Instalații de bucătărie din inox

Instalații de bucătărie din inox

Judecând după sortimentul magazinului, cel mai popular și mai căutat material pentru producție faianță și vase este oțel inoxidabil, iar acest lucru nu este surprinzător. Luați în considerare subtilitățile și nuanțele alegerii acestor produse pentru un proces plăcut și confortabil de gătit.

  • avantaje
  • Subtilitățile alese
  • Ce producători sunt mai buni?
Oțelul inoxidabil este întotdeauna elegant

Oțelul inoxidabil este întotdeauna elegant

avantaje

Există mai multe motive pentru care ar trebui să preferați produse din oțel inoxidabil:

  1. Ușor de curățat și menținut.
  2. Abilitatea de a folosi orice lame și linguri în procesul de gătit, inclusiv aparatele din metal.
  3. Ambientele pot găti feluri de mâncare folosind oțet și alți acizi, care nu pot fi spuse despre o tavă de aluminiu.
  4. Prezentarea plăcută a felurilor de mâncare și durata conservării acesteia în această formă. Produsul nu este supus influenței modificărilor de temperatură și păstrează integritatea carcasei pe întreaga durată de viață.

La nota! Produsele moderne sunt echipate cu un fund multi-strat, care previne procesul de ardere a alimentelor.

Combinație excelentă cu stilul mediteranean

Combinație excelentă cu stilul mediteranean al interiorului

Subtilitățile alese

Există câteva nuanțe importante care trebuie luate în considerare în procesul de cumpărare de vase din oțel inoxidabil:

Indexul grosimii și fundului peretelui Cum depinde de reținerea și distribuția căldurii. Toate informațiile despre acești parametri sunt înregistrate în pașaportul producătorului.
volum Acest criteriu depinde de dimensiunea familiei. Pentru o persoană, un vas poate fi suficient în 1 litru, iar pentru o familie mare este necesară o capacitate de 5 litri.
Material de fabricare a mânerelor Poate fi oricare, cel mai adesea producătorii folosesc material din oțel, lemn, plastic, rezistent la căldură, ceramică.
Capacul capacului Panoul poate avea un capac din sticlă sau alt material și poate fi stabil din punct de vedere termic. Suportul poate fi fabricat din metal sau plastic, principala fiind respectarea regulii de conformitate cu diametrul tăvii și o fixare strânsă la aceasta.
apariție Această cifră implică absența zgârieturilor și prezența unui metal caracteristic pentru noul produs.

Acestea nu sunt toate criteriile care ar trebui luate în considerare, dar ele sunt fundamentale.

O opțiune interesantă

Set de bucătărie din oțel inoxidabil

Important! Trebuie să cumpărați ustensile din oțel inoxidabil în spații comerciale care pot oferi o garanție a calității produsului, să emită un card de garanție.

Ce producători sunt cei mai buni?

Luați în considerare principalele mărci de produse din oțel inoxidabil și simplificați alegerea felurilor de mâncare.

FISSMAN

Culoarea atrage atenția

Culoarea atrage atenția

Această companie se ocupă cu fabricarea de ustensile de bucătărie minunate din materiale de oțel. Are un sortiment bogat și sugerează opțiuni suplimentare. De exemplu, vasele au volume diferite și sunt echipate cu o sită și mânere confortabile.

SOLINGEN

Calitate excelentă

Calitate excelentă

Această companie - în clasamentul celor mai buni producători, produsele sale sunt întotdeauna de înaltă calitate. Toate vasele de acest brand sunt rezistente la coroziune și au un luciu caracteristic. O mare varietate de produse face posibilă alegerea fără dificultăți.

Tefal

Tefal este întotdeauna într-o tendință

Tefal este întotdeauna într-o tendință

Această companie oferă consumatorilor o gamă largă de produse cu o calitate optimă. Și pot fi folosite nu numai de amatori, ci și de profesioniști reali. Producătorul furnizează tigăi de volum diferit, care sunt echipate cu un fund de capsulă, format din mai multe straturi.

Sfat! Dacă luați în considerare opțiuni suplimentare, merită remarcat faptul că echipamentul este echipat cu mânere din silicon.

"O recoltă bogată"

Pentru confortul în bucătărie

Pentru confortul în bucătărie

Produsele acestui brand sunt apreciate în special de gospodinele care se ocupă de conservarea domestică. Setul conține aproximativ cinci tăvi cu volum și capace diferite, rezistente la schimbările de temperatură. Toate acestea fac procesul de sterilizare și conservare mai rapid.

Pan "Katyusha"

Pentru fiecare hostess

Pentru fiecare hostess

Este un brand intern care oferă pe piață produse de înaltă calitate la un preț accesibil. În sortiment există mai multe serii (5 bucăți), care diferă între ele în volum și alți parametri.

KAISERHOFF

Mândria germană

Mândria germană

Acesta este cel mai optima varietate faianță, produs în Germania. Are câteva caracteristici caracteristice și distinctive.

La nota! Produsele sunt echipate cu o scară mică, care permite estimarea volumului de lichid în timpul gătitului. Oțelul de înaltă calitate este utilizat în producția de produse.

CALVE

Pentru toate ocaziile

Pentru toate ocaziile

Acest tip de produs are mai multe caracteristici distinctive sub forma unui design original, stil modern. În plus, aceste produse sunt echipate cu o acoperire internă neacoperită, astfel încât acestea să poată fi utilizate pe oricare dintre acestea plăci și în cuptoare.

"Gourmet"

Garanție pentru un prânz delicios

Garanție pentru un prânz delicios

Aceste produse sunt fabricate în Rusia, dar cu utilizarea echipamentelor speciale importate. Ele sunt realizate din nichel și crom, au o lustruire remarcabilă, care contribuie la menținerea căldurii. Serie de acest tip de produse au mai multe caracteristici caracteristice, de exemplu, calitatea de sticlă, pixuri.

Sfat! Atunci când cumpărați un set de ustensile din oțel inoxidabil, acordați atenție întotdeauna producătorului.

Stil superb clasic

Stil superb clasic

Astfel, există mai mulți producători cei mai buni care oferă o selecție largă de produse la prețuri accesibile. Faceți o alegere competentă și permiteți uneltelor din oțel inoxidabil să vă rog să vă bucurați de puterea, prietenia cu mediul și ușurința de îngrijire!

Vesela din oțel inoxidabil: caracteristicile produselor și revizuirea celor mai buni producători de pe piață

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 23