Alternativă la alarma anti-efracție

Securitate pentru casa ta de vacanță - mai presus de toate

După un weekend de succes sau de vacanță pe căsuță Fiecare proprietar al acestei proprietăți începe să se îngrijească de gânduri diferite. Cine se va îngriji de dacha în absența lui? Care sunt cele mai bune lucruri pe care să le iei cu tine în oraș și care nu sunt atât de valoroase și le poți lăsa? Sau poate aveți nevoie să puneți ușa mai puternice sau mai puternice încuietori? Sau este mai bine să negociezi cu un paznic local sau cu un vecin pentru a vizita? .. Dar toate aceste activități vor fi suficiente, mai ales atunci când cartierele de cartier și așa mai departe au fost jefuiți? Bineînțeles că nu! Prin urmare, pentru a nu vă faceți griji cu privire la proprietatea lor, este mai bine să cumpărați și să instalați o alarmă anti-efracție la dacha. În plus, semnalizarea de înaltă calitate costă la fel ca un smartphone de o categorie medie de preț.

  • Tipuri, tipuri, avantaje
  • Dispozitivul sistemului de securitate
  • Criterii de vară pentru selectarea semnalizării
  • alternative 
Gestionare simplă a alarmei

Sistemul este la fel de ușor de gestionat cu putință

Tipuri, tipuri, avantaje

În piața modernă există o gamă largă de sisteme de alarmă pentru securitatea casei, grădină, garajul și chiar întregul a unui teren. Prin urmare, pentru a alege cel mai potrivit sistem de securitate, care se va potrivi costurilor, principiului de funcționare și fiabilității în funcție de așteptările dvs., nu va fi dificil.

Pentru fiecare obiect protejat, fie el cabană mică sau un complex economic imens cu un teritoriu mare, există o soluție. Principiul sistemelor de alarme de partiționare se bazează pe modul de transmitere a alarmei, autonomia și metoda de a răspunde penetrării în cameră.

tipuri avantaje deficiențe Caracteristicile aplicației
autonom proiectare simplă și instalare ușoară;
principiu simplu de funcționare;
atunci când penetrează intrusii, emite un semnal sonor înalt;
prezența senzorilor de mișcare.
nu se conectează la centrul de securitate;
Nu spune proprietarului proprietății despre hacking prin trimiterea unui semnal la telefonul mobil;
poate înregistra doar intrarea neautorizată.
pot fi montate pe ferestre și uși.
Opțiunea cea mai optimă pentru o dachă bugetară.
consolă pot avea conexiune wireless și prin cablu la unitatea centrală de comandă;
au un principiu simplu de funcționare, care se bazează pe funcționarea senzorilor speciali,
instalat de-a lungul perimetrului instalației protejate. Ei reacționează la ruperea sticlei, deschiderea ferestrelor, fluxul de gaz în cameră, schimbarea temperaturii aerului etc .; conectați-vă la un panou de securitate centralizat;
alarma este dublată de mai multe ori.
datorită prețului ridicat, este mai bine să plasăm o astfel de alarmă pe obiecte unde sunt stocate lucruri foarte scumpe. În caz contrar, utilizarea sa nu va fi recomandabilă;
întreținerea acestui tip de alarmă și plata pentru serviciile companiei de securitate sunt destul de costisitoare.
Aceasta implică instalarea unui panou de control și a senzorilor într-o anumită zonă. Când un hoț intră în obiect, senzorii determină imediat prezența unui străin. Un semnal de alarmă este trimis la panoul de securitate și timp de 5-10 minute. o echipă de răspuns operațional sosește.
Prin cablu disponibilitate la cost; eliminarea posibilă a senzorilor de la unitatea de control - până la 400 m;
nu este nevoie să înlocuiți bateriile sau bateriile;
datorită unui design simplu, în cazul unei defecțiuni, această alarmă poate fi reparată cu ușurință de dvs. înșivă.
cheltuieli suplimentare pentru plasarea firelor;
posibila reducere a puterii semnalului pe toata lungimea cablului;
există riscul deteriorării cablului prin rozătoare sau precipitații, vânt;
Prezența firelor este un indiciu pentru hoții care pot neutraliza cu ușurință alarma.
acest tip de alarmă pentru casă este mai atractivă în valoare decât consola și pare mai fiabilă decât cea autonomă.
fără fir Cantitatea minimă de echipament vizibil care nu strică interiorul și exteriorul;
eficacitate;
asigură un control convenabil;
nu este nevoie să găuriți găuri;
posibilitatea schimbării locației echipamentului;
simplitatea instalării;
independența de alimentarea cu energie electrică;
Exploatarea la o temperatură între -45 și +90 grade;
SMS-notificare;
prezența microfoanelor încorporate sau la distanță pentru a asculta;
posibilitatea de control de la distanță.
necesitatea schimbării periodice a bateriei - în funcție de tipul bateriei la fiecare 3-4 ani;
susceptibilitatea la interferențe radio;
reparații destul de complicate și costisitoare, dacă este necesar.
acest tip de alarmă după ce senzorii sunt trimise proprietarului mesajului, în timp ce taxa de abonament pentru acesta nu este eliminată. Dar ei vor trebui să-și arate singur hoțul sau să cheme poliția.

La nota! Puteți achiziționa astfel de sisteme de alarmă de la companii bine-cunoscute sau puteți alege analogi chinezi.

Principalul modul de semnalizare Atis

Principalul modul de semnalizare Atis

Sistemul Atis

Sistemul Atis

Setul wireless de alarmă GSM ATIS Kit-GSM11

Set wireless de semnalizare GSM Atis Kit-GSM11

Sfat! Deci, cele mai populare sunt mărcile comerciale Ajax, Geox și Atis. Produsele lor se caracterizează printr-o calitate ridicată a construcției, eficiență și accesibilitate. Pentru gospodăriile mari, produsele Visonic sunt mai potrivite.

Sistem de protecție de la Ajax

Sistem de protecție de la Ajax

Ajax Sensor

Ajax Sensor

Ajax alarm set

Ajax alarm set

Dispozitivul sistemului de semnal de securitate 

Indiferent de tipul, tipul, marca și costul, fiecare sistem de alarmă este echipat cu o unitate de comandă la care sunt conectați toți senzorii interni și externi de securitate ai instalației. Este pe bloc și introduce toate datele care sunt colectate de la toate dispozitivele care sunt instalate pe perimetrul zonei protejate, precum și informații cu privire la un anumit algoritm este trecut pe: un control centralizat al firmei de securitate, la telefonul mobil al proprietarului sau la difuzoare de alarmă sonoră.

Panou profesional de control wireless al seriei PowerG

Panou profesional de control wireless al seriei PowerG

PowerMaster-10 KIT 1

Panou de control ultra-compact PowerMaster-10 KIT 1

PowerMaster-10 KIT 2

PowerMaster-10 KIT 2

Și, care este deosebit de plăcut, parametrii de funcționare ai oricărei unități de comandă pot fi programați pentru a vă satisface cerințele.

GSM sistem de alarmă

GSM sistem de alarmă

O reprezentare vizuală a sistemului de securitate

O reprezentare vizuală a sistemului de securitate

Criterii de vară pentru selectarea semnalizării

Pe lângă tipurile principale de mai sus, există și alte tipuri de sisteme de alarmă de securitate, care diferă în ceea ce privește designul, prezența sau absența delemente suplimentare și senzori, precum și principiul funcționării și modul de a avertiza proprietarul proprietății asupra posibilei pătrunderi în incintă.

La nota! Dacă locuiți într-o dachă și sunteți alimentat de vecini sau de un paznic, trebuie să alegeți un sistem de alarmă cu așa-numita "imunitate" de la animale.

Acest tip de sistem de securitate are detectoare de mișcare, care nu reactioneaza la nici o miscare aleatorie pe site-ul sau în casă, și să analizeze numărul de pixeli ai imaginii și să determine dimensiunea obiectului care se mișcă în jurul obiectului.

Senzor de mișcare fără fir

Senzor de mișcare fără fir

Senzor cablat pentru alarme GSM

Senzor cablat pentru alarme GSM

Dar lipsa unor astfel de sisteme de alarmă este exact ceea ce hackerii au învățat să-i înșele și pătrunderea pe cabana cuiva sunt în patru labe și crawl sub camerele de luat vederi din zonele „oarbe“.

Sfat! Înainte de a cumpăra un sistem de alarmă pentru o reședință de vară, merită să vă gândiți cu atenție asupra locurilor unde vor fi instalate senzorii, să alegeți tipul și metoda de avertizare.

Astfel, detectorii de trafic stradal au o construcție solidă, pot fi utilizați în condiții dificile, cu umiditate ridicată și schimbări bruște de temperatură. Dar munca lor este influențată de liniile electrice, de proximitatea autostrăzilor, copaci și arbuști care înconjoară locul și casa, lungimea și complexitatea reliefului.

Atunci când alegeți tipul de sistem de alarmă de securitate pentru a da, merită atenție senzorilor, care sunt de o varietate de tipuri și care reacționează la cele mai mici schimbări: ruperea sticlei, deschiderea ferestre, pe schimbarea temperaturii în cameră, pe vibrațiile de aer când se plimbă, pe fum sau în inundații. În plus, există senzori duali sensibili și dispozitive cu infraroșu pasiv. Și cu cât instalați mai mulți senzori în întreaga casă sau parcelă, cu atât mai bine. Dar fiecare are propriul preț, iar bustul nu este, de asemenea, recomandat.

Protecție perimetrală cu dispozitive de semnalizare în infraroșu

Protecție perimetrală cu dispozitive de semnalizare în infraroșu

Senzor de infraroșu

Senzor de infraroșu

Nivel ridicat de protecție la domiciliu

Nivel ridicat de protecție la domiciliu

Sfat! Vorbind în mod specific despre dacha sau zona care este utilizată sezonier, cel mai convenabil este un sistem autonom care este protejat de influențele mecanice și funcționarea sa nu depinde de alimentarea centralizată.

Alternativă la alarma anti-efracție

În cazul în care alegerea sistemului de alarmă pentru a vă oferi urmări obiectivul este doar pentru a speria pe hoți de pe proprietatea sa, atunci ai nevoie doar de a cumpăra sirena de sunet obișnuite cu lumini intermitente de avertizare.

Sarcina principală care se confruntă cu astfel de dispozitive aparent simple este să atragă atenția maximă și să notifice persoanele din apropiere, vecinii sau un paznic pentru a reacționa la situație.

Sunet și alarmă de lumină, sau așa-numitele dispozitive de executare a descuraja intruși, la momentul potrivit, iar acțiunea lor este îndreptată la impactul psihologic - cu greu doresc să verifice chiar și ceea ce se poate fura, după un viraj ascuțite pe alarmă și lumină puternică pe cineva.

La nota! Puterea acestui sunet este aproape de pragul durerii fizice - 120 dB! Crede-mă, sentimentele hoțului nu vor fi plăcute ...

Sisteme de securitate pentru cabane: tipuri moderne de alarme și criterii pentru alegerea corectă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4