Folosirea practică a fiecărui colț al camerei

Folosirea practică a fiecărui colț al camerei

Casele ridicate în ultimele decenii sovietice diferă zonă mică de bucătărie, în plus, există o nișă în bucătărie. Dacă bateți în mod corect acest element constructiv, puteți obține o cameră confortabilă. Principalul lucru este utilizarea corectă a spațiului și împărțirea acestuia în zone. Pentru a obține armonie în interior, trebuie să găsiți materiale pentru decor și mobilier.

nișă în astfel de case se află în peretele adiacent apartament sanitar. Dimensiunile sale sunt de 60-80 cm lățime și 20-30 cm în adâncime. Este instalat spălat, apă și canalizare. Dacă trebuie să faceți un proiect al setului cu cască încorporat, atunci conductele de comunicație care intră în nișă vor interfera. Există o întrebare logică: ce să facem cu nișa? Să cureți sau să încercați să obțineți de la o favoare de nișă? Puteți, de exemplu, puneți-o în ea rafturi sau cabinetul de perete, precum și mobilierul încorporat. Luați în considerare mai multe opțiuni pentru aranjarea unei nișă în bucătărie.

Decorative și, în același timp, un raft util în bucătărie

Suprafață decorativă și utilă în bucătărie

Scoateți nișa

Cea mai simplă opțiune este de a coase spațiul cu plăci de ipsos. Dacă faceți acest tip de lucru, nu va fi o problemă să selectați sau să faceți un set cu cască personalizat. Potrivit atât pentru mobilierul direct cât și pentru cel angular.

Puteți face o memorie cache cu instalat seif. În acest caz, este necesar să coaseți o nișă, astfel încât să existe spațiu pentru un mic loc sigur. Pereții sunt terminați gresie, dintre care una va deveni o ușă, ascunsă de ochii curioși. Mânerul poate fi realizat sub forma unui cârlig, care va servi Suport pentru prosoape.

Dulap de spumă pentru vesela

Dulap impodobit

Mobila încorporată este perfectă pentru o bucătărie mică

Mobila încorporată este perfectă pentru o bucătărie mică

Opțiuni neobișnuite de dezvoltare a nișelor

Nu scapa întotdeauna de acest spațiu suplimentar. Dacă vă gândiți la asta, puteți să-l bați și să obțineți funcționalități suplimentare.

frigider

Dacă convertiți țevile și le luați mai departe de-a lungul peretelui de lucru, veți obține un spațiu liber unde se poate instala frigiderul.

Setul în acest caz este ușor de aliniat. important alegeți nuanțele potrivite și luați în considerare regulile de a crea confort, atunci veți obține un interior armonios, confortabil.

La nota! Avantajul acestui aranjament este că, dacă aveți nevoie de acces la comunicații, nu va trebui să vă dezmembrați set de bucătărie, este suficient să împingeți înapoi frigider. Aceasta este una dintre cele mai ușoare căi de a planifica un interior de bucătărie.

Construim un dulap într-o nișă

Dacă alegeți această opțiune, va trebui să comandați producția de mobilier pentru un proiect individual, deoarece dimensiunile sale nu sunt standard. Costul va fi ușor mai mare, deoarece lățimea este mai mare, ceea ce duce la o creștere a prețului setului cu cască.

Ideea! Pe la nivel de masă largă este convenabil să se plaseze aparatele de uz casnic, pentru care nu există suficient spațiu în spațiul de bucătărie.

O opțiune excelentă pentru amenajarea unui dulap încorporat

Opțiune convenabilă pentru instalarea unui dulap încorporat

Important! Când montați dulapul, nu dezasamblați ventcalcana, care este situată în partea de sus. Poate fi cusuta cu o foaie de gips carton si atarna un dulap de mai jos.

Nu uitați de elementele decorative, cât de puțin să reparați și să instalați mobilier - trebuie să diluați spațiul cu decor. Pentru a face bucătăria confortabilă, utilizați materiale textile - fețe de masă, servetele. Multe elemente de decor pot fi create independent, ele vor da interiorului o individualitate și originalitate.

Mutați chiuveta mai aproape de deschiderea ferestrei

Bun și convenabil când se află într-o nișă a instalat un creion sau un frigider, iar chiuveta este mutată mai aproape de fereastră. Această opțiune va necesita toate comunicațiile, dar merită!

Sfat! O bună opțiune va fi îmbinând topul mesei cu pragul. În locul unui prag din plastic, se montează un capac de masă. Acest lucru creează un interior neobișnuit și completează locul de muncă. Acest aspect arată bine în bucătării de colț.

Alinierea reușită a deschiderii ferestrei cu suprafața de lucru

Alinierea reușită a deschiderii ferestrei cu suprafața de lucru

Câțiva designeri de sfaturi pe echipamente de nișă

  • Înainte de a începe lucrul, verificați starea comunicațiilor care se află în nișă. Toate conductele trebuie să fie în stare bună - este necesar ca, după terminarea lucrărilor de reparații, să nu pierdeți energia pentru dezmembrarea setului de bucătărie pentru repararea șinei.
  • Făcând reamenajarea, specificați dacă este necesar pentru această permisiune a organismelor de control, deoarece auto-îmbunătățirea poate duce la amenzi și probleme cu re-înregistrarea apartamentului.

Ce fel de materiale de finisare pot folosi?

important Lucrări de finisare folosind materiale de înaltă calitate.

În cazul în care înălțimea tavanului este mai mare de 2,7 m, atunci este foarte posibil să se facă un tavan fals, uneori chiar și pe mai multe niveluri. Poate fi aplicat tencuiala decorativă sau executa instalarea unei cârpe de tensiune.

Cea mai bună opțiune decor de perete în bucătărie va fi culoarea lor. Acest lucru va permite o muncă mai frecventă pentru actualizarea suprafeței. Dar puteți alege o placă ceramică sau tapet, Tencuielile decorative s-au dovedit a fi destul de bune.

Finisarea cu plăci și pictură - arătați armonios în interior

Finisarea plăcilor și pictării armonios arata în interior

Pe podea se poate aplica laminat, parchet sau linoleum. Oricare dintre materiale are avantajele sale, dar în ultima vreme este cel mai des folosit. Poate avea orice culoare și textura. Pe o astfel de podea este plăcut să mergeți și este mult mai cald decât placile ceramice.

Folosind sfaturi diferite, puteți echipa bucătăria cu o nișă, creând o cameră confortabilă și funcțională. Variantele stilurilor de design pot fi foarte diferite în funcție de preferințele gustului proprietarului apartamentului și de bugetul pentru renovarea clădirilor. Puteți alege un interior clasic sau face un design modern, va arata bine pod sau stil rustic, precum și motivele etnice.

Revizuirea ideilor elegantă și confortabilă de remodelare a bucătăriilor cu o nișă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 31 =