlei, care nu permite ca buchetul să se desfășoare complet. Totuși, aceasta nu este o problemă pentru vinurile tinere. Dacă ați cumpărat un vin spumant vechi scump, atunci luați în considerare și alte tipuri de forme pentru ochelari pentru ao prezenta în mod corespunzător.

Forme originale de pahare de vin

În acest caz, veți fi salvați de o lalea. Este mai potrivit pentru vinuri rafinate și vechi. Prin urmare, va fi apreciat de fanii și cunoscătorii de șampanie scumpe. Forma seamănă cu un flaut, dar are un castron mai mare. Acesta din urmă, care se extinde până la centru, se înclină în partea de sus, ca un buzunar de deschidere a unei lalele. Acest formular nu este lipsit de avantajul flautului: de asemenea, permite bulelor să joace. În același timp, nu le va permite să te "bată" în nas: se vor aduna în partea dreaptă a limbii. În plus, această formă permite prezentarea celui mai complet buchetului, ceea ce o deosebește de cea anterioară.

Ochelari de forma

Ochelari de forma "lalele" cu pictate manual

Un pahar sub formă de farfurie sau cuve este cel mai vechi dintre formele de pahare de vin, care își urmărește istoria de la începutul secolului al XX-lea. E minunat opțiune pentru concediu în stil retro. Sticla are un vas larg, dar puțin adânc. Această formă de sticlă de vin este puternic asociată cu luxul și extravaganța. Din aceste pahare, eroii "Great Gatsby", vedetele de la Hollywood din anii '40 și participanții la notorietatea petreceri Andy Warhol.

Ochelari largi pentru șampanie

Ochelari largi pentru șampanie

Popularitatea ridicată a acestei forme a fost datorată faptului că în acele zile cea mai populară băutură spumante erau soiuri dulci de șampanie. Cu toate acestea, acum, când preferăm opțiuni mai uscate, această formă nu ne permite să dezvăluim pe deplin buchetul lor. Acest lucru se datorează faptului că castronul mic nu permite bulelor să se joace în mod corespunzător. În plus, acest formular lasă o probabilitate ridicată că vărsați în mod accidental șampanie.

Caracteristicile etichetei de masă

De regulă, șampania de băut are o atmosferă specială, rafinată, care corespunde solemnității ocaziei. Prin urmare, pentru a nu strica impresia de sărbătoare, să adere la o anumită etichetă. Acest lucru nu vă va permite să atingeți fața de murdărie.

Dacă ați fost destul de norocoși să primiți oaspeți, trebuie să vă amintiți că șampania necesită gustări speciale și deserturi care vor sublinia gustul său rafinat. Iată o listă de gustări care nu sunt combinate cu vinurile de șampanie:

 • ciocolată;
 • feluri de mâncare cu ceapă și usturoi;
 • produse din carne roșie (aici toate fac parte din carnea de porc fiartă, brânză, cârnați preferate - lăsați-le pentru o altă ocazie);
 • de est Dulciurile, cum ar fi: rahat-lukum, halva etc.

Toate aceste produse întrerup gustul șampaniei și, prin urmare, sunt oaspeți nedoriți pe masă, unde această băutură capricioasă este prezentă.

Fructe de mare este minunat în ton cu șampania

Fructe de mare este minunat în ton cu șampania

Cu ce ​​puteți combina un vin spumant? Nu vă faceți griji, există o listă impresionantă de produse care completează perfect șampania. În primul rând, acestea includ fructe de mare. Bucurați-vă de oaspeți cu sandwich-uri cu caviar, creveți, midii sau squid. Cu vinuri spumante, în special roz, brânza este în mod ideal combinată. Nu este un păcat să oferiți oaspeților și fructelor, precum și salate ușoare fără adăugarea de maioneză. Deserturile sunt, de asemenea, potrivite, totuși, numai dacă tratați oaspeții la bere semisweet. Nu uitați de nuci, în special de migdale, care savurează mirosul de șampanie. Din mâncăruri mai "impresionante" potrivite pentru păsările de curte fierte și carnea albă.

Cum să țineți în mod corespunzător un pahar

Cu toate acestea, este posibil ca elementele de bază ale etichetei să nu fie suficiente pentru a corespunde cazului. De asemenea, este important să înțelegeți cum să păstrați în mod corespunzător un pahar de șampanie. La urma urmei, există multe subtilități în această întrebare. Și va trebui să țineți un pahar destul de des - de fapt, cazurile solemne presupun un număr destul de impresionant de toasturi.

Fouger ar trebui să fie ținut numai de picior. Acest lucru se datorează nu numai eleganței, ci și practicității: dacă țineți un pahar pentru un castron, băutura se va încălzi rapid și își va pierde proprietățile

Un exemplu de deținere corectă a unui pahar

Un exemplu de deținere corectă a unui pahar

Ochelari de șampanie pentru Anul Nou cu mâinile lor

Șampania este băutura care este invariabil asociată cu Anul Nou. Pentru a face această vacanță de neuitat, ar trebui să acordați o atenție deosebită decorului mesei. Nu uitați de decorarea ochelarilor. În acest caz, pot fi înfrumusețează într-un mod special.

Poate că versiunea cea mai festivă și mai elegantă a decorului implică utilizarea pietrelor. Această lucrare este foarte laborioasă și necesită o anumită cantitate de răbdare, dar rezultatul va depăși toate așteptările. Stocați-vă cu pietre de diferite dimensiuni și culori. Ar trebui să fie plane pe partea inferioară. Alegeți pietrele în funcție de stilul mesei festive. Veți avea nevoie de un adeziv special pentru sticlă și o pereche mică de pensete. Pregătiți scobitori, un băț dintr-un pom de portocal (vândut în departamentul de manichiură), un șervețel de bumbac și alcool.

Exemplu de decorare a ochelarilor cu bandă și paiete

Exemplu de decorare a ochelarilor cu bandă și paiete

Consiliu: pensetele normale pot fi înlocuite cu un accesoriu specializat pentru lipirea pietrelor pe unghii.

Vă sugerăm să decorați tulpina cu o strasă și să folosiți un singur cristal pentru castron.

Decorarea unui pahar de șampanie în culoarea aurului

Decorarea unui pahar de șampanie în culoarea aurului

Înainte de a începe să lucrați, ștergeți suprafața potrivită cu o cârpă înmuiată în alcool. Acest lucru va ajuta la degresare, iar cristalele vor fi mai bine respectate.

Ochelarii pentru Anul Nou ar trebui să arate luminos și solemn!

Instrucțiuni pentru decorarea festivă a unui geam

Aplicați un lipici mic pe marginea tijei cu o scobitoare. Folosind pensete, ridicați cristalul și lipiți-l pe tulpină. Apoi, al doilea și așa mai departe. Lipiți pietrele de-a lungul circumferinței piciorului. Apăsați-le pe sticlă cu un băț portocaliu. În mod ideal, seria se va converti ușor, dar acest lucru nu se întâmplă întotdeauna. Dacă sunteți ghinion, introduceți un strasik mai mic. Mai departe trecem la al doilea rând și mai departe.

Decor de aur de ochelari pentru sampanie cu ajutorul lacului de unghii

Decor de aur de ochelari pentru sampanie cu ajutorul lacului de unghii

Pentru castron pot fi folosite cristale mai mari. Le puneți sub formă de imagine sau le răspândiți haotic peste suprafața castronului. O idee bună este să scoți pietrele sub forma primei litere a numelui de oaspeți. Un astfel de geam va înlocui plăcuța tradițională cu semnul de identificare. Pentru a face acest lucru, transferați modelul pe hârtie. Linile trebuie să fie îndrăznețe. Împingeți foaia de hârtie în tub astfel încât modelul să fie afară. Introduceți tubul rezultat în sticlă. Desenul nu trebuie să se deplaseze nicăieri. Acum, puneți această scrisoare cu cristale, iar paharul este gata.

Maestru-clasă pe decorarea unui pahar cu ajutorul murale și cristale

Maestru-clasă pe decorarea unui pahar cu ajutorul murale și cristale

Decorarea unui pahar de zahăr sau sare

Dacă această activitate pare prea obositoare pentru tine, atunci există alte modalități de a face ochelarii mai eficienți. Ochelarii de decorare pentru șampanie pentru Anul Nou se pot face cu ajutorul înghețului improvizat. Veți avea nevoie fie de zahăr, fie de sare, în funcție de aroma pe care doriți să o dați șampaniei.

Prelucrarea marginilor unui pahar de zahăr

Prelucrarea marginilor unui pahar de zahăr

Consiliu: această decorare schimbă gustul șampaniei. Luați în considerare acest lucru dacă furnizați vinuri scumpe în vârstă, sau printre oaspeții dvs. există experți care nu apreciază un astfel de truc.

Pentru zahăr sau sare păstrată pe un pahar - trebuie să fie umezită. Acest lucru este ușor de realizat cu suc de lamaie sau de lamaie. Pentru aceasta este posibil să aveți nevoie de un mic burete.
Alegeți boabe mici de zahăr. Un zahăr brun sau colorat, care va sublinia solemnitatea evenimentului, este potrivit. Dacă ați ales sarea, atunci rețineți că în acest caz bucătăria iodată și obișnuită nu va funcționa. Este mai bine să folosiți kosher sau mare. Se toarnă o cantitate mică de sare sau zahăr pe vas. Înclinați partea de sticlă în jos și rotiți-o încet, astfel încât numai partea exterioară a geamului să fie acoperită cu decor. Excesul de zahăr sau de sare ar trebui să fie scuturat.

Consiliu: zahărul va crește numărul de bule din sticlă.

Nu uitați de sticlă! Un accesoriu foarte funcțional, care va juca o funcție decorativă, va fi un gag sub forma unei figurine de Moș Crăciun, un pinguin, un urs sau alt personaj asociat cu Anul Nou.

Ochelari de șampanie cu mâinile lor pentru nuntă

Descriu mai sus metodele de decorare ochelari sunt potrivite pentru o nuntă. Există o mare varietate de moduri de a decora ochelarii de mireasă. În acest scop, de exemplu, următoarele materiale:

 • margele;
 • margele;
 • perle;
 • dantelă și văl;
 • panglici din satin;
 • inimi;
 • strasuri;
 • pene, etc.

Alegerea accesoriilor decorative depinde de natura și stilul nunții.

Consiliu: doar în cazul în care este recomandat să decoreze nu numai două pahare de novomani, dar au, de asemenea, mai multe ochelari de vacanță. La urma urmei, poate exista o situație neprevăzută.

Un exemplu de design al unui pahar de șampanie pentru o nuntă poate fi vizionat pe video.

Un pahar de șampanie: fotografii de decor de dantelă

Una dintre cele mai atrăgătoare opțiuni pentru a face un pahar este dantelă. Înainte de a lucra, trebuie să pregătiți ochelarii de vin într-un mod asemănător cu pregătirea decorului de sticlă de Anul Nou, care a fost descris mai sus.
Apoi, toarnă paharul de sticlă în jurul perimetrului cu dantelă. Alegeți culoarea sa, bazată pe tematica nunții. Deci, pentru o sărbătoare în stilul costumului Tiffany turcoaz dantelă. Dacă sunteți un fan boema chic, atunci nu vă refuzați plăcerea de a decora ochelarii sub șampanie (ca în fotografie) cu elemente luminoase - se va face pentru asta fucsie, valul de aur. Culoarea bejului și cremeiși plecați la nuntă în stil rustic.

Design decorativ de ochelari pentru nunta in culoarea unei marsala: vopsea manuala in pantaloni si panglici din satin cu perle

Design decorativ de ochelari pentru nunta in culoarea unei marsala: vopsea manuala in pantaloni si panglici din satin cu perle

Puteți lipi dantelă la geam cu un pistol adeziv și lipici. Potrivit ca o silicon, și instant, precum și PVA. Lace poate fi lipit în jurul sticlei. Nu uitați să vă retrageți la aproximativ un centimetru de la margine.

un pahar de șampanie: ochelari de fotografiere pentru șampanie: castron și picior cu o dantelă subțire

Pahare de decorare pentru șampanie: castron și picior cu o dantelă subțire

Consiliu: majoritatea tipurilor de clei are în componența sa substanțe care pot fi inhalate periculos. Aveți grijă de siguranța dvs. - faceți creativitate într-o cameră bine ventilată.

Lace poate decora nu numai castron de un pahar, dar, de asemenea, piciorul. Pentru aceasta se recomandă "a construi" o dantelă decorativă "fustă". Puneți-o pe picior de sticlă și decorați cu o panglică de satin sau arc - decorul festiv este gata! Puteți, de asemenea, să combinați o margine de dantelă pe castron cu o "fustă" pe picior. Cu toate acestea, în acest caz, încercați să nu "exagerați" și să utilizați mai puțin material, altfel în loc de o sticlă rafinată veți obține un lucru foarte puțin gustos.

Decorarea unui pahar cu flori artificiale

Decorarea unui pahar cu flori artificiale

Alte opțiuni pentru decorarea festivă

Puteți să vă limitați la decorațiuni numai din dantelă, dar această opțiune de decor poate fi optimizată. Pentru aceasta aveți nevoie de perle și margele. Lipiți-le la dantelă într-o secvență sau într-o haotică - totul depinde de imaginația dvs. și de stilul ales. Un pahar de vin poate fi decorat cu panglică din satin.

Decorul unui pahar cu umbrire translucidă

Decorul unui pahar cu umbrire translucidă

Dacă nu sunteți gata să decorați ochelari pe cont propriu, puteți cumpăra întotdeauna set gata făcut pahare de sampanie.

Un pahar de șampanie: o clasă de master pe decor festiv și 80 de fotografii selectate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =