Prieteni de iarnă din bile și scări de Anul Nou

Prieteni de iarnă din bile și scări de Anul Nou

Este imposibil de imaginat sărbătorirea Anului Nou fără un pom de Crăciun, mai ales dacă familia ta are copii care așteaptă tremurând minuni și daruri de la Moș Crăciun. Designerii și meșteșugarii moderni oferă multe opțiuni pentru crearea unui pom de Crăciun fără a folosi un copac viu și fără a recurge chiar la imitații artificiale.

 • Pomul de Crăciun conic al bilelor de Anul Nou
 • Pomul de Crăciun molid
 • Pom de Crăciun de bile de Crăciun
Brad pentru masa festiva cu cadru metalic

Brad pentru masa festiva cu cadru metalic

Vă aducem la cunoștință mai multe opțiuni pentru crearea unui copac de Anul Nou.

 1. Puteți face un copac plutitor sau de con, constând exclusiv din Bile de Crăciun cu utilizarea de material suplimentar.
 2. Puteți utiliza baloane neobișnuite și, de asemenea, arbori de Crăciun. În general, există multe opțiuni creative pentru a crea un pom de Crăciun pentru sărbătorirea Anului Nou cu propriile mâini.
Ideea originală a decorului modern de perete

Ideea originală a decorului modern de perete

Pomul de Crăciun conic al bilelor de Anul Nou

Pentru a face un pom de Craciun cu bile, veti avea nevoie de urmatoarele materiale:

 1. Pen conic. Depinde de dimensiunea sa depinde de dimensiunea produsului finit, astfel încât referința principală - dimensiunile conului.
 2. Bile de Crăciun. Este necesar să aveți grijă colorate sau să utilizeze culori complet diferite, fără a fi legate de o anumită secvență de combinații.
 3. Pentru a finaliza compoziția pe vârf, puteți folosi o fulg de zăpadă, o stea, un vârf, un arc - orice doriți.
 4. Glue gun sau alt adeziv bine cusut.
 5. Foarfece.
 6. benzi, organza și așa mai departe.
 7. Sword dintr-un copac.
O scurtă clasă de master pe crearea unei meșteșuguri ușoare și frumoase

O scurtă clasă de master pe crearea unei meșteșuguri ușoare și frumoase

Pentru a crea un pom de Crăciun, trebuie să urmați secvența:

 1. Luăm un con de spumă. Decorați-o cu bilele, vom trece treptat de jos în sus (acesta este un punct foarte important).
 2. Continuăm să fixăm bilele cu un pistol. Trebuie remarcat faptul că formarea celui de-al doilea rând de bile trebuie făcută după cum urmează: acestea sunt plasate între bilele primului. Dacă ați ales modelul adecvat în culori, ar trebui să îl urmați și să alterați bilele.
 3. Umpleți conul până la capătul superior, când formează rândurile superioare, puteți folosi bilele de Crăciun cu diametru mai mic.
 4. Apoi urmează formarea coroanei.
 5. Golurile dintre bile pot fi umplute cu organza sau cu margele. Când utilizați organza, ar trebui să o tăiați în pătrate mici. Conectarea a două pătrate cu un bol de lemn și lipici, trebuie să plasați decorul rezultat într-un spațiu gol. Puteți utiliza, de asemenea, pălăria pentru acest lucru.

 Pomul de Crăciun molid

Ideea creării unui pom de Crăciun neobișnuit pentru Anul Nou poate fi realizată cu mâinile tale. Bradul se va arăta ca și cum ar pluti în aer. Din motive de securitate, acesta poate fi plasat la o înălțime (dacă există copii mici). De asemenea, acest tip de pom de Crăciun va fi o decorație neobișnuită a școlii sau grădiniței pentru vacanță.

Pom de Crăciun suspendat

Pom de Crăciun suspendat

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:

 1. lanțuri prin care structura va fi suspendată;
 2. carabine - în cantități mari;
 3. cârlige - cu numărul de carabine;
 4. linia de pescuit gros;
 5. Bile de Crăciun;
 6. Clame care vor fi utilizate pentru linia de pescuit;
 7. clește de tăiat sârme;
 8. Baza pentru fixarea bilelor va fi o rețea utilizată pentru gătit cu aburi.
Cateva detalii despre crearea unei astfel de frumusete

Cateva detalii despre crearea unei astfel de frumusete

 • Cu ajutorul dispozitivelor de prindere este necesar să tăiem lanțurile în bucăți de aceeași lungime, structura fiind suspendată pe ele. Cu ajutorul cârligelor, ar trebui să fixați lanțurile în grilă și să le conectați la capăt cu carabinele.
 • Apoi trebuie să tăiați diferite lungimi de bucăți de linie de pescuit pentru a fixa bilele. La fiecare capăt al liniei sunt realizate bucle, aici puteți folosi cleme speciale sau pur și simplu noduri.

Sfat! Asigurați baza în poziția în care va fi folosită. Este mai ușor să formați o siluetă a unui copac în greutate. Bilele pe o linie scurtă sunt atârnate în centru, iar pe linia lungă - pe margini.

Fiți atenți! Pentru a fi priceput decora un copac aer, utilizați gândirea spațială și imaginativă. O astfel de frumusețe va încânta oaspeții și membrii familiei dvs. pe tot parcursul sărbătorilor, în timp ce nici un copac viu nu va suferi, iar dispoziția de Anul Nou va fi oferită cu interes.

Fundamentele rotunde facilitează procesul

Fundamentele rotunde facilitează procesul

Pom de Crăciun de bile de Crăciun

K crearea unui copac de Anul Nou, care va decora peretele, este, de asemenea, necesar să se apropie creativ și cu imaginație. Pentru ao efectua, veți avea nevoie de:

 1. Bile de Crăciun (gama de culori și dimensiunea în avans);
 2. schelet (poate acționa un fascicul de lemn);
 3. linia de pescuit;
 4. Decoratiuni de Anul Nou, ghirlande.

Este necesar, în primul rând, să creați un cadru, pe care apoi să fie suspendate bilele. Puteți să o faceți direct sub formă de molid (triunghi) sau să executați în mai multe nivele (segmente de lungimi diferite, situate între cele mai mici și cele mai mari). Cu ajutorul instrumentului trebuie să închideți cadrul pe unghii. Apoi, totul depinde de imaginația ta: puneți bilele pe linie, legându-le la cadru și folosiți decorațiile de Anul Nou.

Sfat! cerere ghirlande (mai ales pe perimetrul cadrului) face copacul mai luminos și festiv.

Abordare creativă pentru decorarea zidurilor de Anul Nou

Abordare creativă pentru decorarea zidurilor de Anul Nou

Important! Sărbătorirea Anului Nou este tradiția fiecărei familii, ceea ce este important să se mențină din an în an. Toată lumea poate crea o vacanță. Cel mai important lucru este să abordați creativ această problemă și veți reuși și toate dorințele se vor împlini!

Facem un pom de Crăciun de bile de lux cu mâinile noastre: o clasă master pas cu pas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 11