Verandă confortabilă în stil scandinav

Verandă confortabilă în stil scandinav

Veranda sau o terasă atașată de casă, permite nu numai creșterea zonei utile, ci și transformarea radicală a obiectului în exterior. În acest scop, majoritatea designerilor propun adăugarea unei astfel de anexe fără probleme. Vă vom ajuta să definiți în continuare designul și materialele!

Cuprins:

 • Veranda design: tipuri de verande și caracteristicile acestora
 • Soiurile de construcție și materialele utilizate
 • Verandă din lemn cu polimeri
 • Construcția unei terase
 • Fundația sub verandă și fundația terasei
 • Adăugați-vă la casă de la bar și legătura de la bar pentru terasă
 • Amenajarea terasei
 • Veranda la dacha cu propriile mâini: construirea unei verande
 • Amenajarea și proiectarea unei verande mici
 • Proiecte de verande atașate la casă: costul creării
 • Veranda cu mâinile proprii: proiecte și detalii importante
 • În concluzie
Veranda deschisă cu o vedere magnifică la mare

Veranda deschisă cu o vedere magnifică la mare

Casă elegantă cu o verandă

Casă elegantă cu o verandă

Pentru vara a trecut fericit și pașnic în sânul naturii și civilizației la locul de muncă, suficient pentru a atașa la o terasă casă tramvai sau țară

Pentru ca vara să treacă fericită și liniștită în sânul naturii și fără a se detașa de civilizație, este suficient să atașați o terasă la țară sau la țară

Veranda design: tipuri de verande și caracteristicile acestora

Veranda este simplă, dar în toate sensurile (funcționalitate, cost, timp de construcție) este o modalitate eficientă de a extinde spațiul de locuit. În același timp, veranda atașată la acasă, pot fi încorporate în proiect inițial și adăugate la casa existentă. În general, veranda din casa privată cu propriile mâini și construcția sa este una dintre cele mai bune soluții moderne pentru optimizarea complotului personal.

În mod similar, terasa este, de asemenea, inclusă uneori în planul casei în etapele ulterioare. Dar, dacă aveți întotdeauna un acoperiș pridvor, terasa, nu are, și de multe ori servește ca un loc de șezlonguri locație destinată pentru distracție pe îndelete sub soarele de vară dogoritor, lăsând urme de culoarea bronzului pe corp.

O mică verandă confortabilă a unei case de țară

O mică verandă confortabilă a unei case de țară

O terasă luxoasă, construită peste piscină. Pentru ca nimic să nu interfereze cu imaginea de vedere a muntelui, balustrada acestei terase este de sticlă

O terasă luxoasă, construită peste piscină. Pentru a nu obstrucționa vederea munților, balustrada acestei terase este de sticlă

Veranda poate deveni un loc preferat pentru întâlniri spirituale cu familia sau prietenii

Terasele și verandele atașate casei vor deveni un loc preferat pentru întâlniri spirituale cu familia sau prietenii

Prin apariția verandelor, se disting două forme de bază: deschise și închise.

 • Cea mai simplă versiune - deschide veranda, care are o casă comună perete și awning (acoperiș), care este foarte mare verandă. Se pare că un spațiu deschis sau un acoperiș al unei extensii a casei (ca în fotografie) cu un maxim de facilități (scaune, scaun, paturi canapele, ca opțiune - hamac), de asemenea închis de la soare și ploaie. A alpinism, intercalarea verandei, va aduce confort și intimitate plăcută. Aceasta este una din opțiunile bugetare pe care fiecare proprietar le poate permite.
Veranda cu balcon (fotografie) și o priveliște magnifică a iazului

Veranda cu balcon și o priveliște magnifică a iazului

 • Veranda închisă - opțiune mai complicată și mai costisitoare, dar, de fapt, încă o cameră este adăugată, doar fără sisteme de încălzire. Se va acoperi de orice vreme, este confortabil în mijlocul primăverii și până la mijlocul toamnei. Este de remarcat faptul că repararea verandei unui astfel de plan este proporțională cu repararea unei încăperi complete în casă. De asemenea, veranda închisă a casei cu propriile mâini este ridicată mai mult decât alte tipuri de verande.
Terasa - un loc pentru odihnă și recuperare după o zi de lucru

Terasa - un loc pentru odihnă și recuperare după o zi de lucru

Verandă închisă în stilul țării

Designul unei verande închise a unei case particulare (opțiunea foto în stilul țării)

Terasă cu terasă cu baldachin în apropierea unui iaz decorativ

Terasă cu terasă cu baldachin în apropierea unui iaz decorativ

O verandă atașată casei cu un acoperiș din policarbonat

Atașată la casă există o verandă cu acoperiș din policarbonat

Soiurile de terase sunt chiar mai mici, iar pe exterior ele diferă ușor, menținând în același timp diferențe în design.

Cum să faci o verandă într-o casă privată? Soiurile de construcție și materialele utilizate

Globalizarea a permis unificarea patrimoniului cultural din diferite țări, iar acum chiar casele învecinate pot să pară absolut diferite. De exemplu, încearcă să se conecteze fundul pietros greu și o construcție de lemn de culoare deschisă peste, comandantul primi o extensie în stil german, iar fabricarea sa o complet din lemn, dar lăsând lacune ample de ventilație între scândurile creează o verandă în stil australian.

Extinderea spre casa din policarbonat

În ceea ce privește materialele moderne, nu clasice, aplicarea acestora este, de asemenea, justificată. Atunci când se utilizează materiale de construcție pe bază de polimeri, se obțin forme futuriste, iar un exemplu unic este verandele din policarbonat. Este incredibil de convenabil în utilizarea și funcționarea materialelor de construcție, din care sunt create astfel de structuri neobișnuite.

Proiect de o casă cu o verandă deschisă

Proiect de o casă cu o verandă deschisă

Proiectul unei case cu un singur nivel, cu un acoperiș de mansardă și o terasă

Proiectul unei case cu un singur nivel, cu un acoperiș de mansardă și o terasă

Verandă din lemn cu polimeri

Într-un cont special al designerilor materialelor compozite. Acestea vă permit să păstrați formele clasice în exterior și interior, mărind în același timp stabilitatea clădirii la factori externi. Astfel, compușii de lemn și polimeri vor întări proprietățile hidrofuge ale lemnului, iar combinarea mineralelor cu polimerii le va conferi o rezistență mai mare la uzură.

Veranda scheletului

Atunci când alegeți materiale pentru construcții viitoare ar trebui să se bazeze nu numai pe preferințele gustului personal. De asemenea, trebuie să vă bazați pe alegerea materialelor utilizate în clădirea principală. De exemplu, este necesar să atașați un obiect casei de lemn, care are la bază un cadru din lemn, care este dictat de tehnologia însăși.

Cum să atașați o verandă unei case de cărămidă? Dar la orice casă puteți adăuga orice opțiune, totuși, veranda din cărămizi (fotografia de mai jos) va fi cea mai bună soluție. O extensie a cadrului în casă cu propriile mâini este prezentată mai târziu în galeria foto.

Construcția unei terase

Construcția terasei se poate face independent

Construcția terasei se poate face independent

Verandă din cărămidă, tip deschis, adiacentă casei

Extensie armonioasă a verandei în cărămidă

Fundația sub verandă și fundația terasei

Vara - această definiție apare în gândurile tale când menționezi terasa și pentru un motiv bun. Astfel de obiecte sunt create pur și simplu pentru a le petrece zile calde de vară și seara. De fapt, ele reprezintă o prelungire constând doar dintr-un etaj ridicat. În acest caz, fundația însăși este de obicei individuală pentru obiect și nu este creată împreună cu fundația. Ca regulă, pentru terase nu folosiți o fundație monolit. Cele mai utilizate în mod obișnuit versiuni de bandă și coloane ale acestor structuri. Mult mai rar este versiunea cu pile. Mormane pus numai atunci când există în apropierea lacului, care poate ridica rapid nivelul apelor subterane, sau soluri în cazul în care zona este foarte slab sau nisipoase, cu o contracție puternică.

Prepararea bazei de bază

Prepararea bazei de bază

Schema dispozitivului unei terase din lemn

Schema dispozitivului unei terase din lemn

Instalarea de pardoseli

Instalarea de pardoseli

Adăugați-vă la casă de la bar și legătura de la bar pentru terasă

Din moment ce pereții nu au o terasă, sarcina pe fundație va fi minimă. Dar înainte de ao instala, tot trebuie să faceți un aspect al zonei. Conform semnalelor primite, saparea în profunzimea înghețării adânciturii carierei, în care se toarnă cușca, armarea și apoi betonul este sapată. Pentru fundație, impermeabilizarea și legarea de pe lemn sunt obligatorii, la care ulterior se taie busteni de podea dură dintr-o bară cu o secțiune de 100 x 50 mm.

Cel mai bun material pentru construirea unei terase din lemn este placile de zada

Cel mai bun material pentru construirea unei terase din lemn este placile de zada

Podeaua groasă este sutuită cu plăci OSB sau tivite, acoperite sau așezate cu un încălzitor. Acesta este acoperit cu o izolație placat, care, la rândul său, este cusută cu plăci OSB.

Plăcile trebuie tratate cu compuși antiseptici și așezate cu un spațiu stânga pentru o mai bună ventilație

Plăcile trebuie tratate cu un compus antiseptic și așezate, lăsând un spațiu pentru o mai bună ventilație

Amenajarea terasei

Casa de piatră și veranda din bar arata foarte armonios

Casa de piatră și veranda din bar arata foarte armonios

Când aproape totul este gata, puneți podeaua. Este mai bine pentru el să folosească materiale care nu cedează umidității, de exemplu compozit. Această alegere va permite fără remușcări să lăsați terasa deschisă pentru iarnă.

Verandă deschisă cu un șemineu suspendat

Verandă deschisă cu un șemineu suspendat

Fundația poate fi decorată după preferințele dvs. În mod ideal, ar trebui să fie în armonie cu baza casei.

Interiorul unei verande de vară și o terasă

Dacă doriți, pe terasă puteți instala poli cu hamul de sus, care va fi atașat de perdelele de vară. De asemenea, vasele suspendate cu plante ampel, care sunt atașate la pereții clădirii principale, sunt bine uitate aici. Aici puteți amplasa și corpuri de iluminat închise pentru un sejur de seară.

Pe site se instalează mobilier portabil sau staționar, inclusiv bănci, scaune de răchită, șezlonguri, umbrele sau chiar un grătar. Dacă fondurile sunt limitate, o decizie logică va fi să faci mobila pentru veranda cu mâinile tale.

O terasă construită capitală poate fi locul cel mai magnific al site-ului dvs. pentru petrecerea timpului cu prietenii și familia

O terasă construită capitală poate fi locul cel mai magnific al site-ului dvs. pentru petrecerea timpului cu prietenii și familia

Veranda la dacha cu propriile mâini: construirea unei verande

Desenarea unei verande închise

Desenarea unei verande închise

Tipuri de fundații

Tipuri de fundații

Acest proces este mult mai consumator de timp și mai scump. În plus față de fundație, este necesar să se instaleze suporturi pentru acoperiș, acoperișuri, acoperișuri. Când creați o opțiune pentru utilizarea pe tot parcursul anului, va trebui să instalați pereți, fără a uita ferestrele și ușile pentru verandă.

Interiorul frumos al verandei închise în stilul Provence

Interiorul frumos al verandei închise în stilul Provence

Verandahul mărește suprafața utilă și aspectul general al spațiilor, astfel încât pentru astfel de operațiuni, chiar și la site-ul dvs., trebuie să obțineți permisiunea autorităților locale. Cererea pentru acest lucru este mai bine pentru a aranja (ideal în timpul iernii), pentru a evita cozile în sezon.

Un proiect de o casă de țară cu o verandă de sticlă

Un proiect de o casă de țară cu o verandă de sticlă

Verandele de la dacha pot fi construite cu mâinile tale sau puteți invita specialiști

Verandele de la dacha pot fi construite cu mâinile tale sau puteți invita specialiști

Proiectul unei case mici cu o mansardă și o verandă confortabilă

Proiectul unei case mici cu o mansardă și o verandă confortabilă

Veranda este în esență o extensie a intrării în cameră, iar o astfel de clădire, separată de camera principală, va fi deja considerată un foișor. Prin urmare, după montarea suporturilor de pe fundație, ele sunt legate printr-un bandaj comun, dacă sunt fabricate din lemn 100 x 100 și sunt conectate cu ajutorul Mauerlata la clădirea principală. Faceți acest lucru cu ajutorul bustenilor din lemn. Acestea sunt plăci instalate, care sunt acoperite cu un strat de impermeabilizare, iar apoi acoperisul principal este format, de exemplu, din ondulin sau alt material ușor care nu creează o sarcină pe cadru.

Imobiliar de țară cu o verandă din lemn rotund

Imobiliar de țară cu o verandă din lemn rotund

Ferestre franceze - soluția perfectă pentru o verandă spațioasă atașată

Ferestre franceze - soluția perfectă pentru o verandă spațioasă atașată

Verandă confortabilă cu ferestre mari

Verandă confortabilă cu ferestre mari

Dacă se folosește un cadru sudat metalic, atunci totul se întâmplă diferit, iar dacă clădirea este făcută din cărămidă, elementele de perete ale fațadei sunt completate cu elemente încastrate la care este atașat cadrul. În această versiune a designului este mai ușor să se joace cu formularul și să se realizeze fantezii despre proiect.

Amenajarea și proiectarea unei verande mici

O verandă din lemn, atașată de o casă de cărămidă

O verandă din lemn, atașată de o casă de cărămidă

O verandă bine izolată poate deveni cu ușurință o cameră completă a casei dvs. de țară

O verandă bine izolată poate deveni cu ușurință o cameră plină de viață a unei case de țară

În ciuda faptului că pereții dintr-o astfel de cameră sunt opționali, pot fi înlocuiți cu cârpe de lumină ușoară sau pot fi instalate șine sculptate. Actualizările vor fi, de asemenea, ziduri joase cu vârfuri deschise, înlocuirea ferestrelor sau chiar obloane pliante în locul lor, permițând să faceți o adevărată distracție într-o anexă în timpul iernii și vară.

Calme bej calități în interiorul verandei cu canapea leagănă

Calme bej calități în interiorul verandei cu canapea leagănă

Mobilierul răcoritor și covoarele vor adăuga confort interiorului tău

Mobilierul răcoritor și covoarele vor conferi confort interiorului dumneavoastră

Șemineul pe veranda deschisă va servi nu numai ca un element de decor, ci vă va încălzi și în sezonul rece

Șemineul pe veranda deschisă va servi nu numai ca un element de decor, ci vă va încălzi și în sezonul rece

Verandă din ferestre și ferestre cu geam dublu pentru o verandă (fotografie)

Nu uitați de ce climă este inerente în regiune. În cazul în care iernile severe nu sunt neobișnuite, atunci merită notat opțiunea cu o verandă complet glazură. În caz contrar, va fi necesar să se ofere un sistem de încălzire intern în această zonă, să se instaleze un încălzitor sub acoperiș, să se facă un tavan complet, să se sigileze toate cusăturile și să se instaleze ferestre cu geam termopan de înaltă calitate. Astfel, sarcina pe cadru va crește și va trebui să fie consolidată pentru ao distribui, totuși, ca rezultat, veți avea o verandă caldă lângă casă.

Casa de cărămidă din țară cu o verandă compactă deschisă

Casa de cărămidă din țară cu o verandă compactă deschisă

Veranda din sticlă arată foarte frumoasă

Veranda din sticlă arată foarte frumoasă

O combinație perfectă de piatră dură și perdele luminoase în interiorul verandei

Combinație eficientă de piatră brută și perdele luminoase în interiorul verandei

Cu toate acestea, nu este suficient doar să atașați un astfel de obiect. Trebuie să fie umplut cu tot ce este necesar. O combinație reușită va fi mobila moale, deja protejată de factori externi, și mocheta, care este mult mai convenabilă de a merge.

Veranda din plastic: în loc de lemn, puteți folosi un tavan din plastic rezistent și un decor din poliuretan

Veranda din plastic: în loc de lemn, puteți folosi un tavan din plastic rezistent și un decor din poliuretan

Verandele din sticlă - terase: geamurile cu geam termopan și o baterie de încălzire vă permit să vă odihniți pe verandă chiar și în perioade de înghețuri severe

Verandele din sticlă - terase: geamurile cu geam termopan și o baterie de încălzire vă permit să vă odihniți pe verandă chiar și în perioade de înghețuri severe

Perdelele selectate corect pentru o extensie deschisă la dacha nu numai că o vor decora, ci vor rezolva și unele probleme practice importante

Perdelele selectate corect pentru o extensie deschisă la dacha nu numai că o vor decora, ci vor rezolva și unele probleme practice importante

Folosirea pieilor și a blănurilor în interior îi conferă o atmosferă deosebită și chic

Folosirea pieilor și a blănurilor în interior îi conferă o atmosferă deosebită și chic

Dacă zona utilizabilă permite, în plus față de mobilierul de bază, este posibilă instalarea rafturilor articulate pe care va fi amplasat decorul ales. Ferestrele pot fi atârnate cu perdele romane sau clasice pentru a crea un mediu confortabil în funcție de ora din zi.

Proiecte de verande atașate la casă: costul creării

Înainte de începerea construcției verandei, este necesar să se compileze un proiect și să se calculeze costul clădirii

Înainte de începerea construcției verandei, este necesar să se compileze un proiect și să se calculeze costul clădirii

Spre deosebire de design, construcția necesită costuri financiare imediate sau alte resurse materiale sau fizice. Construcția chiar și într-un format miniatural necesită timp, chiar și atunci când întregul proces este întreținut de personalul angajat. Este obligatoriu discutarea proiectului, aprobarea acestuia, aprobarea planului de construcție de către autoritățile orașului. Ultima operație poate dura câteva luni. În așteptarea coadajului și a altor trivialități, amânarea punerii în aplicare și reducerea perioadei de așteptare prin atragerea de servicii terțe afectează în mod semnificativ procesul. Din acest motiv, prețul crește clar, ceea ce, în unele cazuri, obligă încă odată proiectul să fie amânat. Merită să vă amintiți că construirea unei verande, a cărei preț nu-l puteți permite, este puțin probabil să facă pe oricine fericit în condițiile economice actuale.

Suprastructură: terasă lângă piscină. Una dintre cele mai eficiente modalități de a vă extinde casa și a vă oferi un aspect proaspăt și întotdeauna festiv

Anexa de capital - terasa de lângă piscină - este una dintre cele mai eficiente modalități de a extinde casa și de a oferi o notă proaspătă și mereu solemnă

Plase de țânțari pe verandă

Plase de țânțari pe verandă

Cantitati suspendate de canapea: relaxare completa pe veranda

Cantitati suspendate de canapea: relaxare completa pe veranda

Mozaic în proiectarea terasei de podele de o casă privată

Mozaic în proiectarea terasei de podele de o casă privată

Compartiment de vară confortabil cu acoperiș din policarbonat

Compartiment de vară confortabil cu acoperiș din policarbonat

Sfat! În unele cazuri, crearea originală a terasei este permisă, iar transformarea acesteia într-un obiect mai complex - veranda. Prin urmare, va fi mai rațională utilizarea fondurilor și a resurselor alocate pentru această serie.

 Veranda cu mâinile proprii: proiecte și detalii importante

Merită să ne amintim că ceea ce arată un obiect atașat pe fotografie este doar o parte a monedei. Când se proiectează, merită luate în considerare multe lucruri mici. Dacă acesta este un obiect cu pereți, trebuie să luați în considerare fluxurile de aer, indiferent dacă acestea vor crea disconfort. Același lucru este valabil și pentru spațiul alocat terasei. Este important să înțelegeți cât de mult și ce mobilier se va potrivi într-o anumită zonă.

Dacă plantele sunt plantate la fața locului, vor avea nevoie de îngrijire periodică și altfel nu vor supraviețui unui sezon.

În stadiul de proiectare sau în funcționarea ulterioară, este necesar să se respecte regulile de instalare a rețelelor electrice, dacă este necesară o lumină suplimentară pe șantier (a se vedea fotografia de mai jos), altfel problemele de siguranță la incendiu sunt inevitabile.

Veranda atașată casei: spre deosebire de deschidere, veranda din geam poate fi aranjată ca o cameră adevărată

Spre deosebire de deschidere, veranda cu geam poate fi aranjata ca o camera reala

Veranda atașată casei: în concluzie

Spațioase, luminoase, confortabile - pe verandă este frumos să vă relaxați canapea sau în scaun, bucurați-vă de soare, de mirosul colorate și vântul suflă. Și seara - pentru a vă întâlni cu compania sau petreceți timp cu familia. În timpul iernii, acesta va servi perfect ca un tambur, care vă permite să păstrați căldura în interiorul camerei. Și puteți face acest lucru cu propriile mâini sau invitați contractori profesioniști care, conform gustului dvs., vor face un add-on la comanda de la orice materiale pe care le alegeți.

Terasă din lemn cu baldachin: pergolul servește ca un baldachin excelent pentru veranda verii

Terasă din lemn cu baldachin: pergolul servește ca un baldachin excelent pentru veranda verii

Cât de frumos, după ce ați terminat toată afacerea dvs., vă puteți relaxa cu o ceașcă de cafea aromată sau cu cartea dvs. preferată, luându-vă acoperirea de la soarele fierbinte pe o terasă confortabilă!

Cât de frumos, după ce ați terminat toată afacerea, să vă relaxați cu o ceașcă de cafea sau cu o carte preferată, adăpostiți de soarele fierbinte pe o terasă confortabilă!

Stilul clasic în interiorul verandei și designul peisaj al terenului

Stilul clasic în interiorul verandei și designul peisaj al terenului

Atașată la casă este o verandă: extindeți spațiul util (120 + cele mai bune proiecte)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 3 =