Casele de case sunt foarte populare

Casele de case sunt foarte populare

Unul dintre cele mai populare și mai discutate subiecte în forumurile de construcție sunt casele de case: argumente pro și contra, caracteristici ale proiectelor, experiența proprietarilor, atât pozitive, cât și negative. Comentariile forumurilor sunt într-o imagine destul de ciudată, în care potențialii constructori potențiali interesați se confruntă cu o experiență negativă bazată pe clădirile din perioada sovietică. Când, din cauza tehnologiei imperfecte și a calității nesatisfăcătoare a materialelor, încercarea de a copia experiența finlandeză, ca să o spună blând, nu a funcționat destul. O casă de cadre modernă, dacă are ceva în comun cu strămoșul său "sovietic", este doar numele și principiul construcției, în toate celelalte privințe este vorba de câteva obiective mai abrupte. Luați în considerare principalele avantaje ale construcției de cadre.

conținut

 • Preț accesibil
 • Eficiența energetică
 • prefabricat
 • Varietate de stiluri
 • încredere
 • Compatibilitate ecologică
 • Dezavantaje ale caselor de case
Casă în stil modern

Casă în stil modern

Casă în stil rustic

Casă în stil rustic

Cabană tipic în cabană pe malul lacului

Cabană tipic în cabană pe malul lacului

O casă mică de țară construită printr-o metodă de schelet

O casă mică de țară construită printr-o metodă de schelet

Preț accesibil

Rezidential metru pătrat într-o casă construită folosind tehnologia wireframe este una dintre cele mai ieftine în comparație cu alte metode de construcție. Dacă comparăm costul de ridicare a pereților și a acoperișului (de fapt, cadrul fără finisare), atunci în comparație cu casa casei:

 • casa de logistica (cadru) - în 1,4-1,5 ori mai scump
 • casa din beton spumă - 1,7-1,8 ori mai scumpă
 • caramida - de 3,5-4 ori mai scump.
Casa cu cadre poate fi atât elegantă, cât și ieftină

Casa de cadre poate fi atât elegantă, cât și ieftină în același timp

Construcția de cadre vă va ajuta să economisiți o sumă considerabilă

Construcția de cadre vă va ajuta să economisiți o sumă considerabilă

Julia:

"Ei au strâns bani pentru casă, au trăit împreună cu părinții lor, au filmat, într-un cuvânt - au fost încurcați. Și apoi o altă criză, banii s-au depreciat, dar nu este nimic de spus că criza este un moment pentru noi oportunități. Ei au decis - destul, au plecat și s-au uitat. În primul rând uitat casa schelet-scut, dar sa oprit doar pe carcasă, doar corectat proiectul (elimina garaj, dar a adăugat pridvorul și policarbonat carport) - Ia pe banii pe care am avut-o. Părinții descurajați, spun ei, să salveze mai mult, dar e bine că nu au ascultat. Șase luni mai târziu s-au mutat în casă, trăim timp de doi ani, toată lumea este fericită, caldă, confortabilă, dar principalul lucru este casa noastră, deși nu foarte mare, dar la un preț foarte bun. Și cel mai important - fără credit! "

O mică casă cu două etaje, cu o verandă

O mică casă cu două etaje, cu o verandă

Eficiența energetică

Incalzitoarele din vata minerala moderna ofera o izolatie termica excelenta, care nu permite scurgerilor de caldura. În plus, în comparație cu o casă de cărămidă, pentru încălzirea unui similar în zona casei cadru va necesita cel puțin 1,5 ori mai puțin combustibil. Este important ca țevile cu lichid de răcire să fie adesea așezate în interiorul pereților, ceea ce asigură o pierdere redusă de căldură a apei calde până când ajunge în radiatoare. Conductivitatea scăzută a căldurii în timpul verii vă permite să blocați căldura externă, ceea ce face ca casa să se răcească, mai puțin necesitatea utilizării aerului condiționat - și aceasta este o economie suplimentară.

Casă elegantă, cu cadru metalic

Casă elegantă, cu cadru metalic

Casă frumoasă, cu un mic iaz

Casă frumoasă, cu un mic iaz

Un alt lucru - pereții casei de cadre nu absorb căldura. Când opriți casa de cărămidă de încălzire pentru o zi se răcește foarte bine, în timp ce în cadrul casei temperatura scade cu 2-3 grade. Motivul - căldura nu intră în structurile clădirii, ci rămâne în interiorul clădirii.

Amplasarea cadrului casei de cadre

Amplasarea cadrului casei de cadre

Ludmila:

"Ne-am mutat în Canada în urmă cu 12 ani, am intrat în programul de dezvoltare a teritoriilor de nord - adică, unde chiar și în vara în haina nu este foarte fierbinte)). Am ajuns, ne-au stabilit într-o casă cu cadre, în afară de încălzirea centrală, doar convectoarele electrice în camere. Am fost teribil de supărat - cred că cum le vom întinde în timpul iernii, în plus, copiii noștri sunt mici. Iarna a fost experimentată absolut fără probleme, casa este caldă, în afara ferestrei la -30, iar noi suntem în casa în mingi de fotbal du-te. "

Datorită proprietăților termoizolante, casa de cadre va fi caldă chiar și în înghețuri severe

Datorită proprietăților sale de izolare termică din cadrul casei, aceasta va fi caldă chiar și în cazul înghețurilor severe

prefabricat

O echipă de construcție mică, de aproximativ 5 persoane, va cheltui pe construirea unei suprafețe a casei de aproximativ 100 m2, în jur de 3-4 săptămâni. Acest lucru nu numără fundația, dar ținând seama de așezarea fundației cu șaibă, acest termen poate fi mărit pentru încă o lună. După aceasta, puteți trece imediat la lucrările de finisare, deoarece casa de cadre nu se micșorează, spre deosebire de case din lemn (este necesar sa rezisti o pauza de la cateva luni la sase luni) sau jurnale rotunde (aici contractia poate dura mai multi ani, dar mai ales activ - in primul an). Viteza de construcție este influențată de simplitatea de a instala sistemele inginerești - de exemplu, forarea unui perete de lemn este mult mai ușoară decât un zid de piatră. Abilitatea de a pune cabluri, țevi și conducte de ventilație în interiorul pereților contribuie, fără îndoială, la estetica camerei, eliminând necesitatea "camuflării" lor.

Cadrul rulment al casei

Cadrul rulment al casei

Montarea cablurilor electrice în pereții casei de cadre

Montarea cablurilor electrice în pereții casei de cadre

Un alt plus - absența așa-numitelor „cicluri umede“, ceea ce face posibilă efectuarea lucrărilor de construcție, în orice moment al anului (deși, desigur, este mai bine să le dețină la o umiditate scăzută), și nu depind de disponibilitatea apei.

Victoria:

"Cu vecinii, am început construcția aproape simultan - în primăvară. Deasupra noastră, prietenii au glumit, au spus că suntem la fel ca trei porci - am construit o casă de cadre, vecinii din stânga - de la un bar și puțin mai departe - de la o cărămidă. Să spunem că, faza inițială a unui subsol umplut am terminat aproape simultan, dar trebuie să se solidifice fundația a luat două săptămâni, și o curea, o casa de caramida - aproape o lună, dacă nu mai mult. Construiește pereții lemnului (vecini) și așezați rama (am) a început aproape simultan în același număr și terminat, dar aproape imediat a început să se termine, iar vecinii aproape, pentru acest an, activitatea aproape terminat. Și când am avut deja, de fapt, gata casa, zidurile și acoperișul, vecinii îndepărtați au început să pună cărămida pe pereți. Desigur, dacă mijloacele ar fi fost permise, până în toamnă casa ar fi fost complet gata, dar am decis să facem decorarea interioară noi înșine. Din fericire, nu au existat probleme speciale - nu este necesar sa se lipeasca peretii placilor OSB, tencuiala este usoara, fara probleme, principalul lucru este sa se inchida articulatiile bine ".

O priveliște magnifică a unei case de cadre în fundul unei păduri și al unui lac

O priveliște magnifică a unei case de cadre în fundul unei păduri și al unui lac

Casă în stil Art Nouveau

Casă în stil Art Nouveau

Casă confortabilă, cu fațadă din sticlă

Casă confortabilă, cu fațadă din sticlă

Varietate de stiluri

Cu ajutorul tehnologiei wireframe este posibil să se realizeze aproape orice, chiar și foarte complexă soluție arhitecturală - balcoane și balcoane bay windows, turle și rhizolite, mansarde și acoperișuri cu o geometrie foarte complexă (curbilinie). În plus, datorită selecției finisajelor exterioare (siding, bloc, panouri din plastic, tencuieli decorative, vagonka, etc.) puteți obține o casă cu o fațadă rafinată, în orice stil.

Casa cu cadre triunghiulare accentuează sentimentul stilului tău

Casa cu cadre triunghiulare accentuează sentimentul stilului tău

Casă eficientă în stil de înaltă tehnologie

Casă eficientă în stil de înaltă tehnologie

O casă de cadre poate avea forme complet diferite

O casă de cadre poate avea forme complet diferite

încredere

Dacă se observă tehnologia, durata de viață a casei de cadre va fi de aproximativ 50-75 de ani. În acest caz, o casă de cadre construită corect poate rezista la un cutremur de până la 8 puncte. Și utilizarea impregnări speciale crește în mod semnificativ rezistența lemnului

Casele de case sunt durabile și durabile

Casele de case sunt durabile și durabile

Casă de tip cocortic, cu o latură sub piatră

Casă de tip cocortic, cu o latură sub piatră

Fedor:

"Sincer, când i-am spus cunoștințelor mele că am ales un proiect de casă, pe care tocmai nu trebuia să-l aud. Și că pentru climatul nostru acest lucru nu va funcționa, iar focul este periculos și fragil etc., fie că este din cărămidă sau beton. Pentru vârste. Sigur. Întotdeauna am construit-o. Apoi am venit cu o idee simplă - cum ar putea oamenii care au venit cu mașinile cele mai fiabile (aceeași japoneză și Suedezii), telefoane mobile (FI), iPad-uri (americani) și deci nu au înțeles construcția. Și aceasta în ciuda faptului că proporția de case pe structura din Japonia - aproape 80%, și nu există nici o lasa înghețuri noastre, dar este insula cu toate consecințele „bucurie“ - vânturi puternice și cutremure. Iar nordul Canadei este la fel de cald ca și Siberia noastră, iar finlandezii cu suedezii nu sunt răsfățați de climat. Suficient pentru a trăi cu reprezentările secolului trecut, în Occident poporul poate număra bani și nu va construi să trăiască prost. Nu fiți lacomi, cumpărați materiale de calitate, respectați tehnologia, ascultați experți - și totul va fi bine. Ei bine, nu va dura 100 de ani - și nu este înfricoșător. Acum ați vrea să trăiți într-o casă cu o sută de ani în urmă? Este mai bine să construim o nouă, decât să o reparăm și, să spunem, să o aducem la standardele actuale de confort. Nu mă crede - citiți recenziile proprietarilor, dacă nu al nostru, atât de occidentali ".

Viktor Viktorovich:

"De fapt, vorbim despre termenul de serviciu poate fi destul de aproximativ, pentru că avem această tehnologie a apărut doar; modul în care se vor comporta materiale noi - puteți doar să prezicați. Dar lucrul este diferit - durabilitatea clădirii depinde în mare măsură de cealaltă - fiabilitatea sistemului de încălzire și alimentare cu apă, țevi, conectori, sigilii etc. Prin urmare, perioada de până la revizuire casa doar detecta viața de sisteme de inginerie, indiferent de acasă - cărămidă, beton sau caramida, 30-35 de ani de acum va trebui să se schimbe sistemul de inginerie. Și aici, în casa de cadru nu ar trebui să aibă probleme - pur și simplu deșurubați șuruburile, scoateți derevoplitu pentru a ajunge la firele (izolație, țevi, conducte de ventilație, etc.), înlocuiți-l din nou pentru a lega derevoplitu - și ați terminat! Într-o casă din cărămidă, totul va fi mult mai dificil. "

Ludmila:

"Casa noastră canadiană nu este destul de tânără, dar are exact 10 ani. Nu știu pentru cine a fost proiectat, dar plasarea prizelor nu ne-a fost potrivită, nici nu am vrut să ne confundăm în cablurile prelungitoare. Stabilit, un an mai târziu a început să repare ușor casa. În interiorul ei au scos placa, au întins cablajul în ondularea, așa cum ne place, tencuite, tapet pe - frumusețe. "

O casă mică, dar în același timp confortabilă

O casă mică, dar în același timp confortabilă

Casa din sticlă de sticlă arată grozav

Casa din sticlă de sticlă arată grozav

Compatibilitate ecologică

Atunci când se construiește o casă cu cadru, se folosește lemnul ecologic, plus - încălzitoare neutre din punct de vedere ecologic, care nu au un impact negativ asupra naturii și sănătății umane. Folosind un cadru pentru construirea de lemn si produse din lemn vă permite să salvați proprietățile tipice ale unei case din lemn - „respira“ pereți, care sunt în măsură să fie difuzate gaze pentru a acumula și de eliberare a umidității, menținerea unui microclimat confortabil în interiorul casei.

Casă cu schelet de o singură etapă, cu o mansardă construită pe un deal

Casă cu schelet de o singură etapă, cu o mansardă construită pe un deal

Casă cu schelet cu acoperiș plat

Casă cu schelet cu acoperiș plat

Dezavantaje ale caselor de case

Discutând casele de cadre, putem distinge trei puncte negative negative:

 • risc de incendiu - Trebuie remarcat faptul că în marea majoritate a cazurilor cauza focului este prostia și neglijența umană, astfel încât probabilitatea unui incendiu în orice casă este aproximativ egală. Iar impregnările speciale măresc semnificativ rezistența la foc a părților din lemn ale cadrului
 • fragilitatea unui copac - caracteristica de design este faptul că fundația casei - un cadru de lemn - este situat în interiorul zidurilor, practic fara contact cu exteriorul, așa cum se întâmplă, de exemplu, în case din grinzi, în cazul în care copacul nu putrezeste. Dacă alegeți un lemn bine uscat și adăugați o impregnare suplimentară, durabilitatea cadrului din lemn nu va cauza cenzură și îndoială
 • fragilitatea zidurilor - argumentul este destul de controversat, mai ales dacă considerăm că taifunurile tropicale nu se întâmplă cu noi, iar tâlharii sunt mai ușor să deschidă ușa decât să treacă prin perete. De fapt, nu vei ieși din casă?
Fațada unei case de cadre moderne

Fațada unei case de cadre moderne

Casă cu schelet din lemn natural

Casă cu schelet din lemn natural

Utilizarea de metal pentru o carcasă metalică în loc de lemn va crește siguranța la foc, dar va face construcția mai scumpă

Utilizarea de metal pentru o carcasă metalică în loc de lemn va crește siguranța la foc, dar va face construcția mai scumpă

În general, răspunsurile rezidenților spun că principalul dezavantaj este posibil, constructorii neprofesionist slab pregătiți și economii nejustificate pe materiale - acești doi factori negativi pot neutraliza toate pozitive.

Case prefabricate (59 fotografii): argumente pro și contra de proprietar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 23