Dohányzóasztal saját kezekkel a tetőtéri stílusban

Dohányzóasztal saját kezekkel a tetőtéri stílusban

Szereted a tervezői dolgokat, de a frusztrációt sóhajtva nézed az árcédulákat, amelyek díszítik őket a boltokban? Próbálj magad tervezővé válni. Szerinted ez nehéz? Semmi ilyen! Az utasításokat követve könnyedén létrehozhat saját kezű eredeti bútordarab rögtönzött anyagokból. És azt javasoljuk, kezdődik egy dohányzóasztal - olyan egyszerű, de nagyon fontos téma bútor. Hidd el nekem, ezen a táblán örömmel teát adsz a vendégeknek, akik csodálni fogják a készségeket. Ráadásul, a saját kezűkkel rendelkező dohányzóasztal létrehozásával szó szerint töltse ki az Önét ház hőt, és tedd bele egy darabot a lelkedbe. Így érdemes megpróbálni.

  • Dohányzóasztal a saját kezével tengeri stílusban
  • Asztali bőrönd az utazók számára
  • A logók táblája a természetismerők számára
  • Eredeti raklaplapok
  • Asztali fiókokból
Eredeti dohányzóasztal egy régi bőröndből

Eredeti dohányzóasztal egy régi bőröndből

Egy kis dohányzóasztal táblákból készült

Egy kis dohányzóasztal táblákból készült

Dohányzóasztal a saját kezű kerekeken

Dohányzóasztal a saját kezű kerekeken

Még egy régi akkumulátorból is készíthet egy kis dohányzóasztalt

Még egy régi akkumulátorból is készíthet egy kis dohányzóasztalt

Dohányzóasztal a saját kezével tengeri stílusban

 

Dohányzóasztal a saját kezével tengeri stílusban

Dohányzóasztal a saját kezével tengeri stílusban

Az ötlet a "romantikus" stílusban. Egész évben egész évben, kedvenc italát kortyolgatva az asztalra, emlékezni fog a meleg tengerre, a szeretetteljes szörfözésre és a holdfényes ösvényre. "tenger»A tábla gyengédség, kifinomultság és eredetiség az otthonában.

Hogyan készítsünk?

1. Vegye át a régi ablakkeretet, és tisztítsa meg a port és a szennyeződéseket. Ha az előző üveg repedés, új betét beillesztése, majd megszabadulni a régi rétegtől festékek és homokját a felületen. Ezután távolítsa el a fém sarkokat, amelyek szintén rögzítik a részleteket váz.

2. Fedje le a kereteket fehér zománcot vagy akrilfestéket. Ha akril festéket választott, szárítás után fészkel, úgy, hogy a fa megjelent - így az asztal régi lesz, ami különleges kifinomult kinézetet ad. Két színt is használhat,kék tartományban. Először festse be a keretet kék festékkel, és az első rétegborítót fehéren szárítsa meg. Amikor a második réteg megszárad, csiszolópapírral dörzsölje meg, majd a fehér festék alatt kék lesz.

3. Végezze el az asztal lábát. Ehhez vegye le a vágást és vágja 4 egyenlő részre (kb. 34 cm-re), majd csiszolópapírral járjon el, hogy eltávolítsa az érdességet.

4. Ezután vágja el a bútorlap vagy az azonos szélességű, körülbelül 8 cm hosszúságú fedélzetet, majd a talpalapokat a csiszolópapírral kezelje.

A dohányzóasztal elkészítésének folyamata

A dohányzóasztal elkészítésének folyamata

5. Most minden darabot 4 helyen kell fúrni. Előzetesen jelölje meg, majd fúrjon egy lyukat, amelyet úgy terveztek, hogy rögzítse a lábat, valamint egy további - bármilyen kényelmes helyen - annak érdekében, hogy a lábak megbízhatóbbak legyenek.

6. Ezután egy hosszú csavar segítségével minden lábat hozzá kell erősíteni az alaphoz.

7. Ezután meg kell csatolni a lábakat a keret csavarokkal. Asztalos - egyfajta „doboz”, ami kell hozzá az összes többi importált tenger ajándéka - az első része a keret, amely áll lábakon kell néznie a emelet, le.

A kávézó asztal készítése a lábakon

A kávézó asztal készítése a lábakon

Most egy durva vékony kötélre van szükséged, melynek minden lábát be kell fonni. Rögzítse a kötelet ragasztópisztollyal.

9. Most mindkét oldalán meg kell mosni és zsírtalanítani az üvegt. Következő - vegye fel és gondoskodjon az üveg "tenger gyümölcsei". Fektesse őket úgy, mintha gondatlanul szétszóródtak volna, és ugyanakkor az asztal egyik sarkából áramlana a másikba - és számuk fokozatosan el fog tűnni. Most minden elemet kétkomponensű átlátszó ragasztóval kell felerősíteni. Ebben az esetben a tengeri elemek nem nyúlhatnak ki a lapos "doboz" szélei felett.

10. Üvegtárgyat kell megrendelni az üvegműhelyben, amelynek vastagsága 4 mm. Az üveg méretének olyannak kell lennie, hogy a keretre támaszkodva fedezze a "dobozt". Ugyanakkor mindkét oldalon 1.5-2 cm-es kereteknek nyitva kell lenniük. A műhelyben meg kell kérdezned, hogy az üveg széleit feldolgozzák és 4 mm átmérőjű lyukakat fúrjanak. Az üvegt törölni kell és asztalra kell lefedni. Bőrből vagy finom gumiból vágja le az alátétek alatt lévő tömítéseket. Biztosítsa az üveg csavarokkal. Óvatosan csavarja be úgy, hogy az üveg ne szakadjon meg.

11. Vegyünk egy durva, vastag kötelet, és egy kört csináljunk az egyik végén, ami megegyezik az asztal hosszának felével. Ragasztópisztolyt használva ragassza fel a kötél kétszeresét az asztal hosszú oldalának középpontjába a széle felé. Maga a hurok (kb. 12-15 cm) nem ragasztva kell lennie - szabadnak kell lennie, hogy ezután kötni tudja a csomót. Az üveg kerületeinek áthidalása és az összes sarkának szegélyezése folytassa a kötél hosszú végét. Amikor eléri a hurkot, be kell vezetnie a kötél végét, hogy legyen egy tengeri csomó. Most, hogy a kötelet az ellenkező irányba húzva (megduplázódott), meg kell ragasztani.

A dohányzóasztal elkészítésének utolsó szakasza

A dohányzóasztal elkészítésének utolsó szakasza

12. Díszítsd be az asztal külső sarkát - az oldalon, ahol a legtöbb tengeri elem található. Folytassa a kompozíciót úgy, hogy további részleteket helyez el, mintha "az asztal lábáról" közvetlenül az üvegtál alatt "ürülne".

Kész! Élvezze a teremtést és örömet nyújt a vendégeknek!

Asztali bőrönd az utazók számára

Klasszikus belseje a nappaliban egy dohányzóasztallal egy bőröndből

Klasszikus belseje a nappaliban egy dohányzóasztallal egy bőröndből

Nagyon eredeti megoldás egy régi kedvenc bőröndhöz, amelyet láttam veled más régiókból, és amelyeket nem akarok az emlékek miatt kidobni.

Hogyan készítsünk?

Először is menj el a boltba, ahol bútorlábakat kell vásárolnod (faipari vagy fém). Ha mobiltáblát szeretne készíteni, akkor a kerekeket meg kell tennie. Szükséged lesz rétegelt lemez, csavarok és csavarhúzó is.

Még a lábakon lévő kis bőröndről is kap egy eredeti dohányzóasztalt

Még a lábakon lévő kis bőröndről is kap egy eredeti dohányzóasztalt

Most a bõrönd alján található jelölést a jövõbeli lábakra és lyukakat fúrunk. Mivel a lábakat nem tudjuk a szövetekhez rögzíteni, a rétegelt lemezt a bőröndbe helyezzük, rajzoljuk a lyukakon, és fúrjuk is. Most rögzítse a bőrönd alját és rögzítse a lábakat. Forró ragasztó segítségével ragasszon bele az ajándékot a bőröndbe.

Annak érdekében, hogy az asztal eredeti megjelenése a távoli utazásokra emlékeztethessen, bélyegek formájában készült matricákkal dekorálhatja, vagy díszítse azt saját belátása szerint.

Ez az - egy szokatlan dohányzóasztal készen áll! Egyébként a bőröndök asztalokká történő konvertálásának lehetőségei hatalmasak: a lábaknak a tetszés szerinti választásával asztalokat készíthet stílus retro vagy klasszikus. Lehetőség van, hogy nem csatolja a lábak, ha van egy hatalmas bőröndöt - úgy fog kinézni, valóban hihetetlen: ez a táblázat hozza a belső érzés kalandok és a kaland, a szellem az utazási és a távoli földek ismeretlen.

A logók táblája a természetismerők számára

Ez a táblázat harmonikusan illeszkedik a belső térbe kert vagy egy vidéki ház - meleg és természetes, mindig felidézi a napi hangulatot, amelyben minden nyugalom telített, madarak éneke és a természet illatai. Egy ilyen csodatáblázat létrehozása is nagyon egyszerű.

A fából készült gerendákat (ebben az esetben nyír) ugyanolyan magasságban és szélességben, mindössze 32 db. Szintén meg kell venni az asztal alapját, a lábakat (4 db), a fa hangzását, a csavarhúzót és a ragasztót.

Kerekes rönkökből készült asztal

Kerekes rönkökből készült asztal

A dohányzóasztal napi rudak készítésének folyamata

A dohányzóasztal napi rudak készítésének folyamata

Először meg kell gyűjtened az alapot az asztalhoz, majd ragasztsd be a fa gerendákat a kerület mentén, és a közepét, hogy varrni a karton. Ezután csavarja le a lábát az aljára. Ezután vékony fából készült kockák belső felületére ragasztják - ennek köszönhetően úgy tűnik, hogy az asztal teljesen fából készült. Most vesszük a gitt és finoman becsukjuk az összes üreget, aztán dörzsöljük, hogy teljesen sík felületet hozzunk létre. Voila! Most egy szokatlan asztal tulajdonosa vagy, amely a legfontosabb lesz belső.

Ha az ötlet megfelel Önnek, ennek a sémának megfelelően más táblákat is létrehozhat, például a sávok ágak helyett. Egy ilyen asztal létrehozásához meg kell festeni egy rétegelt dobozt fekete festék, amelynek mérete 40x40x60 cm (vagy bármely más mérete a saját belátása szerint).

A keret ragasztásához olyan ágakat veszünk fel, amelyekből először eltávolítjuk a lazán ragadós kéreget (csináljuk ezt nazhdachki segítségével). Mi a ragasztás sorrendje: az asztal hosszú oldalán az ágakat ragasszuk össze, és utána - kivágjuk a fából készült szerszámokat, és mozaik, tedd őket a nadrágra. A lemez vastagsága kb. 1 cm lehet, parketta vagy körfűrész vágható. És végül - telepítse az üvegt, amely az asztallap lesz. Ha szükséges, a keréktartók csavarozásával az asztalhoz lehet mozgatni.

Dohányzóasztal saját kezével a rönkházból

Dohányzóasztal saját kezével a rönkházból

A rönkfa asztalok ideálisak a nyári házak számára

A rönkfa asztalok ideálisak a nyári házak számára

Egy rönkház egyik dohányzóasztalának legegyszerűbb változata

Egy rönkház egyik dohányzóasztalának legegyszerűbb változata

Ugyanezzel a technológiával sok más szokatlan bútort hozhat létre. Az ágakat vízszintesen tudod elhelyezni, és akkor ilyen csodálatos asztalt kapsz. Úgy néz ki, ez a bútor nemcsak eredeti, hanem hihetetlenül elegáns.

Eredeti raklaplapok

Az ötlet, amely valaki elmehez jutott, valóban zseniális. Úgy tűnik, fel tudsz jönni raklap, amely biztos minden egyes dachában fekszik? És legyen egy nagyon kényelmes és funkcionális eleme a belső térnek.

Dohányzóasztal a modern nappaliból származó raklapokból

Dohányzóasztal a modern nappaliból származó raklapokból

A fehéren festett raklapok kávézó asztala elég stílusosnak tűnik

A fehéren festett raklapok kávézó asztala elég stílusosnak tűnik

A dohányzóasztalok változatai raklapból

A dohányzóasztalok változatai raklapból

Hogyan készítsünk?

Kezdeni, összegyűjti az összes szükséges eszközöket az ötleteket: ő pan, fúró, bilincs, kalapács, csavarok, köröm húzó, ragasztó fa, kerekek, szappan, a primer, egy csavarhúzóval. Továbbá, hogy ecset festmény, ecset szirom-tip koptató sörték fúrók, és színtelen lakk alapozó.

A kávézó asztal készítésének lépcsője a saját kezéből

A kávézó asztal készítésének lépcsője a saját kezéből

Először is olyan fúrót kell használni, amelynek fúvóka van kialakítva fafeldolgozás, és tisztítsa meg a lapok felületét a szennyezettségtől. Most óvatosan szétszerelje a csiszolt csepegtetőtálcát. Enyhén verte ki egy nagy kalapács rozsdás körmöket, és óvatosan húzza ki őket körömpisztollyal. Broken lemezdarabok ragasztóval ragasztóval. Ebben a szakaszban szükség lesz szorítókra. Kell óvatosan tartani a táblákat és várni, amíg kiszáradnak.

Most a pultra felkészített részeket be kell ragasztani és ragasztani a hátoldalon, majd rögzíteni kell a bilincsekkel és várni, amíg kiszáradnak.

Dohányzóasztal raklapból

Dohányzóasztal raklapból

Ezután fedje le az asztalt egy színtelen alapozóval, majd egy lakk. Ezután az asztal hátulján jelölje meg a csavarok helyét a kerekek rögzítéséhez. Fúrjon lyukakat a rögzítőkhöz egy fúróval. Annak érdekében, hogy a csavarok könnyen illeszkedjenek a faanyagra, szappannal szappanozzon. Rögzítő kulcs segítségével gyorsan és kényelmesen húzza meg a csavarokat egy hatlapfejűvel.

Egy elegáns, kompakt és nagyon funkcionális asztal kész!

Fotó-utasítás a dohányzóasztal raklapok készítéséhez

Photoinstruction egy dohányzóasztal gyártásáról egy raklapról

Asztali fiókokból

Egy másik eredeti ötlet magával ragadja az egyszerűségét és a meglepetést - nos, ki gondolta volna, hogy egy asztalt készít dobozok? De jött, és most magad is otthon teremthet ilyen szokatlan belső darabot. Biztosan magad örülsz majd, és vendégei méltósággal fogják értékelni ennek az ötletnek az eredetiségét.

Érdekes a dobozokból készült dohányzóasztal is

Érdekes a dobozokból készült dohányzóasztal is

Hogyan készítsünk?

Vegye 4 fa doboz, csiszolópapír, köröm c vízbázisú henger és ecset, fúrógép, 10 mm-es rétegelt lemezre, ragasztó PVA, 4 kerék és csavar.

A dobozokból készült dohányzóasztal készítése

A dobozokból készült dohányzóasztal készítése

Először festeni kell a dobozokat, és lakkozni kell. Ezután használjon egy fúrógépet, amely megakadályozza, hogy lyukak legyenek a fiókok végein. A ragasztót a fához kell rögzíteni a rögzítőelemek helyén, és a dobozokat egymáshoz kell csatlakoztatni. Csatlakoztassa a kerekeket a rétegelt lemezhez, majd rögzítse a lapot a fiókokhoz csavarokkal. Az asztal készen áll!

Ilyen nem gyakori dolgok egészen közönséges anyagokból származhatnak. A fantázia és a vágy az eredetiségre és a kényelemre otthonában könnyedén végezhet csodákat. Nézz körül: talán a régi ablakkeretnek minden esélye arra, hogy a belső tér érdekes elemévé váljon?

És talán egy hatalmas fából készült tekercs egy ipari kábelből, amely elegáns bútorkává válhat?

Dohányzóasztal egy nagy fából

Dohányzóasztal egy nagy fából

A gumiabroncsból készült dohányzóasztal eredeti változata

A gumiabroncsból készült dohányzóasztal eredeti változata

Hidd el nekem, rengeteg dolog van körülöttünk, ami igazán egyedi és értékes dolgokká válhat. Csak nézzen rájuk egy kicsit más irányból ��

A saját kezű kávézóasztal: lépésenkénti oktatás és ötven inspirációs ötlet a tervezéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2