Este o modalitate foarte bună de a vă decora casa într-un mod unic.

Este o modalitate foarte bună de a vă decora casa într-un mod unic.

Dacă sunteți în căutarea unui interesant interes sau meșteșuguri - Încearcă să fii ciudat! Această artă simplă la prima vedere vă va face să vă jucați imaginația și pentru copii va fi o activitate utilă pentru dezvoltarea abilităților motorii. Nu mă credeți? Check it out pentru tine!

Cuprins:

 • Ce este asta?
 • Un pic de istorie
 • Tipuri de produse
 • Idei pentru începători
 • Aplicare în interior
Frumoasele voluminoase frumoase

Frumoasele voluminoase frumoase

Ce este asta?

Interesant! Numele provine de la marginea engleză, care în traducere înseamnă "pene de pasăre". Dacă selectați un analog rusesc, puteți numi această tehnică vată de hârtie sau mai exigent - arta filigranului de hârtie.

Esența quilling-ului este de a crea un plat sau tridimensional picturi și meșteșuguri cu ajutorul benzilor răsucite de hârtie grea. Linile și cabanele sunt interconectate organic, creând contururi de flori și animale, desenând peisaje și portrete.

Poziție interioară inscripție - o ridicare instantanee a dispoziției

Poziție interioară inscripție - o ridicare instantanee a dispoziției

Creat și inscripțiile din această tehnică arată foarte frumoasă și neobișnuită

Creat și inscripțiile din această tehnică arată foarte frumoasă și neobișnuită

Faceți quilling-ul, pe baza propriei dvs. imaginații sau a schemelor de quilling. Anterior, pentru a răsuci panglicile au folosit un stilou, care se reflectă în numele artei. Acum, pentru aceste scopuri utilizați ace și scobitori, iar alegerea hârtiei a devenit mult mai largă. Și cel mai important avantaj al acestei arte constă în faptul că este disponibil pentru aproape toată lumea - principalul lucru pentru a înțelege fundamentele sale.

Această imagine poate decora copii

O astfel de imagine poate decora copilul

Un pic de istorie

Informații! Dacă originea origami este Estul, atunci cu quilling situația este mult mai complicată. O serie de surse datează de originea acestui tip de lucrare de lucru I-II. Alegerea timpului nu este accidentală - în 105, China a inventat hârtia.

În conformitate cu o altă versiune, primele călugărițe catolice au început să studieze documentele din secolele XIV-XV. Crearea de medalioane și cărți poștale de la călcarea cu mâinile lor a atras doamnele societății. Pentru oamenii simpli, hârtia era prea scumpă pentru o lungă perioadă de timp, deci această tehnică era prerogativa cetățenilor bogați. O poziție deosebit de importantă de câștig de hârtie a ocupat printre artele aplicate din Coreea.

Tehnologia modernă europeană și americană: laconicism și o perioadă rezonabilă de timp pentru a crea, dar în același timp, un farmec nemărginit

Tehnologia modernă europeană și americană: laconism și o perioadă rezonabilă de timp pentru a crea, dar în același timp, un farmec nemărginit

Spiritul timpului se reflectă în ideile de a cădea, de exemplu, crearea de portrete ale unor celebrități. Idee minunată pentru interiorul în stilul artei pop!

Spiritul timpului se reflectă în ideile, de exemplu, crearea de portrete ale unor celebrități. Idee minunată pentru interior în stilul artei pop

Oricare ar fi fost, dar tehnica quilling-ului a fost îmbogățită de tradițiile diferitelor țări și vremuri. Și spre deosebire de primele produse făcute în ea, ne-a ajuns în siguranță.

Tipuri de produse

Bineînțeles, diferențele dintre obiectele de artizanat occidentale și orientale de la falsificări sunt vizibile la fel de mult ca diferența în mentalitatea oamenilor din diferite țări. Deci, probele europene sunt simple, clare, care nu necesită mult timp pentru execuție. În Est, maeștrii lucrează minuțios la fiecare curl și creează picturi masive, deseori voluminoase, figurine și ornamente.

Ideea! În funcție de preferințele persoanei cărora doriți să le prezentați o zi de naștere sau pentru o altă ocazie, puteți alege stilul de performanță. Dacă destinatarul este îndrăgit de cultura japoneză, vracul și, constând din multe detalii complexe ale florii de cireșe, vor fi exact ceea ce îi place. amant Art Nouveau puteți să vă bucurați de o carte poștală laconică și simplă, dar în același timp.

Prin conectarea unei fantezii, puteți desena o carte poștală la aproape orice eveniment, iar destinatarul va fi sigur că va fi atins de o asemenea atenție de partea dumneavoastră

Prin conectarea unei fantezii, puteți desena o carte poștală la aproape orice eveniment, iar destinatarul va fi sigur că va fi atins de o asemenea atenție de partea dumneavoastră

Ideea! Marginile fâșiilor de hârtie răsucite se scufundă cu 1 mm în adeziv, apoi se sclipesc

Ideea! Marginile fâșiilor de hârtie răsucite se scufundă cu 1 mm în adeziv, apoi se sclipesc

Lucrarea autorului picturii

Lucrarea autorului picturii

La nota! Cu ajutorul quilling-ului creați nu numai poze, ci și statuete, vaze, fulgi de zăpadă, cufere, cupe decorative cu farfurioare și chiar șah.

Interesant și foarte modern arată în quilling ziarul

Interesant și foarte modern arată în quilling ziarul

Ideea! Un aspect foarte luminos realizat în tehnica quilling-ului fluture. Puteți face mai multe bucăți de diferite culori și le puteți așeza pe frunzele florilor de interior.

Un set de instrumente

Quilling este bun pentru că nu aveți nevoie de un dulap special sau de unelte profesionale super-complicate. Setul de instrumente este redus la o mică listă:

 1. Benzi de hârtie cu diferite lățimi (3, 4, 6 și 10 mm);

  Sfat! Dacă este posibil, nu schimbați pe hârtie. Din calitatea acestui material va depinde nu numai rezultatul final, ci și procesul de muncă în sine. La urma urmei, hârtia specială este mai ușor de îndoit și mai puțin deteriorată.

 2. Dispozitiv care vă permite să răsuciți panglicile. Poate fi un ac, o scobitoare sau un ac înțepenit într-un bețișor de lemn cu urechi mari, dar mușcate. O mașină specială poate fi găsită printre alte mărfuri pentru lucrul cu ace.
 3. Pensetă. Pentru a vă asigura că degetele nu se lipesc de detalii și de carton în timpul lipirii, trebuie să folosiți pensete cu capete plate.
 4. Foarfece. Sharp și subțire se potrivesc cel mai bine.
 5. Lipiți cu o perie. Excelentă adeziv alb PVA, ușor de găsit în orice magazin de papetărie. Dacă nu există perii, utilizați o scobitoare pentru a lubrifia piesele - aceasta va evita urme pe hârtie.
 6. Baza. Cartonul este excelent ca o pânză. În plus, puteți alege tonul potrivit, în armonie cu imaginea.
Procesul de a crea un fluture cu ajutorul tehnicilor de fabricare a hârtiei

Procesul de a crea un fluture cu ajutorul tehnicilor de fabricare a hârtiei

Sfat! Pentru a crea o bretonă, puteți recurge la utilizarea unui dispozitiv special, tăind-o fără efort suplimentar. Găsirea unui astfel de instrument vă permite să economisiți mult timp. De asemenea, util șablon cu cercuri diferite.

În plus, kituri gata făcute pentru ambalarea în hârtie pot fi găsite în magazine specializate în quilling și mână-Meyde.

Această artă, care nu limitează zborul fanteziei

Această artă, care nu limitează zborul fanteziei

Idei pentru începători

Cum de a face o quilling? Dacă nu lucrați cu desăvârșire, nu vă faceți griji, pentru că nu este dificil să înțelegeți această artă din principalele sale lucruri. La urma urmei, chiar și meșteșugurile simple arata frumos, dacă se face frumos.

Lucru simplu care se poate face cu copilul

Lucru simplu care se poate face cu copilul

Având o anumită abilitate, puteți face inscripții interioare amuzante

Având o anumită abilitate, puteți face inscripții interioare amuzante

Populară printre cei care sunt deja puțin familiarizați cu tehnica, ideea: cuvinte și nume

Populară printre cei care sunt deja puțin familiarizați cu tehnica, ideea: cuvinte și nume

La nota! Exersarea pentru copii este o activitate distractivă și plină de satisfacții, contribuind la dezvoltarea abilităților motorii și imaginației fine. Chiar mai bine, dacă lucrați la o ambarcațiune, veți fi împreună. Îndepărtat, copilul se va putea dovedi că în orele de școală nu se întâmplă întotdeauna.

înainte creați o imagine, trebuie să stăpânești tehnica de a crea detalii. Poate cel mai simplu mod de a face petale pentru flori. Pentru a face acest lucru, luați o bucată de hârtie, răsuciți-o într-un tub și apoi aplatiți-o pe o parte. După ce ai făcut mai multe astfel de părți, poți să așezi o floare care să decoreze orice carte poștală.

"Быстрая" идея для работы: гирлянды с плавным переходом цвета

Idee rapidă de lucru: ghirlande cu o tranziție lină de culoare

Decorăm o plantă de locuit vie

Decorăm o plantă de locuit vie

Din detalii similare, este posibil să creați și articole mai dificile de mână. De exemplu, o inimă cu bomboane. Pentru a face acest lucru, pe lângă instrumentele deja enumerate, veți avea nevoie de aceste materiale:

 1. Yum. Este de dorit ca delicatețea să fie rotundă, dar ambalajul să iasă din ambele părți dincolo de conținut.
 2. Baza de carton alb gros.
 3. Culoare (roșu sau roz).
 4. Bandă adezivă îngustă transparentă.
Cercei frumoase realizate manual

Cercei frumoase realizate manual

  • Pasul 1. Crearea bazei de carton. Desenați o inimă cu o axă centrală de 7 cm, o lățime de 8 cm. În interior, trebuie să desenați un cerc. În acest scop, un șablon este util, deci puteți utiliza și o busolă. Din linia de sus a cercului trebuie să retrageți un centimetru în jos și să puneți un punct, trageți un semicerc prin el. Obțineți ovalul rezultat.
  • Pasul 2. Apoi urmează prepararea tuburilor, așa cum s-a descris mai sus. Apropo, nu le poți stoarce. Apoi ne-am închis, spirala rotundă. Sau, dimpotrivă, poți închide hank din două părți, primind ceva care arată ca un ochi.

Sfat! Utilizați una sau ambele opțiuni la discreția dvs.

 • Pasul 3. Plasarea și lipirea pieselor. După aranjarea pieselor pe carton în mod necesar (strâns, rar, la margini sau de la jumătate), începem să le lipim.
 • Pasul 4. Aderarea bomboanelor. Pe ambalaj lipim benzi de scotch și fixăm dulceața pe partea din spate a ambarcațiunii.
Frumos carte de nuntă

Frumos carte de nuntă

O altă opțiune simplă este detaliile în formă de inimă. Pentru a le crea, o mică bandă de hârtie se îndoaie în jumătate, după care marginile sunt înfășurate (o oră, cealaltă - împotrivă) și lipite împreună. Puteți folosi inimile pentru compoziție sau separat, ca o suspensie.

Aplicare în interior

Produsele realizate în această tehnică vor fi un plus frumos pentru casa ta. În primul rând, pot fi picturi și panouri de perete. De asemenea, cu ajutorul unor figuri tridimensionale puteți decora cadrul pentru fotografii sau oglindă.

Figura volumetrică a hârtiei colorate

Figura volumetrică a hârtiei colorate

Cadru luminos creat de mâini proprii

Cadru luminos creat de mâini proprii

O astfel de pahar de suveniruri va decora interiorul

O astfel de pahar de suveniruri va decora interiorul

Cu hârtie, puteți decora un calendar de pereți decorat neobișnuit

Cu hârtie, puteți decora un calendar de pereți decorat neobișnuit

O astfel de carte poștală, chiar și după ani, va fi plăcută să vă țineți în mână

O astfel de carte poștală, chiar și după ani, va fi plăcută să vă țineți în mână

Sfat! Dacă îți plac figuri mai solide, poți să faci o varietate de figurine - de la porci și miei amuzanți până la fluturi rafinate și vase cu flori.

O atenție deosebită merită decorațiuni pre-de Crăciun în stilul de quilling - pandantive sub formă de fulgi de zăpadă. Apropo, în Paste puteți face și meșteșuguri originale - de exemplu, modele de flori de pastă pe ouă și decorați-le cu panglici.

Ouă de ouă cu decor original

Ouă de ouă cu decor original

Favorit de multe tema de cafea

Favorit de multe tema de cafea

O astfel de inimă frumoasă poate fi o decorare bună pe perete

O astfel de inimă frumoasă poate fi o decorare bună pe perete

Sfat! Pentru iubitorii de teme orientale, vă recomandăm să realizați un ventilator de perete - acest decor se va potrivi perfect în interior într-un minimalist Stil japonez.

Ideea unei plăci decorative pentru hol

Ideea unei plăci decorative pentru hol

Lucrări la scară mare în trei culori: o hartă a peretelui din lume

Lucrări la scară mare în trei culori: o hartă a peretelui din lume

Quilling nu este pentru nimic atrage fanii de mână, deoarece această tehnică nu este numai fascinant, dar, de asemenea, disponibile. Ei bine, decora produsele cu interior hârtie răsucite va fi o soluție originală și interesantă!

Tranziții de culoare frumoase, care pot fi improvizate în furiș

Tranziții de culoare frumoase, care pot fi improvizate în furiș

Quilling: învățăm să creăm capodopere reale în tehnica hârtiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 61