Kényelmes és praktikus bútorok, amelyek kialakítása bármilyen beltéren kiválasztható

Kényelmes praktikus bútorok, amelyek kialakítása bármely belső térhez igazítható

A cég IKEA sok éven át mindenféle otthoni bútor gyártásával foglalkozik. Ezek a multifunkcionális elemek különböző változatai a ház minden szobájához. A termelési költségeket az átlagos vevő számára tervezték, és híres a kiváló formatervezéséről és gyártási minőségéről. Ebben az anyagban fogjuk megérteni, hogy mi maguk fiókos ládák ez a márka.

 • A holland gyártó számos fiókja
 • Egy sor komód "Malm"
 • Rast Ruler
 • A "Todalen" modelljei
 • A Hemmes vonal
 • Leskvik - ideális fiókos szekrény gyerekeknek
 • IKEA PS az eredeti hálószobában
 • "Brimnes" sor
 • Műanyag fiókok
Hálószobai dekoráció menta színeiben

Hálószobai dekoráció menta színeiben

A holland gyártó számos fiókja

Az IKEA által gyártott termékek kényelmes, elegáns és praktikus fiókos fiókok, amelyek beépíthetők nappali, és be hálószoba, és be hall. Az ilyen bútorelem alkalmas ágynemű vagy kis ruhák tárolása - zoknik, harisnyanadrág vagy sálak.

Az IKEA fiókosláda előnyei

Ez a bútorok különböző tervezési megoldásokban készülnek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy bármilyen belső térbe illeszkedjenek. Mellkasok IKEA számos előnye van:

 1. Gyakorlatiasság. A bútorok bármely helyiségben felszerelhetők és különböző dolgok tárolására használhatók.
 2. Stílusos design. A ládákat megkülönböztetni egy fenntartott, tiszta stilisztikai végrehajtással. A tervezők gondosan kidolgozzák az új modellt.
 3. Robusztus felépítés. A modern innovatív anyagok használatával évekig nemcsak gyönyörű, hanem minőségi termékeket is kaphat.
Brimnes-miniatűr fiókos szekrény, amelyet hálószobákhoz készítettek

"Brimnes" - egy miniatűr szekrénysor a hálószobában

A tervezők fejlesztésének köszönhetően sok ilyen lehetőséget kínáltak az ilyen bútorok számára, amelyeket egy sorozatban kombináltak.

Egy sor komód "Malm"

Ez a sorozat bemutatásra kerül stílusos minimalizmus. A változatok különböző méretűek és tárolhatóak a tároláshoz. Kiválasztásakor érdemes figyelni az áruk méreteire, hogy a bútor tökéletesen illeszkedjen a helyiség belsejébe.

A jegyzethez! Minden modell egyik jellemzője, hogy fel kell szerelni a falra. A keret forgácslemezből készül, és a homlokzatra furnér természetes fa.

Szín és textúra megjelenítéséhez folt. A fiókokon nincsenek tollak, és a használat kényelmét biztosítják zárására és korlátozók.

Figyelj! A "Malm" sorozat négy vagy hat fiókkal készült, és a fogyasztók között a legelegánsabbnak számít.

A tölgyfa furnér végül régi, de nemes megjelenést kölcsönöz

A tölgyfa furnér végül nemes antik megjelenést kölcsönöz

Rast Ruler

Ezeket a modelleket előnyben részesítik azok, akik otthonaik tervezésére választottak ekostyle vagy Provence, ország. A figyelemre méltó megjelenést a kezeletlen fenyőnek köszönheti, amelyből a fiókos szekrény készül. A homlokzaton látható a természetes fa textúra, durva és természetes színpaletta.

Tipp Az élettartam meghosszabbítása érdekében a felületkezeléshez lakk, folt vagy viasz használata ajánlott. Melyik választani, a fogyasztó úgy dönt, mert az ilyen eszközök megváltoztathatják a színteret.

A modellek a klasszikus megoldásokhoz tartoznak, a falra szerelve, és három fiókkal rendelkeznek.

A "Todalen" modelljei

Az ebben a sorozatban bemutatott öltözők a költségvetési bútorokhoz tartoznak. A kereteket farostlemezből készítik, és a homlokzatok filmréteggel vannak bevonva. Az ilyen felületek nem igényelnek hosszú gondosságot, és hosszú élettartam jellemzi őket. Falra szerelhető opcióval készülnek.

Fontos: Teljes modellek csak két változatban - három vagy öt dobozban.

elérhetőség klasszikus design lehetővé teszi az ilyen bútorok használatát a folyosón és a hálószobában. A dugók miatt a dobozok nem kiesnek, amikor kinyitják.

A Decoupage egyszinű kockát díszít

A Decoupage egyszinű kockát díszít

A kényelmes töltés lehetővé teszi a dolgok kényelmes elosztását

A kényelmes töltés lehetővé teszi a dolgok kényelmes elosztását

A Hemmes vonal

Lehetőség van arra, hogy különböző méretű ládákat válasszanak, a dobozok számát pedig 2-8 darabból. A stílus szigorú eleganciája lehetővé teszi, hogy a bútorokat bármilyen belső térbe helyezze.

Tipp A legjobb lehetőség a kis hálószoba - A modell nyolc kis dobozban van. Lehetővé teszi vizuálisan növeli a helyet.

Ennek a sorozatnak a termeléséhez természetes tölgyfát kell venni. A gyártási körülmények között lakkozott, működés közben meg kell ismételni. A színtartomány megváltoztatása lehet foltos. Néha akril színeket használnak - ebben az esetben fényes homlokzat érhető el.

Fontos! A fiókos szekrény speciális kötőelemekkel rögzíthető a falra, és a padlóra is szerelhető.

Ha akril festéket alkalmaz az alapszín tetején, egyedi árnyalatot érhet el

Ha akril festéket alkalmaz az alapszín tetején, egyedi árnyalatot érhet el

Leskvik - ideális fiókos szekrény gyerekeknek

Ennek a vonalnak a modelljeit választják gyermekszoba rendezése. Az asztallap változatos asztallal van felszerelve és különleges ütődések. A kényelem érdekében használhat olyan modelleket, amelyek megfelelnek a növekedésnek.

A jegyzethez! Amikor a csecsemő nő, a kecskehúzó könnyen átalakítható íróasztal.

Az oldalak segítenek abban, hogy a tollak és a ceruzák ne essenek le az asztaltól. Ahhoz, hogy ez a sorozat ládákat használjon fenyő. A felületet akril lakkal borítják, amely megőrzi a fa textúráját és természetes színét.

IKEA PS az eredeti hálószobában

A komódot a konstruktivizmus alkotja. A bútorok aránytalan megjelenést mutatnak a különböző blokkokat alkotó dobozok moduláris elrendezésének köszönhetően, és különböző méretűek. A termeléshez használt anyagként természetes fenyőt használnak, amely lakkozott. A szín átadásához használjon foltot. A doboz belső felülete festett piros színű, amely eredetinek tűnik természetes árnyalattal.

"Brimnes" sor

Ezek a modellek jó nekik stílusos techno vagy hi-tech. Megkülönböztető jellemzője egy üveg doboz, amelyhez edzett üvegt használnak.

Fontos! Ezeknek a modelleknek a gyűjtése során különös figyelmet kell fordítani az adott doboz összeszerelésére.

Az áttetsző doboz lehetővé teszi a könnyű tervezést. Az ügyet forgácslemezből készítik, melyet filmréteggel laminálnak, matt festékeket festenek. Vásárolhat egy három vagy négy dobozból álló változatot - közülük választhat.

Az IKEA minden bútordarabjának egyedi sajátosságai vannak

Az IKEA minden bútordarabjának egyedi sajátosságai vannak

Műanyag ládák

Egy teljesen műanyag szekrény az IKEA-nál nem fog megtalálni. A bútortervezők különböző anyagokat - fa vagy forgácslap, műanyag - alkotják. Az ilyen fiókos szekrényeket gyakran használják gyermekek és hálószobák elrendezése. A bútorkeret farostlemezből készül, a homlokzat rétegelt vagy festett, hogy utánozza a fa természetes felületét. A műanyagból készült tartályok belsejében - kihúzhatóak vagy teljesen eltávolíthatók.

Fontos! A rendkívül könnyű műanyag miatt a gyermek nem sérül a felborulás esetén. Ezek az elemek különböző méretűek lehetnek.

A műanyag és a fa sikeres kombinációja

A műanyag és a fa sikeres kombinációja

Figyelj! Néha a homlokzati burkolat műanyaga használható, és gyakrabban történik stílusos minimalizmus vagy hi-tech. Az alapja az MDF lap, amely műanyag fóliával díszített.

A vezető holland gyártó elegáns fülhallgatója

A vezető holland gyártó elegáns fülhallgatója

Az IKEA gyártójának sokszínűségéből könnyedén választhatja azt az opciót, amely ideális a hálószobához vagy a folyosóra. A cég számos színt kínál, a dobozok számát. Ha előnyben részesítik a költségvetési opciókat, akkor meg kell értened, hogy működési ideje korlátozott lesz.

Áttekintés és összehasonlítás a modern modellek IKEA konyhák a belső

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − 42 =