Pentru a crea invitații, trebuie să abordați foarte responsabil, deoarece aceasta este prima impresie a nunții voastre. În acest articol vă vom spune toate secretele selecției

Pentru a crea invitații, trebuie să vă apropiați în mod responsabil, deoarece acestea creează prima impresie de nuntă

Potrivit faimoasei zicale, teatrul începe cu un cuier, iar începutul nunții este considerat invitație la nuntă. Fotografii și lecții video de la profesioniști vă vor ajuta să creați mini-capodopere. Aceste invitații de hârtie sunt departe de trivia, dar un fundal puțin al unui viitor mare luminos, în fața vacanței viitoare. Puteți face cu siguranță și probele frumos finite din imprimantă, dar imagina surpriza și încântare vizitatorii să descopere nu cărți poștale ștampilate, și scrisori cu partea închisă a sufletului! În acest articol, vă vom spune toate secretele de a crea invitații la o nuntă și caracteristici de nunta.

 • Invitații la nuntă cu mâinile lor. De unde să încep?
 • Invitații neobișnuite la nuntă
 • Opțiuni pentru dantelă
Invitații blânde la nuntă cu mâinile lor, cu ornamente florale

Invitații blânde la nuntă cu mâinile lor, cu ornamente florale

O altă opțiune pentru emiterea unui plic de invitație pentru o nuntă

O altă opțiune pentru emiterea unui plic de invitație pentru o nuntă

Creați invitații de nuntă pentru nunta dvs. - o ocazie excelentă de a vă arăta toată creativitatea și a vă pune sufletul în acest atribut de nuntă

Creați invitații de nuntă pentru nunta dvs. - o ocazie excelentă de a arăta creativitatea, de a vă exprima sentimentele și de a vă pune sufletul în acest atribut de nuntă

Invitații la nuntă cu mâinile lor. De unde să încep? 

În primul rând, trebuie să vă gândiți la tema generală și la nuanțe. De obicei, pentru fiecare nuntă se alege o anumită temă, care stabilește interioarele, costumele și invitațiile. După ce a decis această idee, merită să elaborăm șabloane care să contribuie la simplificarea procesului și să producă rapid mesaje pentru un număr mare de persoane.

Invitatii la nunta. template-uri

Dacă aveți o bună cunoaștere a editorilor grafici, încercați să creați un aspect de invitație în formă electronică, în caz contrar - schițați doar o schiță pe hârtie pe hârtie

Dacă aveți o bună cunoaștere a editorilor grafici, încercați să creați un layout de invitație în formă electronică. Sau doar să schițezi o schiță pe hârtie pe hârtie

Să mergem de la simplu la complex: începeți cu un fel de felicitare realizat manual într-un plic. Cumpărăm un set de hârtie frumoasă, formăm aceleași cărți din foi, vopsește într-o temă, scriem text înăuntru. Pentru a facilita sarcina, puteți lua un burete de cauciuc gros, se taie prin ea tiparele necesare, muiată în cerneală neagră obișnuită și ștampilate în aceleași locuri pe care e linii diferite (a se vedea. Foto).

Sfat! Timbrele ștampile sunt vândute în magazine de papetărie, care pot fi achiziționate și utilizate în designul cărților poștale.

De asemenea, foarte original va arăta ca un semn cu portretele tale

Originalul va arăta ca un semn cu portrete ale noilor soții

În acest caz, este mai bine să alegeți opțiunea de contrast - negru cu alb sau alb cu roșu etc. Principalul lucru este conținutul; pe fondul simplității externe, textul ar trebui să câștige.

Chic, stralucire, frumusete

Pe de o parte, acesta este lexicul Ellochka, canibalii de la "12 scaune", pe de altă parte, câteodată chiar vrei extravaganță. În acest caz, o dată în viață nu va afecta cristale, pene, panglica de matase, etc Cut, lipirea, scris -. Aici nu va trebui să se gândească foarte atent textul, se va pune în umbră încă de lux strălucește în afara. O linie scurtă și atrăgătoare este de ajuns, ceva de genul "Vasya și Katya vă invită la cea mai bună minge de nunți a secolului XXI".
Simplitatea poate fi și originală - vom lua în considerare o astfel de varianta 3D a invitațiilor.

Invitații de lux la nuntă cu mâinile lor, cu un decor voluminos

Invitații de lux la nuntă cu mâinile lor, cu un decor voluminos

De la standardul plat - la volumul

 1. Dulapuri magice. Astăzi, multe magazine bugetare vând cutii de carton multi-color cu un singur color. Acesta este un material excelent pentru începutul magiei. Rămâne să cumpere satinate, kituri pentru meșteșuguri cu diverse figuri - păsări, flori, inimi etc., pe un film autoadeziv. Câteva seara - și o grămadă de invitații este gata; acum rămâne cu cel ales să scrie pe computer, să tipărească sau să scrie manual textul. Ne întindem pe cutii și oferim destinatarilor - pentru a ne ajuta "Mail of Russia", transport personal sau serviciu de curierat.
  De asemenea, puteți aranja cărți de invitație în astfel de plicuri îngrijite

  Invitațiile pot fi plasate în plicuri îngrijite

  Sfat! Dacă trimiteți invitații prin poștă, faceți-o în avans, corectată pentru o eventuală întârziere săptămânală. Dacă nu vă puteți permite un serviciu de curierat, vă puteți conecta la procesul de livrare a mai multor prieteni pe vehiculele personale, sub cea mai strictă condiție de nedivulgare a secretului.

 2. Sticle mici amuzante. Multe cupluri preferă să organizeze o nuntă în aer liber. Dacă intenționați să vă căsătoriți lângă mare sau râul obișnuit, profitați de ideea de invitații sub formă de flacon. Containerele din sticlă decorative sunt de asemenea vândute în multe magazine bugetare. Unii dintre ei, la un preț ieftin, arată ca o operă de artă. Rămâne să scrieți invitații, rotiți într-un tub, plasați în interior, completați pentru frumusețe unele stele decorative de mare, "perle" - și voila! navigarea fericită pe destinatari.
 3. Mănușă albă. După ce am împrumutat ideea cu șosete pentru Moș Crăciun, coasem cele mai simple mănuși de satin ca niște tampoane pentru o tigaie, doar subțiri și mici. Extindeți pietrele, mini-florile și alte elemente decorative. În interiorul nostru, am pus scrolluri cu textul "Noi încredințăm mâinilor voastre bune atmosfera cea mai importantă pentru dumneavoastră, sunteți invitați la o nuntă acolo și apoi în atâtea lucruri".
 4. Dulceață neașteptată. O idee simplă și în același timp strălucită - capcana nominală cu inimi. Cumparam aceste mini-prăjituri, investim invitații și le trimitem prietenilor. Singurul negativ: această opțiune este potrivită numai pentru locuitorii unui oraș.

  Nu este necesar să se limiteze la un kapekeykom, puteți emite cărți de invitație în aproximativ o astfel de compoziție

  Nu vă limitați la un capcac. Puteți aranja invitații în legătură cu această compoziție

 5. Mulțumesc pentru ciocolată. După ce ați cumpărat ciocolată cu ridicata bună, puteți scoate ambalajul din fabrică și îl puteți înlocui cu o imagine a cuplului dvs. fericit și data, locul nunții.
 6. Pungi mici fermecătoare. organza a venit la noi dinspre est, dar sa îndrăgostit de toate țările lumii. Pentru invitații originale este suficient să cumpărați câțiva metri de organza și să coaseți pungi mici. Costurile sunt minime, dar cât de mult entuziasm este cauzat de țesutul irizat!
 7. Bomboană cu o surpriză. Puteți cumpăra un pachet colorat pentru cadouri și aranja invitații ca bomboane vesele, bandajând capetele cu arcuri.

  Una dintre opțiunile pentru fabricarea unor astfel de bomboane folosind hârtie ondulată

  Una dintre opțiunile pentru a face surprize bomboane cu hârtie ondulată

 8. O inimă imensă este suficientă pentru toată lumea. Opțiunea pentru femeile cu acul: este cumpărată o țesătură groasă de pâslă, este marcată și tăiată în formă de puzzle, un cuvânt este brodat pe fiecare dintre ele, ca rezultat, se face o inscripție integrală sau o imagine. Acesta este un joc interesant pentru adulți! O astfel de inimă poate fi plasată la intrarea într-o masă mare, iar fiecare oaspete va trebui să aducă o piesă pentru a face întreaga compoziție.

Sfat! Dacă ați luat ideea unei invitații de inimă, luați timp și duplicați-o, deoarece cineva de la oaspeți poate uita sau pierde o invitație. Duplicatele vor ajuta la realizarea unei idei concepute fără incidente.

Și aceasta nu este limita, permiteți-vă imaginația să meargă sălbatic și să creați o adevărată capodoperă

Dați aer liber imaginației dvs. și creați o adevărată capodoperă!

Invitații neobișnuite la nuntă cu mâinile lor

Tendințele moderne nu au fost lăsate afară, iar astăzi idei interesante cu nume la modă au venit la noi din diferite țări. Doriți să surprindeți? Încearcă acum Quilling sau scrapbooking.

Quilling

Este arta decorarii oricarui lucru cu ajutorul unor figuri din benzi de hartie. Întregul secret este să le răsuci într-un anumit fel.

Veți avea nevoie de:

 • două foi de hârtie - groase și subțiri;
 • line;
 • foarfece;
 • clei;
 • papetarie foarfece;
 • creion;
 • hârtie colorată;
 • Instrument de tăiere;
 • jumătate de margele;
 • bandă din satin.

Sfat! Este mult mai convenabil să cumpărați un set pregătit pentru călcare, decât să îl colectați independent în părți.

Un exemplu de kit de gata pentru falsificare

Un exemplu de kit de gata pentru falsificare

Curs de lucru:

 1. Am tăiat benzi identice subțiri, aproximativ pe 15 felii pe fiecare dintre cărțile poștale. Vom întoarce rolele de la ele într-un instrument quilling. Un capăt este fix, iar al doilea este înfășurat pe sculă. Fixați marginea liberă cu clei.
 2. În același timp, lipim hârtia colorată pe hârtie solidă pentru fundal, atașați florile la cartea poștală, faceți frunzele. Dacă ruloul "gata" este aplatizat pe ambele părți, va fi produsă o foaie.
 3. În mijlocul florilor fixăm margelele, din panglica din satin am plierea arcului și, de asemenea, lipim. Puteți, de asemenea, să vă decorați după preferințele dvs. cu piese auxiliare.
 4. Există o versiune mai simplă, dar nu mai puțin frumoasă. Pe o foaie de ramură vopsea, încadrată banda lui de-a lungul conturului, inimile buclat, crep și a obține o crenguță cu inimi de nunta.
Una dintre cele mai ușoare opțiuni pentru proiectarea unui card de invitație în tehnica quilling

Una dintre cele mai simple opțiuni pentru proiectarea unei cărți de invitație în tehnica quilling

Vechiul Scroll

Iubitorii de relicve și antichități pot face o invitație de nuntă sub forma unui papirus antic, care a rostogolit un tub.

Invitational-papyri arata destul de misterios, pentru că desfășurarea de hârtie în vârstă, ne pare să prikosayemsya la ceva etern

Invitația-papyri arata destul de misterioasă, pentru că dezvăluind hârtia îmbătrânită, par să atingem ceva etern

Vom avea nevoie de:

 • hârtie groasă de dimensiune A4;
 • frânghie (cum ar fi prăjiturile legate);
 • ceai puternic de ceai;
 • se potrivește, o brichetă sau o lumanare.

Curs de lucru:

 1. Învechim hârtia. Pentru a face acest lucru, îl puneți într-un recipient cu ceai, înmuiați-l și uscați-l. Apoi am îmbătrânit și mai mult, făcând pete de cerneală. Uscați uscătorul de păr.
 2. Scriem inscriptia, imitand stilul vechi.
 3. Am tras foaia rezultată în jurul perimetrului.
 4. Din partea de sus se fixează șirul, se răsucește tubul și se fixează.

Sfat! Melodiile de cerneală pot fi înlocuite cu vin. Prin urmare, se poate combina pregătirea invitațiilor cină romantică pentru un pahar de vin.

Acceptați astfel de invitații la nuntă, realizate de dvs. însuși, arătați destul de atmosferice și fascinante

Astfel de invitații de nuntă, făcute cu mâinile lor, arată elegant și misterios

Scrapbooking + Decoupage

Scrapbooking - un fel de lucrare de gravat, constând în fabricarea și proiectarea de cărți de familie sau personale cu album foto. Decupaj - Tehnica de decorare prin transferul unei imagini pe un obiect și fixarea acestuia cu un lac. Metoda noastră combină ambele opțiuni.

Invitațiile extraordinare vor fi foarte relevante în cercul fanilor jocurilor de cărți

Invitațiile extraordinare vor fi foarte relevante în cercul fanilor jocurilor de cărți

Ce aveți nevoie:

 • orice carte poștală sau carton;
 • foaie de muzică;
 • o foaie de hârtie translucidă;
 • flori mici artificiale;
 • șireturi;
 • margele;
 • foarfece;
 • clei;
 • guașă;
 • șablon.

Curs de lucru:

 1. Cartonul se îndoaie la jumătate sau se ia o carte de-a gata, tăiați marginile într-o manieră figurativă, decorați partea frontală cu monograme printr-un șablon gata făcut. Separat, pregătim o bucată de hârtie cu o tăietură mare în mijlocul inimii.
 2. Lipim pe jumătatea din față a hârtiei translucide, punem note pe ea, lipim piesa de prelucrat deasupra cu inima, astfel încât notele pot fi văzute în ea. Marginile sunt decorate cu panglica, decorate cu flori artificiale, margele etc. Se scrie textul.
Câteva exemple de invitații la nuntă cu mâinile lor în tehnica de scrabbuking

Câteva exemple de invitații la nunta cu mâinile lor în tehnica scrapbooking

Lacy invitație de nuntă

Lace va fi întotdeauna relevant la nuntă, pentru că echoes rochia miresei.

Ce aveți nevoie:

 • carton;
 • dantele;
 • bandă / panglică;
 • guașă;
 • foarfece;
 • clei;
 • șablon.

Luăm cartonul și îl îndoi în jumătate ca o carte poștală obișnuită, tipărește textul dorit al invitației, tăie frumos marginile cu foarfece. Partea din față este divizată vizual în două, vopsește o parte cu inimi, flori etc., a doua este decorată cu panglică. Îndepărtează interiorul mesajul nostru. Puteți face chiar mai ușor - nu pictați nimic și atașați o panglică de dantelă și un arc de satin pe o parte.

Opțiuni foarte blande pentru înregistrarea invitațiilor la o nuntă cu motive de dantelă

Opțiuni foarte blande pentru înregistrarea invitațiilor la o nuntă cu motive de dantelă

Sfat! Oaspeții vor observa o idee pictată, dacă dantelă de pe invitație va repeta finisajul rochiei miresei.

O altă opțiune de a crea invitații la o nuntă cu motive de dantelă

O altă opțiune de a crea invitații la o nuntă cu motive de dantelă

Cartile pregătite devin treptat din modă. Astăzi, în onoare, creativitate și individualitate, și invitații moderne la nuntă cu mâinile lor - acestea sunt mici opere de artă. Materialele video sau fotografice ale profesioniștilor profesioniști de pe internet vă vor ajuta să faceți față oricărui nivel de complexitate și să surprindeți nu numai oaspeții, ci și dumneavoastră.

Invitații la nuntă: tendințele din 2018 și clasele de masterat pentru a-și crea propriile mâini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 43