Imaginea volumetrică din ulei

O imagine tridimensională. ulei

poze dă premiselor o individualitate și pot spune multe despre preferințele, posesiunile materiale ale proprietarului casa sau apartamentul. Alegeți-le luând în considerare designul camerei, textura și culoarea pereților, aranjați, menținând compatibilitatea stilistică, semantică.

Locuința nu este o galerie, pentru că picturile din ea nu trebuie să iasă în evidență, ci să completeze interiorul și să aducă armonie. O opțiune excelentă pentru o casă este tridimensională panou, care pot fi achiziționate gata sau realizate independent.

O imagine tridimensională într-un interior modern

O imagine tridimensională într-un interior modern

Aplicație și caracteristici

Decor de perete pot fi cele mai diverse. Gândiți-vă, trebuie să țineți cont de o mulțime de nuanțe, pentru că ceea ce va arăta atractiv într-o cameră, poate fi complet inadecvat în camere, realizat într-un stil diferit. Suprafețele de decorare reprezintă o sarcină importantă care poate fi transformată într-un proces interesant. Arătați-vă creativitatea sau contactați specialiștii și cu ajutorul lor transformați casa în casa visurilor tale!

O alegere interesantă de material

O alegere interesantă de material

Sfat! Dacă ați visat mult timp să dați noutate camerelor individuale din apartamentul dvs., panouri solide ideal pentru această sarcină.

Decoratiuni pentru stilul victorian

Decoratiuni pentru stilul victorian

factură

 • Pozele adesea dobândesc și face independent pentru a reîmprospăta interiorul. Ca urmare, premisele par să fie în viață. Astfel de panouri sunt percepute diferit în funcție de unghiul la care oamenii se uită la ele. Aceasta este o calitate unică, unul dintre acele avantaje pentru care asemenea lucrări sunt evaluate.
 • Mobilitatea este, de asemenea, foarte importantă. Dacă este necesar, puteți oricând să mutați imaginea într-un alt loc, unde va arăta complet diferit.
 • Lucrările voluminoase nu se plictisesc niciodată. panou pot fi fabricate în orice dimensiune, pe baza preferințelor personale și a disponibilității spațiului liber.
Portretul unei bucăți de hârtie

Portretul unei bucăți de hârtie

Stil și temă

Nu este dificil să găsești un panou într-un stil comun, care, bineînțeles, este un avantaj important. Acestea pot fi realizate sub forma unor produse unice pe care nimeni altcineva nu le poate avea sau pentru a le cumpăra în formă gata.

Important! Amintiți-vă că decorul nu doar decorează casa, ci reflectă și hobby-urile, gusturile estetice ale oamenilor care trăiesc în ea.

Birou de birou în spiritul Art Nouveau

Birou de birou în stil Art Nouveau

spațiu

Este de remarcat faptul că panourile voluminoase sunt ideale pentru spații mici, deoarece acestea vizual extinde spațiul. Dacă încercați să măriți vizual camera, asigurați-vă că ați obținut această imagine.

Dacă aveți abilități creative, puteți fă-o singură. Concentrați-vă pe stilul și caracteristicile camerei. Cu ajutorul panoului puteți ușor elimina deficiențele existente, subliniind avantajele camerei. Pentru a plasa o imagine, nu alegeți un perete supraîncărcat cu alte elemente de decor. În cazurile în care vreun defect este văzut pe pereți, veți putea să-i ascundeți profitabil.

Sfat! Cele mai eficiente imagini volumetrice arata atunci cand sunt asezate pe partile proeminente ale zidurilor si din interior ziduri de perete. În funcție de sarcina la îndemână, puteți utiliza funcția împărțit în zone sau, invers, transformați-o într-un singur întreg.

Elegant și simplu

Consiliu: astfel încât tu și ceilalți rezidenți din oricare dintre camere să fiți plăcuți și confortabili, să vă schimbați casa, să creați o atmosferă confortabilă în ea, să vă exprimați în ea!

Ideea originală pentru un panou voluminos

Ideea originală pentru un panou voluminos

Clasa master la crearea panourilor 3D

Cu mâinile, puteți crea produse moderne și foarte frumoase, care să satisfacă pe deplin cerințele și caracteristicile existente ale camerei. Creați-vă, veniți cu o varietate de idei și implementați cele mai bune!

Combinația mai multor materiale va da un accent deosebit

Combinația mai multor materiale va da un accent deosebit

Vă oferim să vă familiarizați cu diferite modalități de a face panouri și să încercați să vă creați propria capodoperă, care vă va lăuda pe ochi și va evidenția în mod avantajos avantajele camerei. Ca bază pentru elementele volumetrice, se aplică pânză sau hârtie. Astfel de picturi pe care le puteți crea pentru a vă decora casa, pentru vacanțe sau pentru un cadou.

Imagini din flori artificiale

Imagini din flori artificiale


Formarea unei flori tridimensionale


Vă sugerăm să faceți o imagine minunată sub forma unei flori. Sarcina este destul de simplă, chiar și un începător se poate descurca cu ea, iar rezultatele obținute sunt chic, vei fi mulțumit de munca ta.

Pentru a obține o imagine frumoasă, pregătiți:

 1. Canvas.
 2. Materie nețesută din burgundă (pâslă).
 3. Stofa pentru fundal.
 4. Foarfece.
 5. Pistolul de lipire.

Atunci când alegeți o țesătură pentru fundal, considerați că dimensiunile ei ar trebui să fie mai mari decât dimensiunile cadrului. Este permisă o diferență de 5 până la 7 cm.

Sfat! Luați o cârpă moale, de exemplu, gri. Pe fondul ei, o floare frumoasă, pe care o veți crea, va fi benefică pentru a se evidenția și pentru a atrage atenția oaspeților.

procedură:

 • Determinați în avans cu dimensiunile necesare de fundal, decupați un pătrat din material.
 • Tăiați elementul plasat pe o suprafață plană, cu fața exterioară în jos, puneți panza în partea superioară. Adeziv la baza pătratului, pornind de la laturi. Apoi, pliați colțurile și lipiți celelalte două fețe - partea de jos, partea de sus.
 • Continuați la fabricarea semifabricatelor pentru petale din pâslă. Pregătiți dreptunghiuri în cantitate de 34 de bucăți. (10 mari și medii, 14 mici). Dimensiunile elementelor mari ar trebui să fie de 11 x 7,5 cm, medii și mici - 9 x 6,5 cm și respectiv 7,5 x 5 cm.
Pătură pentru petale

Pătură pentru petale

 • Forme de petale floare. Lucrați cu o parte îngustă a spațiilor libere. În centrul liniei, care este lățimea dreptunghiului, aplicați adezivul și pliați pâsla în jumătate, strângeți-o strâns în centru din partea prelucrată. Rotiți piesa de prelucrat cu capul în jos și folosiți adeziv pentru a fixa materialul de pe ambele părți ale cremei. Apoi treceți la prelucrarea celeilalte părți înguste ale produsului. Aici trebuie să tăiați cu atenție colțurile, dând produsului o formă de petale frumoasă.

Sfat! Așteptați până când cleiul se usucă și numai atunci finalizați formarea petalelor.

 • Faceți un anumit număr de elemente și continuați să formați o floare. Distribuiți uniform pe pânză petale mari și lipiți-le, lăsând puțin spațiu pentru mijlocul florii din interior.
Lipim petalele împreună

Lipim petalele împreună

Sfat! Acoperiți numai baza petalelor cu adezivul, nu-l aplicați întregului element.

 • Pe primul rând de petale, lipiți elementele de dimensiuni medii. Faceți același lucru și cu petalele mici (7 buc.)

Important! Așteptați până când cleiul se usucă și numai atunci finalizați formarea petalelor.

 • Din restul de patru elemente mici, formați al patrulea strat. După această acțiune veți avea încă trei petale - creați de la ei un mijloc și, de asemenea, corectați-l pe panza.
O realizare luminoasă a simțului

O realizare luminoasă a simțului

Poate că vă place foarte mult acest tip de creativitate și veți dori să creați mai multe imagini. Cursuri de masterat pentru începători o mulțime, cu siguranță vei face față. Ei bine, dacă nu aveți dorința de a face un astfel de loc de muncă, tridimensional panou Puteți cumpăra întotdeauna de la oameni talentați care le vor face în conformitate cu dorințele dvs. și vor realiza cele mai nebunești idei!

Accentul de timp: cum să folosiți armonios picturile tridimensionale și panourile din interior?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 31 =